Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzummm görüşemezsek bugun yarin icin şimdiden gecmis olsun

slimcim leslie 5 mile hiç yaptın mı ? Youtube çalışmıyor dailyemotionda yok sanirim .. Denemek istedim bulamadım?
canim bence 5 mille ugrasicagina 2x3 mil yap daha etkili oluyor cok daha ter attiriyor

Gunaydin...
Bu gun temizlik startimi verdim. Banyoya hali isladim oncr kahvaltimi yapip sonrada hali yikicam ..duvarlarim koltuklarim camlarim mutfak derken iyi spor olur :)
Makbule gitti mi acaba umarim iyi geçer. ..allah yardimcisi olsun...
Donbul abla donmussun cok sevindim ozlettin kendini beyaa..

Sağol canim teşekkür ederim bekliyorum hastanede kurbaanlik koyun gibi )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın güzel hatunlar

Hoşgeldin donbul abla, bi daha bırakma bizi.

Makbule şimdiden geçmiş olsun kolay bişey kolonoskopi hiç strese girme. İnşallah uyutturmuyosundur kendini boşuna narkoz almamış olursun.

Bugün ctesi sabahından 100 gr fazla çıktım, şu boğazımı tutamıyorum haftasonu kendime tekme atıcam. Hoş o gün açtım bugün tok ama olsun niye eksik çıkmıyorum.

Bugün çok tatlış bi gün olsun.

Bugünkü menüm şöyle.

Sabah:
1 dilim çok tahıllı ekmek (65 kalori)
Krem peynir (50 kalori)

Ara:
1 kutu süt (114 kalori)

Öğlen:
Kabak Kalye (150 kalori)
1 dilim çok tahıllı ekmek (65 kalori)

Ara:
Yarım havuç (13 kalori)

Ara:
3 erik (24 kalori)

Ara:
Yeşil elma (55 kalori)

Akşam:
Kabak Kalye (150 kalori)
200 gr yoğurt-yarım yağlı (92 kalori)

Toplam 778 kalori.

Spor:Leslie 3 mile

Su: 1 lt

Günaydın canım uyutturacagim canim cok korkuyorum ziraa (

ahh hafta sonuuuu vah hafta sonu mahvetti bizi...persembeye ne kaldi zaten yarin da gun var oldum ben bide neyime guvendiysem akrep ile yarisa girdem ...bu yarisin rövanşı olacak gibime geliyor :))

supeeer : ))

Bu gunku menum
Kahvalti 10.15
1kk peynir
6-8 dilim salatalik

Ara 12
1 portakal

Aksam 16
3 kasik ispanak (icinde kiyma ve bulgur olacak)
3 kasik yogurt

1 fincan yesil cay 1 fincan mate cayi
2.5 lt su

Bu gunku menum
Kahvalti 10.15
1kk peynir
6-8 dilim salatalik

Ara 12
1 portakal

Aksam 16
3 kasik ispanak (icinde kiyma ve bulgur olacak)
3 kasik yogurt

1 fincan yesil cay 1 fincan mate cayi
2.5 lt su

süpersin fıstık!
Kıııız ben yanınızda tabağı dolu gün teyzesi gibi kalıyorum!

Kizlar sonunda uyandim ogleden sonra sonuclari doktora götüreceğim yalniz oyle komik bisi oldu ki uyurken ezim basimda bekliyor 21 günlük bikini diyeti diye bi dergi var bende rüyamda onu esime anlatıyordu m artik nasil bir bilincaltina sahipsem :) tabi bunu ayni anda sesli olarak da yapmisim esime diyormusum hem okula da giderken götürürüm o da eglenmis benimle :) sporunu yaptin mi bugun demis yok yapmadim falan demisim kahvaltida ne yedin diyormus saymisim yumurta az yagli peynir falan demisim off ya aneztezide bile diyet düşünüyorum :))))) koptum yaa ama bu bi isaaret olabilir bugün free taklip yarin o listeye mi baslasam :) belki onla zayiflarim :)

süpersin fıstık!
Kıııız ben yanınızda tabağı dolu gün teyzesi gibi kalıyorum!
bu hafta en azindan kilomun sabit kalmasi icin ugrasicam canim daha tartilmadim ama haftasonu cok kacirdim gibi geliyor...
Dun aksam oglan babasina annem artik spor yapmicakmi diyr sormus ayy kendimden utandin iki gundur leslie yapmiyorum...
Neyse bu aksam yapicam insallah ...
Sen benim tabaga bakma benim yarin gunum var mideyi küçültmem lazim ...

Canim ben diyorum kafayi yedik biz yakindir hunileri takicaz kafaya ..

geçmiş olsun fıstıkkkk

ctesi biz de güne gidicez annemle.

Ayy kuzum sabahtan beri aklimdasin hadi gecmis olsun . İnsallah donuclarda guzel cikar rahaylatsin ..

Canim sana katiliyorum sevmedim leslie 5 mile i onun yerine 2 kere 3 mile daha iyi :) bende haftadonu batirdim .. Bugun cabalayacam bakalim ..

sabah yağmur yağdı şimdi dışarda mis gibi bir hava var.bende yürüyüşle bu havanın tadını çıkarayım.biraz terapi olur.

Donbul hanim hosgeldiniz . İnsallah cocuklar istedikleri okullara yerlesebilirler. İkizler buyuyormu .. Kac haftalik oldular ?

Ayy kuzum sabahtan beri aklimdasin hadi gecmis olsun . İnsallah donuclarda guzel cikar rahaylatsin ..

Canim sana katiliyorum sevmedim leslie 5 mile i onun yerine 2 kere 3 mile daha iyi :) bende haftadonu batirdim .. Bugun cabalayacam bakalim ..

Sagol canim benim:) önemli bisi cikmadi canim hassasiyet var dedi ibs mi ne tam tani o ilaçlar verdi iste cok rahatladim bunu harika bir kahvalti ile kutluyoruz su anda aman yaa bugün de yiyeceğim yarin yeni bir başlangıç tarihi olacak benim icin :)

Kizlaaaar.
Bugun gul dibine 14. Takim zayiflasin yazip gomucem!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…