- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.521
Kolay gelsin canim ne enerji harcamisindir sen simdi birde mis gibi olmustur her yer...
Bireyselde birincilik kacti evet 8.takimdan bir arkadasin % 0.08 lik bir farkla oldu hemde...
Spora basliyorum katilcak var mi kizlar ^-^
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saglık olsun cnm sen bizim birincimizsin zaten :)
Slimcim leslie başlıyorum sımdı haydı spora :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haftaya cok güzel sonuclar çıkarırsın insallah sana güveniyorum.igne ve ilaçlar bitti içindeki gercek bluemoonda ortaya cikiyor sanirim...aynen canim keklerin kurbaniyim cunku tam bildirim oncesiydi haliylr 7 mil leslie de kurtarmadi beni ama iyi oldu bu hafta icin hirslanmama sebep oldu aksi takdirde muhtemelen bu haftayi sallayacaktim ama iste bu hafta gunum var sali gunu simdiden tirsiyorum
güle güle kirlet canim.. Ne güzel mis gibi olmuştur ...Ayyyyy cok yoruldum temizlik yaptım evdeyken bitirdim her yeri ama öldümbireysel 1. Kaçtı mı kim 1. Olmuş yaaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canimmm ama oda cok az olmazmı ? Sen daha iyi bilirsin gerçi benim bugun yaptığımı da yapma ama ...Simdi hesapladim yediklerim telefondaki uygulamaya göre 447 cal yani yuvarlarsak 500 kalori ...
Bir hafta daha boyle devam edicem bakalim haftaya da kilo verebilicekmiyim...
Canim benimki cok masum olmadı birazdan yazacağım ama cok uzun olacak...sabah: 1 yumurta 1 kk az yağlı beyaz peynir 3 zeytin domates salatalık
ara: minicik bir parça pidenin arasına yine minicik peynir 1 kaçparça domates dilimi (okulda kahvaltı yapıyorlardı beni de çağırdılar ama hepsi iki lokma yedim demeye bile değmez. 2 yeşil erik
öğlen:90 gr tavuk göğsü 1 kase yoğurt
ara: yok diyetisyene gittiğimden yapamadım
akşam:1 lahmacun (incecikti)içine bol maydanoz ve limon 1 bardak ayran ımmm çok özlemişim makarna yiyecektim ama lahmacun daha masum geldi.
ara: çikolatalı wasa ve çiğ karışık kuruyemiş arasında gidip geliyorum bugün biraz keyifli geçsin de yarın gene ipleri alırızhemen de nasıl cıvıyorum kilo verince kaldı son 4.5 kilo
bende yapıcam leslie3 mile yaptim. :))
Kizlar instagrama fotoğraf yukledim. Yorumlarim super
sozencim bende geliuorum esim ve oglan uyudu kizida uyutayim artik bi 7 mil leslie farz oldu bana ne yaptim ben yaSelam kızlar istanbuldan arkadasimgelmisti bugun sabahtan beri gezdik tozduk cocuklarin pesinden koşturduk. Ayyy benim trafikte yol bilgim iyidir iki aydır ameliyattan sonra gezememistim cok.yeni yeni yollar köprüler yapılmış kayboldum bir ara kentparkin ordan girdim cukuranbardan çıktım :) Geç geldik benim diyet bugun yalan oldu... Kendime birazdan ceza kesicem
haftaya cok güzel sonuclar çıkarırsın insallah sana güveniyorum.igne ve ilaçlar bitti içindeki gercek bluemoonda ortaya cikiyor sanirim...
güle güle kirlet canim.. Ne güzel mis gibi olmuştur ...
canimmm ama oda cok az olmazmı ? Sen daha iyi bilirsin gerçi benim bugun yaptığımı da yapma ama ...
Canim benimki cok masum olmadı birazdan yazacağım ama cok uzun olacak...
bende yapıcam leslie
Merak ettim resimleri :)
Bugun yediklerim
Sabah 1 dilim tambugday ekmeginden tost
1 yeşil cay
1 domates
1 salatalık
Yarım kk light peynir
4-5 light zeytin
Oglen
Light cola
Salata icinde
1 kasik kısır
1 kasik yeşil fasulye
1 kasik pancar turşusu
1kasik mevsim salata
1 kasik yoğurtlu mantar
1 kasik misir+ biber + dilim zeytin
3 yaprak sama
Aksam
Ceyrek tabak patates kızartması oğlumdan kalanları yedim
1 kucuk ayran
Yazarken bile yoruldum .ama bunu utancımı artirip tekrar olmasın diye yaziyorm...:26::26:
Oğlanı uyutup leslie 3 mile giricem birazdan .. Herkese iyi geceler..
Benim tanıdığım slim tuttuğunu koparan ve hayat dolu bir bir hatun.. Artı kalbi o kadar güzelki milletle kötü olma ihtimaline rağmen insanların hayallerine ulaşması icin onlara yardım edip eleştirebilen biri... Bence iyiki sen varsın...Kizlar bir sey soylemek istiyorum.
Ben maymun istahliyimdir. Siz olmasaniz degil 70lerden bu kadar dusmek muhtemelen 2 3 kilo verince bunalip diyeti birakacaktim. Spora da asla baslamayacaktim degil duzenli falan yapmak :)
Yani ben her konuda boyleyimdir, basladigim hicbir seyin sonunu getirmem, ilk zorlukta vazgecer asla caba harcamam.
Siz beni gaza getiriyorsunuz. Vazgecmemek icin sebep oluyorsunuz.
Iyi ki varsiniz! ♥
Ben veriyorum kendimin cezasını 3+ 3 leslie ikincisini sabah uyaninca yapabilirim...Kizlar ben bu gece cok fena yaramazlik yaptim cezami kesin raziyim ne derseniz bugun diuetin son gunuydu ya oooooffff of
Canim kuaföre gidersin düzeltir uzme kendini...(((((( az once sinirimden saçlarımı kestim bi anda karar verdin once diyet sonrada saclar gitti (
sozencim bende geliuorum esim ve oglan uyudu kizida uyutayim artik bi 7 mil leslie farz oldu bana ne yaptim ben ya(
Ilahi sozencim yaa saclarimi kendim kestim ama ben zaten bekatken kuafirde calistim bi sure sacimi hep kendim keserim anlican sorun sacimin kesimi degil bozulan diyet yaoilan kacamak otesi yemekler...Benim tanıdığım slim tuttuğunu koparan ve hayat dolu bir bir hatun.. Artı kalbi o kadar güzelki milletle kötü olma ihtimaline rağmen insanların hayallerine ulaşması icin onlara yardım edip eleştirebilen biri... Bence iyiki sen varsın...
Ben veriyorum kendimin cezasını 3+ 3 leslie ikincisini sabah uyaninca yapabilirim...
Canim kuaföre gidersin düzeltir uzme kendini...
sagol canim beni dusundugun icin ama asil sen cok dikkat et kendine tatlim ueni ameliyatli sayilirsin...zorlandigini anladigin anda birak emi...Canim cok güzel ama dikkat et lütfen tok karnına vücuduna zarar vermeyesin.sonra hiç yapamazsın. Ben bugun baya hareketliydim ama 3 yapıcam ama diğer 3 ude yaparım ama korkarım birsey olur diye...
Cadiiii asil sen iyiki varsin arkadaslarim iyiki var iyiki varsiniz 14.takim...Kizlar bir sey soylemek istiyorum.
Ben maymun istahliyimdir. Siz olmasaniz degil 70lerden bu kadar dusmek muhtemelen 2 3 kilo verince bunalip diyeti birakacaktim. Spora da asla baslamayacaktim degil duzenli falan yapmak :)
Yani ben her konuda boyleyimdir, basladigim hicbir seyin sonunu getirmem, ilk zorlukta vazgecer asla caba harcamam.
Siz beni gaza getiriyorsunuz. Vazgecmemek icin sebep oluyorsunuz.
Iyi ki varsiniz! ♥
Ilahi sozencim yaa saclarimi kendim kestim ama ben zaten bekatken kuafirde calistim bi sure sacimi hep kendim keserim anlican sorun sacimin kesimi degil bozulan diyet yaoilan kacamak otesi yemekler...
Saclarimda guzel oldu hani jalcamin altindaydi direk kut kesim uaptim yenilik iyidir
yazimmi yediklerimi...Kiz blue ne kacamak yaptin sen bu kadar? Goremedim mi acaba? Cikolu pasta mi gomdun? Metrelik kebap mi yedin naptin?
Ssst takim, diyeti bozmayin sporu aksatmayin!
Kizceler instagram ve veya fbook kullanan var mi? Kullanan varsa birbirimizi takip edelim. Bende hepsi var
benimkidr biraz oyle oldu ama psikolojik degil cok asiri uzundu bakimi falan zor oluyor turbanliyim ya hava almıyor falan kestim zaten yaz geliuor sicak sac cekilmez hele cocuklarla iyi oldu boyle...Allah mustahakini versin emi :)) Ayyy dedim tepesi fena attı sinirden gitti saclarıya ugrasti ..hani biz hanımlar sıkılinca saclarımızı değiştiririz yaa.. İyi ohhh güzel olmasına sevindim.bende cocuga bişeyler yaptım yedirdim tuvalet faslı ve masal okundu uyuttum sukur... Birazdan gelsin leslie...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?