- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.781
Yapma be kuzu uc Ayyy ?
Bu aksam konustuk eşimle oda yarin is yeriyle gorusup izin alabilirse haftaya cumartesi abbas yolcu insallah...yok canım 2500 olmaz ama 1000 cal gitti
gitme gitmeeee
tarçınlı sütyok onla olmaz dersen 1 elmayı dilimle 100 gr yoğurt içine tarçın 1 çay kaşığı 1 tatlı kaşığı tatlandırıcı :) bir tane de muz olabilir ya da kuru kayısı
Canim ben bugun hurma aldım birazdan kalorisine bakıcam..
yok canım 2500 olmaz ama 1000 cal gitti
gitme gitmeeee
tarçınlı sütyok onla olmaz dersen 1 elmayı dilimle 100 gr yoğurt içine tarçın 1 çay kaşığı 1 tatlı kaşığı tatlandırıcı :) bir tane de muz olabilir ya da kuru kayısı
hadi hayırlısı o zaman canım finali harika yappppbu aksam konustuk eşimle oda yarin is yeriyle gorusup izin alabilirse haftaya cumartesi abbas yolcu insallah...
Yarin tam kesinlesecek hayirlisi bakalim insallah ben geri dondugumde hepiniz citir olmus olursunuz ...
afiyet olsun canım tarçının kan şekerini dengeleyici özelliği var o yüzden normal zamanda da kullanırsan bu şekilde tatlı krizlerin azalırtarcinli sute bayilirim. Tesekkurlerr ☺☺
ipad 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah sözencim bugun cok bunalmıştım su an bıraz daha iyiyim :)Sagol canim götürüp bankaya attım ... Cok para harcayan biri degilimdirkendime guzel bir telefon alaşım var... Haftasonu anneler gunu esim bir güzellik yapar diye umut ediyorum.almassa ben alicam sonrada kafasına kakicam
canimmm Kasko Hayirdir kaza durumu mü var?
Benim ölçülerim hep değişken cikiyo.nereden alacağımı kestiremiyorum. Gecen adim ölçer aldığımda Dr ölçtü 110 dedi sonraki hafta ben evde ölçtüm 120 ... Sonra ölçmeyi bıraktım.ama zayıfladı cok belli bugun cocugu babaanneden alırken orda bir komşu vardı harika Olmuşsun nasıl başardın cok farketmiş filan dedi.. Şaşırdım.buralarda kimse bilmiyor diyet yaptığımı ...kendimi alkışlıyorum ama bu Perşembe icin akılcılık yürümeliyiz :)
canim uzme kendini .. İnsallah hersey yoluna girer...
Canim bu hafta neysede haftaya aynı programı uygulayalım mı ? Çıkıyorum gec kaldim ama konuşalım olurmu ?
Görürsün canım bende 1.5 yılda verdim ama toplanan 8 ay diyet yapmışımdır gidiyor bi şekilde başlayıncaVauvvv supersinnn... Benimde 79'lari gorecegim gunler olacak mi acaba.. Masallah vallahi
Ben sevmedim yinede bu yeni durumu .. Hakınıza hayırlısı olsun tabi...Bu aksam konustuk eşimle oda yarin is yeriyle gorusup izin alabilirse haftaya cumartesi abbas yolcu insallah...
Yarin tam kesinlesecek hayirlisi bakalim insallah ben geri dondugumde hepiniz citir olmus olursunuz ...
canim 100 gr hurma 275 kalori diyorHurma cok iyi fikir.. 1 tane krize girince iyi gelir. Sagol canim ☺
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar size bu gecenin son flas haberini acikliyorum kesin olmamakla birlikte elimize gecen bilgiye göre :
-Bluemoon un takimdaki son haftasiymis alinan bilgiye gore bluemoon haftaya memleketine tatile gidiyormus
Bayramdan sonra geri donecekmis bu hafta gecen haftaki diyetimi yapip guzel bir finalle izne ayrilabilirim kizlar...yarin durum kesinlesince resmi olarak bilgi vericem arkadaslar size...
Tatli krizini atlatmak icin bir yolu olan var mi? 😔
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kızlar yeni bir kot etek aldım eskisi büyük geliyordu.biraz oturdu ama olsun zayifliycam nasılolsa :)
Benimle Leslie 3 mile le yolculuga çıkmak isteyen varmihaydi kimse kalmasın yeşil çayımı içip basliycam..
All togetther ...
iyi olmana sevindim.. İnsanlarla uğraşmak zor malesef...İnşallah sözencim bugun cok bunalmıştım su an bıraz daha iyiyim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu hafta sana hersey serbest demek isterdim ama hayiirrr hadi bana eşlik et daha leslie yapmadım yoksa artı çıkcam bende...Kızlar yaa hiç spor yaasım yok noldu bana bu hafta böyle yaa iyice batırdım umarım aynı kiloda olurum da haftaya bende iyi bi kio veririm ama benim metoyu biliyosunuz kilo almış da olabilirim
bende yapıcam makbule bana katılırsa :)Kızlar leslie 3 mil yapıldı şimdide 300 mekik çekicem haberiniz olsun :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende yatmaya hazırlanıyorum kızlar aldığım ilaçlardan galiba bütün gün esnedim durdum ama nasıl bir esneme ben bugün de dinleneyim de perşembe bomba gibi başlıycam inşallah vallahi çok yorgun hissediyorumiyi olmana sevindim.. Insanlarla uğraşmak zor malesef...
Bu hafta sana hersey serbest demek isterdim ama hayiirrr hadi bana eşlik et daha leslie yapmadım yoksa artı çıkcam bende...
Bende yapıcam makbule bana katılırsa :)
Aaaaaa :/ cok saskinim su an! Gitme ya!
Elmayi rendeleyip tarcinla pisir. Icine de bir tane kuru kayisi kuru uzum gibi bisi dogra pisirirken. Regl olduğumda bile kesmisti.
Ayyy 2 3 hafta sonra yine dusecek ustunden fistigim benim!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
giderken internet paketi yaparim aynen katilirim size ama tarti bildirimi yapamam iste .bakalim yarin bi kesinlessinde durum bende sizden ayrilmayi istemiyorum diyet bir tarafa alistim sizlereBen sevmedim yinede bu yeni durumu .. Hakınıza hayırlısı olsun tabi...
canim 100 gr hurma 275 kalori diyor
1 hurma 15 gr diyor 40 kalori filan ama bazı yerlerde 25 kalori filan diyor.. Bence 40 kalorinin altı değildir... Haberin olsun..
Ayyy bide hurma diyeti diye bir diyet var, onu yapabilirim diyordum. Bir günde 21 hurma ve light yoğurt yiyorsun...
Hurmanın kilosu ayıptır soylemesi 40 tl yüh dedim 1 günde 1 kilo Yemen gerekiyor nerdeyse..o kaloriyle ve fiyatla erise erise icinin yağları erir
Bakicaz artik kısmet hayirlisi olsun...Aaaaaa :/ cok saskinim su an! Gitme ya!
Elmayi rendeleyip tarcinla pisir. Icine de bir tane kuru kayisi kuru uzum gibi bisi dogra pisirirken. Regl olduğumda bile kesmisti.
Ayyy 2 3 hafta sonra yine dusecek ustunden fistigim benim!
Görürsün canım bende 1.5 yılda verdim ama toplanan 8 ay diyet yapmışımdır gidiyor bi şekilde başlayınca
Canim hayırdır neyin var
Canim kızlar yazmış zaten leslie yapabilirsin
Evet valla böyle söyleyince banada çok geldi simdi:) 105 le doğuma girdim 85 le hamile kalmıştım
Canim kumpir 2500 kalori biliyorsun dimi:)
:) valla bizim 2 günlük yemeğimi o:)neeeee 2500 mu ciddimisin yikildm suan
Canim yanına tartınida al bizi birakmaKizlar size bu gecenin son flas haberini acikliyorum kesin olmamakla birlikte elimize gecen bilgiye göre :
-Bluemoon un takimdaki son haftasiymis alinan bilgiye gore bluemoon haftaya memleketine tatile gidiyormus
Bayramdan sonra geri donecekmis bu hafta gecen haftaki diyetimi yapip guzel bir finalle izne ayrilabilirim kizlar...yarin durum kesinlesince resmi olarak bilgi vericem arkadaslar size...
Hayırlı olsun canım bende bi elbise aldım biraz dar bakiyim ne zaman olcak banaSelam kızlar yeni bir kot etek aldım eskisi büyük geliyordu.biraz oturdu ama olsun zayifliycam nasılolsa :)
Benimle Leslie 3 mile le yolculuga çıkmak isteyen varmihaydi kimse kalmasın yeşil çayımı içip basliycam..
All togetther ...
Kızlar yaa hiç spor yaasım yok noldu bana bu hafta böyle yaa iyice batırdım umarım aynı kiloda olurum da haftaya bende iyi bi kio veririm ama benim metoyu biliyosunuz kilo almış da olabilirim
giderken internet paketi yaparim aynen katilirim size ama tarti bildirimi yapamam iste .bakalim yarin bi kesinlessinde durum bende sizden ayrilmayi istemiyorum diyet bir tarafa alistim sizlere♥
Bakicaz artik kısmet hayirlisi olsun...
güzel menü cerencim herhalde kaçamak yapmayan bi tek sen varsın bu haftagünaydınnnnn kızlarrrr,
menüm şu şekilde;
kahvaltıdan önce;
1 su bardağı lahana suyu
kahvaltı;
ıceberg-maydonoz-tere-limon
yarım susamsız simit
yeşil çay
ara;
2 adet kuru erik
1 su bardağı lahana suyu
öğle;
sezar salata
ayran
ara;
1 adet greyfurt
1 bardak lahana suyu
akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
yatmadan önce;
2 su bardağı lahana suyu
toplamda 1 litre lahana suyu+2 litre karbonatlı su = 3 litre su içilecek
3 mil leslie
300 mekik
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?