- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.861
Şaka yaptım canım 1000 kalori civarında ama sarma falanda yemissin:) maşallah:)775 diyo ya.
2500 olamaz bence. Yani ketcap mayonez falan olmazsa atiyorum yesil zeytini o yaglidan olmazsa....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ceren canim Wallaha terapiye girmişim gibi oldu.. Uzun zamandır herseyi salmıştım...iyi geldi sagol..Sözen bugün süper şeyler yapmışsın fıstığım güzellik merkezi iyi olmuş ya kafasıda dağılır ınsanın valla :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kuzumm Ayyy benimde icim cizz etti.. :26:Az once ayağımi orta sehpaya vurdum ve serce parnagim kan icinde sanirim tirnagim kirildi aaaaahhhhhh
Ellerine saglik canim.gule gule kirlet. Keske hiç kirlenmese tabi..Hayatımda cam sildim ilk defa ay ne zor ismis hep kadın siliyodu beğenmedim dedim bide ben deniyim güzelde oldu valla bulasik deterjanı ile kopurttum sonra cekcekle çektim ve kuruladim pırıl pırıl oldu:)
zor bir gun olmuş ama bak gecti gitti iste.gecmis olsun bu arada..Bugun irademin sinav gunu galiba. Hem diyet sebebiyle hersey kisitli, hem bogazim agridigi icin hic sigara icmedim. Kendimi oyalamak icin yapmadigim sey kalmadi ☺☺
efem sizide bekleriz:) walla bedenime bilmem ama psikolojime iyi geldi..inşallah canım inşallah
vay vay vaygüzelleş bakalım
nerde hareket orda bereket
ahh ahh o günler
çok azzz:18::18:
canım bilmişlik yapmış gibi olmayayım ama ben yıllardır bu diyet işleriyle ilgilenirim ve doğru bildiğimi de aktarmaya çalışırım o yüzden müsaadenle bi kaç bişi söylemek isterim. az yiyerek evet kilo verilir ama kısa bir süre sonra vücudun kendini aldığın kalori miktarına alıştırır onunla idare etmeye başlar ve yağları da az yediğin yani yeterli enerjiyi vermediğin için korumaya alır. o yüzden çok az beslenerek kısa vadede çok fazla kilo vermektense uzun vadede ama yeteri kadar yiyerek kilo vermek daha akıllıca tatlım. zaten o çok düşük kalorili beslenmeyi hayat boyu devam ettirmek çok zor olduğu için misliyle geri alınıyor o kiolar en doğrusu hayat boyu uygulanabilecek ve sağlığımızı tehdit etmeyecek bir diyeti uygulamak. eğer imkanın varsa bi uzmandan yardım almanı öneririm bu hem yaptığımız yanlışları görmemiz hem de motivasyn açısından fayda sağlıyor. unutma beslenme de parmak zizi kadar özel bişiydir ve kişiye göre düzenlenmelidir. ama kilo veremediğini düşünüyorsan özellikle troitlerine ve insilün seviyene baktırmalısın. polikistik over ve kansızlık da kilo vermeyi durduruyor
Bende oyleyim ama tuttum kendimi.. Kayınvalide guzel guzel seyler yollamış ... Cocuga yediriyordu esim dedimki bana da yedirirsen sorun olmaz ben yemiyorum ya.yaa kızlar sürekli bişiler yemek istiyor canım 1 biskrem 10-15 karışık kuruyemiş yedimregl yaklaştı o yüzden herhalde davul gibi de şişim yarın listeyi mahvedeceğim galiba :18::18::18::18:
canim verirsin insallah.. Zor bir gun olmuş sahiden bende iki gun azicik kaçırdım.bu hafta bitirdi beni gitmiyor kilom..güne gittiğim arkadaşımın doğum günüydü. bir pasta yaptırmış oturup başında ağlamak istedim
poğaçalar, börekler, tatlılar, sarmalar... Allahımmmmm
bu göbeğimden utanmasam hepsini bi seferde yerdimmm... sadece çay tabağına kısırımı aldım ve köşemde bi bardak açık çayla onu geveledim ağzımda.
tüm bunlara rağmen kilo veremezsem cidden psikolojim bozulacak kafama huni takıcammm
iyi yapmışsın moral olur.Buzdolabinin kapagina mayolu bikinili guzel resimler yapistirdim. Su icen spor yapan mutlu insanlari da ekledim. Her buzdolabina gittigimde onlari goruyorum. Motive ediyor beni.. ☺☺ yapmadigim saklabanlik kalmiyo anlayacagin ☺☺
Canim git ama liste disinda cikma.cunki harfiyen uyunca kilo gidiyo,ufak kacamaklar batırıyor. Benimde gidesim var ama ben geç kalkıyorum ara yapamıyorum. O zamanda diyetisyen bana erken kalk diyo olmuyo.haklisiniz kizlar. kendimle ilgilenip ctesi gunu bir dyetisyenemi gitsem
Isten 9da ciktim
Cok yorgunum. Spor da yok bugun.
Iyi geceler kizlar.
Yarin tarti gunu! Bakalim nolcak.... ben bugun hala gramlardaydim gitmedi kilolar, yaziklar olsun!
Canim olsun gircez icine mutlaka ...Ben gelene kadar herkesler gitmiş.. Bugun güzellik merkezinden sonra arkadasla buluştuk icinde dana ve tavuk eti olan bir salata yedim butun gun baskada bisey yemedim.insallah sabah - çıkarım..
sonra biraz dükkan dolaştım birkac parca bisey aldım.
.
Şaka yaptım canım 1000 kalori civarında ama sarma falanda yemissin:) maşallah:)
:) valla bizim 2 günlük yemeğimi o:)
Canim yanına tartınida al bizi birakma
Hayırlı olsun canım bende bi elbise aldım biraz dar bakiyim ne zaman olcak bana
Canim nazar değdi sana
Kızlar bende 14 e nasıl gircemmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
79.1/78/1.1/1.36
61.0/61.5/-0.5/-0,81%
oh olsun bana gene yarım kiloyla atlatmam bile mucize yani ama durun haftaya bomba olacak zaten ben bir hafta iyiysem 1 hafta kesin kötüyüm ama regl de oldum olacak davul gibiyim
Kizlar ben bu sabah 69.9 ciktimda geçen hafta kac kiloydum yaww...neyse esim geldi gelince hallederim yoksa dr a gec kalicam sonra görüşürüz kizlar...
Slimsigara(59,6 / 59,1 / 0,5/ 0,84% )
Tebrikler canım
Hadi bu hafta sen sorumlu ol listeden, listeyi akşam senden devralayım
**14. TAKIM 360. ETAP**
anathema8( 79,1 /78,0 /1,1 / 1,36%)
makbule007( 61.0/61.5/-0.5/-0,81%)
BLUEmoon2009( 69,9 / 69,9/ 0 / 0%)
Sozen( 89,6 / // %)
Ceren06( 62 / / / %)
Slimsigara(59,6 / 59,1 / 0,5/ 0,84% )
14. TAKIM ORTALAMASI: %
Hadi kızlar kilolarınızı listeye ekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?