- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.701
kİM CANIM adreste göstermiyor bişii??
Geçmiş olsun canım
Ah o son 5 kilolar en zor kısmı rahata bagliyoruz heraldebenimde masada elmalı pasta tel kadayıf suböreği kakaolu kek ekler miflöy ve pohaça var ama ben şekersiz çay içiyorum.2 haftadır diyetin dişına çok çıkmadım ancak yinede birşeylerin ucundan tırtıkladım.şimdi tırtıklamada yok.yaza az kaldı.bende temuza kadarv son 5 kiloyu vereyim diyorum
Ayy canım kolay gelsin çocuklarla nasıl böyle temizlik yapabildigini merak ettim:) ben süpürge yapabilirsem sukrediyorum:)Gunaydin...
Bu gun temizlik startimi verdim. Banyoya hali isladim oncr kahvaltimi yapip sonrada hali yikicam ..duvarlarim koltuklarim camlarim mutfak derken iyi spor olur :)
Makbule gitti mi acaba umarim iyi geçer. ..allah yardimcisi olsun...
Donbul abla donmussun cok sevindim ozlettin kendini beyaa..
bugun coooook yorucu gecti :-( gozlermin alti coktu is cok yogundu kizlar. oyuzden ogle yemegnde pide yedim kizmayin:-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Makbulecim geçmiş olsun sonuçlar ciktimi
Kskada nickli arkadas.
Katilmak isteyenlerde de talebi var.
Tamam canım.. Anlayamadığımı sana neden özel mesaj atmış :26:
Kızlarrrr menümü yazıyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ton balığı ile sütü aynı gün tüketebilir miyim? Şimdi süt içsem öğlen ton balığım var. Sütümün de saati geçiyor işin kötüsü. İçmezsem 114 kalori cebime kalır
Sabah:
yarım kk krem peynir peynir (50 kalori)
1 dilim çok tahıllı ekmek (65 kalori)
Ara:
1 kutu süt (114 kalori)
Öğlen:
küçük kutu ton balığı (76 kalori)
1 dilim çok tahıllı ekmek (65 kalori)
Ara:
Havuç (26 kalori)
Ara:
Salatalık(11 kalori)
Ara:
Elma (55 kalori)
Akşam:
Muhtemelen kapuska (196 kalori)
200 gr yoğurt - tam yağlı (136 kalori)
Total 794 kalori.
Spor: Leslie 3 mile
Blue moon bunu beğendi ama bengen butonu yok...sallama caydan nefret ederim hep agzimi yakar en iyisi pasa pasa caydanlikta demlenen cay ...1 adet sallama yeşil cayı içmenin kolay yolu yanında aynı fincanda 1 adet siyah cayı beraberinde sallamak :26::26:
bende bazen cildirma noktasina geliyorum ...banuo ufak hali buyuk bazen arada halimi tekmeledigim oluyor cinnet geciriyorum....Ah o son 5 kilolar en zor kısmı rahata bagliyoruz heralde
Ayy canım kolay gelsin çocuklarla nasıl böyle temizlik yapabildigini merak ettim:) ben süpürge yapabilirsem sukrediyorum:)
Olsun canım ama sana tavsiyem açıklığı bekleme hemen etiform falan ye yoksa insanın gözü dönüyo:)
gunaydin canim ben bu haftadan pek umutlu degilim hayir bide neyime guveniyorsam Akreple yatisa girdim pofffGünaydın kızlar benim cadı kız kalktı yine sabahın köründe valla gözümden uyku akıyordün menüm çok güzeldi hiç kaçamak yapmadım perşembeye az kaldı bakalım nolcak
gunaydin akrepcim...
benimde canim hic diyet yapmak istemiyot haftasonu alisveriste gul receli almıştım o kavanozun basina oturup kaygisizca doyana kadar gul receli yemek istiyorum offfffffffHerkeslere mutlu günler..
Sabah sabah Baskul canımı sıktı.iki gun diyet yapmadım ama cok ta kaçırmadım.sonraki iki gun guzel beslendim ve bol spor yaptım.sabah + 0.7 kg fazla çıktım... Deli oldum asabim bozuldu walla... Uff nası bir bünye bu ya......
Kahvaltı edesim gelmiyor ...bu saat oldu dolanıyorum ortalıkta...nasıl besleniyim nasıl bir program uygulayayım bilemedim... Uf uffff ..
benimde canim hic diyet yapmak istemiyot haftasonu alisveriste gul receli almıştım o kavanozun basina oturup kaygisizca doyana kadar gul receli yemek istiyorum offfffffff(
Bununla geçmiş olsun canım, sağlık olsun huzur olsun gerisi nasılsa hallolurSagol canim benim :) cikti canim cok sukur temiz bi kac ilac verdi doktor onlari kullanacagim iste bi de strestrn uzak dur dedi nwsil olacaksa o
Herkeslere mutlu günler..
Sabah sabah Baskul canımı sıktı.iki gun diyet yapmadım ama cok ta kaçırmadım.sonraki iki gun guzel beslendim ve bol spor yaptım.sabah + 0.7 kg fazla çıktım... Deli oldum asabim bozuldu walla... Uff nası bir bünye bu ya......
Kahvaltı edesim gelmiyor ...bu saat oldu dolanıyorum ortalıkta...nasıl besleniyim nasıl bir program uygulayayım bilemedim... Uf uffff ..
benimde canim hic diyet yapmak istemiyot haftasonu alisveriste gul receli almıştım o kavanozun basina oturup kaygisizca doyana kadar gul receli yemek istiyorum offfffffff(
Kızlar noluyor nazaramı geldiniz, salmayın kendinizi ve gram da olsa yeterli, fazlası sürpriz olsun..Bu hafta müthiş rezil durumdayız desenize
Ben de aç karnına tartılınca tuvalete çıkmamış oluyorum, tok olunca tuvalete çıkıyorum ama yemek yediğimden yine tartıdan verim alamıyorum.
Üstünde zıplıcam tartının sinirden. 2 gündür bu durum var bende. Perşembeye göre fena değilim ama gram gram gidiyo nalethenüz kilo veremedim, gramlardayım.
Perşembe sabahı hem aç hem tuvalete çıkmış olmam lazım, son çare çıkana kadar kahvaltı falan etmicem.
Benden beklentiyi düşük tutun bu haftaAy ceren de regl olmuştu sahi.
Selam grupta yer var mi acaba :)) bende katılmak istiyorum 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?