Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Makbulecim ben metabolizma hizim dusmesin diye cok sik ara ogun yapiyorum. Sirf biseyler yemis olmak icin. Mesela kucucuk olmasina ragmen yarim havuc, minnacik salatalik, 3 kuru uzum gibi.
Onu denesen? Tokluk hissi de olmuyor. Kilo da almadim ben.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mikemmeliz [/QUOTE]

Ceren bu mesajı alkışlar :) slimcim canımsın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kizlarbcok üşüyorum....yatiyorum kac saattir ..kilo bildirip gecmisi öyle okuyacam.
Sozen /90.6/89.6/1/%1.10

Harıkasın canım cok iyi vermişsin tebrikler ve geçmiş olsun tatlım

Sabah ise gec kaldim.
Uyuyakalmisim. Hatta unutup annemi uyandirdim. O da bana "yuru git be calismiyom ben bugun " dedi. Baktim servisi kacirdim. Baktim trafik mrafik yok. Yuruye yuruye geldim ise. Tam 3 km. 20 dk surdu. Aksama usenip leslie yapmayabilirim

:) geç kaldığın için hızlıda gitmişsindir tempolu yürüyüş olmuş ne güzel :) ben servisi kaçırırsam ayvayı yerim bAya uzak işyerim sehirlerarAsı yolculuk yapıyoruz gibi :)

slimcim aksamki leslie yi hediyen esliginde yaparim artik :)
♥♥♥♥♥♥♥♥
SOZEN cim regline ragmen demissin ya aslinda hem reglime (ki 18 aydir olmuyordum)
Hem aradaki istemeyerek mecburen yaptigim kacamaklara
Hem kullandigim ağır ilaclara odem yapiyolarmis cunku
Hemde dunku misafirimden dolayi patlayan diyetime ragmen gitti bu kilo ve ben bugun diyetimin altinci gunundeyim yarin son gunum....

Harikasın canim yinede kendini iyi hissedesersen leslie bacinin halini hatırıni bi sor derim ben...superiz aynen devamm...

Bu gunku menum
Kahvalti saat 12.30 bir sise maden suyu
1 kesme seker kadar tahinli helva
1kk peynir
6 ince dilim salatalik
1 dilim kizarmis çıtır kepekli ekmek

Saat 16.30
2 tane haslanmis yunurtali yumurta salatasi(icinde kivircik yesil sogan maydanoz nane ve roka var yag tuz yok)

Son düzenleme:
Bu gunku menum
1kk peynir
6 ince dilim salatalik

Saat 16.30
1 tane portakal
Elma sirkeli salata...

Menü güzel cnm afiyet olsun

bence hiç öyle deme.. Bluemoon bu hafta Birsuru leslie yaptı birde yemesinde dikkat etti . Sonuc harika .... Bu haftada cok iyiydin onumuzdeki haftada aynı sonucu çıkarabilirsin kuzum...

Harıkasın canım cok iyi vermişsin tebrikler ve geçmiş olsun tatlım

sagol canim.asil ben seni kutlarım
normalde bu kadar agrim olmaz ama bu sefer cok zorluyor nedense...
spor olayını sabahtan halletmişsin .
hergun leslie yapıcam dedim ama bugun Zor göründü gözüme Titreyip duruyorum... İnsallah yapabilirim....

Evet hatırladım uzun zamandır olmazmıştın sen... Helal vallahi .. Dun kaçırmasan ne olurdu acaba... Walla bende cok uğraştım Çorbamı hala iciyorum... Diyete tam uyuyorum. Ancak bu sonuc bunada sukur...
Esim evde bugun kirk yilda bir gezmeye gidelim diyor bana Allahım ne şans bendekide karın ağrısından oluyorum. Oğlanı aldı yürüyüşe çıktılar.... İnsallah öğleden sonra iyi olursam gideriz artık...
Ben bu cümleleri yazarken evin önündeki caddeden benim oğlanın çığlıkları geliyordu . Babası yürüyelim diyor oğlan arabayla gidelim.. Allahım sonunda istediğini yaptırdı sipa arabayla çıktılar... Cok inatçı hiç bana çekmemiş

Son düzenleme:

Ben de her gun yapicam diye ciktigim yolda haftada 4 kezle devam ediyorum. Basta evde giymeye ayakkabim yok diye agliyodum anneme, aldik pazar gunu. Her gun yapiyorum ama birakirim ayran gonulluyumdur ben.
Bugun arkadasim hosgeldin var isten 7de 8de cikarsam onu izlemek icin yapmam spor :/

Bluemoon hakkaten harikasin aklimdayken! Verilebilecek maksimum kiloyu verdin bence!

Menumu yazayim bugunku.

Sabah.
1 dilim tam tahilli ekmek
Beyaz peynir

Ara.
Sutlu turk kahvesi

Oglen.
Mercimek salatasi

Ara
Havuc

Ara
Kuru uzum

Aksam
Tazefasulye
Yogurt

Su 1 lt

Ya focacciada oturuyorum su an. Ogle tatilindeyiz. Kokulardan cildiricam gibi kandil simitine direnisime vanilya kokulu her turlu karbonhidrati da ekliyorum.

inşallah canım inşllah

bu hafta öyle deneyeyim bakalım ne olacak böleyim ara öğünümü

Bu gunku menum
1kk peynir
6 ince dilim salatalik

Saat 17.15
1tane portakal
1 tane haslanmis yumurtali yumurta salatasi(icinde kivircik yesil sogan var yag yok
Bu gunku yemek fasli kapandi arkadaslar...

canım harikasın 7 li rakamı gördün darısı 6 lara
Yok canım zaten bürge hanım da senin kemik ağırlığın çok fazla 73 ideal demişti ben 75e razıyım:)

Ayy üzüldüm valla kötü geçmesine hayırlısı olsun kızına tebrik ederim cinsiyetleri belli değil heralde

Tebrikler tatlımmmm

Teşekkürler canım seninde sonuç harika

Kilo bildirimi
BLUEmoon2009/72.5/69.9/2.6/3.58%

Wawwww çok güzel

sabah:1 yumurta 1 kk az yağlı peynir domates salatalık

ara: 1 kase yoğurt 5 badem

öğlen: 90 gr ızgara köfte 100 gr taze fasulye 1 kase yoğurt domates salatalık

ara: 3 kuru kayısı 1 incir 1 su bardağı yağsız süt

akşam: 2 yumurta 1 kk az yağlı peynir 1 dilim kaşar domates salatalık 2 zeytin

ara: 1 kase yoğurt 2 kuru kayısı

Leslie yapicak olan var mi?
Ben bi 3 mile patlatayim o zaman ^-^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…