- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.841
Bayaaa çoğalmışız biz ya iyi olmuş valla daykocummm sende hoşgeldin tatlımm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Az once ayağımi orta sehpaya vurdum ve serce parnagim kan icinde sanirim tirnagim kirildi aaaaahhhhhh
Az once ayağımi orta sehpaya vurdum ve serce parnagim kan icinde sanirim tirnagim kirildi aaaaahhhhhh
Ayy onları görmesi bile guzel:)şu an güne gitmek için hazırlanıyorum.
o caaanım ikramlardan yememekararlılığıyla gidiyorum. çoook dua edin
Geçmiş olsun canım yaAz once ayağımi orta sehpaya vurdum ve serce parnagim kan icinde sanirim tirnagim kirildi aaaaahhhhhh
hoşbuldum canım çok eğlenceli bir grubunuz var anladığım benide aranıza aldığınız için çokk teşekkürler
şeker, tiroid bişi var mı canım? mesela bende ikisi de var. ilaç almasam gram oynamaz.
Vücut kendini korumaya almış da olabilir tabi.
inşallah canım inşallahBence bu hafta vereceksin canım kalan kilonu mesela bugünkü menün harika :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
vay vay vaySabahtan beri guzellik merkezindeyim . Once selulutler icin g5 yapildi sonra yag yakimi icin radyo dalgalari uygulandi sonra yarim saat isi verdiler simdi simdi 40 dakika pasif cimnastik . Su aletlerden evede istiyorum. Televizyonun karsisinda yatarak zayiflarim belki :)
Sabahtan beri bol bol su iciyorum . Bugun hicbisey yemiycem diyebilmek isterdim ama burdan cikinca salata yiycem :) o kadar..
Cerencim harikasin yine masallah ..senin listeler bana uysa kopyaliycam aynisini ama ben ara yapamiyorum . Gecen ara olsun diye ac degildim 2 ceviz yedim . Sonra acligim akluma geldi yedimde yedim :)
nerde hareket orda bereketçok süper olmuş. umarım bende bi düzene girer ve en önemlisi spora başlayabilirim. hareket olmadan bu yağlar yakılmaz..
ahh ahh o günlerşu an güne gitmek için hazırlanıyorum.
o caaanım ikramlardan yememekararlılığıyla gidiyorum. çoook dua edin
çok azzz:18::18:bugun ku menum
sabah
1 kase musli ve sut
ara
1 fincan yesil cay
oglen
1 porsiyon et
2 dilim ekmek
aksam
meyve
spor bir saat fitnes
bu sekilde planladm kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar öncelikle kendimi tanıtayım tekirdağ lıyım adım ayşe 37 yaşındayım evliyim 13 yaşında 1 kızım var nisanın 1 inde diyete başladım 3 nisan da diyetisyene başlangıç kilom 114,6 boyum 168 geçen cuma 109,2 kg çıktım hedefim ilk etapta 70 kg listemi yazıyorum 1 aydır hiç kaçamak yapmadım son 15 gündür düzenli sporumu yapıyorum ilk 15 gün çok sıkmadım kendimi alışma süresi verdim kendime
listem hep aynı sadece sebze yemekleri ve et,tavuk değişimi oluyor hergün yazmam gereklimi ?
sabah uyanır uyanmaz 1 bardak suya 1 çorba kş, elma sirkesi
kahvaltı 8.30
1 er domates,salatalık,biber
1 yemek kşğ. kadar beyaz peynir
2 ceviz içi
1 dilim tam bğdy ekmğ.
1 fincn yeşil çay
yemekten sonra 1 s.b. diyetisyenin verdiği elma karışımı var onu içiyorum[yağ yakmaya yardımcı dedi]
saat 11.00 1 pors. meyve 1 çay brd. süt yada yoğurt yada 1 su brd. ayran
öğlen yemeği 13.30
4 çorba kşğ. sebze yemeği 2 köfte kadar et,tavuk,balık
1 prsy.yeşillik
1 dilim tam bğdy ekmği
saat 16.00 ara öğün saat 11.00 dekinin aynı
akşm yemeği 18.30
öğlenin aynı yanlız çorba içmek istenirse 1 kepçe çorba sebze yemeği yenmiyor
yemekten sonra 1 s.b. elmalı karışım
saat 21.00 1 su brdğl süt yada yoğurt yada 2 su brdğı ayran
ilk gittiğimde daha farklıydı listem her hafta bişiler çıkardı listeden
sporda dünden itibaren yazim
60 dk yürüyüş tempolu
10 dk. eliptik bisiklet
100 twist
bugün geç kakltım 11.30 gibi sabahla öğleyi bişleştirdim saat 16.00 elmamı yerr sütümü içerim artık
birde 3 litreyi geçiyor su içine biraz limon sıkıyorum normaldede çok su içerim şimdi daha dikkat ediyorum
canım bilmişlik yapmış gibi olmayayım ama ben yıllardır bu diyet işleriyle ilgilenirim ve doğru bildiğimi de aktarmaya çalışırım o yüzden müsaadenle bi kaç bişi söylemek isterim. az yiyerek evet kilo verilir ama kısa bir süre sonra vücudun kendini aldığın kalori miktarına alıştırır onunla idare etmeye başlar ve yağları da az yediğin yani yeterli enerjiyi vermediğin için korumaya alır. o yüzden çok az beslenerek kısa vadede çok fazla kilo vermektense uzun vadede ama yeteri kadar yiyerek kilo vermek daha akıllıca tatlım. zaten o çok düşük kalorili beslenmeyi hayat boyu devam ettirmek çok zor olduğu için misliyle geri alınıyor o kiolar en doğrusu hayat boyu uygulanabilecek ve sağlığımızı tehdit etmeyecek bir diyeti uygulamak. eğer imkanın varsa bi uzmandan yardım almanı öneririm bu hem yaptığımız yanlışları görmemiz hem de motivasyn açısından fayda sağlıyor. unutma beslenme de parmak zizi kadar özel bişiydir ve kişiye göre düzenlenmelidir. ama kilo veremediğini düşünüyorsan özellikle troitlerine ve insilün seviyene baktırmalısın. polikistik over ve kansızlık da kilo vermeyi durduruyorvalla az falan ama hic vermiorm kilo nasil isse
canım triotim var ama geçti ilaç kullandım geçmişti bilmiiorm valla
yaa kızlar sürekli bişiler yemek istiyor canım 1 biskrem 10-15 karışık kuruyemiş yedimregl yaklaştı o yüzden herhalde davul gibi de şişim yarın listeyi mahvedeceğim galiba :18::18::18::18:
Bende de var aynı durum. 2 gun sonra regl başlayacak. Tatlı diye sayıklıyorum ama tutuyorum kendımı. Giyemedigim kiyafetler icin .. Yaz geliyor.. Kacamak yookkk ☺☺☺
güne gittiğim arkadaşımın doğum günüydü. bir pasta yaptırmış oturup başında ağlamak istedim
poğaçalar, börekler, tatlılar, sarmalar... Allahımmmmm
bu göbeğimden utanmasam hepsini bi seferde yerdimmm... sadece çay tabağına kısırımı aldım ve köşemde bi bardak açık çayla onu geveledim ağzımda.
tüm bunlara rağmen kilo veremezsem cidden psikolojim bozulacak kafama huni takıcammm
bugünkü menümm:
kahvaltıda bi haşlanmış patates bi halanmış yurmurta dereotu maydonoz ve açık çay
öğlen bi kase çorba ve bi dilim ekmek
ara öğün sayabileceğim bi çay tabağı kısır ve açık çay
akşam bi tabak nohut ve 1 dilim ekmek
şimdide bi avuç kadar yağsız tuzsuz mısır patlatması.
1.5 lt su içebildim
düne göre artı sayılabilecek yarım saat yürüyüşüm var. umarım havalar güzelleşir ve bu yürüyüşlerim artar
yalnız benim tiroitlerim çalışmıyomuş dr o da kilo alımını hızlandırır dedi. emzirdiğim içinde ilaç vermedi
of ben niye tutamıyorum yaa bana neler oluyor böyle hiç bu kadar boşlamamıştım diyeti yarın baskülde göreceğim rakam beni kendime getirir ama eminim
haklisiniz kizlar. kendimle ilgilenip ctesi gunu bir dyetisyenemi gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?