Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Isten 9da ciktim
Cok yorgunum. Spor da yok bugun.
Iyi geceler kizlar.
Yarin tarti gunu! Bakalim nolcak.... ben bugun hala gramlardaydim gitmedi kilolar, yaziklar olsun!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben gelene kadar herkesler gitmiş.. Bugun güzellik merkezinden sonra arkadasla buluştuk icinde dana ve tavuk eti olan bir salata yedim butun gun baskada bisey yemedim.insallah sabah - çıkarım..
sonra biraz dükkan dolaştım birkac parca bisey aldım.
.
775 diyo ya.
2500 olamaz bence. Yani ketcap mayonez falan olmazsa atiyorum yesil zeytini o yaglidan olmazsa....

Şaka yaptım canım 1000 kalori civarında ama sarma falanda yemissin:) maşallah:)

:) valla bizim 2 günlük yemeğimi o:)

Canim yanına tartınida al bizi birakma

Hayırlı olsun canım bende bi elbise aldım biraz dar bakiyim ne zaman olcak bana

Canim nazar değdi sana[/QUOTE]
Canim olsun gircez icine mutlaka ...
Sözen bugün süper şeyler yapmışsın fıstığım güzellik merkezi iyi olmuş ya kafasıda dağılır ınsanın valla :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ceren canim Wallaha terapiye girmişim gibi oldu.. Uzun zamandır herseyi salmıştım...iyi geldi sagol..
Az once ayağımi orta sehpaya vurdum ve serce parnagim kan icinde sanirim tirnagim kirildi aaaaahhhhhh
kuzumm Ayyy benimde icim cizz etti.. :26:

Hayatımda cam sildim ilk defa ay ne zor ismis hep kadın siliyodu beğenmedim dedim bide ben deniyim güzelde oldu valla bulasik deterjanı ile kopurttum sonra cekcekle çektim ve kuruladim pırıl pırıl oldu:)
Ellerine saglik canim.gule gule kirlet. Keske hiç kirlenmese tabi..
Bugun irademin sinav gunu galiba. Hem diyet sebebiyle hersey kisitli, hem bogazim agridigi icin hic sigara icmedim. Kendimi oyalamak icin yapmadigim sey kalmadi ☺☺
zor bir gun olmuş ama bak gecti gitti iste.gecmis olsun bu arada..
efem sizide bekleriz:) walla bedenime bilmem ama psikolojime iyi geldi..
makbulem sen hep yaz böyle biseyler ben hep yeni seyler öğreniyorum. İyi oluyor:)
yaa kızlar sürekli bişiler yemek istiyor canım 1 biskrem 10-15 karışık kuruyemiş yedim regl yaklaştı o yüzden herhalde davul gibi de şişim yarın listeyi mahvedeceğim galiba :18::18::18::18:
Bende oyleyim ama tuttum kendimi.. Kayınvalide guzel guzel seyler yollamış ... Cocuga yediriyordu esim dedimki bana da yedirirsen sorun olmaz ben yemiyorum ya.
canim verirsin insallah.. Zor bir gun olmuş sahiden bende iki gun azicik kaçırdım.bu hafta bitirdi beni gitmiyor kilom..

iyi yapmışsın moral olur.

haklisiniz kizlar. kendimle ilgilenip ctesi gunu bir dyetisyenemi gitsem

Canim git ama liste disinda cikma.cunki harfiyen uyunca kilo gidiyo,ufak kacamaklar batırıyor. Benimde gidesim var ama ben geç kalkıyorum ara yapamıyorum. O zamanda diyetisyen bana erken kalk diyo olmuyo.

Güzeller güzeli enerjinmi düştü senin.cok yoruyorlar seni.. Ama daha kötüsü pazar ise gitmek.. Bende yıllardır pazar derse giderim.sabah yollarda birkac köpek ve birkac cocuk baskada kimecekler yok herkes uyuyor ne zor gelir ...
Yarin hepimiz eksi çıkarız insallah ..

Canim olsun gircez icine mutlaka ...

Ceren canim Wallaha terapiye girmişim gibi oldu.. Uzun zamandır herseyi salmıştım...iyi geldi sagol..
kuzumm Ayyy benimde icim cizz etti.. :26:

Ellerine saglik canim.gule gule kirlet. Keske hiç kirlenmese tabi..

zor bir gun olmuş ama bak gecti gitti iste.gecmis olsun bu arada..

efem sizide bekleriz:) walla bedenime bilmem ama psikolojime iyi geldi..
makbulem sen hep yaz böyle biseyler ben hep yeni seyler öğreniyorum. İyi oluyor:)

Bende oyleyim ama tuttum kendimi.. Kayınvalide guzel guzel seyler yollamış ... Cocuga yediriyordu esim dedimki bana da yedirirsen sorun olmaz ben yemiyorum ya.
canim verirsin insallah.. Zor bir gun olmuş sahiden bende iki gun azicik kaçırdım.bu hafta bitirdi beni gitmiyor kilom..

iyi yapmışsın moral olur.

Canim git ama liste disinda cikma.cunki harfiyen uyunca kilo gidiyo,ufak kacamaklar batırıyor. Benimde gidesim var ama ben geç kalkıyorum ara yapamıyorum. O zamanda diyetisyen bana erken kalk diyo olmuyo.[/QUOTE]

Tesekkurler canim ☺☺

Kızlar bende 14 e nasıl gircemmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim yanlış hatırlamıyorsam akrep seni davet etmiş.yani takımdasin artik.. Hosgeldin.. Sende konuşmalara katil istediğin gibi.. Yediklerini içtiklerini yaptığın sporları paylaş.iki hafta listeye girmiyorsun üçüncü hafta listeye girersin..

Bu Arda yarin sabah kilo bildiriyoruz haberin olsun..

61.0/61.5/-0.5/-0,81%

oh olsun bana gene yarım kiloyla atlatmam bile mucize yani ama durun haftaya bomba olacak zaten ben bir hafta iyiysem 1 hafta kesin kötüyüm ama regl de oldum olacak davul gibiyim

58/56.4/1.6 vermisim gbi gorunuyor ama farkli bir tartida tartildm kizlar benmki gramli olcmedigi icin. insallah vermisimdir. erkenden yapayim kilo bildirimimi on dk snra subede tplantmz var ve ben hala yoldaym dua edin yetiseyim:-(

Kizlar ben bu sabah 69.9 ciktimda geçen hafta kac kiloydum yaww...neyse esim geldi gelince hallederim yoksa dr a gec kalicam sonra görüşürüz kizlar...

**14. TAKIM 359. ETAP** BİRİNCİSİ

anathema8( 80 / 79.1 / 0.9/ 0.88%)
makbule007( 62.1 / 61,0 / 1,1 / 1,77%)
BLUEmoon2009( 72,5 / 69,9/ 2,6 / 3.58%)
Sozen( 90,6 /89,6 /1,0/ 1,10%)
Ceren06( 64 / 62 / 2/ 3,12%)
Slimsigara(61,4 / 59,6 / 1,8/ 2,94% )

14. TAKIM ORTALAMASI: 2.23%

donbul abla gelecek mi?
Ceren, Sozen inşallah onlar grubu azıcık toparlar yoksa 0,30'un altında kalıcaz!
Yeni gelen arkadaşlar listeye girmicek di mi? Giriyodu da kilosu mu bölünüyodu yoksa? İnşallah ikincisidir berna iyi vermiş.

**14. TAKIM 360. ETAP**

anathema8( 79,1 / / / %)
makbule007( 61 / / / %)
BLUEmoon2009( 69,9 / / / %)
Sozen( 89,6 / // %)
Ceren06( 62 / / / %)
Slimsigara(59,6 / / / % )

14. TAKIM ORTALAMASI: %

Hadi kızlar kilolarınızı listeye ekleyin

Şimdilik durum vahim.
Diğer arkadaşları ekleyip eklemiceğimi sölerseniz durum değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…