- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.541
Canım zaten destek olmasak hiçbirimiz başaramazdik burdan güzel sonuçlarla mezun olucaz inşallahKizlar bir sey soylemek istiyorum.
Ben maymun istahliyimdir. Siz olmasaniz degil 70lerden bu kadar dusmek muhtemelen 2 3 kilo verince bunalip diyeti birakacaktim. Spora da asla baslamayacaktim degil duzenli falan yapmak :)
Yani ben her konuda boyleyimdir, basladigim hicbir seyin sonunu getirmem, ilk zorlukta vazgecer asla caba harcamam.
Siz beni gaza getiriyorsunuz. Vazgecmemek icin sebep oluyorsunuz.
Iyi ki varsiniz! ♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ben bu gece cok fena yaramazlik yaptim cezami kesin raziyim ne derseniz bugun diuetin son gunuydu ya oooooffff of
Kizlar ben bu gece cok fena yaramazlik yaptim cezami kesin raziyim ne derseniz bugun diuetin son gunuydu ya oooooffff of
Sonuçlar hazır kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=153328&page=46&p=35133981#post35133981
Dereceye giren takım ve arkadaşları tebrik ediyorum
bana uyar akrepcim...Kuzu bu hafta senle yarışalımmı
Adil bir yaris olsun. kurallari sen koy :)Kuzu bu hafta senle yarışalımmı
kamu spotu -kotu ornek olustutabilecek msj-Canım zaten destek olmasak hiçbirimiz başaramazdik burdan güzel sonuçlarla mezun olucaz inşallah
Canım ne yedin bu kadar
Neden sessiz burasi ev miss gibi patates kizartmasi kokuyor...kokusunu icime ceksem kac kalori yapar acabaaz kaldi ufaktan geliyorlar galiba
Kizlar bir sey soylemek istiyorum.
Ben maymun istahliyimdir. Siz olmasaniz degil 70lerden bu kadar dusmek muhtemelen 2 3 kilo verince bunalip diyeti birakacaktim. Spora da asla baslamayacaktim degil duzenli falan yapmak :)
Yani ben her konuda boyleyimdir, basladigim hicbir seyin sonunu getirmem, ilk zorlukta vazgecer asla caba harcamam.
Siz beni gaza getiriyorsunuz. Vazgecmemek icin sebep oluyorsunuz.
Iyi ki varsiniz! ♥
(((((( az once sinirimden saçlarımı kestim bi anda karar verdin once diyet sonrada saclar gitti (
Selam kızlar istanbuldan arkadasimgelmisti bugun sabahtan beri gezdik tozduk cocuklarin pesinden koşturduk. Ayyy benim trafikte yol bilgim iyidir iki aydır ameliyattan sonra gezememistim cok.yeni yeni yollar köprüler yapılmış kayboldum bir ara kentparkin ordan girdim cukuranbardan çıktım :) Geç geldik benim diyet bugun yalan oldu... Kendime birazdan ceza kesicem
haftaya cok güzel sonuclar çıkarırsın insallah sana güveniyorum.igne ve ilaçlar bitti içindeki gercek bluemoonda ortaya cikiyor sanirim...
güle güle kirlet canim.. Ne güzel mis gibi olmuştur ...
canimmm ama oda cok az olmazmı ? Sen daha iyi bilirsin gerçi benim bugun yaptığımı da yapma ama ...
Canim benimki cok masum olmadı birazdan yazacağım ama cok uzun olacak...
bende yapıcam leslie
Merak ettim resimleri :)
Bugun yediklerim
Sabah 1 dilim tambugday ekmeginden tost
1 yeşil cay
1 domates
1 salatalık
Yarım kk light peynir
4-5 light zeytin
Oglen
Light cola
Salata icinde
1 kasik kısır
1 kasik yeşil fasulye
1 kasik pancar turşusu
1kasik mevsim salata
1 kasik yoğurtlu mantar
1 kasik misir+ biber + dilim zeytin
3 yaprak sama
Aksam
Ceyrek tabak patates kızartması oğlumdan kalanları yedim
1 kucuk ayran
Yazarken bile yoruldum .ama bunu utancımı artirip tekrar olmasın diye yaziyorm...:26::26:
Oğlanı uyutup leslie 3 mile giricem birazdan .. Herkese iyi geceler..
Kiz blue ne kacamak yaptin sen bu kadar? Goremedim mi acaba? Cikolu pasta mi gomdun? Metrelik kebap mi yedin naptin?
Ssst takim, diyeti bozmayin sporu aksatmayin!
Kizceler instagram ve veya fbook kullanan var mi? Kullanan varsa birbirimizi takip edelim. Bende hepsi var
Sonuçlar hazır kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=153328&page=46&p=35133981#post35133981
Dereceye giren takım ve arkadaşları tebrik ediyorum
basarılar kızlarrrAdil bir yaris olsun. kurallari sen koy :)
Belki böyle kendimi frenleyebilirim....
Ayy bende bugün mangala gittik ekmeği fazla kaçırdım yarından itibaren hızlanmam lazım 2 ayim kaldı ankaraya gitmemekamu spotu -kotu ornek olustutabilecek msj-
3 portakal
Bilmem ne kadar ekmek
Bulgur pilavi
Taze fasulye
Sekerli cay
Ekmek ustu ezme allahtan bu ekmek kepek ekmegiydi olmasa napardim maazallah :)
Anathemacim ben yazdim yanlis yaptim bugunden itibaren kemerleri sıkıyorum
Siz sakin yapmayin emi cis onlar ciss
Aa canım kabızlık icinmi istedi çok zor oKizlar slm bugün doktora gittim kolonoskopi istedi pazartesi yaptiracagim yarin full sivi beslenme yapacagim nasılsa bosalacak diye dr bugün dunyayi yedim kilo almam insallah :)
kızlar merhaba bugün diyete GERÇEKTEN başlamaya karar verip spor salonuna falan yazıldım.
daha öncede diyet girişimlerim oldu ve tahmin edersniz ki hepsinden birsüre sonra pes ettim:) busefer bana yardım edin ki istikrarla kilo verebileyim
:44:
Ayy bende bugün mangala gittik ekmeği fazla kaçırdım yarından itibaren hızlanmam lazım 2 ayim kaldı ankaraya gitmeme
Aa canım kabızlık icinmi istedi çok zor o
Hoşgeldin canım beraberce güzel kilo veririz inşallah kilonun boyunu hedefinide yazarsan seviniriz
kilom 1.58 boyum 1.52 ideal kilom ise 48 yani 10 kilo hedefim var
Ayy bende bugün mangala gittik ekmeği fazla kaçırdım yarından itibaren hızlanmam lazım 2 ayim kaldı ankaraya gitmeme
Aa canım kabızlık icinmi istedi çok zor o
Hoşgeldin canım beraberce güzel kilo veririz inşallah kilonun boyunu hedefinide yazarsan seviniriz
Hoşgeldin canim 3 aya verirsin merak etme bu takim öyle bir takim ki insani zayiflatir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?