Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

arkadaşlar merhaba,

ben sevilay. diyet gruplarından birine katılmak için ilgili topiğe yazmıştım fakat görülmemiş olabileceğini söylediler. sayı olarak az olan 3 gruptan birininde 14. grup olduğunu öğrenince bi selam vermek istedim.
olumlu yada olumsuz takım kaptanından bi cvp alabilirsem duruma göre başka bi gruba başvurmak isterim.

Selamlar,

34 yaşındayım, 1,74 boyum, 98 kiloyum. 1 yıldır diyet yapıyordum :) Diyet yaptığım süre içinde önce 16 kilo verdim. Sonra bırakınca 7 kilo aldım. Şimdi aldığım 7 kilo ve üstüne de verebildiğim kadar verip sağlıklı bir hayatım olsun istiyorum. Çok gaza gelmiş durumdayım. İnşallah Her ay 4-5 kilo vererek istediğim hedefe ulaşacağım.

Hoşgeldin canım

Kendini tanıtırmısın??[/QUOTE]

Sagol canim vallahi nazara geldi herhalde bizim grup ama ben bugün cok iyi gidiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[/QUOTE]

Hoşgeldiniz arkadaşlar :)

Hoşgeldinnnn

[/QUOTE]

Hoşgeldinnnn
Bizim takımımız çok iyidir o konuda. Fazlasını bile verirsin emin ol.

Cok tesekkurler. Insallah guzel sonuclar alacagiz hepbirlikte 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin canım

Kendini tanıtırmısın??

uyanınca:3 kuru kayısı
sabah : 1 dilim çavdar ekmek 1 yumurta 1 tk lıght labne 1 bardak lıght kefir maydonoz domates salatalık

ara:7-8 yeşil erik

öğlen: 90 gr tavuk sote 1 çb yoğurt 1 dilim çavdar ekmek semizotu maydanoz

ara: 1 kivi 3 kuru kayısı

akşam: 200 gr zeytinyağlı enginar 100 gr yoğurt semizotu 1 dilim çavdar ekmek

ara: 1 elma

Sagol canim benim :) cikti canim cok sukur temiz bi kac ilac verdi doktor onlari kullanacagim iste bi de strestrn uzak dur dedi nwsil olacaksa o

Iyi canım sevindim evet valla hele bizim meslekte imkansız stres yapmamak

Canim valla benimki gündüz uyumuyo akşam da ben yorgun oluyorum artık temizlik yaptığı kadar idare ediyorum
Canim. Ölçülerine bi bak istersen bazen bende kilo veremiyorum ama inceliyorum
[/QUOTE]

Hoşgeldin canım boyum uz ayniymis bende 105 le başladım şu an 79.1 kiloyum

Hoşgeldin canım boyum uz ayniymis bende 105 le başladım şu an 79.1 kiloyum[/QUOTE]

Vauvvv supersinnn... Benimde 79'lari gorecegim gunler olacak mi acaba.. Masallah vallahi

Yeni arkadaslar hepınız hosgeldiniz :)
Geçmişi okuyamadım pek kızlar gecmiş olsun dileklerinizi gördüm cok saolun :) biraz moralim bozuk işim yüzünden hem regl oldum onun stresi var pek iyi değilim bugun yine birşey yiyemedim sabah 1 kase Light yoğurt içinde müsli var. Ara 2 adet kayısı bu saate kadar da birşey sokmadım ağzıma işim cok stresli hiç havamda değilim eve gidiyorum şimdi belki oğlumu görünce biraz rahatlarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin canım

Kendini tanıtırmısın??

hoşbulduk teşekkür ederim.
ayrıca hoşgeldiniz diyen diğer arkadaşlarada hoşbulduk diyorum fakat aynı anda birden fazla alıntı yapmasını bilmiyorum

ben sevilay doğan. 26 yaşında, 2.5 yıllık evli ve 1 çocuk annesiyim. oğlum şuanda 8 aylık hala emzirme dönemimiz devam ediyor ama ben kilo vermek için biraz daha beklersem geri dönemez bi obezite olacağımı fark ettim. kendimce çareler ararken siteyi ve bu forumu buldum.
çok cılız zayıf biri asla olmadım, olamadım lakin en azından bu kadar kiloda hiç almamıştım. zor bi hamileleik yaşadım ve herkesin tersine kilo verdim. fakat doğumdan itibaren öyle bir yemişim ki (aklım nerdeydi bilmiyorum) artık kendimi yürümeyip yuvarlanan biri gibi görüyorum
1.60 boyunda 72 kiloyum. bir daha kilo almamak üzere zayıflamak istiyorum. çok iradeli biri değilim o yüzden belki grupla hareket etmek kendimi sorumlu hissetmek kilo vermemi diyet yapmamı kolaylaştırabilir diye düşündüm.
yardımlarınızı bekliyorum..
ilaveten çalışmıyorum ev hanımıyım. bu aralar havalar kötü gittiği için yürüyüş şansım yok. spor merkezine yazılmayı düşünüyorum ancak bunun için eşimin iş saatlerini ayarlaması lazım bu mümkün olacak mı bilmiyorum. konyaya tayinle geldik bebeğimi bırakabileceğim hiç bi tanıdığımız yok

evde yapılan sporları benimle paylaşırsanız evde yapmaya gayret ederim.

canim hosgeldin aramıza...

[/QUOTE]
canim sende hosgeldin bende 2 ay a yakındır buradayım 98 ile başladım simdi 90 in altına inmek icin bir yerlerimi yırtıyorum bir iniyorum bir çıkıyorum kararlıyım inicemmm!
Ne kadar sessizsiniz ya hu
ben fizik tedaviye girim geldim .biraz yürüdüm.biraz alisveris ettim. Bu arada ilginç birsey oldu
Ben 1 Şubat'tan itibaren çalışmıyordum 2 ay filan raporluydum.is görmezlik ödeneği diye birsey aldım bugun .bana SGK daki memur cok değil bin kusur tl alırsın kesilir bir kısmı demişti bugun nerdeyse iki katını verdiler bankadan.. Almıyim kalsın demedim ama ?? Anlamadım...

selammm kızlar gurubunuzda yer varmı?
daykocum hosgeldin :) kaptan bilir o isleri ama gelirsen cok memnun olurum.akrebe sormak lazım..

Makbule sahalara geri dondü ... Afiyet olsun arkadasim..

canim hosgeldin aramıza...
canim sende hosgeldin bende 2 ay a yakındır buradayım 98 ile başladım simdi 90 in altına inmek icin bir yerlerimi yırtıyorum bir iniyorum bir çıkıyorum kararlıyım inicemmm!
ben fizik tedaviye girim geldim .biraz yürüdüm.biraz alisveris ettim. Bu arada ilginç birsey oldu
Ben 1 Şubat'tan itibaren çalışmıyordum 2 ay filan raporluydum.is görmezlik ödeneği diye birsey aldım bugun .bana SGK daki memur cok değil bin kusur tl alırsın kesilir bir kısmı demişti bugun nerdeyse iki katını verdiler bankadan.. Almıyim kalsın demedim ama ?? Anlamadım...

daykocum hosgeldin :) kaptan bilir o isleri ama gelirsen cok memnun olurum.akrebe sormak lazım..

Makbule sahalara geri dondü ... Afiyet olsun arkadasim..[/QUOTE]

sozii burdada buldum seni cuma gruplarına bakarken seni görünce bende katılmak istedim kabul ederlerse

takım kurallarını okudum. yinede değişen yada bilmem gereken bişeyler var mı_?

gruba bugün mü dahil olayım yarından itibaren mi başlıyayım_?

heycan yaptım. şimdiden kilo vermeye başladım sanki
zaten 2 gündür diyet yapmaya çalışıyorum. bugünde 5 ten sonra birşey yememe kararı aldım. umarım uygulayabilirim..

Yediklerimin kalorisini hesaplayamiyorum..

Sabah; 2 yumurtali, peynirli omlet

Ara; 1 ( ufak ) yerli muz

Ogle ; 1/2 paket eti form, 2 kasik diyabetik visne receli

Ara; 10 adet findik, 1 bardak yesil cay

Aksam; (hazirliyorum) hindili sebze sote, yogurt, 2 kasik bulgur pilavi

Bu uyguladigim yeme programini gecen sene gittigim diyetisyenin programina bakarak yeniden uygulamaya aldim. Biraz yanlislarim var ama zamanla toparlayacagim onuda insallah..

Spor; dizlerimde biraz agri oldugundan leslie 1 mile programini yaptim.

Su; bol bol su ictim ☺☺

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sozii burdada buldum seni cuma gruplarına bakarken seni görünce bende katılmak istedim kabul ederlerse [/QUOTE]

Belli bir kiloda takilinca benim eski diyetisyen bana 3 gunluk sok diyet yaptiriyordu. Sabah, ogle klasik diyet, aksam corba salata.. Cok ise yariyor.. Bende ineyim o kilolara tekrar yapicam soklama ☺☺

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sozii burdada buldum seni cuma gruplarına bakarken seni görünce bende katılmak istedim kabul ederlerse

Belli bir kiloda takilinca benim eski diyetisyen bana 3 gunluk sok diyet yaptiriyordu. Sabah, ogle klasik diyet, aksam corba salata.. Cok ise yariyor.. Bende ineyim o kilolara tekrar yapicam soklama ☺☺

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

cnm 2 aydır burda olan sozen alıntı yaparken nasıl oldu anlamadım ben yazmışım gibi çıktı:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…