- 8 Ağustos 2008
- 36.345
- 47.280
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.461
liste hazırr
anathema8( 80 / 79.1 / 0.9/ 0.88%)
makbule007( 62.1 / 61,0 / 1,1 / 1,77%)
BLUEmoon2009( 72,5 / 69,9/ 2,6 / 3.58%)
donbul( 73,1/73,1 /0,0 / %0,0)
Sozen( 90,6 /89,6 /1,0/ 1,10%)
Ceren06( 64 / 62 / 2/ 3,12%)
Slimsigara(61,4 / 59,6 / 1,8/ 2,94% )
14. TAKIM ORTALAMASI:1,91%
ebru şallıyla pilates yapıldıLeslie yapicak olan var mi?
Ben bi 3 mile patlatayim o zaman ^-^
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Leslie yapicak olan var mi?
BEn'de yapıcam canim ama birazdan aksam yemegi sofrasını toplayıp basliycam.karnim tam geçmedi ama yapıcam artık..
Bu arada neden herkes cuma sabah bildiriyor kilosunu da biz Perşembe bildiriyoruz onu sorayım aklimdayken ... Bilgisi olan varmi?
sanırsam liste cuma günü paylaşıma taşınıyor ya onda aksilik yaşanmasın diye perşembe yapılıyor galiba:26:
Ancak geldik kandil gezmesinden zaten regliyim baska bisey yapamıyorum slimcim on siralardan yer ac geliyorum :)Leslie yapicak olan var mi?
Sozenim ben de cuma mi yapilsa diyodum da. Diger gruplarda bildirim yapmadi oluyo bizde o olmuyo. Bence daha iyi. Yine haftalik oluyo zaten.
Akrebim donbul abla listede olmayinca 6ya mi bolunuyo? Ortalamamiz artmis.
Makbulecim, sozenim, bluemooncum benim 3 mileim bitti. (Anne bittiioo diyen cocuklar gibiyim)
Bana hepsi uyar canim.ama daha cok makbule yapıyor listeyi ona sormak lazım.birde ben öğlene doğru kalkıyorumSozenim ben de cuma mi yapilsa diyodum da. Diger gruplarda bildirim yapmadi oluyo bizde o olmuyo. Bence daha iyi. Yine haftalik oluyo zaten.
Akrebim donbul abla listede olmayinca 6ya mi bolunuyo? Ortalamamiz artmis.
Makbulecim, sozenim, bluemooncum benim 3 mileim bitti. (Anne bittiioo diyen cocuklar gibiyim)
Makbulecim Bildim ben bu diyeti ama ballı olandan değilde diyet reçel olandan yaptım ben ilk hafta uydumda tamamen ..ise yaradı ama ne kadar verdim hatırlamıyorum.. Birde benim ilk diyetim di iyi moral olmuştu .kızlar doktorumda bi videoya rastladım şimdi sanırım selahattin dönmez yanlış da olmasın da bi ditey paylaşıyor iki haftada 5 kilo en az gider diyor
1.hafta
sabah: 1 dilim ekmek 4 zeytin 80 gr az yağlı beyaz peynir sınırsız domates salatalık vs
öğlen-akşam: salata yoğurt sınırsız
bunlara ek 3 porsiyon meyve var.akşam da 1 dilim ekmek var. ve istediğin kadar salata yoğurt serbest yağsız tabi
2. hafta
sabah: aynı ekstra 1 tk bal
öğle:salata yoğurt
akşam:100 gr galiba et 2 yumurta salata yoğurt ve yağsız pişmiş sebze(en fazla bir tk )
çok zor ama sonucuna bakınca da iştah kabartıyor tabi ben diyetisyene bunu yapcam desem kesin beni topa tutar :44::44::44::44:
Sofrayı topla cocugu uyut leslie yap ancak geldim..
Bana hepsi uyar canim.ama daha cok makbule yapıyor listeyi ona sormak lazım.birde ben öğlene doğru kalkıyorummakbule ne der bilmem
Makbulecim Bildim ben bu diyeti ama ballı olandan değilde diyet reçel olandan yaptım ben ilk hafta uydumda tamamen ..ise yaradı ama ne kadar verdim hatırlamıyorum.. Birde benim ilk diyetim di iyi moral olmuştu .
Sofrayı topla cocugu uyut leslie yap ancak geldim..
Bana hepsi uyar canim.ama daha cok makbule yapıyor listeyi ona sormak lazım.birde ben öğlene doğru kalkıyorummakbule ne der bilmem
Makbulecim Bildim ben bu diyeti ama ballı olandan değilde diyet reçel olandan yaptım ben ilk hafta uydumda tamamen ..ise yaradı ama ne kadar verdim hatırlamıyorum.. Birde benim ilk diyetim di iyi moral olmuştu .
Günaydın
Ben 3.takim kaptani erigim
Geçen hafta sabit olan kiloma bu hafta birde 100gr ekledim
Tartiyla inatlasiyoruz ama ben yenecegim biliyorum
Kendimi sizlere ifşa etmeye geldim çünkü bu hafta hedef kilomu tutturamadim ve takımları dolaşıyorum
Bir alip bir vererek kendime en büyük kötülüğü yaptim
Sizlere bol kilo vermeler
Günaydınlar, ben 3. takım üyesiyim; bu hafta hedefim olan 62,5'a ulaşamadım 63'te kaldım,sadece 300 gr verebildim, kendimi ifşa etmeye geldim..
Daha güzel kilo verebilecekken veremedim; hepsi benim yüzümden oldu, güzel spor yaptım ama güzel de yedim; dün 1 dilim tiramisu yedimdaha önce de baldır, tuzdur ufak da olsa kaçamaklarım oldu; zararım kendimeydi. Takımımdan özür diliyorumm. Telafi edeceğimm.
Herkese güzel yarışmalar, bol eksili tartılar dilerim
Hosgeldiniz.
Umarim bundan sonra hizli hızlı verirsiniz kilocuklari.
Kendinize iyi bakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?