Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

güzel menü cerencim herhalde kaçamak yapmayan bi tek sen varsın bu hafta

:) saol canım tatlı krizlerim tutuyor ama karbonatlı su içiyorum ve kesiyor diyete başladığımdan beri kaçamak yapmadım burnumda tüten bir sürü yiyecek var ama sabredicem az kaldı şu an için onlar bana cızzzzz :) sen nasıl oldun tatlım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim menüm de şöyle olucak kızlar

sabah: 1 dilim çavdar ekmek 1 tk lıght labne 1 yumurta domates salatalık maydanoz

ara: 7-8 yeşil erik

öğlen: 3 köfte 1 kepçe sebze çorbası 1 dilim çavdar ekmek semizotu salatası 100 gr yoğurt

ara:3 kuru kayısı 1 kivi 1 bardak süt

akşam: 100 gr bakla 100 gr yoğurt domates salatalık 1 dilim çavdar ekmek

ara:1 elma 1 incir

Menü cok iyi tatlımm spor yapacaksın değil mi :)

Bluuuueeee nereye yaaa gitme internet paketi yap ne olurrrrr cok üzülüyorum yaaa

dun esime dedim tartiyi valizin icine koyayim orda tartilirim diye esim dedi oldi canim leslie ablanida koy valize arada karsilikli tepinirsiniz diyor
Bi netlessin durum bakalim bisey yapmaya calisicam...

güzel menü cerencim herhalde kaçamak yapmayan bi tek sen varsın bu hafta
Takimin medari iftari ♥

Benim bu hafta yalan oldu canim yaa almis olabilirim ama dun yeni bir başlangıç yaptim ve kaçamak yok bundan sonra cok surundu bu is yeteer yani :) iraden harika canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dun esime dedim tartiyi valizin icine koyayim orda tartilirim diye esim dedi oldi canim leslie ablanida koy valize arada karsilikli tepinirsiniz diyor

Takimin medari iftari ♥

Canımsınnnn canım :)

Takimin medari iftari ♥

Yap bişiler tatlim seni cok ozleriiiizz yoksaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence bu hafta vereceksin canım kalan kilonu mesela bugünkü menün harika :)

Kızlar günaydın.
Tuvalete çıkamıyorum. İlaç aldım en azından yarına çıkmam lazım!

Bugün 666 kalori alıcakmışım. Bakalım kahramanımızı ne gibi şanssızlıklar bekliyor.

Sabah
1.00 x 1 Adet (12.5gr) Pınar Yarım Yağlı Üçgen Peynir (18 kcal)
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)

Ara
1.00 x 1 Kutu (200ml) Sütaş Süt (Tam Yağlı) (114 kcal)

Öğlen
1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal)
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran (76 kcal)
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)

Ara
1.00 x 1 Adet Havuç (26 kcal)

Ara
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)

Ara
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)

Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal)
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)

Alınan Kalori Toplamı 666 kcal

Su: 1 lt
Spor leslie 3 mile :118:

Menun harikaymis... Sebze, protein, karbonhidrat hersey var. sadece su az geldi bana. 1 lt suyla susuzluktan olurum ben ☺

2 gun once 98 olan kilom bu sabah tam 96,5 cikti... Cokk mutluyummmm ( insallah yarin yine 98 cikmazzz )

Bugun menum soyle olacak,
Sabah ( 180 kcal)
1/2 paket eti form
1 dilim beyaz peynir
Cay
Domates salatalik

Ara (50 kcal)
2 kuru kayisi
2 ceviz

Ogle (255 kcal)
Zeytinyagli pirasa
Yogurt

Ara (48 kcal)
1 porsiyon cilek

Aksam ( 265 kcal)
Sebzeli hindi fume
4 kasik makarna

Gece ( 48kcal)
1 porsiyon cilek

Toplam 846 kcal

Spor leslie 1 mil

Su 3 lt

Hayirlisi olsun bakalim ☺☺☺

günaydın arkadaşlar.

ne kadar erkencisiniz ve ne güzel menüleriniz var.. umarım zamanla bende oturturum. şuanda kahvaltıda ne yiyeceğimi yada bugünkü menümü bilmiyorum. kalorileriyle nasıl hesaplıyorsunuz_?:44:

Ben kalorileri diyetkolik.com dan buldum. Sadece malzeme degil, tariflerinde kalorileri var. yardimci olur sanada...

Ben onu bile güç bela içiyorum. Telefonda hatırlatıcı var hiç sevmem suyu. :26:

Benimde oyle suyu sevmeyen bir arkadasim vardi. Once su markasini degistirdi, sonra suyun icine bazen elma dogradi, bazen limon damlatti, bazen nane koydu. Boyle daha cok su icebiliyordu.. Belki sende denemek istersin ☺☺

Gayet güzel canım.
Senin de beslenme şeklin benimki gibi. Bi benim ara öğünlerim çok fazla çünkü ağzım boş kalsın istemiyorum ve şekerim düşerse önüme gelenden ısırık alma isteği doğuyor bende. Ben ilk 7 hafta bayağı hızlı verdim kiloyu inşallah senin de öyle olur. Hoş artık yavaşlamam normal. Şaka bi yana 52. günümdeymişim.

annem listemi haftalık hazırlıyordu benim. hangi gün ne yiyeceğimi biliyordum. Şimdi sadece kafamızda belirliyoruz. Önceden belirlemeni öneririm.
kalori hesabını diyetarkadaşım'dan yapıyorum. Sporunu falan filan da yazınca kaç kilo verdiğini falan gösteriyor orası, azıcık eksik gösteriyor bende ama olsun. İnan zamanla oturtursun, ben takıma girmeden önceki hallerimi hatırlıyorum. 7de kalkmama rağmen gider 11de kahvaltı ederdim. Evden çıkmadan kahvaltı yapabiliyo olmam benim için mucize gibi bir şey. Ama asıl mucize spor yapıyo olmam galiba, çok direndim yapmamaya ama bu takım beni spora bile başlattı sağolsun.

Benimde oyle suyu sevmeyen bir arkadasim vardi. Once su markasini degistirdi, sonra suyun icine bazen elma dogradi, bazen limon damlatti, bazen nane koydu. Boyle daha cok su icebiliyordu.. Belki sende denemek istersin ☺☺

Ben türk kahvesi katıyorum suya, biraz da köpürtüyorum o iyi oluyo nescafe'yi de çok içiyorum mesela.(Allahtan şekersize alıştım)
Şaka bir yana içmem lazım ama oturtamadım onu hiç. 3 3,5 lt içtiğim günler oldu olmadı değil, ama 2 seferde içip midemi şişiriyodum deli gibi.
Elma doğrıcam ama galiba, ne kadar bekletmem lazım suda? Şimdi koysam akşama kadar aroması geçer mi azıcık da olsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…