Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:)) valla guluyorum aglanacak halime :)
Bu hafta bendede isik yok bebat ötesiyim...

al benden de o kadar bende koskadan almistim ama daha tadına bakmak kismet olmadi...

hosgeldiniz kızlar keyifle saglikli kilo vermeler dilerim..

gozlerim bu makbuleye asina :) guzel bir baslangic olmus tatlim.

Alıntılarda kayma var ama düzelir olsun.
Daykocum burda olmanı isterim akrep kaptan o belirliyor.yeni gelenler diye liste var oraya 14. Takıma girmek istiyorum yazarsan o seni davet eder diye umuyorum.

Bu arada kurallar aynen devam.iki haftadan sonra listeye ekleniyorsunuz .oma o süre zarfında paylaşımlarda bulunuyorsunuz...
Kalabalıklasan bir aile Olucaz sanirim.

Bugun cok hareket etmedim leslie yapmayanda korkuyorum.kiyafet sorunu yasıyorum..cogu büyük geliyor.en cok giydiğim kot eteğim belimden düşüyor... Gidip yenisini alicam artik.hem hareket olur.migdem de tas yutmuş gibi sert .light kola ictim bu ara o yaptı sanirim.. Bırakamadım su mereti :)
Biraz yürüyüp geliyorum...

105 le miii o zaman sana benden kocaman alkis canin valla supersin ....
Kendimden birkez daha utandim 105 ten bu kiloya dusmussun ama ben 78 den 65 e dusmeyi beceremedim bi turlu yaziklar olsun bu bunyeye :)

olculerimiz ayni asagi yukari seninle bende 26 yasimda 1.64 boyundayim emzirmeyi yeni biraktim sana tavsiyem emzirmeyi burakmadan dayana bilirsen yediginin miktarini azaltarak ve dikkat ederek kilo vermeye calis guzel sonuçlar alirsin...

guzel bir baslangic yemek yemeyi erken bırakmanın etkisi büyük diyette..

sozencin cok tatlisin yaa demin okudum orami burami yirtiyorum zayiflicam diye yazmisin ya bastim kahkahayi oglum yuzume bakıyor noluyo diye canimsin yaa...
Bende alti aydir yirtiyorum kendimi ama oldugu kadar...napalim artik :)

Bugunku gun kaçamakları:
Patates salatasi
Tavuk Göğsü

★★★★Yemediklerim★★★★
Açma
Sigara böreği
Findikli kurabiye
Baklava
Aglayan kek
Kizlar bence bogazimi tutmusum galiba sizce nasil gecirmisim günü

canim hosgeldin aramıza...
canim sende hosgeldin bende 2 ay a yakındır buradayım 98 ile başladım simdi 90 in altına inmek icin bir yerlerimi yırtıyorum bir iniyorum bir çıkıyorum kararlıyım inicemmm!
ben fizik tedaviye girim geldim .biraz yürüdüm.biraz alisveris ettim. Bu arada ilginç birsey oldu
Ben 1 Şubat'tan itibaren çalışmıyordum 2 ay filan raporluydum.is görmezlik ödeneği diye birsey aldım bugun .bana SGK daki memur cok değil bin kusur tl alırsın kesilir bir kısmı demişti bugun nerdeyse iki katını verdiler bankadan.. Almıyim kalsın demedim ama ?? Anlamadım...

daykocum hosgeldin :) kaptan bilir o isleri ama gelirsen cok memnun olurum.akrebe sormak lazım..

Makbule sahalara geri dondü ... Afiyet olsun arkadasim..[/QUOTE]

Bol bol harca bebeksi!

sen paylaşımlarına başla tatlım.
zaten deneme süresi falan oluyor. bir an önce katıl aramıza.

diyetarkadasim.com dan hesaplıyorum ben.
güzel bence menün. ama benim fikirleri önemseme derim hiç anlamam.

hep birinci olacak değiliz canım diye telkin edelim kendimizi.

Öğlen tam balığımı çıkardım. Odada biri diğerine öğlen ne yemek var dedi. Cevap = MANTI!
Dışarı çıkarken bina ne kokuyordu. KIZARTMA! (Hem mantı varmış hem kızartma!)
Dışarı çıktım pastaneye gittim çay içtim. Dibimde KURABİYELER!
Az önce de bayağı kumaş geldi önüme, müşteriye yollayacağım. Gelen kumaşlar ne? WAFFLE!

Çok iyi tutmuşsun kendini valla.
Ben olsa alttaki listeyi üste geçirmiştim.
Bende irade = asla yok

bak iste buna gulerim bi insana bu kadar eziyet de olmaz ki...
Kiz bu arada pastanedeki kurabiyeler de ye beni ye beni ! Diye bilinç altima telkin yolluyo gibiydi...bi anda kendimi kaybettim :)))

sozen güle güle harca cnm belki sgk daki memur yanlış hesaplamıştır
Sagol canim götürüp bankaya attım ... Cok para harcayan biri degilimdir kendime guzel bir telefon alaşım var... Haftasonu anneler gunu esim bir güzellik yapar diye umut ediyorum.almassa ben alicam sonrada kafasına kakicam
canimmm Kasko Hayirdir kaza durumu mü var?

Benim ölçülerim hep değişken cikiyo.nereden alacağımı kestiremiyorum. Gecen adim ölçer aldığımda Dr ölçtü 110 dedi sonraki hafta ben evde ölçtüm 120 ... Sonra ölçmeyi bıraktım.ama zayıfladı cok belli bugun cocugu babaanneden alırken orda bir komşu vardı harika Olmuşsun nasıl başardın cok farketmiş filan dedi.. Şaşırdım.buralarda kimse bilmiyor diyet yaptığımı ... kendimi alkışlıyorum ama bu Perşembe icin akılcılık yürümeliyiz :)

canim uzme kendini .. İnsallah hersey yoluna girer...

Canim bu hafta neysede haftaya aynı programı uygulayalım mı ? Çıkıyorum gec kaldim ama konuşalım olurmu ?

Son düzenleme:

Beklediğim TAVUK baskıları da geldi.

Kasko degil canin koska tatlici olan :)

Tamam canim oyle yapalim musait olunca konusalim detaylari...bence sporu bile aynı zamanlarda yapalim birbirimize karsi sorumlu hissederiz belki kendimizi bekliyorum seni tamam ...

Aksam degisti.
Annem yorgunmus yemek yapamamis.
Makarna salatasi yicem. Tabi mayonezsiz. 2 3 erikle tikadim kendimi 5 yk yicem. Sporu da 5 ya da 6 mile yapayim bari de gitsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahh kızlar AHHH nasıl sınavlardan geçiyoruz biz böyle yaaa bende elmamı kemiriyorum eşim eti puf çikolata kek

bugünkü menüm
kahvaltıda 3 dilim kepekli ekmek domates salatalık 2 bardak açık ve az şekerli çay birazda peynirdi

öğlen 4 köfte biraz salata 2 dilim ekmek ve ayran
ara öğün yicek vakit bulamadım

akşam yemeğinde nohut ve 3 kaşık pilav yedim ekmeksiz..

15 dk kadar evde spor yapmaya çalıştım. 2.5 ltde su ve 3 bardak yeşil çay

bugün biraz düzensiz oldu ama yarın daha düzenli ve ara öğünlü yemeye çalışcam. bi de yarın leslie indirmeyi denicem. çoğu kişi onu yapıyor sanırım.

kizlar bugunku menum
sabah
1 bardak sut
oglen
kumpir(evet sacmaladm bliorm ama %75ini falan yedm)
aksam
3 adet yaprak sarma
spor:45 dk fitness
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…