Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KIZLARRR

anathema8( 80 / 79.1 / 0.9/ 0.88%)
makbule007( 62.1 / 61,0 / 1,1 / 1,77%)
BLUEmoon2009( 72,5 / 69,9/ 2,6 / 3.58%)
donbul( 73,1/73,1 /0,0 / %0,0)
Sozen( 90,6 / // %)
Ceren06( 64 / 62 / 2/ 3,12%)
Slimsigara(61,4 / 59,6 / 1,8/ 2,94% )
14. TAKIM ORTALAMASI
[/QUOTE]

CANIM HARİKA KİLO VERMİŞSİN BİRİNCİ SENSİN BENCE DE BENCE SEN YAZINI HAZIRLA BENCE ŞU LİSTEYİ PAYLAŞ MÜKEMMEL YAA

Kiz acaba ben ondan mi kabiz oluyorum hep?!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
OLABİLİR CANIM SAKIZ YUTMAK İYİ BİŞİ DEĞİL ÇİĞNEMEK DE İYİ DEĞİLMİŞ DEMEKKİ BİTEK BENDE DEĞİLMİŞİM TATLI İHTİYACINI BNLA GİDEREN AMAN HAA SİZE SAKIZI YASAKLIYORUM

Wayyyy mükemmelsin tatlımmmm hArikalar yaratmışsınnnn :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence bu hafta 1. Sensin tatlımmm

Yuuuuhhhhhh
Woooouuuuvv
Supersin!!

Sozen de gelince liste tamam!
Takim ortalamamiz 2nin ustunde olcak gibi.

sagolun kizlar sizlerin destegiyle hasta oldugum ve kilo veremedigim donemlerde desteginiz olmasaydi bugun diyet falan kalmamisti tesekkur ederim sizlere ve tum takim arkadaslarima ♥♥♥♥♥ben gonullerin birincisi olmusum gerisi muhim degil:)

Kiz acaba ben ondan mi kabiz oluyorum hep?!

olabilir canim mide sakizi sindiremez cok zor ben ne zamab yutsam kabiz olurum yani. ..

[/QUOTE]
Wuwwwww kizlar maasallah superiZ SUPERSINIZ...bu haftada birincilik 14.takimin diger takimlar kiskanip hasetlerinden catlamasinlar dikkat :)
Sakaydi insallah herkes hedefine ulasir ...

Son düzenleme:
sabah: 1 yumurta 1 kk az yağlı peynir domates salatalık

ara: 1 kase yoğurt 5 badem

öğlen: 90 gr ızgara köfte 100 gr taze fasulye 1 kase yoğurt salatalık

ara: 2 incir 1 bardak süt

akşam: 1 kase domates çorbası 2 tavuk but (fırına koycam domates ve soğandan da yerim patates yemem) yağsız salata

ara: 1 çay bardağı süt

spor : bir saat pilates

Menün yine yakıyor canımm afiyet olsun :)

Wuwwwww kizlar maasallah superiZ SUPERSINIZ...bu haftada birincilik 14.takimin diger takimlar kiskanip hasetlerinden catlamasinlar dikkat :)
Sakaydi insallah herkes hedefine ulasir ...[/QUOTE]

Ben gormustum birini ya. "Onlar saglikli vermiyolardir!!!! Az olsun oz olsun!!!!!" Cemkirmesi yapiyodu. Cerenin birinci oldugu haftaydi yeniydim takimda ceren de hatirlar belki.

Cerenle ben hedefi asagi cekmisiz. Simarikliga bak. Bari veriyorum gitsin

Kizlar harikayiz! Ben kac kilo olursam olayim mayisin sonunda mezun olucam. Sizin planlariniz nedir diyet bitisi konusunda?

Günaydın kizlarbcok üşüyorum....yatiyorum kac saattir ..kilo bildirip gecmisi öyle okuyacam.
Sozen /90.6/89.6/1/%1.10

Ben gormustum birini ya. "Onlar saglikli vermiyolardir!!!! Az olsun oz olsun!!!!!" Cemkirmesi yapiyodu. Cerenin birinci oldugu haftaydi yeniydim takimda ceren de hatirlar belki.

Kizlar harikayiz! Ben kac kilo olursam olayim mayisin sonunda mezun olucam. Sizin planlariniz nedir diyet bitisi konusunda?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]
Canim bende hatırlıyorum isteyen istedigi yorumu yapsin ben haticeye degil neticeye bakarim...
Hedeflerinizi asagi cekmeniz guzel insallah hedeflerine ulasirsin..benim oncelikli hedefim 70 kg idi 1.etap tamam simdiki hedefim 65 cok zor ama imkansiZ degil oncelikle bu ani dususu bu hafta koruyup haftaya tekrar dususe gecmeyi düşünüyorum. ..eger olursa benimde planim mayis sonunda 65 olmadi 67 kg olmak ...

Günaydın kizlarbcok üşüyorum....yatiyorum kac saattir ..kilo bildirip gecmisi öyle okuyacam.
Sozen /90.6/89.6/1/%1.10

Sozen de gelince listemiz tamam olduuu :))

Takim ortalamamiz 1.91 ^-^

Musaadenizle oooooohhhhaaaaaa tepkisi vericem. Sonuc topicigine bakarsaniz siz de ayni tepkiyi verirsiniz.

Hepimize mezdekeden ya el yelil'i hediye ediyorum kizlar!

Son düzenleme:
Sakaydi insallah herkes hedefine ulasir ...
amaaan boşverin söylenenleri biz kendimizi biiyoruz nasılsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]ben bu gidişle hedefime 1 seneye falan ulaşırım herhalde diyete başlarken haziran sonu demiştim ama koca nisan 1 kiloya geçtiyse en az 4 ay var demektir

mikemmeliz

liste hazırr

anathema8( 80 / 79.1 / 0.9/ 0.88%)
makbule007( 62.1 / 61,0 / 1,1 / 1,77%)
BLUEmoon2009( 72,5 / 69,9/ 2,6 / 3.58%)
donbul( 73,1/73,1 /0,0 / %0,0)
Sozen( 90,6 /89,6 /1,0/ 1,10%)
Ceren06( 64 / 62 / 2/ 3,12%)
Slimsigara(61,4 / 59,6 / 1,8/ 2,94% )

14. TAKIM ORTALAMASI:1,91%

Son düzenleme:

Kizcem 1.91 oluyo ya :s

Kızlar bayıldım sonuclara hepinize ayrı ayrı hayran kaldım. Reglimin ikinci gunu karnım cok ağrıyor...cok üşüyorum..sabah bir ara kalktım tekrar yatmak zorunda kaldım...

Aksam postasi 3 mil yolcusu kalmasin lutfen yokmu bana katilan
Canim dun toplam 6 mile yaptım 1 saat kadarda yürüdüm...

helal sana

Kızlar kilo bildirimi yapayım hemen
80/79.1/900/0.88
Cok güzel canim 7 li rakamlar hayırlı uğurlu olsun ..
Kilo bildirimi yapayım önce bu arada herkese gunaydin

62,1/61,0/1,1/1,77 %

makbulecim haftaya 5 li rakamlardasin bence

Slimsigara - 61.4 - 59.6 - 1.8 - %2.94

iste beklenen sonuc... Walla senin enerjin bizde geçiyor... Masallah

donbul hanım hosgeldin... İkizler hayırlı olsun... Ay ne güzel genc anne olmak zordur belki ama hayat boyu ona destek arkadaşları Olucak bu yonden düşünmek güzel görünüyor... Hosgeldin tekrar

Gunaydın kızlar
Tartım bugun 62,10 gösteriyor :) benim için hesaplama yapacak olan var mı :) bi onu ogrenemedim de

Waawww helal walla
Süpersin cerenimmm...

Kilo bildirimi
BLUEmoon2009/72.5/69.9/2.6/3.58%
Sen ne yaptın kuzummm
Bu hafta listeleri patlattın azmine hayranım.bu hafta sayende bende Birsuru leslie yaptım... Sagol canim arkadasim...

walla bide regli olmana rağmen mı bulaşar verdin... Ne diyim helal sana...
tebrik ederim canim gecmis olsun hasta falan degilsindir umarim...
Canim dun regl oldum gecikti ve bugun fenayim karnım cok ağrıyor ..normalde burkadar kötü olmam cok üşüyorum yine yaticim..

Kızlar hepinizi canigonulden kutluyorum... Tüm gurup arkadaslarımı kutluyorum hepiniz harikasının.

Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine

Nerdeee ben ve 59 cok Uzuk hissediyorum artik brn bu hafta hic karbonhidrat tuketmedigim halde 1 kilo gitmis canim büyü k ihtimalle normal diyete geri dönüş olacak o zaman da almasam sukrederim ah benim metabolizmam napsam da hizlansa bilmiyorum ki biraz arastirdim bi kac kilo almayi goze alip yemegi artirmak gerekiyormus ama ben bi kac kiloyu goze alamam aman yaa su anda vucudumdan memnunum zaten Zcik daha olsa iyi olur ama olmasada olur canim bi de bu kilo benim son 7yildir falan gördüğüm eb düşük kilo 62 nin altina dusememistim hic o yüzden de direniyor vücut ama benim azmimden kurtulamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…