Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu arada bugun kopegimle saatlerce gezdik. Sporu fatih harbiye bitince yapicam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam hemen yazıyorum:)

3 kuru kayısı ve kefir benim kabızlık problemim için sen kuru kayısı yerine 1 meyve incir yerine de aynı şekilde kefir yerine de 1 su bardağı süt ya da yoğurt ekleyebilirsin sütünü yoğurtunu peynrini az yağlı kullan canım bi de sabah kahvaltısına 5 zeytin de ekleyebilrsin biraz verince zeytini çıkarırsın :)

canım benim süpersin teşekkür ederim:)

canım benim süpersin teşekkür ederim:)

afiyet olsun :)

of kızlar dolu mideyle spor ne zormuş yahu neyseki pilatesi sabahtan yapmıştım 500 cal oysa işte 300 cal de leslie 3 mile olsun 1500 de diyetten hakkım var 1200 cal artıdayım hala artık yarın full ayran ve sebze çorbası içeceğim 300 cal alsam yarın kapanır mı bu açık ahh ahh naptım ben kendime yaa kızlar haftaya kilo almış olursam kendimi asla affetmem sabit olmaya razıyım (((

Kizlar gruba uye alimi konusunda sorun olmaz di mi berna?
Akrebin mi yazmasi gerekiyo o basliga? Yoksa biz yazalim. Ben boyle yapinca da arkadaşımmis gibi oldu ama oyle degil valla tanimiyorum arkadasi. Ha sorchaya gel bizim takima demisligim var ama unuttuk gitti sonra yani yapmadim demiyorum bernaya yapmadim diyorum

canım sorun olmaz ama akrebin yazması gerekiyor sanırım ama zaten eklerler arkadaşı

ben bahsettginiz basliga bu gruba katilmak istedgimi yazdim arkdaslar baska yapmam gereken varsa yapayim

ben bahsettginiz basliga bu gruba katilmak istedgimi yazdim arkdaslar baska yapmam gereken varsa yapayim

canım benim listedeki sebze çorbası yerine içinde pirinç olmayan farklı çorbalardan da aynı miktarda içebilirsin aklında bulunsun. benim bildiğim apacağın başka bişi yok her gün yediklerini yazcan 2 hafta deneme süresi sonra listeye gireceksin

tesekkurler canim benim yarindan itibaren baslarm yazmaya bende

Kaptanimiz gelince hallolur canim bir sorun olacagini ben de sanmiyorum. Yapacak baska bir sey yok. Cok tatlistir bizim takimimiz eminim cok seviceksin. Sana kendimi tanitayim, grubun en fesat en sinsi uyesiyim en belirgin ozelliklerim bunlar. Bide mayis sonunda mezun olucam diye dusunuyodum. Vazgectim. Yakinda ssk ve yemek isticem akrebimden

Malzemeler:
- 1 elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su

Elma ve limon yıkanır, kabuklarıyla dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. Su 1.5 lt oluncaya yani yarıya ininceye kadar kaynatılır.(yarıya indiğini anlamak için önce 1,5 lt suyu malzemelere ekleyin tenceredeki seviyeye bakın -kaynatma işlemini göz kararı bu seviyede su kalıncaya kadar yapacaksınız- sonra kalan 1,5 lt.yi ekleyin) Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında- hatta ben kaynama sırasında eziyorum- iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmeyin yoksa çayın çok yakıcı bir tadı olur.

kız çok alemsin haa yolu da unutma

toplamda 3500 cal yapıyor ben bunu nasıl yakıcam ya :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:tam yarım kilo off yaa ne aptalım allah beni bildiği gibi yapsın
oldu bi kere canim nazara geldik biz ben diyeyim sana ...
Canim sakasi bi yana sagligin onemli olan hayirli haberlerle gelirsin insallah ....

kız alemsinn ben bugün yaptıklarımdn sonra ölsem de sorun değil kendimi evire çevire dövmek istiyorum
heee tamamdir o sorun degil cocuklar icin terlik esim icin merdane kendi kafam icinde duvar ...silahlarım hazir bacim donanip geliyorum once seni patakliyim sonrada kendimi haklatim bi guzel sonrada pasa pasa kacamaksiz yapariz diyetleri...

anam benim koltuklar bir kabardi bir kabardi :) getirin karpuzlari :)
Tesekkur ederim bitanem o senin fistikligin :-*
Cok pis mahcup oldum :)

gozu olanin gozu çıksın nazara geldik dokuluyoz resmen :))

full akbilde benden yavrucum :)
Nasil olsa ben takimin demirbasi sayilirim...yakinda mapishanedeki kogus agalari gibi ahkam kesmezsem iyidir :)))

kız çok alemsin haa yolu da unutma
makbule ben full akbil verecektim sonra vaz geçtim isi ne yurusun otobüse binipte napicak yurusunde versin kilolari :)

Kuralsız bir yarış bu, sen bol bol yiyebilirsin yani serbestsin

Ben de face twit var kuzu, özelden adres ver ekliyeyim seni face den.
hadi yaa iyiymis bu akrebim acaba yiye yiye bir hafyada kac kilo verebilirim...yaşasın galiba bu haftaki birincilik yuzde yuz garanti !!!! Sondan birinci :))
Akrebim bizim basimiz kelmi beyaa ..hih alindim

Hoşgeldin canım
Kaptan ben hedef kilomu kaç yazmıştım? ?
Canım perşembeye güncelleyelim istersen hepimiz hedef kilolarımızı da yazalım kilolarımızın yanına..
kilom 1.58 boyum 1.52 ideal kilom ise 48 yani 10 kilo hedefim var
Hedefine çabucak ulaşrsın inş. canım.
Evet canim maalesef bende kabizlijtan baska ara ara sanci da oluyor polip taranacak bana dua edin kizlar cok korkuyorum kötü bir şey olursa diye (((

Rabbim şifa versin canım..
simdi bu aksamdan itibaren yedimlermi yazmam mi gerekiyor size

Yediklerini sporunu ve okuduğun kitabı yazman gerekiyor canm
Günlük değil perşembe sabahı canım.. Sen kendine digital bi tartı al bi an önce.. Perşembe sabahı aç karnına ve iç çamaşırlarınla tartılırsan, kıyafet ağırlığına göre her hafta tartıda oynamaolmaz canım.
Yazmasına gerek yok canım o topiğe direk burda başlayabilir deneme süresine.
neyse canım ben ip atlayacağım atlayabildiğim kadar 3500 cal çok fazla ahh ahh 1000 yaksam 1.5 saat atlamam lazım naptım ben kendime yaaa
Dert etme lütfen geçmiş gitmiş, telafi edersin nasılsa..

Yok canım, burda bol paylaşım yap yeterli..
Tatlım senin burcun ne ?

hadi yaa iyiymis bu akrebim acaba yiye yiye bir hafyada kac kilo verebilirim...yaşasın galiba bu haftaki birincilik yuzde yuz garanti !!!! Sondan birinci :))
Akrebim bizim basimiz kelmi beyaa ..hih alindim

Yok canım o kadarda değil, sen sadece benim seni yeneceğim şekilde ye fazlasını yeme yeter

Saat:08.00
1 fincan karisik bitki cayi
1 dilim kizarmis tam bugday ekmegi
1 kk yagsiz peynir

09.30- 1 fincan yeşil cay

Saat 12.00
2 haslanmis yumurta
Domates marul ve sinirsiz salatalik

14.00 - 1 fincan mate cayi

Saat 16.00
1 parca haslanmis tavuk gogsu
Elma sirkeli salata

18.00 - 1 fincan yesil cay

Kizlar bit bakarmisiniz nasil sizce ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…