- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.581
neyse canım ben ip atlayacağım atlayabildiğim kadar 3500 cal çok fazla ahh ahh 1000 yaksam 1.5 saat atlamam lazım naptım ben kendime yaaa
Bernacim hosgeldin :)
Cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenler basligina 14. Takima katilmak istedigini yazar misin rica etsem? Sikinti olmasin. Tekrar hosgeldin.
Makbulecim gecmis olsun. Kolonoskopiden bir sey cikmaz umarim. Evet bugun bozmussun diyeti, ama su an kendini paralasan da degisen bir sey olmayacak. Bu hafta sporuna platesin yanina leslie de eklersin olur biter.
Bluecum ask olsun! Ben takima girdigimde 157 boya 71.5tum. Simdi de 157 boya 59 kusur iste. Hala kilom boyumdan yuksekfistik gibisin ayrica!
Bu arada bugun yediklerimi yazayim birazdan. Beni takimdan terlikle kovalayacaksiniz gibime geliyor. 1000 kalori aldim aslinda ama yediklerim cok abuktu. :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3 kuru kayısı ve kefir benim kabızlık problemim için sen kuru kayısı yerine 1 meyve incir yerine de aynı şekilde kefir yerine de 1 su bardağı süt ya da yoğurt ekleyebilirsin sütünü yoğurtunu peynrini az yağlı kullan canım bi de sabah kahvaltısına 5 zeytin de ekleyebilrsin biraz verince zeytini çıkarırsın :)uyanınca :3 kuru kayısı su
sabah: 1 su bardağı kefir 1 kk az yağlı peynir 1 dilim çavdar ekmek 1 yumurta domates salatalık maydanoz vs
ara: 1 meyve + 3 kuru kayısı
öğlen:3 köfte et 1 su bardağı ayran 2 kepçe sebze çorbası 1 dilim ekmek yağsız salata
ara: 1 meyve+ 1 incir
akşam: 1 bardak ayran 8 yk sebze yemeği 2 kepçe sebze çorbası 1 dilim ekmek yağsız salata
ara: 1 meyve +3 kuru kayısı
bolca yeşil çay ++sporbakalım ne olcek kilo almam inşallah
3 kuru kayısı ve kefir benim kabızlık problemim için sen kuru kayısı yerine 1 meyve incir yerine de aynı şekilde kefir yerine de 1 su bardağı süt ya da yoğurt ekleyebilirsin sütünü yoğurtunu peynrini az yağlı kullan canım bi de sabah kahvaltısına 5 zeytin de ekleyebilrsin biraz verince zeytini çıkarırsın :)
canım benim süpersin teşekkür ederim:)
Kizlar gruba uye alimi konusunda sorun olmaz di mi berna?
Akrebin mi yazmasi gerekiyo o basliga? Yoksa biz yazalim. Ben boyle yapinca da arkadaşımmis gibi oldu ama oyle degil valla tanimiyorum arkadasi. Ha sorchaya gel bizim takima demisligim var ama unuttuk gitti sonrayani yapmadim demiyorum bernaya yapmadim diyorum
ben bahsettginiz basliga bu gruba katilmak istedgimi yazdim arkdaslar baska yapmam gereken varsa yapayim
ben bahsettginiz basliga bu gruba katilmak istedgimi yazdim arkdaslar baska yapmam gereken varsa yapayim
kız çok alemsin haa yolu da unutmaKaptanimiz gelince hallolur canim bir sorun olacagini ben de sanmiyorum. Yapacak baska bir sey yok. Cok tatlistir bizim takimimiz eminim cok seviceksin. Sana kendimi tanitayim, grubun en fesat en sinsi uyesiyimen belirgin ozelliklerim bunlar. Bide mayis sonunda mezun olucam diye dusunuyodum. Vazgectim. Yakinda ssk ve yemek isticem akrebimden
oldu bi kere canim nazara geldik biz ben diyeyim sana ...toplamda 3500 cal yapıyor ben bunu nasıl yakıcam ya :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:tam yarım kilo off yaa ne aptalım allah beni bildiği gibi yapsın
heee tamamdir o sorun degil cocuklar icin terlik esim icin merdane kendi kafam icinde duvar ...silahlarım hazir bacim donanip geliyorum once seni patakliyim sonrada kendimi haklatim bi guzel sonrada pasa pasa kacamaksiz yapariz diyetleri...kız alemsinnben bugün yaptıklarımdn sonra ölsem de sorun değil kendimi evire çevire dövmek istiyorum
anam benim koltuklar bir kabardi bir kabardi :) getirin karpuzlari :)Bernacim hosgeldin :)
Cuma zayiflama yarismasina katilmak isteyenler basligina 14. Takima katilmak istedigini yazar misin rica etsem? Sikinti olmasin. Tekrar hosgeldin.
Makbulecim gecmis olsun. Kolonoskopiden bir sey cikmaz umarim. Evet bugun bozmussun diyeti, ama su an kendini paralasan da degisen bir sey olmayacak. Bu hafta sporuna platesin yanina leslie de eklersin olur biter.
Bluecum ask olsun! Ben takima girdigimde 157 boya 71.5tum. Simdi de 157 boya 59 kusur iste. Hala kilom boyumdan yuksekfistik gibisin ayrica!
Bu arada bugun yediklerimi yazayim birazdan. Beni takimdan terlikle kovalayacaksiniz gibime geliyor. 1000 kalori aldim aslinda ama yediklerim cok abuktu. :/
gozu olanin gozu çıksın nazara geldik dokuluyoz resmen :))afiyet olsun :)
of kızlar dolu mideyle spor ne zormuş yahu neyseki pilatesi sabahtan yapmıştım 500 cal oysa işte 300 cal de leslie 3 mile olsun 1500 de diyetten hakkım var 1200 cal artıdayım hala artık yarın full ayran ve sebze çorbası içeceğim 300 cal alsam yarın kapanır mı bu açık ahh ahh naptım ben kendime yaa kızlar haftaya kilo almış olursam kendimi asla affetmem sabit olmaya razıyım(((
full akbilde benden yavrucum :)Kaptanimiz gelince hallolur canim bir sorun olacagini ben de sanmiyorum. Yapacak baska bir sey yok. Cok tatlistir bizim takimimiz eminim cok seviceksin. Sana kendimi tanitayim, grubun en fesat en sinsi uyesiyimen belirgin ozelliklerim bunlar. Bide mayis sonunda mezun olucam diye dusunuyodum. Vazgectim. Yakinda ssk ve yemek isticem akrebimden
makbule ben full akbil verecektim sonra vaz geçtim isi ne yurusun otobüse binipte napicak yurusunde versin kilolari :)kız çok alemsin haa yolu da unutma
bana uyar akrepcim...
Kuralsız bir yarış bu, sen bol bol yiyebilirsin yani serbestsinAdil bir yaris olsun. kurallari sen koy :)
Belki böyle kendimi frenleyebilirim....
teşekkür ederiz akrebimmmm.
bireysele ben de giricem haftaya bana ne ya
hadi yaa iyiymis bu akrebim acaba yiye yiye bir hafyada kac kilo verebilirim...yaşasın galiba bu haftaki birincilik yuzde yuz garanti !!!! Sondan birinci :))Kuralsız bir yarış bu, sen bol bol yiyebilirsin yani serbestsin
Ben de face twit var kuzu, özelden adres ver ekliyeyim seni face den.
Hoşgeldin canımkızlar merhaba bugün diyete GERÇEKTEN başlamaya karar verip spor salonuna falan yazıldım.
daha öncede diyet girişimlerim oldu ve tahmin edersniz ki hepsinden birsüre sonra pes ettim:) busefer bana yardım edin ki istikrarla kilo verebileyim
:44:
Canım perşembeye güncelleyelim istersen hepimiz hedef kilolarımızı da yazalım kilolarımızın yanına..Kaptan ben hedef kilomu kaç yazmıştım? ?
Hedefine çabucak ulaşrsın inş. canım.kilom 1.58 boyum 1.52 ideal kilom ise 48 yani 10 kilo hedefim var
Rabbim şifa versin canım..Evet canim maalesef bende kabizlijtan baska ara ara sanci da oluyor polip taranacak bana dua edin kizlar cok korkuyorum kötü bir şey olursa diye(((
Yediklerini sporunu ve okuduğun kitabı yazman gerekiyor canmsimdi bu aksamdan itibaren yedimlermi yazmam mi gerekiyor size
Günlük değil perşembe sabahı canım.. Sen kendine digital bi tartı al bi an önce.. Perşembe sabahı aç karnına ve iç çamaşırlarınla tartılırsan, kıyafet ağırlığına göre her hafta tartıda oynamaolmaz canım.buarada yazilanlari okudum siz verdiginiz kilolari gram gram yaziyorsunuz benim evdeki tartim cok eski digital degil gramlari gostermiyor. sanirm her gun eczaneye gitmem gerekecek:)
Yazmasına gerek yok canım o topiğe direk burda başlayabilir deneme süresine.Bernacim hosgeldin :)
Dert etme lütfen geçmiş gitmiş, telafi edersin nasılsa..neyse canım ben ip atlayacağım atlayabildiğim kadar 3500 cal çok fazla ahh ahh 1000 yaksam 1.5 saat atlamam lazım naptım ben kendime yaaa
Yok canım, burda bol paylaşım yap yeterli..ben bahsettginiz basliga bu gruba katilmak istedgimi yazdim arkdaslar baska yapmam gereken varsa yapayim
Kaptanimiz gelince hallolur canim bir sorun olacagini ben de sanmiyorum. Yapacak baska bir sey yok. Cok tatlistir bizim takimimiz eminim cok seviceksin. Sana kendimi tanitayim, grubun en fesat en sinsi uyesiyimen belirgin ozelliklerim bunlar. Bide mayis sonunda mezun olucam diye dusunuyodum. Vazgectim. Yakinda ssk ve yemek isticem akrebimden
oldu bi kere canim nazara geldik biz ben diyeyim sana ...
Canim sakasi bi yana sagligin onemli olan hayirli haberlerle gelirsin insallah ....
heee tamamdir o sorun degil cocuklar icin terlik esim icin merdane kendi kafam icinde duvar ...silahlarım hazir bacim donanip geliyorum once seni patakliyim sonrada kendimi haklatim bi guzel sonrada pasa pasa kacamaksiz yapariz diyetleri...
anam benim koltuklar bir kabardi bir kabardi :) getirin karpuzlari :)
Tesekkur ederim bitanem o senin fistikligin :-*
Cok pis mahcup oldum :)
gozu olanin gozu çıksın nazara geldik dokuluyoz resmen :))
full akbilde benden yavrucum :)
Nasil olsa ben takimin demirbasi sayilirim...yakinda mapishanedeki kogus agalari gibi ahkam kesmezsem iyidir :)))
makbule ben full akbil verecektim sonra vaz geçtim isi ne yurusun otobüse binipte napicak yurusunde versin kilolari :)
hadi yaa iyiymis bu akrebim acaba yiye yiye bir hafyada kac kilo verebilirim...yaşasın galiba bu haftaki birincilik yuzde yuz garanti !!!! Sondan birinci :))
Akrebim bizim basimiz kelmi beyaa ..hih alindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?