Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hafta sonu akşamları, baklava ve dondurma çılgınlığı sonrası kilom tavan yaparak 70i bulmuştu

05.05.2014 Kilo : 70

Sabah:
Sarımsak turşusu 1 kaşık ve bir bardak sıcak suyla

Kahvaltı:
Peynir, pide, domates, salatalık, yeşil zeytin, siyah zeytin, mandalinalı soda, karbonatlı su 1 bardak, 1 tablet omega3

Ara:
1 fincan Türk kahvesi

Öğle:
4 adet peynirli sıkma, 1 narlı soda, 1 kola, 4 nektari

Akşam:
2 kaşık salata

Yatmadan önce:
1 kaşık sarımsak turşusu, 1 bardak sıcak su

Su: 3 litre ( limon dilimleri eklenmiş)

06.05.2014 Salı Kilo: 69,6

Sabah:
1 kaşık sarımsak turşusu, 1 bardak sıcak su

Kahvaltı:
1 peynirli sıkma, 3 çeşit peynir(kaşar,burgu, köy), pide,lavaş,yeşil ve siyah zeytin, domates salatalık, şekersiz çay, 1 tablet omega3

Öğle:
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, karışık turşu.

Ara:
4-5 kiraz, 1 nektari, 1 şekersiz Türk kahvesi.

Akşam:
Yok

07.05.2014 Çarşamba Kilo:68,8

Sabah: (boğazım ağrıyordu, sarımsak turşusu yerine yoğurt karımı yemeye karar verdim) Baharatlı yoğurt karışımı, 1 porsiyon pilav üstü kurufasulye akşam yiyemeyince evden çıkmadan hüplettim..

Kahvaltı:
3 çeşit peynir, zeytin,ekmek,şekersiz çay, 1 bardak karbonatlı su

Ara:
1 lokma karpuz

Öğle:
1 porsiyon susuz kuru fasulye, yarım dilim ekmek, çeyrek porsiyon pirinç pilavı

Ara:
Limonlu soda, 1 peynirli sıkma

Akşam:
4 erik, 2 nektari

08.05.2014 Perşembe Kilo: 67

Bu haftadan sonra menülere spor da eklenecek, tabiki günlük koşturmalarımı saymıyorum bile..

Yani artık akşamları spor çılgınlığı yaşanacak, tatlı çılgınlığı değil

Bluecum gidecek misin sen dün sonuçlanacaktı noldu o iş kaçırdım galiba ben.
İnşallah gidemiyosundur.

Selammmmm kızlarrrrr
5 lere dustummm ben yaaa cok sewinçliyimm 59,80 tarihe geçireceğimmm bugünü :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Harikasın canım darısı bizlerin başına olsun inş.

İnşallah cnmmm benimm :) yeni elbise aldım onu giydim bugun herkes cok beğendi cok guzel oturmuş üzerime onunda sewinci var bugun üstümde :) hadi kutlayalım bunu :) herkese benden Şekersiz yeşil çayyyyyy

canım çok tşk ederim verdiğin bilgi için o zaman deneme süresinde başarılı bir deneme atlatırım sana da geçmiş olsun şekerim,kuzu bu hastaneler hep böyle sağlıklı günler...
sagolasin canim yeniden hos gelddin aramiza...

Hayirdir canim sorun nedir ?
canim sut kanallarimda apseden dolayi tikaniklik vardi yaklasik iki aydir igne ve ilac tedavisi goruyordum kizimi emzirmeyi biraktim bu yuzden kontrokum vardi bugun ultrason çekildi yine devam ilaclara offf

Bluecum gidecek misin sen dün sonuçlanacaktı noldu o iş kaçırdım galiba ben.
İnşallah gidemiyosundur.
Gidiyorum canim allah izin verirse 17 mayista yolcuyum canim ...
Selammmmm kızlarrrrr
5 lere dustummm ben yaaa cok sewinçliyimm 59,80 tarihe geçireceğimmm bugünü :)

supersin canim senin adina cok mutlu oldum aynen devam :) istikrarin hic bozulmaz insallah...♥♥♥♥

Tebrik ederimmm.. Ne mutlu sana, gule gule giy yeni cicilerini :)) darisi basimizaa

Kutlayalım tabikiii, teşekkürler çay için canım

Kendini sporla ödüllendir

Kizlar dr a gorundum ayaktan sol ayak serce parmagimi kirmisim dr dunden beri nasil dayandin dedi esim guldu bide demezmi yazik oldu leslie de yapamazsin artik diye :) kizlar sakasi bi yana ayagimi alviya alicak ama ben sargi istedin zira benim cocuklarin pesinde kosmam imkansiz olur alcili ayakla...

Son düzenleme:

İnşallah tatlım canımsınnnn

Geçmiş olsun canım

teeeeyyyy tey yihhuuuu kizlar caylar cerenden bol bol icin :)
Ambiyane tabiriyle ustunde paralansin tez zamanda bol gelsin pot dursun insallah :)

günaydın hatunlar.1 ay oldu kilo veremiyorum.6 ay diyeten sonra duraklamaya girdim.ne yapayım bana azıcık akıl verin.benim olan akılda biraz gitti.diyeti değiştirsem desem ne yapacağım.

73,1/73.1/0/%0

Donbul hanim hosgeldiniz . İnsallah cocuklar istedikleri okullara yerlesebilirler. İkizler buyuyormu .. Kac haftalik oldular ?
inşallah tatlım bir sıkıntıda o depresyona girdi minik kızım.odasına kapanıp dışarı çıkmak istemiyor.il gün sınavdan sonra kendini dışarı atıp saatlerce tenis oynadı.şimdi gıpraşmak bile istemiyor.bende onu bugün fitnısa yazdıracam.belki spor onu mutlu eder.ikizlerde 8 haftalık civarı.doktora gittik kızımla.biri 1.96 diğeri 2.20 cm olmuşlar ancak doktor keselerinin daha ayrılmadığını söylüyor.ancak ben gördüm sanki.özel doktpr olunca birdaha gelsin diye her seferinde birşey söylüyor.

evet ya ne zormuş.onca aydır diyet spor 1 aydır tık yok.sinir olup bırakasım geliyor ancak pes etmek yok devam.

Son düzenleme:

Ayyyy canım benım tekrar geçmiş olsun cok uzuldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…