- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.601
Ask olsun senimi kiricam yeeim tabii sali gunu gunum varya orda bool bol akla getiririm...Yok canım o kadarda değil, sen sadece benim seni yeneceğim şekilde ye fazlasını yeme yeter
canım geçen haftakiyle aynı gibi geldi bana bunu yaparsan da bi 3 kilo daha gider herhale ama bu tarz şok diyet benzeri şeyleri bir hafta yaptıktan sonra ara vermekte fayda var maazallah metobolizma yavaşlamasın bak benimki yavaş neler çekyorumSaat:08.00
1 fincan karisik bitki cayi
1 dilim kizarmis tam bugday ekmegi
1 kk yagsiz peynir
09.30- 1 fincan yeşil cay
Saat 12.00
2 haslanmis yumurta
Domates marul ve sinirsiz salatalik
14.00 - 1 fincan mate cayi
Saat 16.00
1 parca haslanmis tavuk gogsu
Elma sirkeli salata
18.00 - 1 fincan yesil cay
Kizlar bit bakarmisiniz nasil sizce ????
evet canim ayni liste tek fark gecen hafta gunde iki ogun yapiyordum simdi 3 ogunu tam yapayim arada da bitki caylarindan ara ogun yapayim diyorum peki sence ne yapayim onerini paylasirmisin benimle...canım geçen haftakiyle aynı gibi geldi bana bunu yaparsan da bi 3 kilo daha gider herhale ama bu tarz şok diyet benzeri şeyleri bir hafta yaptıktan sonra ara vermekte fayda var maazallah metobolizma yavaşlamasın bak benimki yavaş neler çekyorum
kız çok alemsin haa yolu da unutma
oldu bi kere canim nazara geldik biz ben diyeyim sana ...
Canim sakasi bi yana sagligin onemli olan hayirli haberlerle gelirsin insallah ....
heee tamamdir o sorun degil cocuklar icin terlik esim icin merdane kendi kafam icinde duvar ...silahlarım hazir bacim donanip geliyorum once seni patakliyim sonrada kendimi haklatim bi guzel sonrada pasa pasa kacamaksiz yapariz diyetleri...
anam benim koltuklar bir kabardi bir kabardi :) getirin karpuzlari :)
Tesekkur ederim bitanem o senin fistikligin :-*
Cok pis mahcup oldum :)
gozu olanin gozu çıksın nazara geldik dokuluyoz resmen :))
full akbilde benden yavrucum :)
Nasil olsa ben takimin demirbasi sayilirim...yakinda mapishanedeki kogus agalari gibi ahkam kesmezsem iyidir :)))
makbule ben full akbil verecektim sonra vaz geçtim isi ne yurusun otobüse binipte napicak yurusunde versin kilolari :)
Hoşgeldin canım
Canım perşembeye güncelleyelim istersen hepimiz hedef kilolarımızı da yazalım kilolarımızın yanına..
Hedefine çabucak ulaşrsın inş. canım.
Rabbim şifa versin canım..
Yediklerini sporunu ve okuduğun kitabı yazman gerekiyor canm
Günlük değil perşembe sabahı canım.. Sen kendine digital bi tartı al bi an önce.. Perşembe sabahı aç karnına ve iç çamaşırlarınla tartılırsan, kıyafet ağırlığına göre her hafta tartıda oynamaolmaz canım.
Yazmasına gerek yok canım o topiğe direk burda başlayabilir deneme süresine.
Dert etme lütfen geçmiş gitmiş, telafi edersin nasılsa..
Yok canım, burda bol paylaşım yap yeterli..
Tatlım senin burcun ne ?
Buraya gelirken mb harciyorum bari o karsilansin canim!
Kiiiz ne fenasiniz! Yolu da karsilatamadim iyi mi((
Bu arada ben ctesi gunlerini atlatamiyorum ya. Pazar bile oluyo ama ctesi ise gidip ogleden sonra donuyorum ya. Yok dayanamiyorum hic. Bide pis bi huyum var. Yiyemedigim her seyi anneme yediriyorum. Borek istedi canim bugun gelirken, aldim onu da anneme yedirdim.
Oglak canim ^-^ yukselenim de akrep hihihihihi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vallahi canım sağlıklı bir diyet listesi bence ama bak benceevet canim ayni liste tek fark gecen hafta gunde iki ogun yapiyordum simdi 3 ogunu tam yapayim arada da bitki caylarindan ara ogun yapayim diyorum peki sence ne yapayim onerini paylasirmisin benimle...
o boregin kokusu bile cok sana :))Buraya gelirken mb harciyorum bari o karsilansin canim!
Kiiiz ne fenasiniz! Yolu da karsilatamadim iyi mi((
Bu arada ben ctesi gunlerini atlatamiyorum ya. Pazar bile oluyo ama ctesi ise gidip ogleden sonra donuyorum ya. Yok dayanamiyorum hic. Bide pis bi huyum var. Yiyemedigim her seyi anneme yediriyorum. Borek istedi canim bugun gelirken, aldim onu da anneme yedirdim.
Oglak canim ^-^ yukselenim de akrep hihihihihi.
dogrudur haklisin canim da ben bu kadar yesem hic kilo gitmez ...vallahi canım sağlıklı bir diyet listesi bence ama bak bence
sabah: 1 dilim peynir 1 dilim ekmek bol yeşillik
ara: 1 meyve
öğlen: 3 köfte et salata 1 dilim ekmek
ara: 1 meyve
akşm: 8 kaşık sebze 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara: 1 çay bardğı süt
en az hali böyle olmalı diye düşünüyorum bu 1000 cal falan tekabül ediyor 1000 cal altına inmeyi önemiyor diyetisyenler
Saat:08.00
1 fincan karisik bitki cayi
1 dilim kizarmis tam bugday ekmegi
1 kk yagsiz peynir
09.30- 1 fincan yeşil cay
Saat 12.00
2 haslanmis yumurta
Domates marul ve sinirsiz salatalik
14.00 - 1 fincan mate cayi
Saat 16.00
1 parca haslanmis tavuk gogsu
Elma sirkeli salata
18.00 - 1 fincan yesil cay
Kizlar bit bakarmisiniz nasil sizce ????
dogrudur haklisin canim da ben bu kadar yesem hic kilo gitmez ...
Kirmizi et ....
Sut....
Yogurt.....
Yaa benim bunlarla aram limoni hic yiyemem ama ben bi denemeye calisayim...
Canim makbulenin yazdigi diyeti uyarlicam kendime karar verdim...Ben anlamam bu islerden biliyosun canim da hem oglen hem aksam protein yapmiyorum ben. Biri sebze oluyor. Hatta ikisinin de sebze oldugu oluyor ama ikisi de protein olunca ertesi gun de proteine abanma derim. O oglene ya da ertesi gune sebze yemegi koyabilirsin.
Bide cok az degil mi :/ ben doymam bu kadarla valla.
evet zor bir operasyon istersen gel Ankara'da yaptir.cok yapılan bir operasyonmu orada..sik yapılan bir yer olsun gideceğin yer.. Usta eller olsun yani...Kizlar slm bugün doktora gittim kolonoskopi istedi pazartesi yaptiracagim yarin full sivi beslenme yapacagim nasılsa bosalacak diye dr bugün dunyayi yedim kilo almam insallah :)
bernacim hosgeldin canim ..kızlar merhaba bugün diyete GERÇEKTEN başlamaya karar verip spor salonuna falan yazıldım.
daha öncede diyet girişimlerim oldu ve tahmin edersniz ki hepsinden birsüre sonra pes ettim:) busefer bana yardım edin ki istikrarla kilo verebileyim
:44:
uzun vadeli sorunun yok tu sanirim son bir. Aydır daha cok sorun vardı.oda beslenme düzeninden olabilir .. Bence polip filan cikmiycak...rahat ol sen... Sadece orda değilde onemli bir islem Ankara'da filan buyuk ve sik yapan bir hastanede yaptırsan daha iyi olurdu..!!!Evet canim maalesef bende kabizlijtan baska ara ara sanci da oluyor polip taranacak bana dua edin kizlar cok korkuyorum kötü bir şey olursa diye(((
canim 2-3 aydır hiç bukadar kaçamak yaptığını hatırlamıyorum...şuruplar hepsini boşaltır nasıl olsa uzme kendini...kızlar slm ben bugün mahvettim diyeti sabah kalktım doktora gittim bu kabızlık için ara ara sancı falan da oluyor işte neyse doktor kolonoskopi istedi pazartesiye randevu verdi 2 şişe içilecek şurup iki şişe de lavman verdiler polip olabilir gibi bişi söyledifena bi şekilde sitresledim moralim bozuldu eşimle alıveriş merkezine gittik açtıkta madoda maraş kahvaltısı var o sitresle onu süpürdüm üstüne milkshake içtim sinemaya girdik çıktık azıcık bi çekirdek 150 gr karışık kuruyemiş 10 tane falan cips 4-5 kare bitter çikolata yedim yarın full svı besleneceğim ayran ve sebze çorbası düşünüyorum herhalde öyle talafi ederim bu günü kolonoskopiden çok korkuyoruuuummmmm :18::18::18::18::18::18:
ay bende ilk başlarken biryere yazdım yeniyim diye... Kurbanlık koyün gibi beni secsinler diye bekliyordum...ya secmezlerse diye..kotu hissetmiştim kendimi kaptan hemen davet etti sagolsun... Tabii oda gördü bendeki ışığıKizlar gruba uye alimi konusunda sorun olmaz di mi berna?
Akrebin mi yazmasi gerekiyo o basliga? Yoksa biz yazalim. Ben boyle yapinca da arkadaşımmis gibi oldu ama oyle degil valla tanimiyorum arkadasi. Ha sorchaya gel bizim takima demisligim var ama unuttuk gitti sonrayani yapmadim demiyorum bernaya yapmadim diyorum
Hahaytt... Mesaiyide ben halletsem. Oldu bitti...oldu bi kere canim nazara geldik biz ben diyeyim sana ...
Canim sakasi bi yana sagligin onemli olan hayirli haberlerle gelirsin insallah ....
heee tamamdir o sorun degil cocuklar icin terlik esim icin merdane kendi kafam icinde duvar ...silahlarım hazir bacim donanip geliyorum once seni patakliyim sonrada kendimi haklatim bi guzel sonrada pasa pasa kacamaksiz yapariz diyetleri...
anam benim koltuklar bir kabardi bir kabardi :) getirin karpuzlari :)
Tesekkur ederim bitanem o senin fistikligin :-*
Cok pis mahcup oldum :)
gozu olanin gozu çıksın nazara geldik dokuluyoz resmen :))
full akbilde benden yavrucum :)
Nasil olsa ben takimin demirbasi sayilirim...yakinda mapishanedeki kogus agalari gibi ahkam kesmezsem iyidir :)))
makbule ben full akbil verecektim sonra vaz geçtim isi ne yurusun otobüse binipte napicak yurusunde versin kilolari :)
Ask olsun senimi kiricam yeeim tabii sali gunu gunum varya orda bool bol akla getiririm...
Saka bi yana bu hafta 3 kilo gitti ya kesin 1 kiloyu geri aldim...
Oğlumun dogum gununu bugun kutladik esime dedim ben yarın tekrar bogazima kilidi vurcam bugun su pasta olayini aradan cikaralim dedim oda sagolsun halletti benim oglan erkenden yedi pastayi...
Canim makbulenin yazdigi diyeti uyarlicam kendime karar verdim...
Ama ara ogun yapmicam cunku arada bir lokmacik bisey dahi yesem kendimi frenliuemiyorum...birde gecen hafta sunu farkettim ogun aralari ne kadar uzun olursa o kadar tokluk hissi duyuyorum hic acikmiyorum...iki gundur ara ogun yapıyorum ne doydugumu anladim nede bogazima hakim olabildim...
Selam güzeller
Sabahtan çıktık oğlumla batikentte arkadasa gittik.allahim cok kalabalık tık.birsuru çoluk cocuk eski dostlar... Ben salataya başladım.
bir kasik makarna salatası
3 kasik mercimek salatası
3 kasik Yoğurtlu karışık sebzelerden yedim.kek ve böreklere dokunmadım.. Sekersin cay ictim.meyve sularında dokunmadım..
Hersey cok iyi gidiyordu ta ki ....
Esim isi bitince esimi almak icin arkadastan odtuye gectik orda cati diye biryer var... Kocaman'a biryer ve hersey taze... Hersey var içerde salfe servis.. Girdik ve doldurduk tabağı 1 tane minnak İçli köfte ve 1 avuç rendelemis patates kızartması ile 60-70 gram tavuk ızgara yedim... Patatesler harika görünüyordu.... Dışarı çıkmak bana iyi gelmiyor...
Neyse birsey olmaz...( oğlumun lafı)
evet zor bir operasyon istersen gel Ankara'da yaptir.cok yapılan bir operasyonmu orada..sik yapılan bir yer olsun gideceğin yer.. Usta eller olsun yani...
Hatta ac internetten yer secimi ile ilgili bişeyler araştır.
bernacim hosgeldin canim ..
uzun vadeli sorunun yok tu sanirim son bir. Aydır daha cok sorun vardı.oda beslenme düzeninden olabilir .. Bence polip filan cikmiycak...rahat ol sen... Sadece orda değilde onemli bir islem Ankara'da filan buyuk ve sik yapan bir hastanede yaptırsan daha iyi olurdu..!!!
canim 2-3 aydır hiç bukadar kaçamak yaptığını hatırlamıyorum...şuruplar hepsini boşaltır nasıl olsa uzme kendini...
ay bende ilk başlarken biryere yazdım yeniyim diye... Kurbanlık koyün gibi beni secsinler diye bekliyordum...ya secmezlerse diye..kotu hissetmiştim kendimi kaptan hemen davet etti sagolsun... Tabii oda gördü bendeki ışığı
Hahaytt... Mesaiyide ben halletsem. Oldu bitti...
Canim yarin yeniden başlayalım sahiden... Yoksa bu hafta sahiden sondan birinci olcam ben...
Sahi Bende sik yemek yersem ucu kaciyor ara uzun olunca yemek aklıma gelmiyor ama ara kısa ise aklım migdemde kalıyor :)Canikom kendine gore uyarlamalisin zaten. Ben de mesela 2 3 saatte bir bir sey yemezsem olmuyor. sana da oylesi iyi geliyorsa tabi oyle yap.
a aaaa sozencim oldu mu hic hadi baska takimlardan olsa neyse ama kendi takimimdan birine asla kaptirmam sondan birinciligimi ciks ciks ciks hic oldu mu simdi duymamis olayim lutfen :))Selam güzeller
Sabahtan çıktık oğlumla batikentte arkadasa gittik.allahim cok kalabalık tık.birsuru çoluk cocuk eski dostlar... Ben salataya başladım.
bir kasik makarna salatası
3 kasik mercimek salatası
3 kasik Yoğurtlu karışık sebzelerden yedim.kek ve böreklere dokunmadım.. Sekersin cay ictim.meyve sularında dokunmadım..
Hersey cok iyi gidiyordu ta ki ....
Esim isi bitince esimi almak icin arkadastan odtuye gectik orda cati diye biryer var... Kocaman'a biryer ve hersey taze... Hersey var içerde salfe servis.. Girdik ve doldurduk tabağı 1 tane minnak İçli köfte ve 1 avuç rendelemis patates kızartması ile 60-70 gram tavuk ızgara yedim... Patatesler harika görünüyordu.... Dışarı çıkmak bana iyi gelmiyor...
Neyse birsey olmaz...( oğlumun lafı)
evet zor bir operasyon istersen gel Ankara'da yaptir.cok yapılan bir operasyonmu orada..sik yapılan bir yer olsun gideceğin yer.. Usta eller olsun yani...
Hatta ac internetten yer secimi ile ilgili bişeyler araştır.
bernacim hosgeldin canim ..
uzun vadeli sorunun yok tu sanirim son bir. Aydır daha cok sorun vardı.oda beslenme düzeninden olabilir .. Bence polip filan cikmiycak...rahat ol sen... Sadece orda değilde onemli bir islem Ankara'da filan buyuk ve sik yapan bir hastanede yaptırsan daha iyi olurdu..!!!
canim 2-3 aydır hiç bukadar kaçamak yaptığını hatırlamıyorum...şuruplar hepsini boşaltır nasıl olsa uzme kendini...
ay bende ilk başlarken biryere yazdım yeniyim diye... Kurbanlık koyün gibi beni secsinler diye bekliyordum...ya secmezlerse diye..kotu hissetmiştim kendimi kaptan hemen davet etti sagolsun... Tabii oda gördü bendeki ışığı
Hahaytt... Mesaiyide ben halletsem. Oldu bitti...
Canim yarin yeniden başlayalım sahiden... Yoksa bu hafta sahiden sondan birinci olcam ben...
a aaaa sozencim oldu mu hic hadi baska takimlardan olsa neyse ama kendi takimimdan birine asla kaptirmam sondan birinciligimi ciks ciks ciks hic oldu mu simdi duymamis olayim lutfen :))
Bakim kizlar sondan birinciligime goz koymayin ne bu yaa bastan birinciyim diuorum baska takimdan goz koyuyolar sondan birinciyim diyorum kendi takimimdan ama bu kadar da olmaz ki :))
Selam güzeller
Bu arada camdaki sigara mevsimi com guzeldiii :)) cok hoş bir hatunsun tescilledimIyi geceler canimmmm :)
Bugun ben de makarna salatasi yedim
Aklima geldi simdi, ben grupta napildigini anlamamistim. Zaten diyet bolumune nasil geldim nasil takima katilmaya karar verdim nasil buraya geldim hic hatirlamiyorum.
Sende isik varmis benim acliktan aklim durmus
Korkma canım gerekliyse yaptircan artık inşallah önemli birşey yokturEvet canim maalesef bende kabizlijtan baska ara ara sanci da oluyor polip taranacak bana dua edin kizlar cok korkuyorum kötü bir şey olursa diye(((
Canim haftada bir tartimin daha iyi zaten sen önce bi git tartil Eczaneden aslında ayakkabisiz falan tartılmak lazım eve alsan daha iyi olurbuarada yazilanlari okudum siz verdiginiz kilolari gram gram yaziyorsunuz benim evdeki tartim cok eski digital degil gramlari gostermiyor. sanirm her gun eczaneye gitmem gerekecek:)
Canim makbulenin yazdigi diyeti uyarlicam kendime karar verdim...
Ama ara ogun yapmicam cunku arada bir lokmacik bisey dahi yesem kendimi frenliuemiyorum...birde gecen hafta sunu farkettim ogun aralari ne kadar uzun olursa o kadar tokluk hissi duyuyorum hic acikmiyorum...iki gundur ara ogun yapıyorum ne doydugumu anladim nede bogazima hakim olabildim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?