- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.881
79.1/78/1.1/1.36
61.0/61.5/-0.5/-0,81%
oh olsun bana gene yarım kiloyla atlatmam bile mucize yani ama durun haftaya bomba olacak zaten ben bir hafta iyiysem 1 hafta kesin kötüyüm ama regl de oldum olacak davul gibiyim
58/56.4/1.6 vermisim gbi gorunuyor ama farkli bir tartida tartildm kizlar benmki gramli olcmedigi icin. insallah vermisimdir. erkenden yapayim kilo bildirimimi on dk snra subede tplantmz var ve ben hala yoldaym dua edin yetiseyim:-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slimsigara(59,6 / 59,1 / 0,5/ 0,84% )
tebrikler kızlarrGunaydiinnn
98 / 97,2 / 0,81%
Harikasın bebek!
Seni kınıyorum!
Şınav pozisyonu al o pozisyonda 300 mekik çek!
**14. TAKIM 360. ETAP**
anathema8( 79,1 / / / %)
makbule007( 61 / / / %)
BLUEmoon2009( 69,9 / / / %)
Sozen( 89,6 / // %)
Ceren06( 62 / / / %)
Slimsigara(59,6 / / / % )
14. TAKIM ORTALAMASI: %
Hadi kızlar kilolarınızı listeye ekleyin
merhabalar ben de bu takıma katılmak istiyorum acaba neler yapmam zaten ?
günaydın kızlarr
yüzde hesaplamasını nasıl yapıyorsunuz? ahhh bu cehalet anlatıverin sevabınıza
geçen haftaki kilom :109.2
bugün kilom: 107.4
dün spor ; 60 dk tempolu yürüyüş
10 dk bisiklet
100 twist
Canim kaptanimiz akrep sana cevap verir :)
dayko (109,2 / 107,4 / 1,8 / %1,65)
seninki bu canım.
Başlangıç kilon / bitiş kilon / aradaki fark / Aradaki fark bölü başlangıç kilosu da yüzden oluyor.
Cezalardan ceza beğen61.0/61.5/-0.5/-0,81%
oh olsun bana gene yarım kiloyla atlatmam bile mucize yani ama durun haftaya bomba olacak zaten ben bir hafta iyiysem 1 hafta kesin kötüyüm ama regl de oldum olacak davul gibiyim
Şınav pozisyonunda mekik ??? Nasıl oluyor o :26:Seni kınıyorum!
Şınav pozisyonu al o pozisyonda 300 mekik çek!
Canım donbul abla gelmedi bu hafta gelirse ekleriz tabi ama sanırım yoğunluğu geçmedi.donbul abla gelecek mi?
Ceren, Sozen inşallah onlar grubu azıcık toparlar yoksa 0,30'un altında kalıcaz!
Yeni gelen arkadaşlar listeye girmicek di mi? Giriyodu da kilosu mu bölünüyodu yoksa? İnşallah ikincisidir berna iyi vermiş.
Tamam canım..olur kaptancım.
diğer tüm arkadaşları da ekliyorum di mi?
Tatlım böyle değil bak bu şekilde elıntı yaptığımda yaptığın liste çıkmıyor...Şimdilik durum vahim.
Diğer arkadaşları ekleyip eklemiceğimi sölerseniz durum değişir.
BLUEmoon2009( 69,9 / 69,9/ 0 / 0%)
canim iki haftayi doldurmayan arkadaslar listeye alinmiyor bazi istisnalar haric sen uinede akrep kaptana sor bakalim...donbul abla gelecek mi?
Ceren, Sozen inşallah onlar grubu azıcık toparlar yoksa 0,30'un altında kalıcaz!
Yeni gelen arkadaşlar listeye girmicek di mi? Giriyodu da kilosu mu bölünüyodu yoksa? İnşallah ikincisidir berna iyi vermiş.
Cezalardan ceza beğen
Şınav pozisyonunda mekik ??? Nasıl oluyor o :26:
Canım donbul abla gelmedi bu hafta gelirse ekleriz tabi ama sanırım yoğunluğu geçmedi.
Tamam canım..
Tatlım böyle değil bak bu şekilde elıntı yaptığımda yaptığın liste çıkmıyor...
Listeleri eklerken alıntı yapıyosun ve baştaki sondaki quote ları siliyosunki liste senin mesaja geçsin anladınmı canım..
merhaba canım ben de katılmak istiyorum bir ara yazmıştım lakin okul yoğunluğumdan ve abimlere gidişimden katılamadım yazamadım bu arada tebrik ederim canım seni takip ettim azmine hayran kaldım nasıl katılabilirim aranıza ben makbule nin diyetarkadaşıyım ayrıca
Hoşgeldin canım tekrardanmerhabalar ben de bu takıma katılmak istiyorum acaba neler yapmam zaten ?
Canım seni 14. takımın kaptan yardımcısı olarak atıyorum, slimi de senin yardımcın yapıyorum onu da sen yetiştir, eksiklerini gider kuzum olurmu..Canim kaptanimiz akrep sana cevap verir :)
Evet canım 2 hafta dolucak, tabi iki hafta kurallara uyarsa alınacak yoksa bu süre uzar..(
canim iki haftayi doldurmayan arkadaslar listeye alinmiyor bazi istisnalar haric sen uinede akrep kaptana sor bakalim...
Bu arada hastanede sira bekliyorum ve sözde ozel hastanedeyim ve sozde randevulu hastayım
Süpersin canim istikrarlı gidişine79.1/78/1.1/1.36
Haftaya cok daha iyi olur kuzum merak etme.. Bu hafta ciddi bir süreçten geçtin hatırlasana bunada sukur... Ama haftaya hersey cok guzel olabilir...61.0/61.5/-0.5/-0,81%
en kötü halin bile guzel fıstığım...Slimsigara(59,6 / 59,1 / 0,5/ 0,84% )
Daha kahvaltı yapmadık ama leslie 3 mile yaptık aile boyu.donbul abla gelecek mi?
(
canim iki haftayi doldurmayan arkadaslar listeye alinmiyor bazi istisnalar haric sen uinede akrep kaptana sor bakalim...
Bu arada hastanede sira bekliyorum ve sözde ozel hastanedeyim ve sozde randevulu hastayım
(
**14. TAKIM 360. ETAP**
anathema8( 79,1 /78,0 /1,1 / 1,36%)
makbule007( 61.0/61.5/-0.5/-0,81%)
BLUEmoon2009( 69,9 / 69,9/ 0 / 0%)
Sozen( 89,6 / // %)
Ceren06( 62 / / / %)
Slimsigara(59,6 / 59,1 / 0,5/ 0,84% )
14. TAKIM ORTALAMASI: %
Hadi kızlar kilolarınızı listeye ekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?