Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen iste canim 5 mili oldum olasi sevmedim 3 milin de sadece leslie nin tek olarak yaptirdigi guzel yaninda insanların oldugu videoyu sevmedim...aciyorum tek leslie olan videoyu leslie ablamla abla kardes tepinip duruyom iste :))

ayyy iyi canim yaa sevindim yeterki bisey cikmasin hadi bugunde izinlisin ama fazla cozutmamk şartıyla

Kizlaaaar.
Bugun gul dibine 14. Takim zayiflasin yazip gomucem!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy cok seker canim yaa. ..ama soylemedi deme kendi adima bizde bu hogaz olduktan sonra daha cok yere yazariz soyliyim sana :)))

Eveeet hali yikiyorum kizlar dedim size yedim ben kafayi hali yikarken bile karnini sik gobegin karnin calissin kola kuvvet bingillar sarkmasin kalcaya kuvvet kalca çalışsın. ...
Alahim hali mi yikiyorum platesmi yapiyorum sasirdim iyice yahu.....

kolay gelsin canım.
ayyy aklıma geldi, köpeği aldığımız sene ben çalışmıyodum evdeydim. köpek de bütün eve işedi mi
ben de gittim halıları yıkadım banyoda. ama sorun şu ev giriş kat! balkon falan yok. Evde kurutabileceğime çok inanmışım. 21 yaşındaydım ama denyoydum azıcık. sandalyeye çamaşırlığa falan serdim ama...
halılarımız küflendi işte

bu arada leslie videolarında ekranın solunda kalan sarışın bir kız var, sinir oluyorum ben ona yapamıyo o. Eblek de bişey Hatta ben de mi öyle yapıyorum diye korkmuştum bayaa izledim kendimi zenci kızı da sevmiyorum çok sırıtıyo, o kadar gülecek ne varsa? Beyaz saçlı ince bacaklı şişko amcayı seviyorum ama, kendisiyle iki el tavla oynamak isterim!

Son düzenleme:
Menumu noktaladim...
Kahvaltı 10.30
1kk peynir
Salatalik

Saat 13
2 yk pirasa yemegi
2yk yogurt kaymagi

Saat 15.45
6yk pirasa yemegi
2yk yogurt

Yemek faslini kapadim bundan sonra sadece bitki caylari icicem..

sen 5 mili soyluyosun bidr 3 milde bi tane sisman zenci var bacakları paytak paytak yapamiyoda cok komik oluyu yeni basladigimda bende yapamiyordum ne komiktim yaa )

Makbulecim geçmiş olsun canım cok şükür atlattın Allah tekrarını yaşatmasın inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen 5 mili soyluyosun bidr 3 milde bi tane sisman zenci var bacakları paytak paytak yapamiyoda cok komik oluyu yeni basladigimda bende yapamiyordum ne komiktim yaa )

Mavili olan değilmi canım bende onu ılk zamanlar kendime benzetiyordum cok şükür artık yapa yapa ezberledim daha esnek bir şekilde yapabiliyorum :)

Kızlar bu arada regl oldum bu hafta benden pek ümit yok sanırım sabahtan beri bas ağrısı ve kasık ağrısından öldüm sabah yarım sımıt yedım oglende sebze çorbası içtim 1,5 litrede su içtim baskada bırsey yemedim bu sebeple liste paylaşımında bulunamadım

evet canim o adam esim ilk basladigimda boyle yemeye devam edersen adam senin yaninda spagetti makarna sayilacak diye dalga gecerdi :))
Halbuki hic o kadar siritan bi kilom olmadi...tamam kiloluyu m ama o kadar tombik durmuyorum yada kendimi oyle mi avutuyorum ne...

Gecmis olsun canim benimde cumartesi bitti cok sukur yeniden dogmus gibi oldum uzuun zamab sonra :)
Kendine dikkat et ayaklarini sicak tut canim...

kizlar bugunku menum
sabah
1 bardak sut 1 haslanmis yumurta
oglen
yarim porsiyon sebzeli pide
aksam
salata yerim muhtemelen
spor acikcasi spor salonuna gidip gitmicegimi bilemedim usenmezsem giderm 1 saat

bugun coooook yorucu gecti :-( gozlermin alti coktu is cok yogundu kizlar. oyuzden ogle yemegnde pide yedim kizmayin:-(

Makbulecim geçmiş olsun canım cok şükür atlattın Allah tekrarını yaşatmasın inşallah

col sagol canim sana da cok gecmis olsun dikkat et kendine

bugun coooook yorucu gecti :-( gozlermin alti coktu is cok yogundu kizlar. oyuzden ogle yemegnde pide yedim kizmayin:-(

Olur böyle sen daha yenisin yavas yavas sağlıklı beslenmeyi ogreniceksin ve seçimlerini yaparken sen bile sasiracaksin tatlim :)

sagl vnm sanada gecmis olsun sevindm bsy cikmamasina

Ben menunu begendim valla.
Son ekmegini oglen yemissin gibi dusun. Bence iyi basladin gayet. Alisirsin her seye.

Bugun benim de isim cok yogundu. Müşteri geldi kostur allah kostur. Eve geldigimde yemek hazirdi te bu saatte bitti yemegim.

Spora gidecek halin olmazsa leslie yap. Iyi gidiyo o yorgunken evden cikamiyosan.

gittim canım çok şükür ama her yanım ağrıdı

Selam güzeller bugünkü menümü paylasiyim
Sabah
İspanakli 1 yumurta
Domates 1/2tane
1/4 kk süzme peynir
1 dilim light ekmek
Yeşil cay
Ara 1
Yarım elma
Ara 2
Yarım elma
Aksam
fırında balık
Salata
Light cola
Birazdan yeşil çayımı icerim.
Sabah leslie 3 mile yaptım.aslinda bidaha yapcaktim ama bugun biraz belim ağrıdı korktum.bakim belki yaparım.3 aydır evdeyim .bugun ozel dersim vardı . Ufak ufak çalısmaya basliycam sanirim..

Ayyy cok sevindim kuzum..cok gecmis olsun...
Biliyordum iyi çıkacağını ama yinede insan yinede korkuyor tabi sukur

Kizlaaaar.
Bugun gul dibine 14. Takim zayiflasin yazip gomucem!

Ayyy sorma haftasonu otdu de bişeyler yedik eşimde bana oğlanın gobegini oradaki mühendisliklerden birinin Bahçesine gömdüğünü söyledi (yıllar önce gömmüş) ne güldüm bende belki oglum Harvart okuyacak demi

leslie 3 milin tek olanı değilde hani ikinci mile Mary kay diye bir hatun yaptırıyor a en cok onu seviyorum.o kadın cok hızlı yapıyor yetiscem diye çatlıyorum..

Ayyy bende yeni evlendiğimde beyaz bir mutfak halim vardı 4-5 aya leş gibi oldu tabi .. Evde yıkayım dedim.daha temiz olsun diye.. Sıcak su Birsuru deterjan çamaşır suyu sonuc hiç leke çıkmamış .. Ogün bugundur yıkamam
Annen ne dedi halinin son durumuna :)
bende o adama bakıp bakıp en azından bu adamdan iyiyimdir herhalde diye moral buluyorum :))

Olsun canim muhafaza etsen bile iyidir.. Ama sıcak tut kendini gecen hafta ben oyleydim.yürümek iyi geldi .. Dikkat et kendine ..

Kaptanımcım akrebim
Takıma girmek isteyen arkadaş bana mesaj atmış, katılmak isteyenler başlığına da yazmış.
Bilgine.

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=363696
kİM CANIM adreste göstermiyor bişii??
Geçmiş olsun canım
aman allah korusun:) kızlar yılmadım ve spora gittim:)

gittim canım çok şükür ama her yanım ağrıdı

Ben dunyanin basina gectigimde sporu yasaklicam.
3 mile leslie yaptim. 45 dk boyunca bunu dusundum

Menun super fistik!
Halilari degistirdik napicaz baska
Ben her turlu yoruluyorum bunaliveriyorum. Spor yaparken hep sacma seyler dusunuyorum. Ne bileyim dunyanin basina geceyim istiyorum, ufak capli bi deprem falan olsa da sporum yarim kalsa diyorum.

kİM CANIM adreste göstermiyor bişii??

Geçmiş olsun canım

Kskli bi adi vardi dur bulucam yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…