- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.741
:)) valla guluyorum aglanacak halime :)Bu hafta müthiş rezil durumdayız desenize
Ben de aç karnına tartılınca tuvalete çıkmamış oluyorum, tok olunca tuvalete çıkıyorum ama yemek yediğimden yine tartıdan verim alamıyorum.
Üstünde zıplıcam tartının sinirden. 2 gündür bu durum var bende. Perşembeye göre fena değilim ama gram gram gidiyo nalethenüz kilo veremedim, gramlardayım.
Perşembe sabahı hem aç hem tuvalete çıkmış olmam lazım, son çare çıkana kadar kahvaltı falan etmicem.
Benden beklentiyi düşük tutun bu haftaAy ceren de regl olmuştu sahi.
al benden de o kadar bende koskadan almistim ama daha tadına bakmak kismet olmadi...Canımsin :))) ben diyabetik reçelden almıştım en azından acil durumları kazasiz anlatabilirim diye.... Segmen markayı beğendim tavsiye ederim...
Canim birsey yemekte. İstemiyor. Üzgünüm kuzum...ben ne kadar verdim acaba diye düşünürken sok oldum... Neyse kalkıp guzel ve saglikli bir kahvaltı yapayım... İslerim var hazırlanip çıkayım.
Slimcim cok guzel bir menün var tebrikler. Sut icin birsey diyemedim.ama kalori miktarın 1000 in altında...bence içmelisin . Bende senin gibi düzenli olsam keske... Daha kahvaltıma karar veremedim...
Selamlar,
34 yaşındayım, 1,74 boyum, 98 kiloyum. 1 yıldır diyet yapıyordum :) Diyet yaptığım süre içinde önce 16 kilo verdim. Sonra bırakınca 7 kilo aldım. Şimdi aldığım 7 kilo ve üstüne de verebildiğim kadar verip sağlıklı bir hayatım olsun istiyorum. Çok gaza gelmiş durumdayım. İnşallah Her ay 4-5 kilo vererek istediğim hedefe ulaşacağım.
hosgeldiniz kızlar keyifle saglikli kilo vermeler dilerim..arkadaşlar merhaba,
ben sevilay. diyet gruplarından birine katılmak için ilgili topiğe yazmıştım fakat görülmemiş olabileceğini söylediler. sayı olarak az olan 3 gruptan birininde 14. grup olduğunu öğrenince bi selam vermek istedim.
olumlu yada olumsuz takım kaptanından bi cvp alabilirsem duruma göre başka bi gruba başvurmak isterim.
gozlerim bu makbuleye asina :) guzel bir baslangic olmus tatlim.uyanınca:3 kuru kayısı
sabah : 1 dilim çavdar ekmek 1 yumurta 1 tk lıght labne 1 bardak lıght kefir maydonoz domates salatalık
ara:7-8 yeşil erik
öğlen: 90 gr tavuk sote 1 çb yoğurt 1 dilim çavdar ekmek semizotu maydanoz
ara: 1 kivi 3 kuru kayısı
akşam: 200 gr zeytinyağlı enginar 100 gr yoğurt semizotu 1 dilim çavdar ekmek
ara: 1 elma
105 le miii o zaman sana benden kocaman alkis canin valla supersin ....Iyi canım sevindim evet valla hele bizim meslekte imkansız stres yapmamak
Canim valla benimki gündüz uyumuyo akşam da ben yorgun oluyorum artık temizlik yaptığı kadar idare ediyorum
Canim. Ölçülerine bi bak istersen bazen bende kilo veremiyorum ama inceliyorum
Hoşgeldin canım boyum uz ayniymis bende 105 le başladım şu an 79.1 kiloyum
olculerimiz ayni asagi yukari seninle bende 26 yasimda 1.64 boyundayim emzirmeyi yeni biraktim sana tavsiyem emzirmeyi burakmadan dayana bilirsen yediginin miktarini azaltarak ve dikkat ederek kilo vermeye calis guzel sonuçlar alirsin...hoşbulduk teşekkür ederim.
ayrıca hoşgeldiniz diyen diğer arkadaşlarada hoşbulduk diyorum fakat aynı anda birden fazla alıntı yapmasını bilmiyorum
ben sevilay doğan. 26 yaşında, 2.5 yıllık evli ve 1 çocuk annesiyim. oğlum şuanda 8 aylık hala emzirme dönemimiz devam ediyor ama ben kilo vermek için biraz daha beklersem geri dönemez bi obezite olacağımı fark ettim. kendimce çareler ararken siteyi ve bu forumu buldum.
çok cılız zayıf biri asla olmadım, olamadım lakin en azından bu kadar kiloda hiç almamıştım. zor bi hamileleik yaşadım ve herkesin tersine kilo verdim. fakat doğumdan itibaren öyle bir yemişim ki (aklım nerdeydi bilmiyorum) artık kendimi yürümeyip yuvarlanan biri gibi görüyorum
1.60 boyunda 72 kiloyum. bir daha kilo almamak üzere zayıflamak istiyorum. çok iradeli biri değilim o yüzden belki grupla hareket etmek kendimi sorumlu hissetmek kilo vermemi diyet yapmamı kolaylaştırabilir diye düşündüm.
yardımlarınızı bekliyorum..
ilaveten çalışmıyorum ev hanımıyım. bu aralar havalar kötü gittiği için yürüyüş şansım yok. spor merkezine yazılmayı düşünüyorum ancak bunun için eşimin iş saatlerini ayarlaması lazım bu mümkün olacak mı bilmiyorum. konyaya tayinle geldik bebeğimi bırakabileceğim hiç bi tanıdığımız yok
evde yapılan sporları benimle paylaşırsanız evde yapmaya gayret ederim.
guzel bir baslangic yemek yemeyi erken bırakmanın etkisi büyük diyette..takım kurallarını okudum. yinede değişen yada bilmem gereken bişeyler var mı_?
gruba bugün mü dahil olayım yarından itibaren mi başlıyayım_?
heycan yaptım. şimdiden kilo vermeye başladım sanki
zaten 2 gündür diyet yapmaya çalışıyorum. bugünde 5 ten sonra birşey yememe kararı aldım. umarım uygulayabilirim..
sozencin cok tatlisin yaa demin okudum orami burami yirtiyorum zayiflicam diye yazmisin ya bastim kahkahayi oglum yuzume bakıyor noluyo diye canimsin yaa...Alıntılarda kayma var ama düzelir olsun.
Daykocum burda olmanı isterim akrep kaptan o belirliyor.yeni gelenler diye liste var oraya 14. Takıma girmek istiyorum yazarsan o seni davet eder diye umuyorum.
Bu arada kurallar aynen devam.iki haftadan sonra listeye ekleniyorsunuz .oma o süre zarfında paylaşımlarda bulunuyorsunuz...
Kalabalıklasan bir aile Olucaz sanirim.
Bugun cok hareket etmedim leslie yapmayanda korkuyorum.kiyafet sorunu yasıyorum..cogu büyük geliyor.en cok giydiğim kot eteğim belimden düşüyor... Gidip yenisini alicam artik.hem hareket olur.migdem de tas yutmuş gibi sert .light kola ictim bu ara o yaptı sanirim.. Bırakamadım su mereti :)
Biraz yürüyüp geliyorum...
canim sende hosgeldin bende 2 ay a yakındır buradayım 98 ile başladım simdi 90 in altına inmek icin bir yerlerimi yırtıyorum bir iniyorum bir çıkıyorum kararlıyım inicemmm!canim hosgeldin aramıza...
takım kurallarını okudum. yinede değişen yada bilmem gereken bişeyler var mı_?
gruba bugün mü dahil olayım yarından itibaren mi başlıyayım_?
heycan yaptım. şimdiden kilo vermeye başladım sanki
zaten 2 gündür diyet yapmaya çalışıyorum. bugünde 5 ten sonra birşey yememe kararı aldım. umarım uygulayabilirim..
Yediklerimin kalorisini hesaplayamiyorum..
Sabah; 2 yumurtali, peynirli omlet
Ara; 1 ( ufak ) yerli muz
Ogle ; 1/2 paket eti form, 2 kasik diyabetik visne receli
Ara; 10 adet findik, 1 bardak yesil cay
Aksam; (hazirliyorum) hindili sebze sote, yogurt, 2 kasik bulgur pilavi
Bu uyguladigim yeme programini gecen sene gittigim diyetisyenin programina bakarak yeniden uygulamaya aldim. Biraz yanlislarim var ama zamanla toparlayacagim onuda insallah..
Spor; dizlerimde biraz agri oldugundan leslie 1 mile programini yaptim.
Su; bol bol su ictim ☺☺
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)) valla guluyorum aglanacak halime :)
Bu hafta bendede isik yok bebat ötesiyim...
al benden de o kadar bende koskadan almistim ama daha tadına bakmak kismet olmadi...
hosgeldiniz kızlar keyifle saglikli kilo vermeler dilerim..
gozlerim bu makbuleye asina :) guzel bir baslangic olmus tatlim.
sozencin cok tatlisin yaa demin okudum orami burami yirtiyorum zayiflicam diye yazmisin ya bastim kahkahayi oglum yuzume bakıyor noluyo diye canimsin yaa...
Bende alti aydir yirtiyorum kendimi ama oldugu kadar...napalim artik :)
Bugunku gun kaçamakları:
Patates salatasi
Tavuk Göğsü
★★★★Yemediklerim★★★★
Açma
Sigara böreği
Findikli kurabiye
Baklava
Aglayan kek
Kizlar bence bogazimi tutmusum galiba sizce nasil gecirmisim günü
bak iste buna gulerim bi insana bu kadar eziyet de olmaz ki...Öğlen tam balığımı çıkardım. Odada biri diğerine öğlen ne yemek var dedi. Cevap = MANTI!
Dışarı çıkarken bina ne kokuyordu. KIZARTMA! (Hem mantı varmış hem kızartma!)
Dışarı çıktım pastaneye gittim çay içtim. Dibimde KURABİYELER!
Az önce de bayağı kumaş geldi önüme, müşteriye yollayacağım. Gelen kumaşlar ne? WAFFLE!
Senin msjÇok iyi tutmuşsun kendini valla.
Ben olsa alttaki listeyi üste geçirmiştim.
Bende irade = asla yok
Sagol canim götürüp bankaya attım ... Cok para harcayan biri degilimdirsozen güle güle harca cnm belki sgk daki memur yanlış hesaplamıştır
canimmm Kasko Hayirdir kaza durumu mü var?:)) valla guluyorum aglanacak halime :)
Bu hafta bendede isik yok bebat ötesiyim...
al benden de o kadar bende koskadan almistim ama daha tadına bakmak kismet olmadi...
hosgeldiniz kızlar keyifle saglikli kilo vermeler dilerim..
gozlerim bu makbuleye asina :) guzel bir baslangic olmus tatlim.
Benim ölçülerim hep değişken cikiyo.nereden alacağımı kestiremiyorum. Gecen adim ölçer aldığımda Dr ölçtü 110 dedi sonraki hafta ben evde ölçtüm 120 ... Sonra ölçmeyi bıraktım.ama zayıfladı cok belli bugun cocugu babaanneden alırken orda bir komşu vardı harika Olmuşsun nasıl başardın cok farketmiş filan dedi.. Şaşırdım.buralarda kimse bilmiyor diyet yaptığımı ...Iyi canım sevindim evet valla hele bizim meslekte imkansız stres yapmamak
Canim valla benimki gündüz uyumuyo akşam da ben yorgun oluyorum artık temizlik yaptığı kadar idare ediyorum
Canim. Ölçülerine bi bak istersen bazen bende kilo veremiyorum ama inceliyorum
Hoşgeldin canım boyum uz ayniymis bende 105 le başladım şu an 79.1 kiloyum
canim uzme kendini .. İnsallah hersey yoluna girer...Yeni arkadaslar hepınız hosgeldiniz :)
Geçmişi okuyamadım pek kızlar gecmiş olsun dileklerinizi gördüm cok saolun :) biraz moralim bozuk işim yüzünden hem regl oldum onun stresi var pek iyi değilim bugun yine birşey yiyemedim sabah 1 kase Light yoğurt içinde müsli var. Ara 2 adet kayısı bu saate kadar da birşey sokmadım ağzıma işim cok stresli hiç havamda değilim eve gidiyorum şimdi belki oğlumu görünce biraz rahatlarım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bu hafta neysede haftaya aynı programı uygulayalım mı ? Çıkıyorum gec kaldim ama konuşalım olurmu ?sozencin cok tatlisin yaa demin okudum orami burami yirtiyorum zayiflicam diye yazmisin ya bastim kahkahayi oglum yuzume bakıyor noluyo diye canimsin yaa...
Bugunku gun kaçamakları:
Patates salatasi
Tavuk Göğsü
★★★★Yemediklerim★★★★
Açma
Sigara böreği
Findikli kurabiye
Baklava
Aglayan kek
bak iste buna gulerim bi insana bu kadar eziyet de olmaz ki...
Kiz bu arada pastanedeki kurabiyeler de ye beni ye beni ! Diye bilinç altima telkin yolluyo gibiydi...bi anda kendimi kaybettim :)))
Senin msjbenim bilinc altina ters etki yapti galiba bi anda istahim kapandi ))
Öğlen tam balığımı çıkardım. Odada biri diğerine öğlen ne yemek var dedi. Cevap = MANTI!
Az önce de bayağı kumaş geldi önüme, müşteriye yollayacağım. Gelen kumaşlar ne? WAFFLE!
gozun aydiiiiinnnnn doya doya ye :) pardon bakkkBeklediğim TAVUK baskıları da geldi.
Kasko degil canin koska tatlici olan :)Sagol canim götürüp bankaya attım ... Cok para harcayan biri degilimdirkendime guzel bir telefon alaşım var... Haftasonu anneler gunu esim bir güzellik yapar diye umut ediyorum.almassa ben alicam sonrada kafasına kakicam
canimmm Kasko Hayirdir kaza durumu mü var?
Benim ölçülerim hep değişken cikiyo.nereden alacağımı kestiremiyorum. Gecen adim ölçer aldığımda Dr ölçtü 110 dedi sonraki hafta ben evde ölçtüm 120 ... Sonra ölçmeyi bıraktım.ama zayıfladı cok belli bugun cocugu babaanneden alırken orda bir komşu vardı harika Olmuşsun nasıl başardın cok farketmiş filan dedi.. Şaşırdım.buralarda kimse bilmiyor diyet yaptığımı ...kendimi alkışlıyorum ama bu Perşembe icin akılcılık yürümeliyiz :)
canim uzme kendini .. İnsallah hersey yoluna girer...
Canim bu hafta neysede haftaya aynı programı uygulayalım mı ? Çıkıyorum gec kaldim ama konuşalım olurmu ?
Kızlarrrr menümü yazıyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ton balığı ile sütü aynı gün tüketebilir miyim? Şimdi süt içsem öğlen ton balığım var. Sütümün de saati geçiyor işin kötüsü. İçmezsem 114 kalori cebime kalır
Sabah:
yarım kk krem peynir peynir (50 kalori)
1 dilim çok tahıllı ekmek (65 kalori)
Ara:
1 kutu süt (114 kalori)
Öğlen:
küçük kutu ton balığı (76 kalori)
1 dilim çok tahıllı ekmek (65 kalori)
Ara:
Havuç (26 kalori)
Ara:
Salatalık(11 kalori)
Ara:
Elma (55 kalori)
Akşam:
Muhtemelen kapuska (196 kalori)
200 gr yoğurt - tam yağlı (136 kalori)
Total 794 kalori.
Spor: Leslie 3 mile
sozencin cok tatlisin yaa demin okudum orami burami yirtiyorum zayiflicam diye yazmisin ya bastim kahkahayi oglum yuzume bakıyor noluyo diye canimsin yaa...
Bugunku gun kaçamakları:
Patates salatasi
Tavuk Göğsü
★★★★Yemediklerim★★★★
Açma
Sigara böreği
Findikli kurabiye
Baklava
Aglayan kek
ahh kızlar AHHH nasıl sınavlardan geçiyoruz biz böyle yaaa bende elmamı kemiriyorum eşim eti puf çikolata kekÖğlen tam balığımı çıkardım. Odada biri diğerine öğlen ne yemek var dedi. Cevap = MANTI!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?