Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

buarada yazilanlari okudum siz verdiginiz kilolari gram gram yaziyorsunuz benim evdeki tartim cok eski digital degil gramlari gostermiyor. sanirm her gun eczaneye gitmem gerekecek:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok cok cok guzeeeeel ...kusme bana nolur tamam soz toparlanicam..zaten bugun esimle ciktik alisverisimizi yaptik ben araya diyet listemdeki seyleri de sokusturuverdim...bu arada ilaclarim haftaya cuma bitiyor cumartesi dr randevu verdi asistani aradi bu oglen insallah ilaçları da birakirim ondan sonra tutmayin beni :)

Hergun degil canim her oersembe sabahi...bildirim gunlerimiz perşembe sabahi..
Bu arada aramiza hos geldin keyifle ve saglikla kilo vermeler dilerim....

Kizlar malum ben diyetisyene gitmiyorum ya soyle yapsak ben size bu haftaki planladigim menüyü yazayim buraya sizler bana yanlislarimi söyleyin fikirleeinizi bildirin olur mu...

cok tesekkur ederim insallah 48 kiloya dustugum ve dumduz bir gobegim oldugu gunleri goruruz hep birlikte :) tamam anlastk persembe sabahlari is yerimin yakinindaki bir eczaneden tartilirim ozman

Anlastik canin kolay gelsin...

yarin bende bir kutu yesil cay alip isyerime goturmeyi dusunuyorum en zoru disarda yedigim ogle yemekleri olucak ben hep ordan kaybediyorum galiba. cunku genelde yagli seyler oluyo hep

biliyoruuumm nerden mi 160 boy 61 kilo

kızlar slm ben bugün mahvettim diyeti sabah kalktım doktora gittim bu kabızlık için ara ara sancı falan da oluyor işte neyse doktor kolonoskopi istedi pazartesiye randevu verdi 2 şişe içilecek şurup iki şişe de lavman verdiler polip olabilir gibi bişi söyledi fena bi şekilde sitresledim moralim bozuldu eşimle alıveriş merkezine gittik açtıkta madoda maraş kahvaltısı var o sitresle onu süpürdüm üstüne milkshake içtim sinemaya girdik çıktık azıcık bi çekirdek 150 gr karışık kuruyemiş 10 tane falan cips 4-5 kare bitter çikolata yedim yarın full svı besleneceğim ayran ve sebze çorbası düşünüyorum herhalde öyle talafi ederim bu günü kolonoskopiden çok korkuyoruuuummmmm :18::18::18::18::18::18:

toplamda 3500 cal yapıyor ben bunu nasıl yakıcam ya :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:tam yarım kilo off yaa ne aptalım allah beni bildiği gibi yapsın

biliyoruuumm nerden mi 160 boy 61 kilo

insallah eritebilirm ya kac yildir kucucuk bedenimde kocaman bir gobek tasiyorm kizlar ben bekarim ama bikere yeni tanistigim yasli bi teyze bana hamilemisin dedi biliyomusunuz cok utandim ve cok uzuldum

tamam üzülme artık diyetisyene gidiyor musun daha önce hiç diyet yapmadıysan çok rahat verirsin canım tabi metobolik bi rahatsızlığın yoksa eğer diyetisyene gitmiyorsan asla düşük kalorili bi diyetle başlama çünkü kilon azalınca kaloriyi düşürmen gerekecek unutma en sağlıklısı haftada 1 kilo vermektir şimdi hızlı kilo vermek hedefine yaklaştıkça daha çok zorlanman anlamına gelir ayda 4 kilo verirsen 2.5 ayda bu iş biter :)

hayir canim diyetisyene gitmiyorm daha once bikac kere diyet yaptim. ama hep vazgectm sonradan dayanamadm

hayir canim diyetisyene gitmiyorm daha once bikac kere diyet yaptim. ama hep vazgectm sonradan dayanamadm

peki nasıl bi diyet yapmayı planlıyorsun benim listeme bakabilirsin 1500 cal benimki boyumuz ve kilomuz aynı sayılır

makbule ben oliiim mi o zaman 164 boy 78 kiloydum takima girince enimle bouim ayniymis resmen :)

Bernacim hosgeldin :)
Cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenler basligina 14. Takima katilmak istedigini yazar misin rica etsem? Sikinti olmasin. Tekrar hosgeldin.

Makbulecim gecmis olsun. Kolonoskopiden bir sey cikmaz umarim. Evet bugun bozmussun diyeti, ama su an kendini paralasan da degisen bir sey olmayacak. Bu hafta sporuna platesin yanina leslie de eklersin olur biter.

Bluecum ask olsun! Ben takima girdigimde 157 boya 71.5tum. Simdi de 157 boya 59 kusur iste. Hala kilom boyumdan yuksek fistik gibisin ayrica!

Bu arada bugun yediklerimi yazayim birazdan. Beni takimdan terlikle kovalayacaksiniz gibime geliyor. 1000 kalori aldim aslinda ama yediklerim cok abuktu. :/

peki nasıl bi diyet yapmayı planlıyorsun benim listeme bakabilirsin 1500 cal benimki boyumuz ve kilomuz aynı sayılır

neyse canım ben ip atlayacağım atlayabildiğim kadar 3500 cal çok fazla ahh ahh 1000 yaksam 1.5 saat atlamam lazım naptım ben kendime yaaa

Sabah.
1 kk peynir
1 dilim tam tahilli ekmek

Ara.
Yarim kutu sut

Ara.
Yesil elma

Oglen.
2 haslanmis yumurta
3 kk peynir
Domates
Salatalik
1/5 simit
25 gr eritilmis beyaz peynir

Ara.
Turk kahvesi(tek seker attim buna)

Aksam.
3 yk taze fasulye
5 yk makarna salatasi(mayonezsiz falan ama olsun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…