- 8 Ağustos 2008
- 36.330
- 47.265
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.901
Bluecum gidecek misin sen dün sonuçlanacaktı noldu o iş kaçırdım galiba ben.
İnşallah gidemiyosundur.
Selammmmm kızlarrrrr
5 lere dustummm ben yaaa cok sewinçliyimm 59,80 tarihe geçireceğimmm bugünü :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Harikasın canımdarısı bizlerin başına olsun inş.
sagolasin canim yeniden hos gelddin aramiza...canım çok tşk ederim verdiğin bilgi için o zaman deneme süresinde başarılı bir deneme atlatırım sana da geçmiş olsun şekerim,kuzu bu hastaneler hep böyle sağlıklı günler...
canim sut kanallarimda apseden dolayi tikaniklik vardi yaklasik iki aydir igne ve ilac tedavisi goruyordum kizimi emzirmeyi biraktim bu yuzden kontrokum vardi bugun ultrason çekildi yine devam ilaclara offfHayirdir canim sorun nedir ?
Gidiyorum canim allah izin verirse 17 mayista yolcuyum canim ...Bluecum gidecek misin sen dün sonuçlanacaktı noldu o iş kaçırdım galiba ben.
İnşallah gidemiyosundur.
supersin canim senin adina cok mutlu oldum aynen devam :) istikrarin hic bozulmaz insallah...♥♥♥♥Selammmmm kızlarrrrr
5 lere dustummm ben yaaa cok sewinçliyimm 59,80 tarihe geçireceğimmm bugünü :)
İnşallah cnmmm benimm :) yeni elbise aldım onu giydim bugun herkes cok beğendi cok guzel oturmuş üzerime onunda sewinci var bugun üstümde :) hadi kutlayalım bunu :) herkese benden Şekersiz yeşil çayyyyyy
İnşallah cnmmm benimm :) yeni elbise aldım onu giydim bugun herkes cok beğendi cok guzel oturmuş üzerime onunda sewinci var bugun üstümde :) hadi kutlayalım bunu :) herkese benden Şekersiz yeşil çayyyyyy
Kizlar dr a gorundum ayaktan sol ayak serce parmagimi kirmisim dr dunden beri nasil dayandi
sagolasin canim yeniden hos gelddin aramiza...
canim sut kanallarimda apseden dolayi tikaniklik vardi yaklasik iki aydir igne ve ilac tedavisi goruyordum kizimi emzirmeyi biraktim bu yuzden kontrokum vardi bugun ultrason çekildi yine devam ilaclara offf
Gidiyorum canim allah izin verirse 17 mayista yolcuyum canim ...
supersin canim senin adina cok mutlu oldum aynen devam :) istikrarin hic bozulmaz insallah...♥♥♥♥
Tebrik ederimmm.. Ne mutlu sana, gule gule giy yeni cicilerini :)) darisi basimizaa
Kutlayalım tabikiii, teşekkürler çay için canım
Kendini sporla ödüllendir
Kizlar dr a gorundum ayaktan sol ayak serce parmagimi kirmisim dr dunden beri nasil dayandin dedi esim guldu bide demezmi yazik oldu leslie de yapamazsin artik diye :) kizlar sakasi bi yana ayagimi alviya alicak ama ben sargi istedin zira benim cocuklarin pesinde kosmam imkansiz olur alcili ayakla...
teeeeyyyy tey yihhuuuu kizlar caylar cerenden bol bol icin :)İnşallah cnmmm benimm :) yeni elbise aldım onu giydim bugun herkes cok beğendi cok guzel oturmuş üzerime onunda sewinci var bugun üstümde :) hadi kutlayalım bunu :) herkese benden Şekersiz yeşil çayyyyyy
200 mekikle sana eslik ederim leslie yoksa mekik var non stop durmak yok :)Afiyet olsun cnm benimmm :) ben bu gazla zaten aksam iyi spor yaparım :)
inşallah tatlım bir sıkıntıda o depresyona girdi minik kızım.odasına kapanıp dışarı çıkmak istemiyor.il gün sınavdan sonra kendini dışarı atıp saatlerce tenis oynadı.şimdi gıpraşmak bile istemiyor.bende onu bugün fitnısa yazdıracam.belki spor onu mutlu eder.ikizlerde 8 haftalık civarı.doktora gittik kızımla.biri 1.96 diğeri 2.20 cm olmuşlar ancak doktor keselerinin daha ayrılmadığını söylüyor.ancak ben gördüm sanki.özel doktpr olunca birdaha gelsin diye her seferinde birşey söylüyor.Donbul hanim hosgeldiniz . İnsallah cocuklar istedikleri okullara yerlesebilirler. İkizler buyuyormu .. Kac haftalik oldular ?
Ah o son 5 kilolar en zor kısmı rahata bagliyoruz heralde
Ayy canım kolay gelsin çocuklarla nasıl böyle temizlik yapabildigini merak ettim:) ben süpürge yapabilirsem sukrediyorum:)
Olsun canım ama sana tavsiyem açıklığı bekleme hemen etiform falan ye yoksa insanın gözü dönüyo:)
Kizlar dr a gorundum ayaktan sol ayak serce parmagimi kirmisim dr dunden beri nasil dayandin dedi esim guldu bide demezmi yazik oldu leslie de yapamazsin artik diye :) kizlar sakasi bi yana ayagimi alviya alicak ama ben sargi istedin zira benim cocuklarin pesinde kosmam imkansiz olur alcili ayakla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?