Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok canım o kadarda değil, sen sadece benim seni yeneceğim şekilde ye fazlasını yeme yeter
Ask olsun senimi kiricam yeeim tabii sali gunu gunum varya orda bool bol akla getiririm...
Saka bi yana bu hafta 3 kilo gitti ya kesin 1 kiloyu geri aldim...
Oğlumun dogum gununu bugun kutladik esime dedim ben yarın tekrar bogazima kilidi vurcam bugun su pasta olayini aradan cikaralim dedim oda sagolsun halletti benim oglan erkenden yedi pastayi...

canım geçen haftakiyle aynı gibi geldi bana bunu yaparsan da bi 3 kilo daha gider herhale ama bu tarz şok diyet benzeri şeyleri bir hafta yaptıktan sonra ara vermekte fayda var maazallah metobolizma yavaşlamasın bak benimki yavaş neler çekyorum

evet canim ayni liste tek fark gecen hafta gunde iki ogun yapiyordum simdi 3 ogunu tam yapayim arada da bitki caylarindan ara ogun yapayim diyorum peki sence ne yapayim onerini paylasirmisin benimle...

kız çok alemsin haa yolu da unutma

Buraya gelirken mb harciyorum bari o karsilansin canim!

Kiiiz ne fenasiniz! Yolu da karsilatamadim iyi mi ((
Bu arada ben ctesi gunlerini atlatamiyorum ya. Pazar bile oluyo ama ctesi ise gidip ogleden sonra donuyorum ya. Yok dayanamiyorum hic. Bide pis bi huyum var. Yiyemedigim her seyi anneme yediriyorum. Borek istedi canim bugun gelirken, aldim onu da anneme yedirdim.

Oglak canim ^-^ yukselenim de akrep hihihihihi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende yiyemediğim ne varsa eşime yediriyorum

evet canim ayni liste tek fark gecen hafta gunde iki ogun yapiyordum simdi 3 ogunu tam yapayim arada da bitki caylarindan ara ogun yapayim diyorum peki sence ne yapayim onerini paylasirmisin benimle...
vallahi canım sağlıklı bir diyet listesi bence ama bak bence

sabah: 1 dilim peynir 1 dilim ekmek bol yeşillik

ara: 1 meyve

öğlen: 3 köfte et salata 1 dilim ekmek

ara: 1 meyve

akşm: 8 kaşık sebze 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt

ara: 1 çay bardğı süt

en az hali böyle olmalı diye düşünüyorum bu 1000 cal falan tekabül ediyor 1000 cal altına inmeyi önemiyor diyetisyenler

o boregin kokusu bile cok sana :))
valla esim haftalardir istiyorda yapmıyorum ben dayanamam da yerim diye :) en son mini topkek yaptom da noldu birinciligi kacirdim

Slimcim benim kizimda akrep baliklarla akrepler cok uyumludur kizimlada cok uyumluyuz hani :)

dogrudur haklisin canim da ben bu kadar yesem hic kilo gitmez ...
Kirmizi et ....
Sut....
Yogurt.....
Yaa benim bunlarla aram limoni hic yiyemem ama ben bi denemeye calisayim...

Ben anlamam bu islerden biliyosun canim da hem oglen hem aksam protein yapmiyorum ben. Biri sebze oluyor. Hatta ikisinin de sebze oldugu oluyor ama ikisi de protein olunca ertesi gun de proteine abanma derim. O oglene ya da ertesi gune sebze yemegi koyabilirsin.
Bide cok az degil mi :/ ben doymam bu kadarla valla.

dogrudur haklisin canim da ben bu kadar yesem hic kilo gitmez ...
Kirmizi et ....
Sut....
Yogurt.....
Yaa benim bunlarla aram limoni hic yiyemem ama ben bi denemeye calisayim...

canım kırmızı et olmak zornda değil ki balık ya da tavuk da olur önemli olan miktar 3 köfte kadar yani et yerine 2 yumurta da yenebilir ama her gün önerilmiyor en güzeli değiştirerek yemek bi gün yumurta 2 gün kırmızı et 1 gün balık 3 gün de tavuk yemeye çalışıyorum ben mesela et yerine 2 kk peynir de olabilir mesela hiç et yiyemeyen bi arkadaşım var onun diyetisyeni 2 dilim peynir vermiş onun yerine caım süt ürünleri kilo vermeye çok yardımcı çünkü yağ yakan carnitine denilen şey en çok yoğurtta bulunuyor hem de biz kadınların calsiyum alımı oldukça önemli kemik erimesine karşı bir bilgi daha ekleyeyim çiğ badem yağlı olduğu için dikkat ama en fazla calsiyum içeren besinlerden biribenimki sadece tavsiye canım kendi vücudunu en iyi sen tanırsın tatlım

Canim makbulenin yazdigi diyeti uyarlicam kendime karar verdim...
Ama ara ogun yapmicam cunku arada bir lokmacik bisey dahi yesem kendimi frenliuemiyorum...birde gecen hafta sunu farkettim ogun aralari ne kadar uzun olursa o kadar tokluk hissi duyuyorum hic acikmiyorum...iki gundur ara ogun yapıyorum ne doydugumu anladim nede bogazima hakim olabildim...

Selam güzeller
Sabahtan çıktık oğlumla batikentte arkadasa gittik.allahim cok kalabalık tık.birsuru çoluk cocuk eski dostlar... Ben salataya başladım.
bir kasik makarna salatası
3 kasik mercimek salatası
3 kasik Yoğurtlu karışık sebzelerden yedim.kek ve böreklere dokunmadım.. Sekersin cay ictim.meyve sularında dokunmadım..
Hersey cok iyi gidiyordu ta ki ....
Esim isi bitince esimi almak icin arkadastan odtuye gectik orda cati diye biryer var... Kocaman'a biryer ve hersey taze... Hersey var içerde salfe servis.. Girdik ve doldurduk tabağı 1 tane minnak İçli köfte ve 1 avuç rendelemis patates kızartması ile 60-70 gram tavuk ızgara yedim... Patatesler harika görünüyordu.... Dışarı çıkmak bana iyi gelmiyor...
Neyse birsey olmaz...( oğlumun lafı)
evet zor bir operasyon istersen gel Ankara'da yaptir.cok yapılan bir operasyonmu orada..sik yapılan bir yer olsun gideceğin yer.. Usta eller olsun yani...
Hatta ac internetten yer secimi ile ilgili bişeyler araştır.

bernacim hosgeldin canim ..

Evet canim maalesef bende kabizlijtan baska ara ara sanci da oluyor polip taranacak bana dua edin kizlar cok korkuyorum kötü bir şey olursa diye (((

uzun vadeli sorunun yok tu sanirim son bir. Aydır daha cok sorun vardı.oda beslenme düzeninden olabilir .. Bence polip filan cikmiycak...rahat ol sen... Sadece orda değilde onemli bir islem Ankara'da filan buyuk ve sik yapan bir hastanede yaptırsan daha iyi olurdu..!!!

canim 2-3 aydır hiç bukadar kaçamak yaptığını hatırlamıyorum...şuruplar hepsini boşaltır nasıl olsa uzme kendini...
ay bende ilk başlarken biryere yazdım yeniyim diye... Kurbanlık koyün gibi beni secsinler diye bekliyordum...ya secmezlerse diye..kotu hissetmiştim kendimi kaptan hemen davet etti sagolsun... Tabii oda gördü bendeki ışığı
Hahaytt... Mesaiyide ben halletsem. Oldu bitti...

Canim yarin yeniden başlayalım sahiden... Yoksa bu hafta sahiden sondan birinci olcam ben...

Canikom kendine gore uyarlamalisin zaten. Ben de mesela 2 3 saatte bir bir sey yemezsem olmuyor. sana da oylesi iyi geliyorsa tabi oyle yap.

canım doktoru araştırdım baya alanında iyi yaptıran da çok var baya konuştum bugün hastalarla bakalım pazartesi yapılacak işte inşallah dediğin gibi bişi çıkmaz maalesef canım çocukluğumdan beri hep var ya ishalim ya kabız hiç normal değil dahiliyeye falan çok gittim önceden bu sefer gastroentrolog bakalım annem de katı gıdaya geçildiği andan itibaren bu sorunun bende olduğunu söyledi annemin hamileliği çok sitresli geçmiş çok zor şeyler yaşamış belki de onunla ilgilidir bilmiyorum bakcaz

ayy hiç sorma canım zaten o şuruplara güvendim de yedim nasılsa çıkacak diye umarım öyle olur eşim de gazladı bugün ne istersek yiyelim falan dedi de tabiki sonraki pişmanlık fena umarım kilo almam zira şu anda sabahkine göre 2.5-3 kilo fazayım ama yarın ful su ve bitki çayı içeceğim zaten akşamda o şurupları içeceğim herhalde gider yaa :18::18::18::18::18:

Canikom kendine gore uyarlamalisin zaten. Ben de mesela 2 3 saatte bir bir sey yemezsem olmuyor. sana da oylesi iyi geliyorsa tabi oyle yap.

Sahi Bende sik yemek yersem ucu kaciyor ara uzun olunca yemek aklıma gelmiyor ama ara kısa ise aklım migdemde kalıyor :)

a aaaa sozencim oldu mu hic hadi baska takimlardan olsa neyse ama kendi takimimdan birine asla kaptirmam sondan birinciligimi ciks ciks ciks hic oldu mu simdi duymamis olayim lutfen :))

Bakim kizlar sondan birinciligime goz koymayin ne bu yaa bastan birinciyim diuorum baska takimdan goz koyuyolar sondan birinciyim diyorum kendi takimimdan ama bu kadar da olmaz ki :))

:))))
Hiç leslie havasında değilim ama yapsam cok tatlı olur... cok yorgunummm... uykum var.. Ve esim tableti istedi bende vermedim.kustu gitti.. Gidip gönlünü alayım...
Herkese iyi geceler..

Iyi geceler canimmmm :)
Bugun ben de makarna salatasi yedim
Aklima geldi simdi, ben grupta napildigini anlamamistim. Zaten diyet bolumune nasil geldim nasil takima katilmaya karar verdim nasil buraya geldim hic hatirlamiyorum.
Sende isik varmis benim acliktan aklim durmus

Bu arada camdaki sigara mevsimi com guzeldiii :)) cok hoş bir hatunsun tescilledim

Evet canim maalesef bende kabizlijtan baska ara ara sanci da oluyor polip taranacak bana dua edin kizlar cok korkuyorum kötü bir şey olursa diye (((

Korkma canım gerekliyse yaptircan artık inşallah önemli birşey yoktur

Canim haftada bir tartimin daha iyi zaten sen önce bi git tartil Eczaneden aslında ayakkabisiz falan tartılmak lazım eve alsan daha iyi olur

Ama metabolizman yavaslamasin ara öğün yapmayinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…