Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sanada gunaydin tatlim gune cok enerjik baslandi anlasilan:)
3 mil leslie yapildi dun aksamki lesliem yarim milde kaldi kizim sagolsun...

Kiz yok ne enerjigi
18 nisanda grip oldum, bu hafta nezle gibiydim. Carsamba iyilesmistim hatta. Dun islak sacla yattim mal gibi. Bugun yine oksuruk, halsizlik, hafif ates... son 2 haftada cikarttigim sumuk verdigim kilodan fazladir! Bide 5 gun ust uste hic aksatmadim ya sporumu, popom ve bacaklarimin arkasi agriyo ne alakaysa. Demek ki ise yariyor deyip uzaklasiyorum bu konudan.

Sabahin bu saatinde leslie yaptigina gore asil enerjik olan sensin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyyyk igrencsin tovbe tovbe :) :) ne alemsin benzetmelerin bile bi alem :)
Kizz o grip bendede geçmedi hala bir gun cok asiriydi simdi nispeten idare eder...
Bende gecen hafta hic atlatmadan yaptim bu hafta hic icimden gelmiyor...
Sabah sabah leslie yaptim hiii hi cok enerjigim aksam yatmadan once yedigim taze fasulye ve pilavdan olsa gerek vicdan azabim uyutmadi beni :)

taze fasulye neyse de, pilav nedir kıııııııız (Yalan dünyadaki zerrin gibi oku burayı )
bizim evde hiç pilav pişmez, pilav kültürümüz yok bizim. şanslıyım o konuda aslında. sene 1 kilo pirinç gider o da dolmayla çorba içindir. ha makarna dersen her çeşiti bulunur, sanırsın ben trakyalı annem bolulu değil de italyanız
14. takımın kalanı nerde yaa, birinci olcaz hadi kalkın
bluecum yazını hazırladın mı kız sen kazara başka bi üye senden fazla kilo vermiş olursa mecbur öldürücez çünkü

Canım zaten sen diyetisyene boşuna para veriyorsun boşver bırak artık piri olduk bu işin biz senle:)
Hoşgeldin çıkmayın canınızı diyete sarılıp dört elle kahveye bekleriz haftayada

Teşekkür ederiz birşey olmaz bu kadarcık kacamaktan

kilo verecem diye ne cektim beee
Sabah aksam yemedim ac kaldim leslie yapacam da kilo verecem diye tepimdim durdum bir tabak fasulyeyle pilava tav oldum ne cektim beee (al benden de sana vasviye yeyze :) ) slimcim cok tatlisin canimcim yaa
Bizim eve pilavda piser en agir yemeklerde ayrica 15 gunde bir esimin is uerine yemek yaparim etliler yaglilar pilavlar her daim eksik olmaz cok şükür bu hafta dayandim dun bildirim yapmanin rehavetiyle patladi gitti diyet...

Dur kiz bi dereyi görmeden pacayi sivamayalim slimcim ben gidip birinciler topigine yaziyomusum birinci oldum diye sonrada bi bakiyomusum birinci degilim ayy ne komik olur dimi...birincilik onemli degil canım benim icin onemli olan kilo vermis olmam...

Takımınızın en sinsi, en agresif, en cadı, en psikopat üyesi naptı?
Diğer takımları gezdi.
Şimdlik ortalık temiz.

Hic sorma canim ya ama ben burge hanima peşin odedim alti aylik gitti bi kere :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

**2. TAKIM 359. ETAP **

akrep33 ( 66,5 / 67 / -0.5 / -0.75%)
Seldom ( 78,4 / 78.1 / 0.3 / 0.38%)
hedef52 ( 65,0 / 64.5 / 0.5 / 0.77%)
selennnnn ( 60 / 60 / 0 / 0%) sabit
Siyahbeyaz0066( 70,0 / 70,4 / -0,4 / -0,29%)kilosu ikiye bölündü
Ambuyanbu ( 73,4 /74,1 /-0,7/-0,95 %)
uhs ( 67,4/ 66.9 / 0.5 / 0.37%) kilosu ikiye bölündü
nazperver( 57,9 /57.2 /0.7 / 0.60%) kilosu ikiye bölündü
ozgekrd ( 83,8 / 83,8 / 0 / 0.0% ) Sabit
fatmabol( 81,4 / 81.1/ 0.3/ 0.18%) kilosu ikiye bölündü
citlenbikbesyo( 59,3 / 58.9 / 0.4/ 0.34%) kilosu ikiye bölündü
Elif_merve( 63,8 /63.8 /0/ 0%)

2. TAKIM ORTALAMASI: 0,05 %

** 8. TAKIM 359. ETAP **

Nice15 ( 62,4 /// % ) izine ayrıldı
burukcay (63,5 / 63,5 / 0 /% 0 )kilosu sabit
sismanvemutsuz ( 96,7/96,7 /0/ %0 )kilosu sabit
efsax ( 84/ 83,9 / 0,1 /% 0,12 )
fezaela (94,2/ / / %) izine ayrıldı
seval1349( 86,6 /85,8 / 0,8 / % 0, 92 ) gec bıldırım
hatioz(65,5 / 63,1 / 2,4 / % 3,66 )
zygomatic ( 57,4 / / / %) izine ayrıldı
ameliaa ( 69,7/ 68,1 / 0,53 / % 0,76) ​yenı uye kılosu 3'e bolundu hedefı: 55

8. TAKIM ORTALAMASI : % 0,68

**14. TAKIM 359. ETAP**

anathema8( 80 / 79.1 / 0.9/ 0.88%)
makbule007( 62.1 / 61,0 / 1,1 / 1,77%)
BLUEmoon2009( 72,5 / 69,9/ 2,6 / 3.58%)
Sozen( 90,6 /89,6 /1,0/ 1,10%)
Ceren06( 64 / 62 / 2/ 3,12%)
Slimsigara(61,4 / 59,6 / 1,8/ 2,94% )

14. TAKIM ORTALAMASI: 2.23%

teşekkür ederiz akrebim

Takımınızın en sinsi, en agresif, en cadı, en psikopat üyesi naptı?
Diğer takımları gezdi.
Şimdlik ortalık temiz.
Bak ya çok ayıp:)

Wayyy superiz yine:)

takımca süperiz ama kız bireyseli kaçırdık zaten bluecuma karşı sorumlu hissediyorum kendimi. sanki ben fesat fesat gezdiğim için oldu gibi.
kiizzzz niye mahcup oluyormussun benim her zamanki lafim yerini buldu haticeye degil neticeye bakarım. ..birincilik degil kilo vermis olmak onemli alti aydir burdayim ilk defa adam gibi evet arkadaslar bende kilo verdim hemde bu kadar diyebildim ve cok mutluyum vede en onemlisi birbirine bu kadar guzel kenetlenmis birbirine cok guzel destek olan birbirini boylesine guzel motive edebilen arkadaslarin oldugu 14. Takimdayim gerisi detay sadece....
Gonullerin birincisiyim ben
Bluemoon hepinize tesekkur eder....♥♥♥♥♥

Not:benden cok kilo veren zati muhterem bu kadar kilo verecek baska hafta yokmuydu bula bula bu haftayimi buldun ya :)
Ne cektim ben beee bu kadar kilo verdim gene birinci olamadim :)))

selam kızlar bende 4. takımdan meraklı bir arkadaş... ya tebrik ederim kızlar şimdiden listeyi görünce ağzım açık kaldı yazmadan edemedim ne yapmışsınız böyle siz... ortalığı fena dağıttınız takipteyim bu hafta sizi...

Tesekkur ederiz her zaman bekleriz...

ben istiyorum ki 14. takım birinci olsun, ama bireyselde de ilk üç bizden olsun. ha tabi bunların hepsi aynı hafta olsun.
Hepinizi çok seviyorum
donbul ablaya da dün hoşgeldin dememişim nedense, özletmesin çok kendini.

teşekkür ederizzzz
kahveye de bekleriz. fal bakmayı biliyosan daha sık gel

Hiii bende dememisim

Donbul abla hos geldin sefalr getirdin ♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…