- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.361
Anaaaam ben uyudum millet leslie yapmış :) yok ben bugün cam sildim hali yikadim bu spor bana yeter:)
afiyet olsun canım bişi olmaz ondan yaa abartmadıysan sorun yok eğer abarttıysan spor şartGünaydın kızlar dün günüm vardı kepekli pizza yapmıştım ondan yedim akşam yemek yemedim inşallah çok etkilemez beni yarın 7 li rakamları görürüm:)
canım inşallah baltalamam yaa bu kabızlık hala aynı senin dediğin şuruptan 2 ölçek içtim sozenin verdiği ilaçtan da bir ölçek sabaha çözülür mü bilmiyorum karnımda taş var sanki şişti ağrıyor off off eğer sabaha kadar çıkamazsam sabah hastaneye gideceğim artık baskülde de ne olur tabi bilmiyorumKizlar bu hafta kesin birinciyiz! Herkes diyetini sporunu yapiyor. Karşılığını kesin alicaz.
Ha ri ka yiz!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
harika ve hafif mi hafif bir menüHemen menumu yazayim.
Sabah
1 kk beyaz peynir
1 dilim tam tahilli ekmek
Ara
1 kutu sut
Oglen
Kabak kalye
1 dilim tam tahilli ekmek
Ara
Havuc
Ara
Salatalik
Ara
3 kuru uzum
Ara
1 elma
Aksam
Tavuk izgara
Salata
Su 1 lt
Spor leslie 3 mile
canım makarna aslında kilo aldırmaz ama su tutacaktır o yüzden yarınki akşam menünle bugünkini değiştr bence köfte falan ye ya da çorba da çok az olurKizlar bugunku menum
Saat 11
2 yumurtali menemen (1.5 domates 1biber ve 1 yk zeytinyagdan yapilmis)
Aksam 16.30
1tabak yagsiz makarna
Yogurt
◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆
Kizlar burda makarna diyor listede ama ben kararsiz kaldim sizce bu makarnayi yemeli miyim yoksa yogurtla birlikte corba falanmi iceyim
Lutfen bana bir fikir verin...
afiyet olsun canım bişi olmaz ondan yaa abartmadıysan sorun yok eğer abarttıysan spor şart
canım inşallah baltalamam yaa bu kabızlık hala aynı senin dediğin şuruptan 2 ölçek içtim sozenin verdiği ilaçtan da bir ölçek sabaha çözülür mü bilmiyorum karnımda taş var sanki şişti ağrıyor off off eğer sabaha kadar çıkamazsam sabah hastaneye gideceğim artık baskülde de ne olur tabi bilmiyorum
harika ve hafif mi hafif bir menü
canım makarna aslında kilo aldırmaz ama su tutacaktır o yüzden yarınki akşam menünle bugünkini değiştr bence köfte falan ye ya da çorba da çok az olur
e daha ne olsun ben yapamadim leslie misafirim geldi ona hazirlandim maalesef. ..Anaaaam ben uyudum millet leslie yapmış :) yok ben bugün cam sildim hali yikadim bu spor bana yeter:)
benide alin offf bugun cok buyuk yanlis yaptim...acisi buyuk olacak...Senin sporlarda aşağı kalmıyor canim.. Ama vaktin olursa aksam yine birlikte yaparız olmazmı
Gecmis olsun canim kabizlik buyuk sorun bence dr a hemen git sonra hemeroide yada benzeri rahatsizliklari fitilliyor...dikkat et gecer insallah...afiyet olsun canım bişi olmaz ondan yaa abartmadıysan sorun yok eğer abarttıysan spor şart
canım inşallah baltalamam yaa bu kabızlık hala aynı senin dediğin şuruptan 2 ölçek içtim sozenin verdiği ilaçtan da bir ölçek sabaha çözülür mü bilmiyorum karnımda taş var sanki şişti ağrıyor off off eğer sabaha kadar çıkamazsam sabah hastaneye gideceğim artık baskülde de ne olur tabi bilmiyorum
harika ve hafif mi hafif bir menü
canım makarna aslında kilo aldırmaz ama su tutacaktır o yüzden yarınki akşam menünle bugünkini değiştr bence köfte falan ye ya da çorba da çok az olur
e daha ne olsun ben yapamadim leslie misafirim geldi ona hazirlandim maalesef. ..
benide alin offf bugun cok buyuk yanlis yaptim...acisi buyuk olacak...
Gecmis olsun canim kabizlik buyuk sorun bence dr a hemen git sonra hemeroide yada benzeri rahatsizliklari fitilliyor...dikkat et gecer insallah...
sozencim ben biraz kacirmadim 5 gunku emeklerimin ustune benzin dokup yaktim...cok uzuldum ama dayanamadim aslinda dayandimda misafirlerime ayip oldu once yemedim yer gibi yaptim onlar neden yemiyorsun diye geri cekilince mecburen yedim yani offff of cok moralin bozuldu anlatamam....Hayirdir kuzum misafir gelince sende biseylermi yedin .. Dur bakalım üzülme hemen ... Biraz form cayı icsen ustune hemen bağırsaklardan atsan belki iyi gelir...
Eğer yemeği kaçırdıysan aksama + 3 mile lesli durumu ancak kurtarır ..
sozencim ben biraz kacirmadim 5 gunku emeklerimin ustune benzin dokup yaktim...cok uzuldum ama dayanamadim aslinda dayandimda misafirlerime ayip oldu once yemedim yer gibi yaptim onlar neden yemiyorsun diye geri cekilince mecburen yedim yani offff of cok moralin bozuldu anlatamam....
insallah canim simdi ev ve mutfak topluyorum isim bitsin esim gec gelicem dedi belki o gelmeden 3 mil yaparim...CAnım olsun uzme kendini bende dışarı cikip yuruycektim.cikamadim.bu aksam leslie yapalım olurmu fazla fazla yapariz hem..
insallah canim simdi ev ve mutfak topluyorum isim bitsin esim gec gelicem dedi belki o gelmeden 3 mil yaparim...
yettim sozencimBEn başlıyorum geliyormusun
kızlar ilaçlar sonunda işe yaradı hatta biraz ishal bile oldum cuma günü doktora gideceğim inşallah sürekli bir gaz ve kabızlık problemi var yetti artık
Waawwww Süpersin sekerim.bende bugun ikinci 3 milimi yaptım. Bir kez daha yaparmiyim bilmiyorum.ama iyi geldi.sonunda regli de oldum. İnsallah yarin Baskul + göstermez ... Bir daha yapacaksan önce yeşil cay iç. Ben unutmusum.gecen bir diyetisyen spordan önce yeşil cay icin diyordu..yettim sozencim3 mil leslie tamamdir esim geldi yemek ve cayini vereyim bi 6 mil leslie daha yapmayi planliyorum
kızlar ilaçlar sonunda işe yaradı hatta biraz ishal bile oldum cuma günü doktora gideceğim inşallah sürekli bir gaz ve kabızlık problemi var yetti artık
Gozun aydin cacanim gecmis gitmis olsun...kızlar ilaçlar sonunda ibişe yaradı hatta biraz ishal bile oldum cuma günü doktora gideceğim inşallah sürekli bir gaz ve kabızlık problemi var yetti artık
Hayirli olsun canim!
Ben de oyle rahatladim ki dun halay cekecektim sevincten. Tarti oncesi super oldu.
Şimdi leslie 3 mile zamani ^-^
canim bende yesil cay degildebesi bi yerde cay iciyorum hep zaten onun icindede yesil cay var ...Waawwww Süpersin sekerim.bende bugun ikinci 3 milimi yaptım. Bir kez daha yaparmiyim bilmiyorum.ama iyi geldi.sonunda regli de oldum. İnsallah yarin Baskul + göstermez ... Bir daha yapacaksan önce yeşil cay iç. Ben unutmusum.gecen bir diyetisyen spordan önce yeşil cay icin diyordu..
bencede kuzum bir uzmandan görüş alsan senin icin cok iyi olur.sukur kilonla ilgili büyük bir problemin yok. İki haftada istediğin kiloya ulaşabilirsin.ama önce bağırsak sorunun çözülsün...
Gozun aydin cacanim gecmis gitmis olsun...
Slimcim bende yaptim canim cocuklari yatirayim bi 6 mil daha yaparim belki...
canim bende yesil cay degildebesi bi yerde cay iciyorum hep zaten onun icindede yesil cay var ...
Canim toplamda 6 mik super olmus tarti oncesi hadi bi 3 mil daha yapalim ne dersen tarti oncesi erisin gitsin yaglar
ay hiç sorma yaa karnım bugün resmen 6 aylık gebe gibiydi şükür ki kurtuldum bakalım ne olur tartıda bu kabızlıkla verdim mi bilmem ama çok dikkat ettim bu hafta yaaHayirli olsun canim!
Ben de oyle rahatladim ki dun halay cekecektim sevincten. Tarti oncesi super oldu.
Şimdi leslie 3 mile zamani ^-^
artık kilo vermemin yavaşlığının sebebi de bu kabızlık olabilir mi diye düşünüyorum bakalım cuma günü gideceğim ne olacakWaawwww Süpersin sekerim.bende bugun ikinci 3 milimi yaptım. Bir kez daha yaparmiyim bilmiyorum.ama iyi geldi.sonunda regli de oldum. İnsallah yarin Baskul + göstermez ... Bir daha yapacaksan önce yeşil cay iç. Ben unutmusum.gecen bir diyetisyen spordan önce yeşil cay icin diyordu..
bencede kuzum bir uzmandan görüş alsan senin icin cok iyi olur.sukur kilonla ilgili büyük bir problemin yok. İki haftada istediğin kiloya ulaşabilirsin.ama önce bağırsak sorunun çözülsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?