Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

uyanınca :3 kuru kayısı su

sabah: 1 su bardağı kefir 1 kk az yağlı peynir 1 dilim çavdar ekmek 1 yumurta domates salatalık maydanoz vs

ara: 1 meyve + 3 kuru kayısı

öğlen:3 köfte et 1 su bardağı ayran 2 kepçe sebze çorbası 1 dilim ekmek yağsız salata

ara: 1 meyve+ 1 incir

akşam: 1 bardak ayran 8 yk sebze yemeği 2 kepçe sebze çorbası 1 dilim ekmek yağsız salata

ara: 1 meyve +3 kuru kayısı

bolca yeşil çay ++spor bakalım ne olcek kilo almam inşallah

Son düzenleme:
Spora basliyorum katilcak var mi kizlar ^-^

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kolay gelsin canim ne enerji harcamisindir sen simdi birde mis gibi olmustur her yer...
Bireyselde birincilik kacti evet 8.takimdan bir arkadasin % 0.08 lik bir farkla oldu hemde...

Saglık olsun cnm sen bizim birincimizsin zaten :)

Slimcim leslie başlıyorum sımdı haydı spora :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Spora basliyorum katilcak var mi kizlar ^-^

1 saat pilates yapıldı bende yarından itibaren leslie 3 mile ekleyeceğim pilatese malum karbonhidrat içeren diyete geçtik kilo almak istemiyorum

Saglık olsun cnm sen bizim birincimizsin zaten :)

Slimcim leslie başlıyorum sımdı haydı spora :)

3 mile yaptim. :))

Kizlar instagrama fotoğraf yukledim. Yorumlarim super

Kizlar bir sey soylemek istiyorum.
Ben maymun istahliyimdir. Siz olmasaniz degil 70lerden bu kadar dusmek muhtemelen 2 3 kilo verince bunalip diyeti birakacaktim. Spora da asla baslamayacaktim degil duzenli falan yapmak :)
Yani ben her konuda boyleyimdir, basladigim hicbir seyin sonunu getirmem, ilk zorlukta vazgecer asla caba harcamam.
Siz beni gaza getiriyorsunuz. Vazgecmemek icin sebep oluyorsunuz.
Iyi ki varsiniz! ♥

Kizlar ben bu gece cok fena yaramazlik yaptim cezami kesin raziyim ne derseniz bugun diuetin son gunuydu ya oooooffff of

Selam kızlar istanbuldan arkadasimgelmisti bugun sabahtan beri gezdik tozduk cocuklarin pesinden koşturduk. Ayyy benim trafikte yol bilgim iyidir iki aydır ameliyattan sonra gezememistim cok.yeni yeni yollar köprüler yapılmış kayboldum bir ara kentparkin ordan girdim cukuranbardan çıktım :) Geç geldik benim diyet bugun yalan oldu... Kendime birazdan ceza kesicem haftaya cok güzel sonuclar çıkarırsın insallah sana güveniyorum.igne ve ilaçlar bitti içindeki gercek bluemoonda ortaya cikiyor sanirim...
Ayyyyy cok yoruldum temizlik yaptım evdeyken bitirdim her yeri ama öldüm bireysel 1. Kaçtı mı kim 1. Olmuş yaaaa

güle güle kirlet canim.. Ne güzel mis gibi olmuştur ...

Simdi hesapladim yediklerim telefondaki uygulamaya göre 447 cal yani yuvarlarsak 500 kalori ...
Bir hafta daha boyle devam edicem bakalim haftaya da kilo verebilicekmiyim...
canimmm ama oda cok az olmazmı ? Sen daha iyi bilirsin gerçi benim bugun yaptığımı da yapma ama ...

Canim benimki cok masum olmadı birazdan yazacağım ama cok uzun olacak...
3 mile yaptim. :))

Kizlar instagrama fotoğraf yukledim. Yorumlarim super

bende yapıcam leslie
Merak ettim resimleri :)

Bugun yediklerim
Sabah 1 dilim tambugday ekmeginden tost
1 yeşil cay
1 domates
1 salatalık
Yarım kk light peynir
4-5 light zeytin

Oglen
Light cola
Salata icinde
1 kasik kısır
1 kasik yeşil fasulye
1 kasik pancar turşusu
1kasik mevsim salata
1 kasik yoğurtlu mantar
1 kasik misir+ biber + dilim zeytin
3 yaprak sama

Aksam
Ceyrek tabak patates kızartması oğlumdan kalanları yedim
1 kucuk ayran

Yazarken bile yoruldum .ama bunu utancımı artirip tekrar olmasın diye yaziyorm...:26::26:
Oğlanı uyutup leslie 3 mile giricem birazdan .. Herkese iyi geceler..

sozencim bende geliuorum esim ve oglan uyudu kizida uyutayim artik bi 7 mil leslie farz oldu bana ne yaptim ben ya (

Benim tanıdığım slim tuttuğunu koparan ve hayat dolu bir bir hatun.. Artı kalbi o kadar güzelki milletle kötü olma ihtimaline rağmen insanların hayallerine ulaşması icin onlara yardım edip eleştirebilen biri... Bence iyiki sen varsın...
Kizlar ben bu gece cok fena yaramazlik yaptim cezami kesin raziyim ne derseniz bugun diuetin son gunuydu ya oooooffff of
Ben veriyorum kendimin cezasını 3+ 3 leslie ikincisini sabah uyaninca yapabilirim...
(((((( az once sinirimden saçlarımı kestim bi anda karar verdin once diyet sonrada saclar gitti (
Canim kuaföre gidersin düzeltir uzme kendini...

sozencim bende geliuorum esim ve oglan uyudu kizida uyutayim artik bi 7 mil leslie farz oldu bana ne yaptim ben ya (

Canim cok güzel ama dikkat et lütfen tok karnına vücuduna zarar vermeyesin.sonra hiç yapamazsın. Ben bugun baya hareketliydim ama 3 yapıcam ama diğer 3 ude yaparım ama korkarım birsey olur diye...

Ilahi sozencim yaa saclarimi kendim kestim ama ben zaten bekatken kuafirde calistim bi sure sacimi hep kendim keserim anlican sorun sacimin kesimi degil bozulan diyet yaoilan kacamak otesi yemekler...
Saclarimda guzel oldu hani jalcamin altindaydi direk kut kesim uaptim yenilik iyidir

Canim cok güzel ama dikkat et lütfen tok karnına vücuduna zarar vermeyesin.sonra hiç yapamazsın. Ben bugun baya hareketliydim ama 3 yapıcam ama diğer 3 ude yaparım ama korkarım birsey olur diye...
sagol canim beni dusundugun icin ama asil sen cok dikkat et kendine tatlim ueni ameliyatli sayilirsin...zorlandigini anladigin anda birak emi...

Cadiiii asil sen iyiki varsin arkadaslarim iyiki var iyiki varsiniz 14.takim...
Slimcim aynen devam canim :)

Kiz blue ne kacamak yaptin sen bu kadar? Goremedim mi acaba? Cikolu pasta mi gomdun? Metrelik kebap mi yedin naptin?

Ssst takim, diyeti bozmayin sporu aksatmayin!

Kizceler instagram ve veya fbook kullanan var mi? Kullanan varsa birbirimizi takip edelim. Bende hepsi var

Allah mustahakini versin emi :)) Ayyy dedim tepesi fena attı sinirden gitti saclarıya ugrasti ..hani biz hanımlar sıkılinca saclarımızı değiştiririz yaa.. İyi ohhh güzel olmasına sevindim.bende cocuga bişeyler yaptım yedirdim tuvalet faslı ve masal okundu uyuttum sukur... Birazdan gelsin leslie...

yazimmi yediklerimi...
Bulgur pilavi
Taze fasulye
Yoğurt
Ekmekustu ezme
Cay sekerli....

Canim instagramim yok ama face var eklemek istersen ozelden yazarim

benimkidr biraz oyle oldu ama psikolojik degil cok asiri uzundu bakimi falan zor oluyor turbanliyim ya hava almıyor falan kestim zaten yaz geliuor sicak sac cekilmez hele cocuklarla iyi oldu boyle...
Sozencim pc yi açtım sen basla ben takipteyim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…