- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.441
Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine
Nerdeee ben ve 59 cok Uzuk hissediyorum artik brn bu hafta hic karbonhidrat tuketmedigim halde 1 kilo gitmis canim büyü k ihtimalle normal diyete geri dönüş olacak o zaman da almasam sukrederim ah benim metabolizmam napsam da hizlansa bilmiyorum ki biraz arastirdim bi kac kilo almayi goze alip yemegi artirmak gerekiyormus ama ben bi kac kiloyu goze alamam aman yaa su anda vucudumdan memnunum zaten Zcik daha olsa iyi olur ama olmasada olur canim bi de bu kilo benim son 7yildir falan gördüğüm eb düşük kilo 62 nin altina dusememistim hic o yüzden de direniyor vücut ama benim azmimden kurtulamaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amaaan boşverin söylenenleri biz kendimizi biiyoruz nasılsa
Ben gormustum birini ya. "Onlar saglikli vermiyolardir!!!! Az olsun oz olsun!!!!!" Cemkirmesi yapiyodu. Cerenin birinci oldugu haftaydi yeniydim takimdaceren de hatirlar belki.
Cerenle ben hedefi asagi cekmisiz. Simarikliga bak. Bari veriyorum gitsin
Kizlar harikayiz! Ben kac kilo olursam olayim mayisin sonunda mezun olucam. Sizin planlariniz nedir diyet bitisi konusunda?
Günaydın kizlarbcok üşüyorum....yatiyorum kac saattir ..kilo bildirip gecmisi öyle okuyacam.
Sozen /90.6/89.6/1/%1.10
Sabah ise gec kaldim.
Uyuyakalmisim. Hatta unutup annemi uyandirdim. O da bana "yuru git be calismiyom ben bugun" dedi. Baktim servisi kacirdim. Baktim trafik mrafik yok. Yuruye yuruye geldim ise. Tam 3 km. 20 dk surdu. Aksama usenip leslie yapmayabilirim
slimcim aksamki leslie yi hediyen esliginde yaparim artik :)Takim ortalamamiz 1.91 ^-^
Musaadenizle oooooohhhhaaaaaa tepkisi vericem. Sonuc topicigine bakarsaniz siz de ayni tepkiyi verirsiniz.
Hepimize mezdekeden ya el yelil'i hediye ediyorum kizlar!
Harikasın canim yinede kendini iyi hissedesersen leslie bacinin halini hatırıni bi sor derim ben...superiz aynen devamm...Sabah ise gec kaldim.
Uyuyakalmisim. Hatta unutup annemi uyandirdim. O da bana "yuru git be calismiyom ben bugun" dedi. Baktim servisi kacirdim. Baktim trafik mrafik yok. Yuruye yuruye geldim ise. Tam 3 km. 20 dk surdu. Aksama usenip leslie yapmayabilirim
Bu gunku menum
Kahvalti saat 12.30 bir sise maden suyu
1 kesme seker kadar tahinli helva
1kk peynir
6 ince dilim salatalik
1 dilim kizarmis çıtır kepekli ekmek
Saat 16.30
1 tane portakal
Elma sirkeli salata...
bence hiç öyle deme.. Bluemoon bu hafta Birsuru leslie yaptı birde yemesinde dikkat etti . Sonuc harika .... Bu haftada cok iyiydin onumuzdeki haftada aynı sonucu çıkarabilirsin kuzum...Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine
Nerdeee ben ve 59 cok Uzuk hissediyorum artik brn bu hafta hic karbonhidrat tuketmedigim halde 1 kilo gitmis canim büyü k ihtimalle normal diyete geri dönüş olacak o zaman da almasam sukrederim ah benim metabolizmam napsam da hizlansa bilmiyorum ki biraz arastirdim bi kac kilo almayi goze alip yemegi artirmak gerekiyormus ama ben bi kac kiloyu goze alamam aman yaa su anda vucudumdan memnunum zaten Zcik daha olsa iyi olur ama olmasada olur canim bi de bu kilo benim son 7yildir falan gördüğüm eb düşük kilo 62 nin altina dusememistim hic o yüzden de direniyor vücut ama benim azmimden kurtulamaz
sagol canim.asil ben seni kutlarımHarıkasın canım cok iyi vermişsin tebrikler ve geçmiş olsun tatlım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
spor olayını sabahtan halletmişsin .Sabah ise gec kaldim.
slimcim aksamki leslie yi hediyen esliginde yaparim artik :)
♥♥♥♥♥♥♥♥
SOZEN cim regline ragmen demissin ya aslinda hem reglime (ki 18 aydir olmuyordum)
Hem aradaki istemeyerek mecburen yaptigim kacamaklara
Hem kullandigim ağır ilaclara odem yapiyolarmis cunku
Hemde dunku misafirimden dolayi patlayan diyetime ragmen gitti bu kilo ve ben bugun diyetimin altinci gunundeyim yarin son gunum....
bence hiç öyle deme.. Bluemoon bu hafta Birsuru leslie yaptı birde yemesinde dikkat etti . Sonuc harika .... Bu haftada cok iyiydin onumuzdeki haftada aynı sonucu çıkarabilirsin kuzum...
sagol canim.asil ben seni kutlarım
normalde bu kadar agrim olmaz ama bu sefer cok zorluyor nedense...
spor olayını sabahtan halletmişsin .
hergun leslie yapıcam dedim ama bugun Zor göründü gözüme Titreyip duruyorum... İnsallah yapabilirim....
inşallah canım inşllahbence hiç öyle deme.. Bluemoon bu hafta Birsuru leslie yaptı birde yemesinde dikkat etti . Sonuc harika .... Bu haftada cok iyiydin onumuzdeki haftada aynı sonucu çıkarabilirsin kuzum...
sagol canim.asil ben seni kutlarım
normalde bu kadar agrim olmaz ama bu sefer cok zorluyor nedense...
spor olayını sabahtan halletmişsin .
hergun leslie yapıcam dedim ama bugun Zor göründü gözüme Titreyip duruyorum... İnsallah yapabilirim....
bu hafta öyle deneyeyim bakalım ne olacak böleyim ara öğünümüMakbulecim ben metabolizma hizim dusmesin diye cok sik ara ogun yapiyorum. Sirf biseyler yemis olmak icin. Mesela kucucuk olmasina ragmen yarim havuc, minnacik salatalik, 3 kuru uzum gibi.
Onu denesen? Tokluk hissi de olmuyor. Kilo da almadim ben.
Yok canım zaten bürge hanım da senin kemik ağırlığın çok fazla 73 ideal demişti ben 75e razıyım:)canım harikasın 7 li rakamı gördün darısı 6 lara
Ayy üzüldüm valla kötü geçmesine hayırlısı olsun kızına tebrik ederim cinsiyetleri belli değil heraldeMerhaba hatunlar ben geldim.nihayet sınav bitti.kızım istediği neti çıkaramadı çocuk öyle heyecen yapmışki çözebildiği soruları bile yanlış çözmüş.çok üzüldük.neyse okadarda kötü deyil yanılmıyorsam 450 puan falan yapıyor.çok iyi bir çocuk.mülayim ve çalışkan böyle devam ederse iyi bir meslek edine bilir.ben diyetisyen olmasını istiyorum.sporcu ve güçlü bir çocuk.yani o mesleğe sıcak bakıyor birde avkatlığa .ama ben ne canı isterse onu olmasını isterim.sonuna kadar arkesındayım.2 haftadır diyet ve spora ara verdim ancak ne kilo aldım nede verdim.2 haftadır öyle duruyorum.bu hafta beni katarsanız
73.1/73.1/0%0 olarak alın.tekrar spora devam edeceğim ancak şu bahar temizliğimi bitireyim.okadar çok yoruldumki 2 gündür.cam ve çerçeveler bitti.kapalı balkonum var hem ardiye hem kitaplık hemde çamaşır seriyorum oranın camları zaten bir ev camı gibi.birde kalorifer kazanının üstündeyiz o çerçevelerden çıkan isi düşünün şimdi artık yoklar.mutfak yerlerini fırçalayıp derzleri beyazlatım şimdi koridorlar kaldı.koridor kapı ve halılar.birde buzdolabını eritip sildimi benim iş biret.bundan sonra rutine girerim.salonuma yeni perde siparişi verdim oda bugün gelip takıldımı benden iyiysi yok.
Kızım hamileydi ya onunla doktora gittik.bebeğe ulturosonda bakarken birde baktım kesede birşey daha var.doktora o kesedeki 2 ci şey ne diye sordum doktor yaklaştırınca bebek çıktı.kızımın ikizi olacak.hemde aynı yumurta ikizi.sevinsemmi diye düşündüm.kız daha 19 yaşında ve çalışıyor nasıl bakacak.her neyse kışın kayınvaldesi yazın ben bakacağım.bende daha küçük 2 çocuk var kayın valdesi çocukların hepsini evlendirmiş.neyse bende durumlar böyle.bulantısı var evinde birşey yiyemiyor bende yiyor.elimden geleni yapıyorum.
Dünürlerle henüz tanışmadık biliyorsunuz.benim kız kaçıp evlenmişti.en nihayet haber verdiler.bende bu pazar kabul etim.tanışalım bakalım.üzücü bir olay ama herşeye üzül üzül nereye kadar.neyse bende 2 haftadır olanlar bu.vaktim olmadığı için okuyamadım.bugünde hemen girip geldiğimi yazayım dedim.şimdi dışarı çıkıp yine temizlik malzemesi almalıyım.2 günde hepsini halletim.bundan sonra daha rahatım.rahat rahat yazarım.diyeti bırakmadım ama spora gitmeyip evde oturup ders ve hamile bakımı yapınca kilo veremedim.hatta aldım sandım ama tartıya çıkınca değişim olmadığını gördüm.neyse hatunlar en kısa zamanda yazılanları okuyacağım
Teşekkürler canım seninde sonuç harikaTebrikler tatlımmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kilo bildirimi
BLUEmoon2009/72.5/69.9/2.6/3.58%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?