Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu sitresten ölecğim yakında bakalım cumartesi diyetisyenden sonra gastroentroloğa gideceğim bağırsaklarımın da tedavi olma zamanı geldi artık

Doktora görünmekte fayda var canım bende genel bir muayene istiyorum kilo verdikten sonra vücutta ortaya çıkan rahatsızlık vs varmı kan ölçümü falan yaptıracağım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayataki herşey insanlar için.büyük Allahım benim içinde bir köşeye birşeyler yazmış bende onu yaşıyorum.bu yüzden artık üzülmüyorum.şuan damat iyiy.kızımın mesleği var varsın böyle evlenmiş olsun.başka şeylerde olabilirdi kız işsiz olup hayırsız bir insana düşe bilirdi.hatta zenğin bir adamla düğün dernek kurup evlendiririp sonradan adam kötü çıkıp hayatı zehir edebilirdi.bu hayata neler gördüm ne insanlarla tanıştık.bu yüzden hayır deyip mutlu olmasını diliyorum.

yaptır canım yaptır sağlık herşeyden önemli dün sancıdn kıvrandım resmen bi ara çatlıycam sandım bi kez daha anladım sağlığın değerini şükürler olsun

Bu arada hepinize hayırlı kandiller canlarım 3 aylara girdik ramazana az kaldı :) ayrıca çalışan ve evde emek veren tüm arkadaslarımın emek ve dayanışma günü kutlu olsun :)

yaptır canım yaptır sağlık herşeyden önemli dün sancıdn kıvrandım resmen bi ara çatlıycam sandım bi kez daha anladım sağlığın değerini şükürler olsun

Allah şifalar versin tatlım doktora gıttıkten sonra haberlerini bekliyoruz ok tatlım şimdiden gecmis olsun

evet canım kesinlikle dünya imtihan dünyası hayatta her şey oluyor damadın iyise evde huzuları varsa kızın da kendi ayakları üstünde duruyorsa zaten olur gider hakkınızda hayırlısı olsun canım neyin hayırlı olduğnu biz bilemeyiz rabbim koymuştur yoluna sen ikizleri beklemenin keyfini çıkar ayyy yaaa çok güzel bşi

Gunaydin kizlar dunku kacamagin blancosu bu sabah dune göre 600 gr arti oldu ama toplamda gecen haftaya göre guzel oldu...

yeni öğrendiğim bi bilgiyi paylaşayım şu tatlandırıcılı sakızlar var ya ben onları bi paket alırdım tadı geçene kadar çiğner onu atar sonra yenisini çiğnerdim ki annem bi doktordan dinlemiş o sakızlar çok fazla şeker içeriyormuş şekerlerden hiç bi farkı yok diyet yapanlar kendini bu şekilde kandırıyor demiş doktor aman ha dikkat edelim bundan sonra ağzıma koymam artık tek sakızım şekersiz damla sakız

Yaaaaaaaa ben bilmiyordumm ya saol canım bilgilendirdiğin için

Yaaaaaaaa ben bilmiyordumm ya saol canım bilgilendirdiğin için

hiç sorma canım bende bilmiyordum annem söyleyince şıok oldum ben resmen bağımlıyım o sakızlara markete girince hep alırım bi paket ve o paket gün içinde biter ama artık ağzıma sürmem

Ben sakizlari canim tatli istediginde iki cigneyip yutuyodum ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Motalim cok bozuk dun sabah tartida 69.3 u gurdum..ama dunki misafir ve sonrasindaki kacamak bu sabah 600 gr arti olarak yansidi ama yilmak yok daha diyetimin 2 gunu var bu kiloyu 5 gunde verdim benim için cok buyuk basari bugun bol yuruyusle o odemide aticam reglimde biter sali gunu bu hafta olmadi ama haftaya birincilik benim...

Bence bu hafta 1. Sensin tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…