- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.761
Hoşgeldin canım boyum uz ayniymis bende 105 le başladım şu an 79.1 kiloyum
Canim hayırdır neyin varYeni arkadaslar hepınız hosgeldiniz :)
Geçmişi okuyamadım pek kızlar gecmiş olsun dileklerinizi gördüm cok saolun :) biraz moralim bozuk işim yüzünden hem regl oldum onun stresi var pek iyi değilim bugun yine birşey yiyemedim sabah 1 kase Light yoğurt içinde müsli var. Ara 2 adet kayısı bu saate kadar da birşey sokmadım ağzıma işim cok stresli hiç havamda değilim eve gidiyorum şimdi belki oğlumu görünce biraz rahatlarım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim kızlar yazmış zaten leslie yapabilirsinhoşbulduk teşekkür ederim.
ayrıca hoşgeldiniz diyen diğer arkadaşlarada hoşbulduk diyorum fakat aynı anda birden fazla alıntı yapmasını bilmiyorum
ben sevilay doğan. 26 yaşında, 2.5 yıllık evli ve 1 çocuk annesiyim. oğlum şuanda 8 aylık hala emzirme dönemimiz devam ediyor ama ben kilo vermek için biraz daha beklersem geri dönemez bi obezite olacağımı fark ettim. kendimce çareler ararken siteyi ve bu forumu buldum.
çok cılız zayıf biri asla olmadım, olamadım lakin en azından bu kadar kiloda hiç almamıştım. zor bi hamileleik yaşadım ve herkesin tersine kilo verdim. fakat doğumdan itibaren öyle bir yemişim ki (aklım nerdeydi bilmiyorum) artık kendimi yürümeyip yuvarlanan biri gibi görüyorum
1.60 boyunda 72 kiloyum. bir daha kilo almamak üzere zayıflamak istiyorum. çok iradeli biri değilim o yüzden belki grupla hareket etmek kendimi sorumlu hissetmek kilo vermemi diyet yapmamı kolaylaştırabilir diye düşündüm.
yardımlarınızı bekliyorum..
ilaveten çalışmıyorum ev hanımıyım. bu aralar havalar kötü gittiği için yürüyüş şansım yok. spor merkezine yazılmayı düşünüyorum ancak bunun için eşimin iş saatlerini ayarlaması lazım bu mümkün olacak mı bilmiyorum. konyaya tayinle geldik bebeğimi bırakabileceğim hiç bi tanıdığımız yok
evde yapılan sporları benimle paylaşırsanız evde yapmaya gayret ederim.
Evet valla böyle söyleyince banada çok geldi simdi:) 105 le doğuma girdim 85 le hamile kalmıştım105 le miii o zaman sana benden kocaman alkis canin valla supersin ....
Kendimden birkez daha utandim 105 ten bu kiloya dusmussun ama ben 78 den 65 e dusmeyi beceremedim bi turlu yaziklar olsun bu bunyeye :)
olculerimiz ayni asagi yukari seninle bende 26 yasimda 1.64 boyundayim emzirmeyi yeni biraktim sana tavsiyem emzirmeyi burakmadan dayana bilirsen yediginin miktarini azaltarak ve dikkat ederek kilo vermeye calis guzel sonuçlar alirsin...
guzel bir baslangic yemek yemeyi erken bırakmanın etkisi büyük diyette..
kizlar bugunku menum
sabah
1 bardak sut
oglen
kumpir(evet sacmaladm bliorm ama %75ini falan yedm)
aksam
3 adet yaprak sarma
spor:45 dk fitness
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
erkekler gibi metabolizmamiz olsa uesek uesek eritsek offfahh kızlar AHHH nasıl sınavlardan geçiyoruz biz böyle yaaa bende elmamı kemiriyorum eşim eti puf çikolata kek
Görürsün canım bende 1.5 yılda verdim ama toplanan 8 ay diyet yapmışımdır gidiyor bi şekilde başlayıncaVauvvv supersinnn... Benimde 79'lari gorecegim gunler olacak mi acaba.. Masallah vallahi
neeeee 2500 mu ciddimisin yikildm suan
Hoşgeldin canımselammm kızlar gurubunuzda yer varmı?
Bol paylaşımlar, bol kilo vermelertakım kurallarını okudum. yinede değişen yada bilmem gereken bişeyler var mı_?
gruba bugün mü dahil olayım yarından itibaren mi başlıyayım_?
heycan yaptım. şimdiden kilo vermeye başladım sanki
zaten 2 gündür diyet yapmaya çalışıyorum. bugünde 5 ten sonra birşey yememe kararı aldım. umarım uygulayabilirim..
Bi an alttaki listeleride yediğini düşündümsozencin cok tatlisin yaa demin okudum orami burami yirtiyorum zayiflicam diye yazmisin ya bastim kahkahayi oglum yuzume bakıyor noluyo diye canimsin yaa...
Bende alti aydir yirtiyorum kendimi ama oldugu kadar...napalim artik :)
Bugunku gun kaçamakları:
Patates salatasi
Tavuk Göğsü
★★★★Yemediklerim★★★★
Açma
Sigara böreği
Findikli kurabiye
Baklava
Aglayan kek
Kizlar bence bogazimi tutmusum galiba sizce nasil gecirmisim günü
SüpermişÖğlen tam balığımı çıkardım. Odada biri diğerine öğlen ne yemek var dedi. Cevap = MANTI!
Dışarı çıkarken bina ne kokuyordu. KIZARTMA! (Hem mantı varmış hem kızartma!)
Dışarı çıktım pastaneye gittim çay içtim. Dibimde KURABİYELER!
Az önce de bayağı kumaş geldi önüme, müşteriye yollayacağım. Gelen kumaşlar ne? WAFFLE!
Yok canım.. Sağlıklı olmasına özen gösteriyorruz sadece..takım olarak uygulanan yada uygulanmaya çalışılan bi diyet programı var mı_?
Hadi bakalım canım takibindeyimKizlar ben dusundum tasindim ve bu sacma sapan beslenmeden sonra gecen haftaki listeyi aynen tekrar uygulamaya karar verdim. ..listeye yarin sabah itibariyle baslicam insallah...zaten temizlik yaptigim icin disari cikamam pek saati saati yemegimi yerim cayimi icerin saati saatine sporumu yaparim...yarin baslarsam insallah haftaya bildirime kadar 7 gun uygulama sansim olur...
Sabah 8 de ve aksam 11 de 3 er mil leslie yapicam saati saatine caylarimi icim saati saatine yemegimi yiyecegim....bu sefer cok istekli ve iradeliyim birde boyle deneyecegim...
berna o kumpiri yemis ya atip kendimi parcalamak istedim bende istiyorum diye :)))ne koydurdun icine cok merak ettim
yemedim tabi canim yaaa...Hoşgeldin canım
Bol paylaşımlar, bol kilo vermeler
Bi an alttaki listeleride yediğini düşündüm
Süpermiş
Yok canım.. Sağlıklı olmasına özen gösteriyorruz sadece..
Hadi bakalım canım takibindeyim
berna o kumpiri yemis ya atip kendimi parcalamak istedim bende istiyorum diye :)))
yemedim tabi canim yaaa...
Krepcim kibarca ensendeyim diyorsun yani haktit bana :18:
berna o kumpiri yemis ya atip kendimi parcalamak istedim bende istiyorum diye :)))
yemedim tabi canim yaaa...
Krepcim kibarca ensendeyim diyorsun yani haktit bana :18:
Akrebe krep demissin.
Topluca cok guzel delirdik.
Ahahahahahhahahahahha.
Arkadaşın aklı fikri yemekte olunca
anaaaaaaaaammmm ilahi ben :))Akrebe krep demissin.
Topluca cok guzel delirdik.
Ahahahahahhahahahahha.
Kusura bakma akrebim kaptanim ♥Arkadaşın aklı fikri yemekte olunca
bende kınıyorum kendimi :)Bluecumu kiniyoruz!
Kizlar ben leslie yapicam. 5 6 ne olursa. Annemin evde yemek yokken yorgun ve hasta olmasi hic iyi olmadi. Saka tabi aman iyi olsun da.
Bugun asci abi bana yine soruyo ne zaman gelicen diye. Dedim temmuza cektik abi haziran sonu bitiricem diyeti. Kalkip bana demesin mi ramazanda acik degil yemekhane hep disaridan soluyolar verdigin kiloyu da geri alirsin yap bayrama kadar sen diyetini bozma hic. Her gun disaridan yiyecegime diyete devam ederim tabi. Haberlere cikariz sonra. Kkda diyet bagimlisi olan salak bi kiz sonunda öldudiye.
puuuuu bide uzata uzata yazmis icinde rus salatasiyla kozlenmis biber vardi diye...ahanda bende seni kınıyorum. ..valla o kumpiri yedim diye suan bende kendimi parcalamak istedim icinde rus salatasi koz biber ve msiir vardi kizlar
Kizlar size bu gecenin son flas haberini acikliyorum kesin olmamakla birlikte elimize gecen bilgiye göre :
-Bluemoon un takimdaki son haftasiymis alinan bilgiye gore bluemoon haftaya memleketine tatile gidiyormus
Bayramdan sonra geri donecekmis bu hafta gecen haftaki diyetimi yapip guzel bir finalle izne ayrilabilirim kizlar...yarin durum kesinlesince resmi olarak bilgi vericem arkadaslar size...
yok canım 2500 olmaz ama 1000 cal gittivalla o kumpiri yedim diye suan bende kendimi parcalamak istedim icinde rus salatasi koz biber ve msiir vardi kizlar
gitme gitmeeeekizlar size bu gecenin son flas haberini acikliyorum kesin olmamakla birlikte elimize gecen bilgiye göre :
-bluemoon un takimdaki son haftasiymis alinan bilgiye gore bluemoon haftaya memleketine tatile gidiyormus
bayramdan sonra geri donecekmis bu hafta gecen haftaki diyetimi yapip guzel bir finalle izne ayrilabilirim kizlar...yarin durum kesinlesince resmi olarak bilgi vericem arkadaslar size...
tarçınlı süttatli krizini atlatmak icin bir yolu olan var mi? 😔
ipad 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatli krizini atlatmak icin bir yolu olan var mi? 😔
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?