- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.641
Ben yemek yerken o kadar mutlu oluyorum ki. Isyerlerimde falan hep soylerler. Nasil bu kadar guluyosun yemek yerken diye. Hos diyet yaparken de oyle, haslanmis falan yemiyorum ya. Cocuklugumda elimde kekle borekle uyuyakaldigim bir suru fotografim var. Dusun o kadar yemek ki yerken sizip kalmak. 23 senedir yemek yemeye asigimhic bu kadar kilo almamistim ama. Doruga ulasip diyete basladim.
Bu arada kizlar hedefi cekmiyorum ama madem 14. Takimdayim 14 hafta burada olucam. 21 martta girdim iste. Ne zaman biterse. Mayis sonunda ayrilasim yok.yol yemek ssk isini tekrar konusucam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bugün yediklerimi yazıyorum
SABAH
1 bardak süt
ARA
1 Fincan yeşil çay
ÖĞLEN
250 gr ızgara köfte
ARA
1 fincan yeşil çay
AKŞAM
salata
sanki bugün biraz saçma sapan yemek yedim
kuzummm görüşemezsek bugun yarin icin şimdiden gecmis olsun.....:
slimcim leslie 5 mile hiç yaptın mı ? Youtube çalışmıyor dailyemotionda yok sanirim .. Denemek istedim bulamadım?Gayet guzel bence canim. Kendini de bilirsin zaten. Mesela ben bunlarla doymam. Ama sen doyuyorsan tabii ki boyle devam etmelisin.
Zaten haftasonlari hepimiz bir garip besleniyoruz bu hicbir sey :)
Spor yapiyor musun?
cancazım sen bu hızla kilo vermeye devam edersen 14 haftaya yok olursun benden söylemesi
kuzummm görüşemezsek bugun yarin icin şimdiden gecmis olsun
slimcim leslie 5 mile hiç yaptın mı ? Youtube çalışmıyor dailyemotionda yok sanirim .. Denemek istedim bulamadım?
Aman ne safim gidip youtube linki veriyorum ya. Dur bakim az daha.
Sozen senle 5 yapicaz bekle!
Sozen bi sekilde youtube a girmen lazim bebek! Ordan indirmek cok kolay sa acabilmen icin dns ayari yapman lazim.
Kuzuuu elimde tablet var buna nasıl yapılır bilmiyorum esim bilgisayarci versem 2 saat sonra bana ancak verir:) dur bakim olmadı cantadaki bilgisayarı acarım... Yapalım birlikte bekle beni geliyorum :))
Ben spor ayakkabilari giydim bekliyorum :B
Canim sen başla bende geliyorum:)
Tamamdir.
75 dk sonra olmezsem burdayim.
Bugun gündüz leslie 3 mile yaptım şimdide 5 mile yaptım. Ama 3 mile olan daha cok terletiyor sanirim.bu daha cok kol kaslarını güçlendiriyor .ama kac gündür yediğim patatesleri yakmak icin bunlardan kac tane daha yapmalıyım bilmiyorum3 mile de biraktim. bugunun kari bu olsun ^-^
Olsun canim sen yinede birsekilde hareketetmisin.. Olmadı evde leslie ac onu yap cogumuz yapmaya çalışıyoruz..evet canim dun spor salonuna yazilmistim ama bugun mesai koydular bana ise gittim ben gelene kadar salon kapandi. ama eve donerken yurudum biraz o sekilde telafi etmeye calstm
Haziran sonuna kadar 59 kilo vermem lazim o zamanyok canim ya 7 haftada 12 gitti kalan 7de mumkun degil o gidis. Ineyim bari 50ye. Falimda haziranda hayatımın askiyla birlikteligimiz baslayacagini, sene sonunda evlilik karar alacagimiz falan cikmisti. Zayif olayim bu sene. Nolur nolmaz saka tabi hahahah.
dediğin doğru tatlım.dünya imtihan ve süre çok az.evet canım kesinlikle dünya imtihan dünyası hayatta her şey oluyor damadın iyise evde huzuları varsa kızın da kendi ayakları üstünde duruyorsa zaten olur gider hakkınızda hayırlısı olsun canım neyin hayırlı olduğnu biz bilemeyiz rabbim koymuştur yoluna sen ikizleri beklemenin keyfini çıkar ayyy yaaa çok güzel bşi
teşekür ederim tatlımKızlar bayıldım sonuclara hepinize ayrı ayrı hayran kaldım. Reglimin ikinci gunu karnım cok ağrıyor...cok üşüyorum..sabah bir ara kalktım tekrar yatmak zorunda kaldım...
Canim dun toplam 6 mile yaptım 1 saat kadarda yürüdüm...
helal sana
Cok güzel canim 7 li rakamlar hayırlı uğurlu olsun ..
makbulecim haftaya 5 li rakamlardasin bence
iste beklenen sonuc... Walla senin enerjin bizde geçiyor... Masallah
donbul hanım hosgeldin... İkizler hayırlı olsun... Ay ne güzel genc anne olmak zordur belki ama hayat boyu ona destek arkadaşları Olucak bu yonden düşünmek güzel görünüyor... Hosgeldin tekrar
Waawww helal walla
Süpersin cerenimmm...
Sen ne yaptın kuzummm
Bu hafta listeleri patlattınazmine hayranım.bu hafta sayende bende Birsuru leslie yaptım... Sagol canim arkadasim...
walla bide regli olmana rağmen mı bulaşar verdin... Ne diyim helal sana...
Canim dun regl oldum gecikti ve bugun fenayim karnım cok ağrıyor ..normalde burkadar kötü olmam cok üşüyorum yine yaticim..
Kızlar hepinizi canigonulden kutluyorum... Tüm gurup arkadaslarımı kutluyorum hepiniz harikasının.
Yok canım zaten bürge hanım da senin kemik ağırlığın çok fazla 73 ideal demişti ben 75e razıyım:)
Ayy üzüldüm valla kötü geçmesine hayırlısı olsun kızına tebrik ederim cinsiyetleri belli değil heralde
Teşekkürler canım seninde sonuç harika
Wawwww çok güzel
Günaydın kızlar bugün çok açım ya bol bol bitki çayı içiyorum kaçamak yapmamak için kantine de ugramiycam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?