- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.721
Bununla geçmiş olsun canım, sağlık olsun huzur olsun gerisi nasılsa hallolur
Kızlar noluyor nazaramı geldiniz, salmayın kendinizi ve gram da olsa yeterli, fazlası sürpriz olsun..
Hoşgeldin canım
Kendini tanıtırmısın??
[/QUOTE]Selamlar,
34 yaşındayım, 1,74 boyum, 98 kiloyum. 1 yıldır diyet yapıyordum :) Diyet yaptığım süre içinde önce 16 kilo verdim. Sonra bırakınca 7 kilo aldım. Şimdi aldığım 7 kilo ve üstüne de verebildiğim kadar verip sağlıklı bir hayatım olsun istiyorum. Çok gaza gelmiş durumdayım. İnşallah Her ay 4-5 kilo vererek istediğim hedefe ulaşacağım.
Hoşgeldin canım
Kendini tanıtırmısın??
arkadaşlar merhaba,
ben sevilay. diyet gruplarından birine katılmak için ilgili topiğe yazmıştım fakat görülmemiş olabileceğini söylediler. sayı olarak az olan 3 gruptan birininde 14. grup olduğunu öğrenince bi selam vermek istedim.
olumlu yada olumsuz takım kaptanından bi cvp alabilirsem duruma göre başka bi gruba başvurmak isterim.
arkadaşlar merhaba,
ben sevilay. diyet gruplarından birine katılmak için ilgili topiğe yazmıştım fakat görülmemiş olabileceğini söylediler. sayı olarak az olan 3 gruptan birininde 14. grup olduğunu öğrenince bi selam vermek istedim.
olumlu yada olumsuz takım kaptanından bi cvp alabilirsem duruma göre başka bi gruba başvurmak isterim.
[/QUOTE]Selamlar,
34 yaşındayım, 1,74 boyum, 98 kiloyum. 1 yıldır diyet yapıyordum :) Diyet yaptığım süre içinde önce 16 kilo verdim. Sonra bırakınca 7 kilo aldım. Şimdi aldığım 7 kilo ve üstüne de verebildiğim kadar verip sağlıklı bir hayatım olsun istiyorum. Çok gaza gelmiş durumdayım. İnşallah Her ay 4-5 kilo vererek istediğim hedefe ulaşacağım.
Hoşgeldin canım
Kendini tanıtırmısın??
arkadaşlar merhaba,
Iyi canım sevindim evet valla hele bizim meslekte imkansız stres yapmamakSagol canim benim :) cikti canim cok sukur temiz bi kac ilac verdi doktor onlari kullanacagim iste bi de strestrn uzak dur dedi nwsil olacaksa o
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim valla benimki gündüz uyumuyo akşam da ben yorgun oluyorum artık temizlik yaptığı kadar idare ediyorumBlue moon bunu beğendi ama bengen butonu yok...sallama caydan nefret ederim hep agzimi yakar en iyisi pasa pasa caydanlikta demlenen cay ...
bende bazen cildirma noktasina geliyorum ...banuo ufak hali buyuk bazen arada halimi tekmeledigim oluyor cinnet geciriyorum....
Cocuklarla is yapabilmenin en rahat yolu karnini sikica doyurup 1 Kase yogurtla sonrda uykuya yatirmak...rahat 2 saat uuuyor bende o arada islerime bakiuorum...oglanida ya cezan var diyio uyuturum yada minika go planet cocuk yada trt çocuğun basina oturturun aksi takdirde hic bi is yaptirmiyolar...
gunaydin canim ben bu haftadan pek umutlu degilim hayir bide neyime guveniyorsam Akreple yatisa girdim pofff
gunaydin akrepcim...
Canim. Ölçülerine bi bak istersen bazen bende kilo veremiyorum ama inceliyorumHerkeslere mutlu günler..
Sabah sabah Baskul canımı sıktı.iki gun diyet yapmadım ama cok ta kaçırmadım.sonraki iki gun guzel beslendim ve bol spor yaptım.sabah + 0.7 kg fazla çıktım... Deli oldum asabim bozuldu walla... Uff nası bir bünye bu ya......
Kahvaltı edesim gelmiyor ...bu saat oldu dolanıyorum ortalıkta...nasıl besleniyim nasıl bir program uygulayayım bilemedim... Uf uffff ..
[/QUOTE]Selamlar,
Hoşgeldin canım
Kendini tanıtırmısın??
Iyi canım sevindim evet valla hele bizim meslekte imkansız stres yapmamak
Canim valla benimki gündüz uyumuyo akşam da ben yorgun oluyorum artık temizlik yaptığı kadar idare ediyorum
Canim. Ölçülerine bi bak istersen bazen bende kilo veremiyorum ama inceliyorum
Hoşgeldin canım
Kendini tanıtırmısın??
canim hosgeldin aramıza...arkadaşlar merhaba,
[/QUOTE]Selamlar,
Hoşgeldin canım
Kendini tanıtırmısın??
ben fizik tedaviye girim geldim .biraz yürüdüm.biraz alisveris ettim. Bu arada ilginç birsey olduNe kadar sessizsiniz ya hu
daykocum hosgeldin :) kaptan bilir o isleri ama gelirsen cok memnun olurum.akrebe sormak lazım..selammm kızlar gurubunuzda yer varmı?
Makbule sahalara geri dondü ... Afiyet olsun arkadasim..uyanınca:3 kuru kayısı
sabah : 1 dilim çavdar ekmek 1 yumurta 1 tk lıght labne 1 bardak lıght kefir maydonoz domates salatalık
ara:7-8 yeşil erik
öğlen: 90 gr tavuk sote 1 çb yoğurt 1 dilim çavdar ekmek semizotu maydanoz
ara: 1 kivi 3 kuru kayısı
akşam: 200 gr zeytinyağlı enginar 100 gr yoğurt semizotu 1 dilim çavdar ekmek
ara: 1 elma
canim sende hosgeldin bende 2 ay a yakındır buradayım 98 ile başladım simdi 90 in altına inmek icin bir yerlerimi yırtıyorum bir iniyorum bir çıkıyorum kararlıyım inicemmm!canim hosgeldin aramıza...
canim sende hosgeldin bende 2 ay a yakındır buradayım 98 ile başladım simdi 90 in altına inmek icin bir yerlerimi yırtıyorum bir iniyorum bir çıkıyorum kararlıyım inicemmm!
ben fizik tedaviye girim geldim .biraz yürüdüm.biraz alisveris ettim. Bu arada ilginç birsey oldu
Ben 1 Şubat'tan itibaren çalışmıyordum 2 ay filan raporluydum.is görmezlik ödeneği diye birsey aldım bugun .bana SGK daki memur cok değil bin kusur tl alırsın kesilir bir kısmı demişti bugun nerdeyse iki katını verdiler bankadan.. Almıyim kalsın demedim ama ?? Anlamadım...
daykocum hosgeldin :) kaptan bilir o isleri ama gelirsen cok memnun olurum.akrebe sormak lazım..
Makbule sahalara geri dondü ... Afiyet olsun arkadasim..
sozii burdada buldum senicuma gruplarına bakarken seni görünce bende katılmak istedim kabul ederlerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?