Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Peki sonra kilo vermen durdumu canim kalorisi çok az olduğu için meto yavaslar diye düşündüm ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Makbulem ben cok sik diyet değiştirdiğim icin nekadar kilo verdim tam hatırlamıyorum bu diyette ama aklimda kalan su manyak bir huyum var.en zor diyetleri uygularken kilo verdigimi görünce içimden bir enerji geliyor spor yapıyorum.yuruyorum hareketleniyorum.1.5 aydır cok Nadirdir herhalde metabolizmanın yavaşlaması ..

Gunaydin 14. Takimin guzelleri!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gunaydinlar güzeller güzeli

olur böyle arkadaslar haftaya bir bakmışsiniz cok daha fazlası gitmiş...

canim sen savunma mekanizmanı çökercen diye korkuyorum.. Vitamin filan alsan arada ...

Ay o kurufasulye pilav varya önceki hafta bitirdi beni... Daha yeni iki hafta önceki kiloma geldim valla Bluemooncum..
Takımınızın en sinsi, en agresif, en cadı, en psikopat üyesi naptı?
Diğer takımları gezdi.
Şimdlik ortalık temiz.
hakikaten cok tatlisin seennn :))

Ayyy cok güldüm ama daha cok üzüldüm.cunku cok çalıştın cok uğraştın kuzum ya... Belki bı hafta birincilik icin tekrar çabalarsın... :) bende senden ilham alarak spor yaparım hehehe
Yeşil çayını alda gel arkadasim
Püüü birinciligi yuzde 0.08 le kacirmisim hemde yazik olmus
yaktı seni o iki parca kek sanirim...hatırladınmi misafirin gelmişti tek kaçamağim demiştin tühhhh... Olsun sen gönlümüzün birincisinin canimm..

aynen canim keklerin kurbaniyim cunku tam bildirim oncesiydi haliylr 7 mil leslie de kurtarmadi beni ama iyi oldu bu hafta icin hirslanmama sebep oldu aksi takdirde muhtemelen bu haftayi sallayacaktim ama iste bu hafta gunum var sali gunu simdiden tirsiyorum

Neeee bicim yuzde bu cok ayip bi ta olmasin haftaya bol bol yiyin icin kizlar tam dondurma mevsimi
Şaka bi yana süper bi % kıskandım

Slim demek takımları geziyorsun ortalik temiz her takimda bi catlak var

Hadi kolay gelsin kizlar ama dedigim gibi dondurma mevsimi

dondurma neyse ben cumartesi günü profiterol yemiştim yeni geldi aklıma hatta 10. kilo verişimin kutlaması falan ayağı yapmıştım. bilmem kaç mile leslie yaptım, erken yemiştim falan öyle kurtardım.

eriğim bu grubun en fesatı benim galiba

erigim dondurma ve bilimum seylerin cis oldugunu ve yemememiz gerektigini hatirlattigin icin tesekkur ederim zira ben kafayi bozmus dondurma yiyecektim aksamada esim tatlı alicak ondan yiyecektim iyi oldu yemem bundan gayri :))
Slimcim bizim canimiz dondurmamiz tatlimiz kekimiz boregimiz herseyimiz iste :*

Vuuuuu profiterol mü :26: benim eşim Pastacı siz dusunun halimi her geleni yeseydim 100 kilo olmustum .
Bizim takiminda en fesati ben miyim bu durumda
Slimcim gezme takımları bak ben geze geze zayiflarim dedim ama yok olmadi

Saka saka yeme sen hele ki tatli hic bulasma iykkk
Slimi yiye yiye zayiflatcaksiniz yani

Maşaallah diyelim lütfen

ben eski sevgilimin peşinden koşa koşa zayıfladım valla yalan sölicek değilim.
evde erkek olması komple kahır ya. babam varken bizde de pilav püre kızartma falan aynı anda yenirdi. kazara pastacı olsa ben şimdi kapılardan geçemezdim heralde.
ben annemle yaşıyorum, onda da gut, şeker ne ararsan var. o zaten sağlıklı besleniyodu ben ona uydum aslında.
erigim kusura bakma kaptan olmuş olman fesatlığını örtmez şaka tabi sakın alınma.

Slimcim alinmam canim annecigine gecmis olsun
Kilonda cok degil nasil basardin bu hafta 1, 8 i tiyo ver bakim
59lu rakamlari bir gorsem unide 45 evlendigimde 53 dum

Slimcim alinmam canim annecigine gecmis olsun
Kilonda cok degil nasil basardin bu hafta 1, 8 i tiyo ver bakim
59lu rakamlari bir gorsem unide 45 evlendigimde 53 dum

Bende hishimoto tiroid ve insülin direnci var canım.
İlaçlarımı kullanıyorum (kullanmasam günde sadece 200 kalori alsam zayıflayamam zaten). Beslenme düzenimi değiştirdim. Devamlı karbonhidrat ve abur cubur yiyordum, sebze falan yemeye başladım. Bi' de spor yapmaya başladım.
Hepsi o, ek bir şey yapmıyorum.

Bu gunku menum
Kahvalti 11
1.5 kk peynir
Yarim salatalik
1 dilim kizarmis kepek ekmegi

Ara 15.00--1 greyfurt

Aksam 17.00
2 adet haslanmis yumurtali salata ( kivircik maydanoz ve yesik soganli)
Yemek faslimi kapamis bulunmaktayim
2 fincan karisik bitki cayi
2 fincan yesil cayli besi bir yerde cay
1 sisie dogal mineralli su 200 ml(karbonatli soda)
3 lt su
Spor simdilik 3 mil yaptim yapabilirsem 6 mile tamamlamayi dusunuyorum...

Son düzenleme:
Ayyyyy cok yoruldum temizlik yaptım evdeyken bitirdim her yeri ama öldüm bireysel 1. Kaçtı mı kim 1. Olmuş yaaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Simdi hesapladim yediklerim telefondaki uygulamaya göre 447 cal yani yuvarlarsak 500 kalori ...
Bir hafta daha boyle devam edicem bakalim haftaya da kilo verebilicekmiyim...

Ayyyyy cok yoruldum temizlik yaptım evdeyken bitirdim her yeri ama öldüm bireysel 1. Kaçtı mı kim 1. Olmuş yaaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kolay gelsin canim ne enerji harcamisindir sen simdi birde mis gibi olmustur her yer...
Bireyselde birincilik kacti evet 8.takimdan bir arkadasin % 0.08 lik bir farkla oldu hemde...

Hoşgeldin valla çok azmediyoruz heralde:)

Püüü birinciligi yuzde 0.08 le kacirmisim hemde yazik olmus

Aaa tüh kim birinci olmuş olsun sen bizim birincimizsin

güzel menü canım cızlı bişi yok valla bende savsakladım bugün biraz birazdan menümü yazarım diyetisyene de gittim bugün 61 kilo geldim orda da 1 kilo yağdan hiç fena değil bu hafta listem tabiki değişti meyveler geldi yaşasın :) paylaşcam birazdan

harikasın canım nerde hareket orda bereket
Simdi hesapladim yediklerim telefondaki uygulamaya göre 447 cal yani yuvarlarsak 500 kalori ...
Bir hafta daha boyle devam edicem bakalim haftaya da kilo verebilicekmiyim...
bu hafta gitti ama haftaya konfetiler sende canıım benim de diyetim 1400 cal kızlar metom da hızlanmış 1350 olmuş çok mutlu oldum

sabah: 1 yumurta 1 kk az yağlı beyaz peynir 3 zeytin domates salatalık

ara: minicik bir parça pidenin arasına yine minicik peynir 1 kaçparça domates dilimi (okulda kahvaltı yapıyorlardı beni de çağırdılar ama hepsi iki lokma yedim demeye bile değmez. 2 yeşil erik

öğlen:90 gr tavuk göğsü 1 kase yoğurt

ara: yok diyetisyene gittiğimden yapamadım

akşam:1 lahmacun (incecikti)içine bol maydanoz ve limon 1 bardak ayran ımmm çok özlemişim makarna yiyecektim ama lahmacun daha masum geldi.

ara: çikolatalı wasa ve çiğ karışık kuruyemiş arasında gidip geliyorum bugün biraz keyifli geçsin de yarın gene ipleri alırız hemen de nasıl cıvıyorum kilo verince kaldı son 4.5 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…