Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

elmanın aroması yarım saatte bile geçmeye başlıyor... sen doğra şimdiden, 1 saat sonra bir bardak suyu dene. az gelirse daha çok bekletirsin. mis gibi de kokuyor valla. bende gidip yapayım canım çekti :)))

Ben onlineken gene kalabalık yok burda.
Dün iki saat giremedim 50490495 sayfa yazıvermiştiniz!

Sabahtan beri guzellik merkezindeyim . Once selulutler icin g5 yapildi sonra yag yakimi icin radyo dalgalari uygulandi sonra yarim saat isi verdiler simdi simdi 40 dakika pasif cimnastik . Su aletlerden evede istiyorum. Televizyonun karsisinda yatarak zayiflarim belki :)
Sabahtan beri bol bol su iciyorum . Bugun hicbisey yemiycem diyebilmek isterdim ama burdan cikinca salata yiycem :) o kadar..

Cerencim harikasin yine masallah ..senin listeler bana uysa kopyaliycam aynisini ama ben ara yapamiyorum . Gecen ara olsun diye ac degildim 2 ceviz yedim . Sonra acligim akluma geldi yedimde yedim :)

Son düzenleme:

çok süper olmuş. umarım bende bi düzene girer ve en önemlisi spora başlayabilirim. hareket olmadan bu yağlar yakılmaz..

bugun ku menum
sabah
1 kase musli ve sut
ara
1 fincan yesil cay
oglen
1 porsiyon et
2 dilim ekmek
aksam
meyve
spor bir saat fitnes
bu sekilde planladm kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yap bişiler tatlim seni cok ozleriiiizz yoksaa

gercektenmi canim yaa cok mutlu oldum inan ♥

Ben onu bile güç bela içiyorum. Telefonda hatırlatıcı var hiç sevmem suyu. :26:
benimde telefonda a ayni uygulama var bazen gunduz su icmeyi unutunca gecenin bi vakti otuyor su sesi hemde cok komik oluyor. ..
Menune yorum yapmaya gerek gormuyorum bile mikemmel...

Yata yata karpuz gibi buyuyoz da ....keske olsa hem televizyon izlesek hem zayiflasak...günlere gidince tika basa yesek eve gelince alete girsek hooop zayiflayi versek aaahh ah hayali bile ayrı guzel :))
Canim genelde 2 cevizle basliyor hersey gerisi film seridi gibi gozlerimin onunden akip gidiyor :))
şu an güne gitmek için hazırlanıyorum.
o caaanım ikramlardan yememe kararlılığıyla gidiyorum. çoook dua edin
Allah yardimcin olsun tam destek hep destek unutma onlar bizim dusmanimiz :)
cok a degilmi canim yaaa yinede guzel menu ne kadar az o kadar oz :)

selam kızlar öncelikle kendimi tanıtayım tekirdağ lıyım adım ayşe 37 yaşındayım evliyim 13 yaşında 1 kızım var nisanın 1 inde diyete başladım 3 nisan da diyetisyene başlangıç kilom 114,6 boyum 168 geçen cuma 109,2 kg çıktım hedefim ilk etapta 70 kg listemi yazıyorum 1 aydır hiç kaçamak yapmadım son 15 gündür düzenli sporumu yapıyorum ilk 15 gün çok sıkmadım kendimi alışma süresi verdim kendime
listem hep aynı sadece sebze yemekleri ve et,tavuk değişimi oluyor hergün yazmam gereklimi ?
sabah uyanır uyanmaz 1 bardak suya 1 çorba kş, elma sirkesi
kahvaltı 8.30
1 er domates,salatalık,biber
1 yemek kşğ. kadar beyaz peynir
2 ceviz içi
1 dilim tam bğdy ekmğ.
1 fincn yeşil çay
yemekten sonra 1 s.b. diyetisyenin verdiği elma karışımı var onu içiyorum[yağ yakmaya yardımcı dedi]
saat 11.00 1 pors. meyve 1 çay brd. süt yada yoğurt yada 1 su brd. ayran
öğlen yemeği 13.30
4 çorba kşğ. sebze yemeği 2 köfte kadar et,tavuk,balık
1 prsy.yeşillik
1 dilim tam bğdy ekmği
saat 16.00 ara öğün saat 11.00 dekinin aynı
akşm yemeği 18.30
öğlenin aynı yanlız çorba içmek istenirse 1 kepçe çorba sebze yemeği yenmiyor
yemekten sonra 1 s.b. elmalı karışım
saat 21.00 1 su brdğl süt yada yoğurt yada 2 su brdğı ayran
ilk gittiğimde daha farklıydı listem her hafta bişiler çıkardı listeden

sporda dünden itibaren yazim
60 dk yürüyüş tempolu
10 dk. eliptik bisiklet
100 twist
bugün geç kakltım 11.30 gibi sabahla öğleyi bişleştirdim saat 16.00 elmamı yerr sütümü içerim artık
birde 3 litreyi geçiyor su içine biraz limon sıkıyorum normaldede çok su içerim şimdi daha dikkat ediyorum

Hoşgeldin aramıza

valla az falan ama hic vermiorm kilo nasil isse

Menun cok az oldugu icin vucut kendini korumaya almis ve bazal metabolizma hizin yavaslamis olabilir. O yuzden kilolar gitmiyordur. Metabolizmani hizlandiracak yiyecekler tuketirsen daha hizli gider kilolar ☺☺

Kizlarrr biri duysun lütfen artik !! Var mi grubunuzda yer kilo vermek istiyorum.

valla az falan ama hic vermiorm kilo nasil isse

şeker, tiroid bişi var mı canım? mesela bende ikisi de var. ilaç almasam gram oynamaz.
Vücut kendini korumaya almış da olabilir tabi.

Bayaaa çoğalmışız biz ya iyi olmuş valla daykocummm sende hoşgeldin tatlımm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sözen bugün süper şeyler yapmışsın fıstığım güzellik merkezi iyi olmuş ya kafasıda dağılır ınsanın valla :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…