Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar dün günüm vardı kepekli pizza yapmıştım ondan yedim akşam yemek yemedim inşallah çok etkilemez beni yarın 7 li rakamları görürüm:)
afiyet olsun canım bişi olmaz ondan yaa abartmadıysan sorun yok eğer abarttıysan spor şart

Kizlar bu hafta kesin birinciyiz! Herkes diyetini sporunu yapiyor. Karşılığını kesin alicaz.
Ha ri ka yiz!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım inşallah baltalamam yaa bu kabızlık hala aynı senin dediğin şuruptan 2 ölçek içtim sozenin verdiği ilaçtan da bir ölçek sabaha çözülür mü bilmiyorum karnımda taş var sanki şişti ağrıyor off off eğer sabaha kadar çıkamazsam sabah hastaneye gideceğim artık baskülde de ne olur tabi bilmiyorum

harika ve hafif mi hafif bir menü

canım makarna aslında kilo aldırmaz ama su tutacaktır o yüzden yarınki akşam menünle bugünkini değiştr bence köfte falan ye ya da çorba da çok az olur

sabah: 1 kk az yağlı beyaz peynir 1 dilim kaşar 1 yumurta 3 zeytin domates salatalık

ara: yok maalesef

öğlen: 150 gr taze fasulye 200 gr yoğurt 90 gr köfte domates salatalık

ara: 2 incir 5 badem 1 çb kefir

akşam:150 gr taze fasulye 200 gr yoğurt 90 gr köfte domates salatalık

ara: 1 bardak süt

Canim bence sen hastaneye git mutlaka sonra sana saglik sorunu olarak donmesin. Dikkat etkendine ...

Anaaaam ben uyudum millet leslie yapmış :) yok ben bugün cam sildim hali yikadim bu spor bana yeter:)
e daha ne olsun ben yapamadim leslie misafirim geldi ona hazirlandim maalesef. ..

Senin sporlarda aşağı kalmıyor canim.. Ama vaktin olursa aksam yine birlikte yaparız olmazmı
benide alin offf bugun cok buyuk yanlis yaptim...acisi buyuk olacak...

Gecmis olsun canim kabizlik buyuk sorun bence dr a hemen git sonra hemeroide yada benzeri rahatsizliklari fitilliyor...dikkat et gecer insallah...

Hayirdir kuzum misafir gelince sende biseylermi yedin .. Dur bakalım üzülme hemen ... Biraz form cayı icsen ustune hemen bağırsaklardan atsan belki iyi gelir...
Eğer yemeği kaçırdıysan aksama + 3 mile lesli durumu ancak kurtarır ..

Kizlar sizde bu hafta gunum yok diye seviniyordum ya ben buyuk konusmusum hevesim kursagimda kaldi
Sirf hamur isi var diye gunden kacarken bugun misafirim geldi...bu gunku menum...
Sabah 11
2 yumurtali menemen
Su

Saat 14.30
2 dilim kek (top kek yapmistim kucuk kalipta 2 tane yedim)
3-4 catal tursu -tez vurun kellemi-
4-5 yaprak sarma
Peynir
Bugunku menum boyle oldu ama yemek isini erken bitirdim saat 15.30 olmadan bitti yani offf yarina bomba patlatacaktim kekler yuzunden elimde patladi ((

sozencim ben biraz kacirmadim 5 gunku emeklerimin ustune benzin dokup yaktim...cok uzuldum ama dayanamadim aslinda dayandimda misafirlerime ayip oldu once yemedim yer gibi yaptim onlar neden yemiyorsun diye geri cekilince mecburen yedim yani offff of cok moralin bozuldu anlatamam....

CAnım olsun uzme kendini bende dışarı cikip yuruycektim.cikamadim.bu aksam leslie yapalım olurmu fazla fazla yapariz hem..

kızlar ilaçlar sonunda işe yaradı hatta biraz ishal bile oldum cuma günü doktora gideceğim inşallah sürekli bir gaz ve kabızlık problemi var yetti artık

kızlar ilaçlar sonunda işe yaradı hatta biraz ishal bile oldum cuma günü doktora gideceğim inşallah sürekli bir gaz ve kabızlık problemi var yetti artık

Hayirli olsun canim!
Ben de oyle rahatladim ki dun halay cekecektim sevincten. Tarti oncesi super oldu.
Şimdi leslie 3 mile zamani ^-^

yettim sozencim 3 mil leslie tamamdir esim geldi yemek ve cayini vereyim bi 6 mil leslie daha yapmayi planliyorum
Waawwww Süpersin sekerim.bende bugun ikinci 3 milimi yaptım. Bir kez daha yaparmiyim bilmiyorum.ama iyi geldi.sonunda regli de oldum. İnsallah yarin Baskul + göstermez ... Bir daha yapacaksan önce yeşil cay iç. Ben unutmusum.gecen bir diyetisyen spordan önce yeşil cay icin diyordu..

bencede kuzum bir uzmandan görüş alsan senin icin cok iyi olur.sukur kilonla ilgili büyük bir problemin yok. İki haftada istediğin kiloya ulaşabilirsin.ama önce bağırsak sorunun çözülsün...

Son düzenleme:
kızlar ilaçlar sonunda ibişe yaradı hatta biraz ishal bile oldum cuma günü doktora gideceğim inşallah sürekli bir gaz ve kabızlık problemi var yetti artık
Gozun aydin cacanim gecmis gitmis olsun...
Hayirli olsun canim!
Ben de oyle rahatladim ki dun halay cekecektim sevincten. Tarti oncesi super oldu.

Slimcim bende yaptim canim cocuklari yatirayim bi 6 mil daha yaparim belki...
canim bende yesil cay degildebesi bi yerde cay iciyorum hep zaten onun icindede yesil cay var ...
Canim toplamda 6 mik super olmus tarti oncesi hadi bi 3 mil daha yapalim ne dersen tarti oncesi erisin gitsin yaglar

Güzel fikir ama simdilik pert durumdayım.biraz dinleniyim sana yetişmeye çalışırım ,

Hayirli olsun canim!

ay hiç sorma yaa karnım bugün resmen 6 aylık gebe gibiydi şükür ki kurtuldum bakalım ne olur tartıda bu kabızlıkla verdim mi bilmem ama çok dikkat ettim bu hafta yaa

artık kilo vermemin yavaşlığının sebebi de bu kabızlık olabilir mi diye düşünüyorum bakalım cuma günü gideceğim ne olacak

4 mil leslie yaptim 3 milde aksam üstü yapmistim toplamda 7 mil oldu ama ben hala bu sabaha göre artidayim ama yinede gecen haftaya gore eksideyim...
Sabaha görüşürüz insallah kizlar guzel haberlerle bulusmak uzere iyiki varsiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…