Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1 adet sallama yeşil cayı içmenin kolay yolu yanında aynı fincanda 1 adet siyah cayı beraberinde sallamak :26::26:

Ah o son 5 kilolar en zor kısmı rahata bagliyoruz heralde

Ayy canım kolay gelsin çocuklarla nasıl böyle temizlik yapabildigini merak ettim:) ben süpürge yapabilirsem sukrediyorum:)

bugun coooook yorucu gecti :-( gozlermin alti coktu is cok yogundu kizlar. oyuzden ogle yemegnde pide yedim kizmayin:-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olsun canım ama sana tavsiyem açıklığı bekleme hemen etiform falan ye yoksa insanın gözü dönüyo:)

Günaydın kızlar benim cadı kız kalktı yine sabahın köründe valla gözümden uyku akıyor dün menüm çok güzeldi hiç kaçamak yapmadım perşembeye az kaldı bakalım nolcak

Sevgilim askere gidicek bugün dünden beri bi sandiviç yiyebildim zorla nasıl ama

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kızlarrrr menümü yazıyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ton balığı ile sütü aynı gün tüketebilir miyim? Şimdi süt içsem öğlen ton balığım var. Sütümün de saati geçiyor işin kötüsü. İçmezsem 114 kalori cebime kalır

Sabah:
yarım kk krem peynir peynir (50 kalori)
1 dilim çok tahıllı ekmek (65 kalori)

Ara:
1 kutu süt (114 kalori)

Öğlen:
küçük kutu ton balığı (76 kalori)
1 dilim çok tahıllı ekmek (65 kalori)

Ara:
Havuç (26 kalori)

Ara:
Salatalık(11 kalori)

Ara:
Elma (55 kalori)

Akşam:
Muhtemelen kapuska (196 kalori)
200 gr yoğurt - tam yağlı (136 kalori)

Total 794 kalori.
Spor: Leslie 3 mile

Bence icme tatlim ben ayranla içmiştim bir keresinde mahvoldum

1 adet sallama yeşil cayı içmenin kolay yolu yanında aynı fincanda 1 adet siyah cayı beraberinde sallamak :26::26:
Blue moon bunu beğendi ama bengen butonu yok...sallama caydan nefret ederim hep agzimi yakar en iyisi pasa pasa caydanlikta demlenen cay ...
bende bazen cildirma noktasina geliyorum ...banuo ufak hali buyuk bazen arada halimi tekmeledigim oluyor cinnet geciriyorum....
Cocuklarla is yapabilmenin en rahat yolu karnini sikica doyurup 1 Kase yogurtla sonrda uykuya yatirmak...rahat 2 saat uuuyor bende o arada islerime bakiuorum...oglanida ya cezan var diyio uyuturum yada minika go planet cocuk yada trt çocuğun basina oturturun aksi takdirde hic bi is yaptirmiyolar...

Günaydın kızlar benim cadı kız kalktı yine sabahın köründe valla gözümden uyku akıyor dün menüm çok güzeldi hiç kaçamak yapmadım perşembeye az kaldı bakalım nolcak
gunaydin canim ben bu haftadan pek umutlu degilim hayir bide neyime guveniyorsam Akreple yatisa girdim pofff

gunaydin akrepcim...

Herkeslere mutlu günler..
Sabah sabah Baskul canımı sıktı.iki gun diyet yapmadım ama cok ta kaçırmadım.sonraki iki gun guzel beslendim ve bol spor yaptım.sabah + 0.7 kg fazla çıktım... Deli oldum asabim bozuldu walla... Uff nası bir bünye bu ya......
Kahvaltı edesim gelmiyor ...bu saat oldu dolanıyorum ortalıkta...nasıl besleniyim nasıl bir program uygulayayım bilemedim... Uf uffff ..

Kizlar malum bugun gunum var sabah 1 yagsiz sucuklu yumurta yedim gundede mumkun oldugunca dikkat edip uzak durmaya calisicam ve o yediklerimle gunu noktalicam olmadi aksama salata yerim belki...
Simdi evi toplayip banyoya kalan son halimi islicam gunden gelince de onu yakarım insallah... dun ne yorulmusum aksam 9 da kendimi yatakta buldum. ..

benimde canim hic diyet yapmak istemiyot haftasonu alisveriste gul receli almıştım o kavanozun basina oturup kaygisizca doyana kadar gul receli yemek istiyorum offfffffff (

Bu hafta müthiş rezil durumdayız desenize
Ben de aç karnına tartılınca tuvalete çıkmamış oluyorum, tok olunca tuvalete çıkıyorum ama yemek yediğimden yine tartıdan verim alamıyorum.
Üstünde zıplıcam tartının sinirden. 2 gündür bu durum var bende. Perşembeye göre fena değilim ama gram gram gidiyo nalet henüz kilo veremedim, gramlardayım.
Perşembe sabahı hem aç hem tuvalete çıkmış olmam lazım, son çare çıkana kadar kahvaltı falan etmicem.
Benden beklentiyi düşük tutun bu hafta Ay ceren de regl olmuştu sahi.

benimde canim hic diyet yapmak istemiyot haftasonu alisveriste gul receli almıştım o kavanozun basina oturup kaygisizca doyana kadar gul receli yemek istiyorum offfffffff (

Canımsin :))) ben diyabetik reçelden almıştım en azından acil durumları kazasiz anlatabilirim diye.... Segmen markayı beğendim tavsiye ederim...
Canim birsey yemekte. İstemiyor. Üzgünüm kuzum...ben ne kadar verdim acaba diye düşünürken sok oldum... Neyse kalkıp guzel ve saglikli bir kahvaltı yapayım... İslerim var hazırlanip çıkayım.

Slimcim cok guzel bir menün var tebrikler. Sut icin birsey diyemedim.ama kalori miktarın 1000 in altında...bence içmelisin . Bende senin gibi düzenli olsam keske... Daha kahvaltıma karar veremedim...

Son düzenleme:
Selam grupta yer var mi acaba :)) bende katılmak istiyorum 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol canim benim :) cikti canim cok sukur temiz bi kac ilac verdi doktor onlari kullanacagim iste bi de strestrn uzak dur dedi nwsil olacaksa o

Bununla geçmiş olsun canım, sağlık olsun huzur olsun gerisi nasılsa hallolur

Kızlar noluyor nazaramı geldiniz, salmayın kendinizi ve gram da olsa yeterli, fazlası sürpriz olsun..
Selam grupta yer var mi acaba :)) bende katılmak istiyorum 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin canım

Kendini tanıtırmısın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…