Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cancazım sen bu hızla kilo vermeye devam edersen 14 haftaya yok olursun benden söylemesi

kızlar bugün yediklerimi yazıyorum
SABAH
1 bardak süt
ARA
1 Fincan yeşil çay
ÖĞLEN
250 gr ızgara köfte
ARA
1 fincan yeşil çay
AKŞAM
salata

sanki bugün biraz saçma sapan yemek yedim

kızlar bugün yediklerimi yazıyorum
SABAH
1 bardak süt
ARA
1 Fincan yeşil çay
ÖĞLEN
250 gr ızgara köfte
ARA
1 fincan yeşil çay
AKŞAM
salata

sanki bugün biraz saçma sapan yemek yedim

Gayet guzel bence canim. Kendini de bilirsin zaten. Mesela ben bunlarla doymam. Ama sen doyuyorsan tabii ki boyle devam etmelisin.
Zaten haftasonlari hepimiz bir garip besleniyoruz bu hicbir sey :)
Spor yapiyor musun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kuzummm görüşemezsek bugun yarin icin şimdiden gecmis olsun

slimcim leslie 5 mile hiç yaptın mı ? Youtube çalışmıyor dailyemotionda yok sanirim .. Denemek istedim bulamadım?

Son düzenleme:
cancazım sen bu hızla kilo vermeye devam edersen 14 haftaya yok olursun benden söylemesi

Haziran sonuna kadar 59 kilo vermem lazim o zaman yok canim ya 7 haftada 12 gitti kalan 7de mumkun degil o gidis. Ineyim bari 50ye. Falimda haziranda hayatımın askiyla birlikteligimiz baslayacagini, sene sonunda evlilik karar alacagimiz falan cikmisti. Zayif olayim bu sene. Nolur nolmaz saka tabi hahahah.

kuzummm görüşemezsek bugun yarin icin şimdiden gecmis olsun

slimcim leslie 5 mile hiç yaptın mı ? Youtube çalışmıyor dailyemotionda yok sanirim .. Denemek istedim bulamadım?

Vimeoda var canim.
Yaptim.
Hadi indir beraber yapalim!

Yok youtubedan indirmistim onu. Dur bulcam sana onu.

Son düzenleme:
Aman ne safim gidip youtube linki veriyorum ya. Dur bakim az daha.
Sozen senle 5 yapicaz bekle!

Sozen bi sekilde youtube a girmen lazim bebek! Ordan indirmek cok kolay sa acabilmen icin dns ayari yapman lazim.

Son düzenleme:
Aman ne safim gidip youtube linki veriyorum ya. Dur bakim az daha.
Sozen senle 5 yapicaz bekle!

Sozen bi sekilde youtube a girmen lazim bebek! Ordan indirmek cok kolay sa acabilmen icin dns ayari yapman lazim.

Kuzuuu elimde tablet var buna nasıl yapılır bilmiyorum esim bilgisayarci versem 2 saat sonra bana ancak verir:) dur bakim olmadı cantadaki bilgisayarı acarım... Yapalım birlikte bekle beni geliyorum :))

Kuzuuu elimde tablet var buna nasıl yapılır bilmiyorum esim bilgisayarci versem 2 saat sonra bana ancak verir:) dur bakim olmadı cantadaki bilgisayarı acarım... Yapalım birlikte bekle beni geliyorum :))

Ben spor ayakkabilari giydim bekliyorum :B

evet canim dun spor salonuna yazilmistim ama bugun mesai koydular bana ise gittim ben gelene kadar salon kapandi. ama eve donerken yurudum biraz o sekilde telafi etmeye calstm

3 mile de biraktim. bugunun kari bu olsun ^-^

Bugun gündüz leslie 3 mile yaptım şimdide 5 mile yaptım. Ama 3 mile olan daha cok terletiyor sanirim.bu daha cok kol kaslarını güçlendiriyor .ama kac gündür yediğim patatesleri yakmak icin bunlardan kac tane daha yapmalıyım bilmiyorum
Olsun canim sen yinede birsekilde hareketetmisin.. Olmadı evde leslie ac onu yap cogumuz yapmaya çalışıyoruz..

Canım boyun kaçtı ki senin Ayy ben en son ortaokulda 50 kiloydum heralde:) benim hedef 73 zaten diyetisyende öyle koymuştu kemik ağırlığın çok ondan yeter demişti bakalım 1 temmuz kadar sürem var sonra tatil malum ramazan falan diyet yapamam

günaydın hatunlar.çok zor bir hafta sonu daha geçip gitti.temizlik kızın bebişleri dünürlerle tanışma hepsi geride kaldı.resmen 2 haftadır ben ben deyil sanki içimde başkası yaşıyordu.yani kendimi kapayıp başka formata yaşamaya başladım.şimdi kendimi toparlayıp yeniden yaşama devam etmeliyim.çocukların hayatları söz konusu oldumu kendini bir tarafa atıp onlara bakıyorsun.bugün öğleden sonra spor salonuna yeniden gitmeye başlıcam.sabah koşmaya gidecektim ancak 2 haftadır ara verince önce 1-2 gün spor salonunda ısınıp sonra koşmaya başlayım dedim.gerçi hep hareketliydim 1 saat bile yerimde oturmadım ancak spor daha farklı birşey.

dediğin doğru tatlım.dünya imtihan ve süre çok az.
teşekür ederim tatlım

teşekür ederim tatlım.iyibir anadoluya gider ancak fen ve öğretmen lisesini kaçırdı.matematik ve feni hep ful çıkaran bir çocuktu.hemde dersaneye gitmeden.ancak sınav anında sitres yapmış yavrucak.pek çok başarılı çocuğun yaşadığı bir olay.ama azimli ve çalışkan bir çocuk.istediği ünüversteye gidebilir.bebişlere gelince daha cinsiyeti belli deyil.hayırlısı bakalım.

şimdi koşmasamda padometremi yanıma alıp gidip yürüyeyim.başlangıç olarak iyi olur öğleden sonrada spor salonunda koşu bandında 15-20 dk koşmayla başlarım.ağırlıkla bitiririm.artık biraz daha kilo verme zamanı 5 kilo kadar kaldı yani çoğu gitti azı kaldı.sporu ve diyeti bırakmamalı.gerçi 15 günde killo almadım çünkü çok hareketlitdim.şimdi yine kilo kaybetme zamanı.ablanız yürüyüşe kaçar şimdi

Günaydın kızlar bugün çok açım ya bol bol bitki çayı içiyorum kaçamak yapmamak için kantine de ugramiycam:)

benimde masada elmalı pasta tel kadayıf suböreği kakaolu kek ekler miflöy ve pohaça var ama ben şekersiz çay içiyorum.2 haftadır diyetin dişına çok çıkmadım ancak yinede birşeylerin ucundan tırtıkladım.şimdi tırtıklamada yok.yaza az kaldı.bende temuza kadarv son 5 kiloyu vereyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…