Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bayaaa çoğalmışız biz ya iyi olmuş valla daykocummm sende hoşgeldin tatlımm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşbuldum canım çok eğlenceli bir grubunuz var anladığım benide aranıza aldığınız için çokk teşekkürler

Az once ayağımi orta sehpaya vurdum ve serce parnagim kan icinde sanirim tirnagim kirildi aaaaahhhhhh

Offf serçe parmak cok fena sızlar ya sanki ben carpmısım gibi oldum birden cnm geçmiş olsun

şu an güne gitmek için hazırlanıyorum.
o caaanım ikramlardan yememe kararlılığıyla gidiyorum. çoook dua edin
Ayy onları görmesi bile guzel:)

Az once ayağımi orta sehpaya vurdum ve serce parnagim kan icinde sanirim tirnagim kirildi aaaaahhhhhh
Geçmiş olsun canım ya

hoşbuldum canım çok eğlenceli bir grubunuz var anladığım benide aranıza aldığınız için çokk teşekkürler

Hoşgeldin canım

Hayatımda cam sildim ilk defa ay ne zor ismis hep kadın siliyodu beğenmedim dedim bide ben deniyim güzelde oldu valla bulasik deterjanı ile kopurttum sonra cekcekle çektim ve kuruladim pırıl pırıl oldu:)

Bugun irademin sinav gunu galiba. Hem diyet sebebiyle hersey kisitli, hem bogazim agridigi icin hic sigara icmedim. Kendimi oyalamak icin yapmadigim sey kalmadi ☺☺

Bence bu hafta vereceksin canım kalan kilonu mesela bugünkü menün harika :)

inşallah canım inşallah
vay vay vay güzelleş bakalım

çok süper olmuş. umarım bende bi düzene girer ve en önemlisi spora başlayabilirim. hareket olmadan bu yağlar yakılmaz..
nerde hareket orda bereket
şu an güne gitmek için hazırlanıyorum.
o caaanım ikramlardan yememe kararlılığıyla gidiyorum. çoook dua edin
ahh ahh o günler

bugun ku menum
sabah
1 kase musli ve sut
ara
1 fincan yesil cay
oglen
1 porsiyon et
2 dilim ekmek
aksam
meyve
spor bir saat fitnes
bu sekilde planladm kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok azzz:18::18:

valla az falan ama hic vermiorm kilo nasil isse

canım bilmişlik yapmış gibi olmayayım ama ben yıllardır bu diyet işleriyle ilgilenirim ve doğru bildiğimi de aktarmaya çalışırım o yüzden müsaadenle bi kaç bişi söylemek isterim. az yiyerek evet kilo verilir ama kısa bir süre sonra vücudun kendini aldığın kalori miktarına alıştırır onunla idare etmeye başlar ve yağları da az yediğin yani yeterli enerjiyi vermediğin için korumaya alır. o yüzden çok az beslenerek kısa vadede çok fazla kilo vermektense uzun vadede ama yeteri kadar yiyerek kilo vermek daha akıllıca tatlım. zaten o çok düşük kalorili beslenmeyi hayat boyu devam ettirmek çok zor olduğu için misliyle geri alınıyor o kiolar en doğrusu hayat boyu uygulanabilecek ve sağlığımızı tehdit etmeyecek bir diyeti uygulamak. eğer imkanın varsa bi uzmandan yardım almanı öneririm bu hem yaptığımız yanlışları görmemiz hem de motivasyn açısından fayda sağlıyor. unutma beslenme de parmak zizi kadar özel bişiydir ve kişiye göre düzenlenmelidir. ama kilo veremediğini düşünüyorsan özellikle troitlerine ve insilün seviyene baktırmalısın. polikistik over ve kansızlık da kilo vermeyi durduruyor

canım triotim var ama geçti ilaç kullandım geçmişti bilmiiorm valla

canım o geçen bişey değil ki ya. anca kontrol altına alınabilen bişi. benim de şu an iyi mesela ama ilacı bırakınca hoppp çalışmaz kilo veremem hatta alırım.
sen bi dahiliyeye git derim. eğer ondansa cidden boşa aç kalma.

yaa kızlar sürekli bişiler yemek istiyor canım 1 biskrem 10-15 karışık kuruyemiş yedim regl yaklaştı o yüzden herhalde davul gibi de şişim yarın listeyi mahvedeceğim galiba :18::18::18::18:

yaa kızlar sürekli bişiler yemek istiyor canım 1 biskrem 10-15 karışık kuruyemiş yedim regl yaklaştı o yüzden herhalde davul gibi de şişim yarın listeyi mahvedeceğim galiba :18::18::18::18:

Bende de var aynı durum. 2 gun sonra regl başlayacak. Tatlı diye sayıklıyorum ama tutuyorum kendımı. Giyemedigim kiyafetler icin .. Yaz geliyor.. Kacamak yookkk ☺☺☺

Bende de var aynı durum. 2 gun sonra regl başlayacak. Tatlı diye sayıklıyorum ama tutuyorum kendımı. Giyemedigim kiyafetler icin .. Yaz geliyor.. Kacamak yookkk ☺☺☺

of ben niye tutamıyorum yaa bana neler oluyor böyle hiç bu kadar boşlamamıştım diyeti yarın baskülde göreceğim rakam beni kendime getirir ama eminim

güne gittiğim arkadaşımın doğum günüydü. bir pasta yaptırmış oturup başında ağlamak istedim

poğaçalar, börekler, tatlılar, sarmalar... Allahımmmmm

bu göbeğimden utanmasam hepsini bi seferde yerdimmm... sadece çay tabağına kısırımı aldım ve köşemde bi bardak açık çayla onu geveledim ağzımda.

tüm bunlara rağmen kilo veremezsem cidden psikolojim bozulacak kafama huni takıcammm

bugünkü menümm:

kahvaltıda bi haşlanmış patates bi halanmış yurmurta dereotu maydonoz ve açık çay

öğlen bi kase çorba ve bi dilim ekmek

ara öğün sayabileceğim bi çay tabağı kısır ve açık çay

akşam bi tabak nohut ve 1 dilim ekmek

şimdide bi avuç kadar yağsız tuzsuz mısır patlatması.
1.5 lt su içebildim

düne göre artı sayılabilecek yarım saat yürüyüşüm var. umarım havalar güzelleşir ve bu yürüyüşlerim artar

yalnız benim tiroitlerim çalışmıyomuş dr o da kilo alımını hızlandırır dedi. emzirdiğim içinde ilaç vermedi

harikasın tatlım merak etme çok güzel kilo verirsin yeter ki riradeni hep koru böyle

hımm troit işi kötü olmuş canım senin daha sabırlı olman lazım veremiyorum diyip bırakmaman lazım :18::18:emzirdiğin sürede kilonu korusan bile önemli şekerim

of ben niye tutamıyorum yaa bana neler oluyor böyle hiç bu kadar boşlamamıştım diyeti yarın baskülde göreceğim rakam beni kendime getirir ama eminim

Buzdolabinin kapagina mayolu bikinili guzel resimler yapistirdim. Su icen spor yapan mutlu insanlari da ekledim. Her buzdolabina gittigimde onlari goruyorum. Motive ediyor beni.. ☺☺ yapmadigim saklabanlik kalmiyo anlayacagin ☺☺

haklisiniz kizlar. kendimle ilgilenip ctesi gunu bir dyetisyenemi gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…