- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.621
Selam güzeller
Sabahtan çıktık oğlumla batikentte arkadasa gittik.allahim cok kalabalık tık.birsuru çoluk cocuk eski dostlar... Ben salataya başladım.
bir kasik makarna salatası
3 kasik mercimek salatası
3 kasik Yoğurtlu karışık sebzelerden yedim.kek ve böreklere dokunmadım.. Sekersin cay ictim.meyve sularında dokunmadım..
Hersey cok iyi gidiyordu ta ki ....
Esim isi bitince esimi almak icin arkadastan odtuye gectik orda cati diye biryer var... Kocaman'a biryer ve hersey taze... Hersey var içerde salfe servis.. Girdik ve doldurduk tabağı 1 tane minnak İçli köfte ve 1 avuç rendelemis patates kızartması ile 60-70 gram tavuk ızgara yedim... Patatesler harika görünüyordu.... Dışarı çıkmak bana iyi gelmiyor...
Neyse birsey olmaz...( oğlumun lafı)
evet zor bir operasyon istersen gel Ankara'da yaptir.cok yapılan bir operasyonmu orada..sik yapılan bir yer olsun gideceğin yer.. Usta eller olsun yani...
Hatta ac internetten yer secimi ile ilgili bişeyler araştır.
bernacim hosgeldin canim ..
uzun vadeli sorunun yok tu sanirim son bir. Aydır daha cok sorun vardı.oda beslenme düzeninden olabilir .. Bence polip filan cikmiycak...rahat ol sen... Sadece orda değilde onemli bir islem Ankara'da filan buyuk ve sik yapan bir hastanede yaptırsan daha iyi olurdu..!!!
canim 2-3 aydır hiç bukadar kaçamak yaptığını hatırlamıyorum...şuruplar hepsini boşaltır nasıl olsa uzme kendini...
ay bende ilk başlarken biryere yazdım yeniyim diye... Kurbanlık koyün gibi beni secsinler diye bekliyordum...ya secmezlerse diye..kotu hissetmiştim kendimi kaptan hemen davet etti sagolsun... Tabii oda gördü bendeki ışığı
Hahaytt... Mesaiyide ben halletsem. Oldu bitti...
Canim yarin yeniden başlayalım sahiden... Yoksa bu hafta sahiden sondan birinci olcam ben...
Ask olsun senimi kiricam yeeim tabii sali gunu gunum varya orda bool bol akla getiririm...
Saka bi yana bu hafta 3 kilo gitti ya kesin 1 kiloyu geri aldim...
Oğlumun dogum gununu bugun kutladik esime dedim ben yarın tekrar bogazima kilidi vurcam bugun su pasta olayini aradan cikaralim dedim oda sagolsun halletti benim oglan erkenden yedi pastayi...
kızlar slm ben bugün mahvettim diyeti sabah kalktım doktora gittim bu kabızlık için ara ara sancı falan da oluyor işte neyse doktor kolonoskopi istedi pazartesiye randevu verdi 2 şişe içilecek şurup iki şişe de lavman verdiler polip olabilir gibi bişi söyledifena bi şekilde sitresledim moralim bozuldu eşimle alıveriş merkezine gittik açtıkta madoda maraş kahvaltısı var o sitresle onu süpürdüm üstüne milkshake içtim sinemaya girdik çıktık azıcık bi çekirdek 150 gr karışık kuruyemiş 10 tane falan cips 4-5 kare bitter çikolata yedim yarın full svı besleneceğim ayran ve sebze çorbası düşünüyorum herhalde öyle talafi ederim bu günü kolonoskopiden çok korkuyoruuuummmmm :18::18::18::18::18::18:
Merhaba kizlarr benide araniza alirmisiniz yaz sonu evlencm nasipse son zamanlarda cok kilo almisim 60 in ustune cikarsam toparlyamam diodym bi tartildm 61.3 sok oldum resmen 55 56 kilo olmk istiyorum dugune kadar bana yardmci olurmusunuz
Merhaba canım
Istersen cuma yarışması uyelerın paylaşım alanına katılmak ıstedıgını uazabılırsın bizim takıma katılmak ıstersen 14. Takıma katılmak ısıtıyorum dıyede yazarsan kaptanımız doner sana tatlım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
birak simdi besli rakamlari benim kayinvalidemde oldu kolonoskopi o zaman uyusturmamislardi simdi uyusturuyolarmis insallah rahat geçer simdiden gecmis gitmis olsun canim..Günaydın hanımlar bu sabah dünden sonra 1 kilo artidayim ne haksızlık yaa 1 hafta yeme 1 gün ye ve geri gelsin verdigin :[ neyse neyse bugün sivi detoksu baslayor :) yarin sabah hastaneye gitmeden önce tartilacagim sirf 5 li rakamları görmek için o bile mutlu eder bebni :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb lar 3. takımdan ahsen ben
geçen hafta takımck bi karar alınmıştı.hedef kilo belirtip hedefini tuttturamayan diğer takımlara ifşa yapcktı.
hedefim 1 kiloydu.geçen hafta küçük bi tatil yaptım.termal otelde onun da etkisiyle.. kilo verdim ama hedefim olan 1 kiloyu veremedim.
sebebi yeterli su içemedim.sürekli yolculuk halindeydim wc bulamam diye çok içemedim.
aaaaa bi de oteldeki tatlıları pastaları unutmamalı.elimden geleni yaptım.aam açık büfe olunca gözüm kaydı işte.bu hafta verdiğim hedefi tutturucm ama ....
birak simdi besli rakamlari benim kayinvalidemde oldu kolonoskopi o zaman uyusturmamislardi simdi uyusturuyolarmis insallah rahat geçer simdiden gecmis gitmis olsun canim..
dimi canım yaa bende nedense yemek yerken hep çok mutluyum bizim sorunumuz bu galiba yemek yerken mutlu oluyoruz mutlulğu yemekte buluyoruz diyet yaparken bana hiç yemek yiyormuş gibi gelmiyor zorunluluktan yediğimiz şeyler gibi bi ödev gibi amaan ne bileyim yaa şöle oturup kaygısızca sadece doymak ve keyif almak için canım ne isterse yemeyi çok özledimAy daha yeni uyandim
Bu saatten sonra diyet olmazsaka tabi zaten pazarlari iki ana ogun yapiyodum genelde. Annem uyansin da benik kolumu bacagimi olcsun bi ya. Persembeleri tarti pazarlari olcum gunum oldu.
Makbule demissin ya ben kilo alir donerdim tatilden diye. Aklima geldi. Gecen bayram 6 günlüğüne tatile gittim. Tam 5 kilo alip dondum! Otelde acikbufeden ziyade sirf yemek icin dukkanlar yapmislardi sinirsiz yiyodun. Acik bufeye hic ugramadan oralarda takilmistim. Her gun 3 hamburger 2 tantuni manti kumpir falan yiyodum asiri alkol de aldim tabi ve cok mutluydum hahahha. Dondum baktim 5 kilo almisim, bide ne desem begenirsin? HMMM TATILDE COK SU YUTTUM GALIBA.
Birazdan alisverise cikicam evde hicbir sey kalmamis. Kahbaltiyi 2de yaparim artik. Pazar gunlerini de sevmiyorum aslinda ya. Gec kalkiyosun, bizim evde kahbaltiligin ya sonu oluyo ya bitmis oluyo onu aliyosun, pazara cikiyosun. Sonra evi temizlemek yemek yapmak. Ufff!
Bu arada sozencim fotografimi begenmis! Tesekkur ederim!
kizlar iyi pazarlar malesef pazar mesaisindeyim bugun ama dyeti bozmak yokkkkkk. sabah sadece sut ictim canim bsey istemedi simdide yesil cayimi ictim ogle yemgi icin makbulenin listesne uyup kofte solemeyi dusunuyorm
Cok utandım... Hemde cok :26:Sözencim sen neler yemişsin yaaaaaankaradayım bende biliyorsun bu yediklerinden Allah'tan haberim yoktu valla elimde oklavayla baskın yapardım :) saka bir yana patates kızartması falan yasak sakın duymayayım bir daha cızzzzzzz :) bluemooncuma küsmüştüm ya sana da kustum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dimi canım yaa bende nedense yemek yerken hep çok mutluyum bizim sorunumuz bu galiba yemek yerken mutlu oluyoruz mutlulğu yemekte buluyoruz diyet yaparken bana hiç yemek yiyormuş gibi gelmiyor zorunluluktan yediğimiz şeyler gibi bi ödev gibi amaan ne bileyim yaa şöle oturup kaygısızca sadece doymak ve keyif almak için canım ne isterse yemeyi çok özledim
güzel menü canım afiyet olsunMenumu yazayim bugunku ^-^ kalori takibinden baktim 1000 kaloride kaliyorum yine de neyse ki. + - 50 olabilir tabi.
Sabah. (3e dogru yaptim kahvaltiyi)
2 kk peynir
3 tel peynir
3 siyah zeytin
4 yesil zeytin
1 domates
1 salatalik
1 dilim tahilli ekmek
1 haslanmis yumurta
4 dilimcik sucuk(dilimcik deyince azmis gibi oluyo)
Ara.(6da yaparim arayi da)
10 kiraz
2 kayisi
2 erik
Aksam.(9da falan anca yerim)
3 izgara kofte
Yesil salata
Spor: 2 saat temizlik. 45 dk leslie 3 mile. 1 saat kopek gezdirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?