Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:119::118::118::124::124::124::119::118::118::124::124::124::119::118::118::124::124::124::119::118::118::124::124::124::119::118::118::124::124:::119::118::118::124::124::124:

Leslie yapicak olan var mi?
Ben bi 3 mile patlatayim o zaman ^-^

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BEn'de yapıcam canim ama birazdan aksam yemegi sofrasını toplayıp basliycam.karnim tam geçmedi ama yapıcam artık..

Bu arada neden herkes cuma sabah bildiriyor kilosunu da biz Perşembe bildiriyoruz onu sorayım aklimdayken ... Bilgisi olan varmi?

sanırsam liste cuma günü paylaşıma taşınıyor ya onda aksilik yaşanmasın diye perşembe yapılıyor galiba:26:

**14. TAKIM 359. ETAP**

anathema8( 80 / 79.1 / 0.9/ 0.88%)
makbule007( 62.1 / 61,0 / 1,1 / 1,77%)
BLUEmoon2009( 72,5 / 69,9/ 2,6 / 3.58%)
Sozen( 90,6 /89,6 /1,0/ 1,10%)
Ceren06( 64 / 62 / 2/ 3,12%)
Slimsigara(61,4 / 59,6 / 1,8/ 2,94% )

14. TAKIM ORTALAMASI: 2.23%

donbul cum seni haftaya alıcam zira 357. etapta izne ayrıldın ve bu hafta ikinci haftan yeni doluyor.. Kurallara göre ancak haftaya alabilirim seni ve hoşgeldin bu arada

sanırsam liste cuma günü paylaşıma taşınıyor ya onda aksilik yaşanmasın diye perşembe yapılıyor galiba:26:

Canim diğer guruplar sanirim hepsi cuma bildirim yapıyor benim icin farketmiyor... Sagol açıklama icin
Yeşil cay içip spora basliycam.
Bugun yediklerim
Sabah
1 yeşil cay
1 domates

Ara
1 tatlandiricili cay

Oglen
200 gram (yargısız kıymadan icinde Galeta unu yada ekmek konmamış) köfte

Aksam (17.30 )
Corba
5-6 kucuk domates

Az oncede evdekileri doyurdum :)

Birazdan yeşil cay

Sozenim ben de cuma mi yapilsa diyodum da. Diger gruplarda bildirim yapmadi oluyo bizde o olmuyo. Bence daha iyi. Yine haftalik oluyo zaten.

Akrebim donbul abla listede olmayinca 6ya mi bolunuyo? Ortalamamiz artmis.

Makbulecim, sozenim, bluemooncum benim 3 mileim bitti. (Anne bittiioo diyen cocuklar gibiyim)

kızlar doktorumda bi videoya rastladım şimdi sanırım selahattin dönmez yanlış da olmasın da bi ditey paylaşıyor iki haftada 5 kilo en az gider diyor
1.hafta
sabah: 1 dilim ekmek 4 zeytin 80 gr az yağlı beyaz peynir sınırsız domates salatalık vs

öğlen-akşam: salata yoğurt sınırsız

bunlara ek 3 porsiyon meyve var.akşam da 1 dilim ekmek var. ve istediğin kadar salata yoğurt serbest yağsız tabi

2. hafta

sabah: aynı ekstra 1 tk bal

öğle:salata yoğurt

akşam:100 gr galiba et 2 yumurta salata yoğurt ve yağsız pişmiş sebze(en fazla bir tk )

çok zor ama sonucuna bakınca da iştah kabartıyor tabi ben diyetisyene bunu yapcam desem kesin beni topa tutar :44::44::44::44:

Sofrayı topla cocugu uyut leslie yap ancak geldim..
Bana hepsi uyar canim.ama daha cok makbule yapıyor listeyi ona sormak lazım.birde ben öğlene doğru kalkıyorum makbule ne der bilmem
Makbulecim Bildim ben bu diyeti ama ballı olandan değilde diyet reçel olandan yaptım ben ilk hafta uydumda tamamen ..ise yaradı ama ne kadar verdim hatırlamıyorum.. Birde benim ilk diyetim di iyi moral olmuştu .

Günaydın
Ben 3.takim kaptani erigim
Geçen hafta sabit olan kiloma bu hafta birde 100gr ekledim
Tartiyla inatlasiyoruz ama ben yenecegim biliyorum
Kendimi sizlere ifşa etmeye geldim çünkü bu hafta hedef kilomu tutturamadim ve takımları dolaşıyorum
Bir alip bir vererek kendime en büyük kötülüğü yaptim
Sizlere bol kilo vermeler

Günaydınlar, ben 3. takım üyesiyim; bu hafta hedefim olan 62,5'a ulaşamadım 63'te kaldım,sadece 300 gr verebildim, kendimi ifşa etmeye geldim..
Daha güzel kilo verebilecekken veremedim; hepsi benim yüzümden oldu, güzel spor yaptım ama güzel de yedim; dün 1 dilim tiramisu yedim daha önce de baldır, tuzdur ufak da olsa kaçamaklarım oldu; zararım kendimeydi. Takımımdan özür diliyorumm. Telafi edeceğimm.

Herkese güzel yarışmalar, bol eksili tartılar dilerim

Peki sonra kilo vermen durdumu canim kalorisi çok az olduğu için meto yavaslar diye düşündüm ama

Peki sonra kilo vermen durdumu canim kalorisi çok az olduğu için meto yavaslar diye düşündüm ama

Hosgeldiniz.
Umarim bundan sonra hizli hızlı verirsiniz kilocuklari.
Kendinize iyi bakin.

Gunaydin 14. Takimin guzelleri!

Bugünkü menümü yazıyorum kızlar.
Perşembeleri kilo bildirimi yapınca Cuma'ları azıcık yayıyorum yalan yok.
1000 kaloriyi geçicem bugün. Kandil simitlerine direndim o kadar, ki nasıl severim halbuki ama ağzıma sürmedim! Hem de evde bile varken.

Sabah:
2-3 çatal yarım yağlı peynir (hem yumuşak hem yarım yağlı peynir buldum, öpesim var!) (40 kalori)
1 dilim tam buğday ekmeği (65 kalori)

Ara:
1 Kutu süt (114 kalori)

Öğlen:
Taze fasulye (200 kalori)
Ayran (76 kalori)
1 dilim tam buğday ekmeği (65 kalori)

Ara:
Yarım havuç (13 kalori)

Ara:
Elma (60 kalori)

Ara:
Yarım havuç (13 kalori)

Akşam:
150 gr falan tavuk ızgara (250 kalori)
2 kaşık taze fasulye (sabahtan kalanı çöpe atacak değilim ya) (50 kalori)
100 gr kadar yoğurt (68 kalori)

1014 kalori yapıyor. Diyetarkadaşım'da gösteren bu yanı doğrusunu yanlışını bilmem.
Öğlenki ayranımı aralardan birine koyup aradaki elmayı çıkartıp 1000in altına düşürebilirim de açlık durumuma bağlı.

Spor leslie 3 mile
Su 1 bilemedin 1,5 lt fazlası olmuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…