- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.501
teşekkür ederizzzz
kahveye de bekleriz. fal bakmayı biliyosan daha sık gel
Tesekkur ederiz her zaman bekleriz...
Makbulem ben cok sik diyet değiştirdiğim icin nekadar kilo verdim tam hatırlamıyorum bu diyette ama aklimda kalan su manyak bir huyum var.en zor diyetleri uygularken kilo verdigimi görünce içimden bir enerji geliyor spor yapıyorum.yuruyorum hareketleniyorum.1.5 aydır cok Nadirdir herhalde metabolizmanın yavaşlaması ..Peki sonra kilo vermen durdumu canim kalorisi çok az olduğu için meto yavaslar diye düşündüm ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gunaydinlar güzeller güzeliGunaydin 14. Takimin guzelleri!
Günaydın
Ben 3.takim kaptani erigim
Geçen hafta sabit olan kiloma bu hafta birde 100gr ekledim
Tartiyla inatlasiyoruz ama ben yenecegim biliyorum
Kendimi sizlere ifşa etmeye geldim çünkü bu hafta hedef kilomu tutturamadim ve takımları dolaşıyorum
Bir alip bir vererek kendime en büyük kötülüğü yaptim
Sizlere bol kilo vermeler
olur böyle arkadaslar haftaya bir bakmışsiniz cok daha fazlası gitmiş...Günaydınlar, ben 3. takım üyesiyim; bu hafta hedefim olan 62,5'a ulaşamadım 63'te kaldım,sadece 300 gr verebildim, kendimi ifşa etmeye geldim..
Daha güzel kilo verebilecekken veremedim; hepsi benim yüzümden oldu, güzel spor yaptım ama güzel de yedim; dün 1 dilim tiramisu yedimdaha önce de baldır, tuzdur ufak da olsa kaçamaklarım oldu; zararım kendimeydi. Takımımdan özür diliyorumm. Telafi edeceğimm.
Herkese güzel yarışmalar, bol eksili tartılar dilerim
canim sen savunma mekanizmanı çökercen diye korkuyorum.. Vitamin filan alsan arada ...Kiz yok ne enerjigi
18 nisanda grip oldum, bu hafta nezle gibiydim. Carsamba iyilesmistim hatta. Dun islak sacla yattim mal gibi. Bugun yine oksuruk, halsizlik, hafif ates... son 2 haftada cikarttigim sumuk verdigim kilodan fazladir! Bide 5 gun ust uste hic aksatmadim ya sporumu, popom ve bacaklarimin arkasi agriyo ne alakaysa. Demek ki ise yariyor deyip uzaklasiyorum bu konudan.
Sabahin bu saatinde leslie yaptigina gore asil enerjik olan sensin.
Ay o kurufasulye pilav varya önceki hafta bitirdi beni... Daha yeni iki hafta önceki kiloma geldim valla Bluemooncum..kilo verecem diye ne cektim beee
Sabah aksam yemedim ac kaldim leslie yapacam da kilo verecem diye tepimdim durdum bir tabak fasulyeyle pilava tav oldum ne cektim beee (al benden de sana vasviye yeyze :) ) slimcim cok tatlisin canimcim yaa
Bizim eve pilavda piser en agir yemeklerde ayrica 15 gunde bir esimin is uerine yemek yaparim etliler yaglilar pilavlar her daim eksik olmaz cok şükür bu hafta dayandim dun bildirim yapmanin rehavetiyle patladi gitti diyet...
Dur kiz bi dereyi görmeden pacayi sivamayalim slimcim ben gidip birinciler topigine yaziyomusum birinci oldum diye sonrada bi bakiyomusum birinci degilim ayy ne komik olur dimi...birincilik onemli degil canım benim icin onemli olan kilo vermis olmam...
hakikaten cok tatlisin seennn :))Takımınızın en sinsi, en agresif, en cadı, en psikopat üyesi naptı?
Diğer takımları gezdi.
Şimdlik ortalık temiz.
Ayyy cok güldüm ama daha cok üzüldüm.cunku cok çalıştın cok uğraştın kuzum ya... Belki bı hafta birincilik icin tekrar çabalarsın... :) bende senden ilham alarak spor yaparım hehehekiizzzz niye mahcup oluyormussun benim her zamanki lafim yerini buldu haticeye degil neticeye bakarım. ..birincilik degil kilo vermis olmak onemli alti aydir burdayim ilk defa adam gibi evet arkadaslar bende kilo verdim hemde bu kadar diyebildim ve cok mutluyum vede en onemlisi birbirine bu kadar guzel kenetlenmis birbirine cok guzel destek olan birbirini boylesine guzel motive edebilen arkadaslarin oldugu 14. Takimdayim gerisi detay sadece....
Gonullerin birincisiyim ben
Bluemoon hepinize tesekkur eder....♥♥♥♥♥
Not:benden cok kilo veren zati muhterem bu kadar kilo verecek baska hafta yokmuydu bula bula bu haftayimi buldun ya :)
Ne cektim ben beee bu kadar kilo verdim gene birinci olamadim :)))
Yeşil çayını alda gel arkadasimselam kızlar bende 4. takımdan meraklı bir arkadaş... ya tebrik ederim kızlar şimdiden listeyi görünce ağzım açık kaldı yazmadan edemedim ne yapmışsınız böyle siz... ortalığı fena dağıttınız takipteyim bu hafta sizi...
yaktı seni o iki parca kek sanirim...hatırladınmi misafirin gelmişti tek kaçamağim demiştin tühhhh... Olsun sen gönlümüzün birincisinin canimm..Püüü birinciligi yuzde 0.08 le kacirmisim hemde yazik olmus
aynen canim keklerin kurbaniyim cunku tam bildirim oncesiydi haliylr 7 mil leslie de kurtarmadi beni ama iyi oldu bu hafta icin hirslanmama sebep oldu aksi takdirde muhtemelen bu haftayi sallayacaktim ama iste bu hafta gunum var sali gunu simdiden tirsiyorumMakbulem ben cok sik diyet değiştirdiğim icin nekadar kilo verdim tam hatırlamıyorum bu diyette ama aklimda kalan su manyak bir huyum var.en zor diyetleri uygularken kilo verdigimi görünce içimden bir enerji geliyor spor yapıyorum.yuruyorum hareketleniyorum.1.5 aydır cok Nadirdir herhalde metabolizmanın yavaşlaması ..
gunaydinlar güzeller güzeli
olur böyle arkadaslar haftaya bir bakmışsiniz cok daha fazlası gitmiş...
canim sen savunma mekanizmanı çökercen diye korkuyorum.. Vitamin filan alsan arada ...
Ay o kurufasulye pilav varya önceki hafta bitirdi beni... Daha yeni iki hafta önceki kiloma geldim valla Bluemooncum..
hakikaten cok tatlisin seennn :))
Ayyy cok güldüm ama daha cok üzüldüm.cunku cok çalıştın cok uğraştın kuzum ya... Belki bı hafta birincilik icin tekrar çabalarsın... :) bende senden ilham alarak spor yaparım hehehe
Yeşil çayını alda gel arkadasim
yaktı seni o iki parca kek sanirim...hatırladınmi misafirin gelmişti tek kaçamağim demiştin tühhhh... Olsun sen gönlümüzün birincisinin canimm..
Neeee bicim yuzde bu cok ayip bi ta olmasin haftaya bol bol yiyin icin kizlar tam dondurma mevsimi
Şaka bi yana süper bi % kıskandım
Slim demek takımları geziyorsun ortalik temizher takimda bi catlak var
Hadi kolay gelsin kizlar ama dedigim gibi dondurma mevsimi
erigim dondurma ve bilimum seylerin cis oldugunu ve yemememiz gerektigini hatirlattigin icin tesekkur ederim zira ben kafayi bozmus dondurma yiyecektim aksamada esim tatlı alicak ondan yiyecektim iyi oldu yemem bundan gayri :))Neeee bicim yuzde bu cok ayip bi ta olmasin haftaya bol bol yiyin icin kizlar tam dondurma mevsimi
Şaka bi yana süper bi % kıskandım
Slim demek takımları geziyorsun ortalik temizher takimda bi catlak var
Hadi kolay gelsin kizlar ama dedigim gibi dondurma mevsimi
Vuuuuu profiterol mü :26: benim eşim Pastacı siz dusunun halimi her geleni yeseydim 100 kilo olmustum .dondurma neyse ben cumartesi günü profiterol yemiştim yeni geldi aklımahatta 10. kilo verişimin kutlaması falan ayağı yapmıştım. bilmem kaç mile leslie yaptım, erken yemiştim falan öyle kurtardım.
eriğim bu grubun en fesatı benim galiba
erigim dondurma ve bilimum seylerin cis oldugunu ve yemememiz gerektigini hatirlattigin icin tesekkur ederim zira ben kafayi bozmus dondurma yiyecektim aksamada esim tatlı alicak ondan yiyecektim iyi oldu yemem bundan gayri :))
Slimcim bizim canimiz dondurmamiz tatlimiz kekimiz boregimiz herseyimiz iste:*
selam kızlar bende 4. takımdan meraklı bir arkadaş... ya tebrik ederim kızlar şimdiden listeyi görünce ağzım açık kaldı yazmadan edemedim ne yapmışsınız böyle siz... ortalığı fena dağıttınız takipteyim bu hafta sizi...
erigim dondurma ve bilimum seylerin cis oldugunu ve yemememiz gerektigini hatirlattigin icin tesekkur ederim zira ben kafayi bozmus dondurma yiyecektim aksamada esim tatlı alicak ondan yiyecektim iyi oldu yemem bundan gayri :))
Slimcim bizim canimiz dondurmamiz tatlimiz kekimiz boregimiz herseyimiz iste:*
Vuuuuu profiterol mü :26: benim eşim Pastacı siz dusunun halimi her geleni yeseydim 100 kilo olmustum .
Bizim takiminda en fesati ben miyim bu durumda
Slimcim gezme takımları bak ben geze geze zayiflarim dedim ama yok olmadi
Saka saka yeme sen hele ki tatli hic bulasma iykkk
Slimi yiye yiye zayiflatcaksiniz yani
ben eski sevgilimin peşinden koşa koşa zayıfladım valla yalan sölicek değilim.
evde erkek olması komple kahır ya. babam varken bizde de pilav püre kızartma falan aynı anda yenirdi. kazara pastacı olsa ben şimdi kapılardan geçemezdim heralde.
ben annemle yaşıyorum, onda da gut, şeker ne ararsan var. o zaten sağlıklı besleniyodu ben ona uydum aslında.
erigim kusura bakma kaptan olmuş olman fesatlığını örtmezşaka tabi sakın alınma.
Slimcim alinmam canim annecigine gecmis olsun
Kilonda cok degil nasil basardin bu hafta 1, 8 i tiyo ver bakim
59lu rakamlari bir gorsemunide 45 evlendigimde 53 dum
Kolay gelsin canim ne enerji harcamisindir sen simdi birde mis gibi olmustur her yer...Ayyyyy cok yoruldum temizlik yaptım evdeyken bitirdim her yeri ama öldümbireysel 1. Kaçtı mı kim 1. Olmuş yaaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Simdi hesapladim yediklerim telefondaki uygulamaya göre 447 cal yani yuvarlarsak 500 kalori ...
Bir hafta daha boyle devam edicem bakalim haftaya da kilo verebilicekmiyim...
Hoşgeldin valla çok azmediyoruz heralde:)selam kızlar bende 4. takımdan meraklı bir arkadaş... ya tebrik ederim kızlar şimdiden listeyi görünce ağzım açık kaldı yazmadan edemedim ne yapmışsınız böyle siz... ortalığı fena dağıttınız takipteyim bu hafta sizi...
Püüü birinciligi yuzde 0.08 le kacirmisim hemde yazik olmus
güzel menü canım cızlı bişi yok valla bende savsakladım bugün biraz birazdan menümü yazarım diyetisyene de gittim bugün 61 kilo geldim orda da 1 kilo yağdan hiç fena değil bu hafta listem tabiki değişti meyveler geldi yaşasın :) paylaşcam birazdanBugünkü menümü yazıyorum kızlar.
Perşembeleri kilo bildirimi yapınca Cuma'ları azıcık yayıyorum yalan yok.
1000 kaloriyi geçicem bugün.Kandil simitlerine direndim o kadar, ki nasıl severim halbuki ama ağzıma sürmedim! Hem de evde bile varken.
Sabah:
2-3 çatal yarım yağlı peynir (hem yumuşak hem yarım yağlı peynir buldum, öpesim var!) (40 kalori)
1 dilim tam buğday ekmeği (65 kalori)
Ara:
1 Kutu süt (114 kalori)
Öğlen:
Taze fasulye (200 kalori)
Ayran (76 kalori)
1 dilim tam buğday ekmeği (65 kalori)
Ara:
Yarım havuç (13 kalori)
Ara:
Elma (60 kalori)
Ara:
Yarım havuç (13 kalori)
Akşam:
150 gr falan tavuk ızgara (250 kalori)
2 kaşık taze fasulye (sabahtan kalanı çöpe atacak değilim ya) (50 kalori)
100 gr kadar yoğurt (68 kalori)
1014 kalori yapıyor. Diyetarkadaşım'da gösteren bu yanı doğrusunu yanlışını bilmem.
Öğlenki ayranımı aralardan birine koyup aradaki elmayı çıkartıp 1000in altına düşürebilirim de açlık durumuma bağlı.
Spor leslie 3 mile
Su 1 bilemedin 1,5 lt fazlası olmuyor.
harikasın canım nerde hareket orda bereketMakbulem ben cok sik diyet değiştirdiğim icin nekadar kilo verdim tam hatırlamıyorum bu diyette ama aklimda kalan su manyak bir huyum var.en zor diyetleri uygularken kilo verdigimi görünce içimden bir enerji geliyor spor yapıyorum.yuruyorum hareketleniyorum.1.5 aydır cok Nadirdir herhalde metabolizmanın yavaşlaması ..
gunaydinlar güzeller güzeli
olur böyle arkadaslar haftaya bir bakmışsiniz cok daha fazlası gitmiş...
canim sen savunma mekanizmanı çökercen diye korkuyorum.. Vitamin filan alsan arada ...
Ay o kurufasulye pilav varya önceki hafta bitirdi beni... Daha yeni iki hafta önceki kiloma geldim valla Bluemooncum..
hakikaten cok tatlisin seennn :))
Ayyy cok güldüm ama daha cok üzüldüm.cunku cok çalıştın cok uğraştın kuzum ya... Belki bı hafta birincilik icin tekrar çabalarsın... :) bende senden ilham alarak spor yaparım hehehe
Yeşil çayını alda gel arkadasim
yaktı seni o iki parca kek sanirim...hatırladınmi misafirin gelmişti tek kaçamağim demiştin tühhhh... Olsun sen gönlümüzün birincisinin canimm..
bu hafta gitti ama haftaya konfetiler sende canıım benim de diyetim 1400 cal kızlar metom da hızlanmış 1350 olmuş çok mutlu oldumSimdi hesapladim yediklerim telefondaki uygulamaya göre 447 cal yani yuvarlarsak 500 kalori ...
Bir hafta daha boyle devam edicem bakalim haftaya da kilo verebilicekmiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?