Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kilo bildirimi yapayım önce bu arada herkese gunaydin

62,1/61,0/1,1/1,77 %

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar gecen haftaki kilomu bulup bildirim yapicam :))

anathema8( 81 / 80 / 1/ 1,23%)
makbule007( 61,4 / 62,1 / -0,6 / -0,97%)
BLUEmoon2009( 73.1 / 72,5/ 0,6 / 0,82%)
donbul( 73,1/ / / )izinli
Sozen( 89.7 / 90.6/-0.9 / -1.00%)
Ceren06( 66,5 / 64 / 2,4/ 3,60%)
Slimsigara(62,4 / 61,4 / 1/ 1,60% )
gçen haftaki liste

Slimsigara - 61.4 - 59.6 - 1.8 - %2.94

Slimsigara - 61.4 - 59.6 - 1.8 - %2.94

mikemmelsin var ya kızım idolümsün sana bayılıyorum ben 6 aydır diyetteyim nerdeyse aynı kiloyla başladın benle ama 1 ayda solladın geçtin helal olsun kuzum allahım o 59 u görmek için neler vermezdim var yaa ne hissettin 5 li rakam görünce

Merhaba hatunlar ben geldim.nihayet sınav bitti.kızım istediği neti çıkaramadı çocuk öyle heyecen yapmışki çözebildiği soruları bile yanlış çözmüş.çok üzüldük.neyse okadarda kötü deyil yanılmıyorsam 450 puan falan yapıyor.çok iyi bir çocuk.mülayim ve çalışkan böyle devam ederse iyi bir meslek edine bilir.ben diyetisyen olmasını istiyorum.sporcu ve güçlü bir çocuk.yani o mesleğe sıcak bakıyor birde avkatlığa .ama ben ne canı isterse onu olmasını isterim.sonuna kadar arkesındayım.2 haftadır diyet ve spora ara verdim ancak ne kilo aldım nede verdim.2 haftadır öyle duruyorum.bu hafta beni katarsanız

73.1/73.1/0%0 olarak alın.tekrar spora devam edeceğim ancak şu bahar temizliğimi bitireyim.okadar çok yoruldumki 2 gündür.cam ve çerçeveler bitti.kapalı balkonum var hem ardiye hem kitaplık hemde çamaşır seriyorum oranın camları zaten bir ev camı gibi.birde kalorifer kazanının üstündeyiz o çerçevelerden çıkan isi düşünün şimdi artık yoklar.mutfak yerlerini fırçalayıp derzleri beyazlatım şimdi koridorlar kaldı.koridor kapı ve halılar.birde buzdolabını eritip sildimi benim iş biret.bundan sonra rutine girerim.salonuma yeni perde siparişi verdim oda bugün gelip takıldımı benden iyiysi yok.

Kızım hamileydi ya onunla doktora gittik.bebeğe ulturosonda bakarken birde baktım kesede birşey daha var.doktora o kesedeki 2 ci şey ne diye sordum doktor yaklaştırınca bebek çıktı.kızımın ikizi olacak.hemde aynı yumurta ikizi.sevinsemmi diye düşündüm.kız daha 19 yaşında ve çalışıyor nasıl bakacak.her neyse kışın kayınvaldesi yazın ben bakacağım.bende daha küçük 2 çocuk var kayın valdesi çocukların hepsini evlendirmiş.neyse bende durumlar böyle.bulantısı var evinde birşey yiyemiyor bende yiyor.elimden geleni yapıyorum.

Dünürlerle henüz tanışmadık biliyorsunuz.benim kız kaçıp evlenmişti.en nihayet haber verdiler.bende bu pazar kabul etim.tanışalım bakalım.üzücü bir olay ama herşeye üzül üzül nereye kadar.neyse bende 2 haftadır olanlar bu.vaktim olmadığı için okuyamadım.bugünde hemen girip geldiğimi yazayım dedim.şimdi dışarı çıkıp yine temizlik malzemesi almalıyım.2 günde hepsini halletim.bundan sonra daha rahatım.rahat rahat yazarım.diyeti bırakmadım ama spora gitmeyip evde oturup ders ve hamile bakımı yapınca kilo veremedim.hatta aldım sandım ama tartıya çıkınca değişim olmadığını gördüm.neyse hatunlar en kısa zamanda yazılanları okuyacağım

Gunaydın kızlar
Tartım bugun 62,10 gösteriyor :) benim için hesaplama yapacak olan var mı :) bi onu ogrenemedim de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım kızın inşallah iyi yerlere gelecek çalışanın arkasında her zaman rabbim var hayırlısı olsun diyetisyen olsun yaa bize de yardımcı olur diğer kızın için de artık üzülme canım olan olmuş hayatta böyle şeyler olabiliyor geçmişe takılıp bugünü kaçırmamak lazım ne güzel yaa ikizi olcakmış yaşı biraz küük ama artık sen kaynanası el ele verip hep birlikte büyütürsünüz rabbim yardımcınız olsun

Gunaydın kızlar
Tartım bugun 62,10 gösteriyor :) benim için hesaplama yapacak olan var mı :) bi onu ogrenemedim de

hemen hesaplıyorum

teşekkürler cicim sonunda bende kilo verdim ama yine normal diyete geçeceğim cumartsi o zaman geri alırsam diye çok korkuyorumbir de pazar günü gün var ama başka birinin evinde olduğu için kazasız belasız atlatırıminşallah yani

hoş geldin bende seni merak ediyordum ne yaptın nasıl geçti çocukların sınavı

istediği gibi net çıkaramadı.aslında çok başarılı bir çocuk ancak başarılı çocuk bile böyle heyecen yapıyor.neyse 450 civarında olacak.umarım iyi bir liseye gider.inan okadar dolu geçtiki 2 hafta nasıl bitti anlamadım.bende çok yoruldum.dersin yanında büyük kızın ikizi olacak birde onunla uğraştım.neyse geniş zamanda uzun uzun sohbet ederiz.bahar temizliğimide bitireyim.annemde mayısta gelecekmiş.o gelmeden iş bitsin.birde bu yazda yoğun olurum gibime geliyor ancak bir tatile çıkarsam dinlenebilirim.bu kışın bitişini hiç anlamadım bile.çocuklar küçüken zaman geçmezdi şimdi zaman su misali akıp gidiyor.dün koltukta uyumuş kalmışım yorgunluktan.küçük kız uyandırdı.adam bir koltukta ben bir koltukta uyuyup kalmışız.oda yorgun bende.işte ablacım bende haberler bu kadar

64\62\2,0\3.125% mükemmelsin tatlıımm sende slimcim gibi haftaya 5 li rakamlardasın anlaşılan

Korkma tatlım zaten fazla bir kilon kalmadı vücut bu tempoya alışmıştır artık sıkıntı yapma kendine :)

64\62\2,0\3.125% mükemmelsin tatlıımm sende slimcim gibi haftaya 5 li rakamlardasın anlaşılan

Saol canım benim inşallah :) hedefim 60 ama ben 55 yaptım iyi gidiyorum aslında boyumda var suan 62 kiloyu bile kaldırıyorum ama 55 iyi bence yaza fit girmek istiyorum :)

Korkma tatlım zaten fazla bir kilon kalmadı vücut bu tempoya alışmıştır artık sıkıntı yapma kendine :)

bu sitresten ölecğim yakında bakalım cumartesi diyetisyenden sonra gastroentroloğa gideceğim bağırsaklarımın da tedavi olma zamanı geldi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…