Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sözencim sen neler yemişsin yaaaaa ankaradayım bende biliyorsun bu yediklerinden Allah'tan haberim yoktu valla elimde oklavayla baskın yapardım :) saka bir yana patates kızartması falan yasak sakın duymayayım bir daha cızzzzzzz :) bluemooncuma küsmüştüm ya sana da kustum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

Diyeti bozduğun için seninle küstüm hatırladın mı şeker :) ama bakıyorum hala vetdiğin 3 kilonun 1 ini aldığından bahsediyorsun :) hala kırgınımın sana :)

Oglusunun dogum gunu kutlu olsun canım nica yıllara Allah uzun uzun ömürler versın kuzucuga ve sana

Merhaba kizlarr benide araniza alirmisiniz yaz sonu evlencm nasipse son zamanlarda cok kilo almisim 60 in ustune cikarsam toparlyamam diodym bi tartildm 61.3 sok oldum resmen 55 56 kilo olmk istiyorum dugune kadar bana yardmci olurmusunuz

Geçmiş olsun canım üzüldüm gercekten bir an önce saglıgına kavuşursun ınsallah

Merhaba kizlarr benide araniza alirmisiniz yaz sonu evlencm nasipse son zamanlarda cok kilo almisim 60 in ustune cikarsam toparlyamam diodym bi tartildm 61.3 sok oldum resmen 55 56 kilo olmk istiyorum dugune kadar bana yardmci olurmusunuz

Merhaba canım
Istersen cuma yarışması uyelerın paylaşım alanına katılmak ıstedıgını uazabılırsın bizim takıma katılmak ıstersen 14. Takıma katılmak ısıtıyorum dıyede yazarsan kaptanımız doner sana tatlım

Tamam canim tesekkurler

Günaydın hanımlar bu sabah dünden sonra 1 kilo artidayim ne haksızlık yaa 1 hafta yeme 1 gün ye ve geri gelsin verdigin :[ neyse neyse bugün sivi detoksu baslayor :) yarin sabah hastaneye gitmeden önce tartilacagim sirf 5 li rakamları görmek için o bile mutlu eder bebni :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

birak simdi besli rakamlari benim kayinvalidemde oldu kolonoskopi o zaman uyusturmamislardi simdi uyusturuyolarmis insallah rahat geçer simdiden gecmis gitmis olsun canim..

mrb lar 3. takımdan ahsen ben
geçen hafta takımck bi karar alınmıştı.hedef kilo belirtip hedefini tuttturamayan diğer takımlara ifşa yapcktı.
hedefim 1 kiloydu.geçen hafta küçük bi tatil yaptım.termal otelde onun da etkisiyle.. kilo verdim ama hedefim olan 1 kiloyu veremedim.
sebebi yeterli su içemedim.sürekli yolculuk halindeydim wc bulamam diye çok içemedim.
aaaaa bi de oteldeki tatlıları pastaları unutmamalı.elimden geleni yaptım.aam açık büfe olunca gözüm kaydı işte.bu hafta verdiğim hedefi tutturucm ama ....

Tatile rağmen kilo vermissin ya önemli olan o :) ben olsam kilo alir donerdim :)

birak simdi besli rakamlari benim kayinvalidemde oldu kolonoskopi o zaman uyusturmamislardi simdi uyusturuyolarmis insallah rahat geçer simdiden gecmis gitmis olsun canim..

bende tırsıyorum aslında canım ama kendimi eğlendirmeye çalışıyorum napiim boşaltınca bağırsakları kesin görürüm 5 i biz buna karşıt tepki geliştirme savunma mekanizması diyoruz

Ay daha yeni uyandim
Bu saatten sonra diyet olmaz saka tabi zaten pazarlari iki ana ogun yapiyodum genelde. Annem uyansin da benik kolumu bacagimi olcsun bi ya. Persembeleri tarti pazarlari olcum gunum oldu.
Makbule demissin ya ben kilo alir donerdim tatilden diye. Aklima geldi. Gecen bayram 6 günlüğüne tatile gittim. Tam 5 kilo alip dondum! Otelde acikbufeden ziyade sirf yemek icin dukkanlar yapmislardi sinirsiz yiyodun. Acik bufeye hic ugramadan oralarda takilmistim. Her gun 3 hamburger 2 tantuni manti kumpir falan yiyodum asiri alkol de aldim tabi ve cok mutluydum hahahha. Dondum baktim 5 kilo almisim, bide ne desem begenirsin? HMMM TATILDE COK SU YUTTUM GALIBA.
Birazdan alisverise cikicam evde hicbir sey kalmamis. Kahbaltiyi 2de yaparim artik. Pazar gunlerini de sevmiyorum aslinda ya. Gec kalkiyosun, bizim evde kahbaltiligin ya sonu oluyo ya bitmis oluyo onu aliyosun, pazara cikiyosun. Sonra evi temizlemek yemek yapmak. Ufff!
Bu arada sozencim fotografimi begenmis! Tesekkur ederim!

Son düzenleme:
kizlar iyi pazarlar malesef pazar mesaisindeyim bugun ama dyeti bozmak yokkkkkk. sabah sadece sut ictim canim bsey istemedi simdide yesil cayimi ictim ogle yemgi icin makbulenin listesne uyup kofte solemeyi dusunuyorm

dimi canım yaa bende nedense yemek yerken hep çok mutluyum bizim sorunumuz bu galiba yemek yerken mutlu oluyoruz mutlulğu yemekte buluyoruz diyet yaparken bana hiç yemek yiyormuş gibi gelmiyor zorunluluktan yediğimiz şeyler gibi bi ödev gibi amaan ne bileyim yaa şöle oturup kaygısızca sadece doymak ve keyif almak için canım ne isterse yemeyi çok özledim

afiyet olsun canım kahvatı günün en önemli öğün canm atlamamakta fayda var

haklisin canim ama sabahlari canim hicbisy istemiyor yarindan itibaren en azndan bir yumurta haslayp yemegi dusunuyorm

GUnaydin Topiğimizin güzel hatunlari yeni gun dilediğiniz butun güzellikleride beraberinde getirsin...

Cok utandım... Hemde cok :26:bugun leslie 6 mile yapıcam beni ancak o paklar...

Kahvaltı güzel bir sekilde yapıldı esimin bugun yine gorevi var sabah cikti.bende temizlik yapıcam evde cok is var... Ama bir taraftanda cocugu babaanneye bırakıp alışverişe gidesim var.. Önce ortalığı toplayi leslie 3 mile yapmalıyım...

Ben yemek yerken o kadar mutlu oluyorum ki. Isyerlerimde falan hep soylerler. Nasil bu kadar guluyosun yemek yerken diye. Hos diyet yaparken de oyle, haslanmis falan yemiyorum ya. Cocuklugumda elimde kekle borekle uyuyakaldigim bir suru fotografim var. Dusun o kadar yemek ki yerken sizip kalmak. 23 senedir yemek yemeye asigim hic bu kadar kilo almamistim ama. Doruga ulasip diyete basladim.

Bu arada kizlar hedefi cekmiyorum ama madem 14. Takimdayim 14 hafta burada olucam. 21 martta girdim iste. Ne zaman biterse. Mayis sonunda ayrilasim yok. yol yemek ssk isini tekrar konusucam

Menumu yazayim bugunku ^-^ kalori takibinden baktim 1000 kaloride kaliyorum yine de neyse ki. + - 50 olabilir tabi.

Sabah. (3e dogru yaptim kahvaltiyi)
2 kk peynir
3 tel peynir
3 siyah zeytin
4 yesil zeytin
1 domates
1 salatalik
1 dilim tahilli ekmek
1 haslanmis yumurta
4 dilimcik sucuk(dilimcik deyince azmis gibi oluyo)

Ara.(6da yaparim arayi da)
10 kiraz
2 kayisi
2 erik

Aksam.(9da falan anca yerim)
3 izgara kofte
Yesil salata

Spor: 2 saat temizlik. 45 dk leslie 3 mile. 1 saat kopek gezdirme

güzel menü canım afiyet olsun

benim bugünki menüm

sabah: 1 bardak kefir (120 cal)

ara: metobolizma hızlandırıcı çay (0 cal)

öğlen: 1 bardak süt 40 gr süt reçeli(40 cal falan)

ara: 3 bardak normal çay(0 cal)

akşam: 2 şişe şurup 3 lt su :120::120::120::120::120::120::120::120:

spor: tualette oturmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…