- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.921
Ayyyy cok gecmis olsunnn.. Ufff vallahi icim gitti.. Kirik parmakla nasil durdun.. Off valla cok uzuldum..
Sagolun canlarim isin komigi parmak sisip morarana kadar ben kirildigini bile anlamadim acimiyordu cunku...Geçmiş olsun canım
teeeeyyyy tey yihhuuuu kizlar caylar cerenden bol bol icin :)
Ambiyane tabiriyle ustunde paralansin tez zamanda bol gelsin pot dursun insallah :)
sagolasin akrebim seninde mubarek cuma gecen ve gunun hayirli olsun ...akrebim krebim canimsin ♥
200 mekikle sana eslik ederim leslie yoksa mekik var non stop durmak yok :)
sozen tebrik ederim cnmHerkese günaydın.
Sozen(/89.6/88.8/0.8/0.89% )
süper maşallah diyorummHafta sonu akşamları, baklava ve dondurma çılgınlığı sonrası kilom tavan yaparak 70i bulmuştu
05.05.2014 Kilo : 70
Sabah:
Sarımsak turşusu 1 kaşık ve bir bardak sıcak suyla
Kahvaltı:
Peynir, pide, domates, salatalık, yeşil zeytin, siyah zeytin, mandalinalı soda, karbonatlı su 1 bardak, 1 tablet omega3
Ara:
1 fincan Türk kahvesi
Öğle:
4 adet peynirli sıkma, 1 narlı soda, 1 kola, 4 nektari
Akşam:
2 kaşık salata
Yatmadan önce:
1 kaşık sarımsak turşusu, 1 bardak sıcak su
Su: 3 litre ( limon dilimleri eklenmiş)
06.05.2014 Salı Kilo: 69,6
Sabah:
1 kaşık sarımsak turşusu, 1 bardak sıcak su
Kahvaltı:
1 peynirli sıkma, 3 çeşit peynir(kaşar,burgu, köy), pide,lavaş,yeşil ve siyah zeytin, domates salatalık, şekersiz çay, 1 tablet omega3
Öğle:
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, karışık turşu.
Ara:
4-5 kiraz, 1 nektari, 1 şekersiz Türk kahvesi.
Akşam:
Yok
07.05.2014 Çarşamba Kilo:68,8
Sabah: (boğazım ağrıyordu, sarımsak turşusu yerine yoğurt karımı yemeye karar verdim) Baharatlı yoğurt karışımı, 1 porsiyon pilav üstü kurufasulyeakşam yiyemeyince evden çıkmadan hüplettim..
Kahvaltı:
3 çeşit peynir, zeytin,ekmek,şekersiz çay, 1 bardak karbonatlı su
Ara:
1 lokma karpuz
Öğle:
1 porsiyon susuz kuru fasulye, yarım dilim ekmek, çeyrek porsiyon pirinç pilavı
Ara:
Limonlu soda, 1 peynirli sıkma
Akşam:
4 erik, 2 nektari
08.05.2014 Perşembe Kilo: 67
Bu haftadan sonra menülere spor da eklenecek, tabiki günlük koşturmalarımı saymıyorum bile..
Yani artık akşamları spor çılgınlığı yaşanacak, tatlı çılgınlığı değil
çok güzel elbisenide güle güle giy cnmSelammmmm kızlarrrrr
5 lere dustummm ben yaaa cok sewinçliyimm 59,80 tarihe geçireceğimmm bugünü :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun dün aklıma geldiydi inş değildir dedimdi kardeşiminde başına gelmişti alçıya gerek yok demişti drKizlar dr a gorundum ayaktan sol ayak serce parmagimi kirmisim dr dunden beri nasil dayandin dedi esim guldu bide demezmi yazik oldu leslie de yapamazsin artik diye :) kizlar sakasi bi yana ayagimi alviya alicak ama ben sargi istedin zira benim cocuklarin pesinde kosmam imkansiz olur alcili ayakla...
Evet donbul ablacim pes etmek yok yeniden hosgeldin biyere kacma bidaha ozlettin kendini...günaydın hatunlar.1 ay oldu kilo veremiyorum.6 ay diyeten sonra duraklamaya girdim.ne yapayım bana azıcık akıl verin.benim olan akılda biraz gitti.diyeti değiştirsem desem ne yapacağım.
73,1/73.1/0/%0
inşallah tatlım bir sıkıntıda o depresyona girdi minik kızım.odasına kapanıp dışarı çıkmak istemiyor.il gün sınavdan sonra kendini dışarı atıp saatlerce tenis oynadı.şimdi gıpraşmak bile istemiyor.bende onu bugün fitnısa yazdıracam.belki spor onu mutlu eder.ikizlerde 8 haftalık civarı.doktora gittik kızımla.biri 1.96 diğeri 2.20 cm olmuşlar ancak doktor keselerinin daha ayrılmadığını söylüyor.ancak ben gördüm sanki.özel doktpr olunca birdaha gelsin diye her seferinde birşey söylüyor.
evet ya ne zormuş.onca aydır diyet spor 1 aydır tık yok.sinir olup bırakasım geliyor ancak pes etmek yok devam.
amiiib canim hep beraber gulelim hepinizi ayri bir yere koydum hayatim sanal kardeslerim benim ♥Cok güldüm bluemooncum yaa Allah iyiliğini versin sende hep Gül inşallah :)
zayen bende hastanedeyim asisitan kizi kafaladim wifi sifresini verdi sagolsun ...Iyi olur cnm ama şimdi işiteyim akşama :)
Menümü yazayım da aradan çıksın
Sabah:
2.00 x 1 Adet Tel peynir 40 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek 55 kcal
3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin 24 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin 21 kcal
Ara:
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
Öğlen:
1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak 94 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek 55 kcal
Ara:
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Sütaş Ayran 76 kcal
Ara:
1.00 x 1 Adet Havuç 26 kcal
Ara:
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma 55 kcal
Akşam:
1.00 x 1 Porsiyon Izgara Tavuk Şiş 200 kcal
2.00 x 1 Porsiyon Kıvırcık Salata 168 kcal
Alınan Kalori Toplamı 825 kcal
bi'de kutu sütüm var yanımda ama içmicem heralde, ayranı daha bi canım istiyo bugün. Öğlenki ayranı ara yapıcam yemekten 2 saat sonraya.
anathema8( 79,1 /78,0 /1,1 / 1,36%)
makbule007( 61.0/61.5/-0.5/-0,81%)
BLUEmoon2009( 69,9 / 69,9/ 0 / 0%)
Sozen(/89.6/88.8/0.8/0.89% )
Ceren06( 62 / / / %)
Slimsigara(59,6 / 59,1 / 0,5/ 0,84% )
ceren kaldı
deneme süresindeki arkadaşları listeye koymuyorum.
başlangıç kilolarını unutmasınlar sonradan hatırladım listeye girdikleri hafta o tarihten itibaren olan kiloları baz alınıp hafta sayısına bölünüyordu.
Yine guzel bir liste.. Ama 1000 kalorinin altına inmeyin yoksa saclarınız dökülür yazıyordu biryerlerde
Ama baska türlü kilolarda gitmiyor sanirim.
canim bundan iyisi ne olabilirdi ki son kilolara dagru iniyorsun ve en onemlisi saglikli zayifliyorsun is yerindeki ve cevrendeki kacamak firsatlatina ragmen cok iradelisin kacamak yapmiyorsun...bilmiyorum daha siralamama gerek varmi :)Onlar benim koca popomdan bi ısırık alsınlar. Saçım da dökülmüyor bu arada.
Bak ilaçlarımı aksatıyorum, Pazar kahvaltısı dışında kaçamak yapmıyorum (ki onda da gün topluyorum 1100 civarı oluyor kalorim) ama gitmeyen gitmiyor işte!
canim bundan iyisi ne olabilirdi ki son kilolara dagru iniyorsun ve en onemlisi saglikli zayifliyorsun is yerindeki ve cevrendeki kacamak firsatlatina ragmen cok iradelisin kacamak yapmiyorsun...bilmiyorum daha siralamama gerek varmi :)
sagok canim.bilmiyorum belkide para koparmak icin alci demişlerdir zaten brnde sardiricam alcili ayakla hareket edemem...sozen tebrik ederim cnm
süper maşallah diyorumm
çok güzel elbisenide güle güle giy cnm
geçmiş olsun dün aklıma geldiydi inş değildir dedimdi kardeşiminde başına gelmişti alçıya gerek yok demişti dr
slimcim yaa keske oyle bisey oksa sen yerinden kalktikca biz tig gibi olsak .İki dk yerimden kalkıyorum bakıyorum blue parmağını kırmış! (Geçmiş olsun fıstık!)
Bi' bakıyorum ceren yeni kıyafet almış!
Bi' bakıyorum donbul abla dönmüş!
Bi' bakıyorum akrebim kilo alıp geri vermiş.
Dün de sozen güzellik merkezinde kendini kaybediyordu.
Kızlar siz benim masamdan kalkmamı mı bekliyosunuz acaba ya
Süpersin kuzummm.Selammmmm kızlarrrrr
5 lere dustummm ben yaaa cok sewinçliyimm 59,80 tarihe geçireceğimmm bugünü :)
sagolasin canim yeniden hos gelddin aramiza...
canim sut kanallarimda apseden dolayi tikaniklik vardi yaklasik iki aydir igne ve ilac tedavisi goruyordum kizimi emzirmeyi biraktim bu yuzden kontrokum vardi bugun ultrason çekildi yine devam ilaclara offf
Gidiyorum canim allah izin verirse 17 mayista yolcuyum canim ...
supersin canim senin adina cok mutlu oldum aynen devam :) istikrarin hic bozulmaz insallah...♥♥♥♥
canimm biliyorum sut durumunu ama ayak parmağı sürpriz oldu.dun vurduysanız biliyorum ama.. Cok gecmis olsun gun yaaa...Kizlar dr a gorundum ayaktan sol ayak serce parmagimi kirmisim dr dunden beri nasil dayandin dedi esim guldu bide demezmi yazik oldu leslie de yapamazsin artik diye :) kizlar sakasi bi yana ayagimi alviya alicak ama ben sargi istedin zira benim cocuklarin pesinde kosmam imkansiz olur alcili ayakla...
belki bir diyet uzmanına gitsen programını değiştirsen sana enerji veriri.. İyi yapmışsın kızının spora gitmesi moral olur .. Hadi hayırlısı bakalım taze anneanne ...günaydın hatunlar.1 ay oldu kilo veremiyorum.6 ay diyeten sonra duraklamaya girdim.ne yapayım bana azıcık akıl verin.benim olan akılda biraz gitti.diyeti değiştirsem desem ne yapacağım.
73,1/73.1/0/%0
inşallah tatlım bir sıkıntıda o depresyona girdi minik kızım.odasına kapanıp dışarı çıkmak istemiyor.il gün sınavdan sonra kendini dışarı atıp saatlerce tenis oynadı.şimdi gıpraşmak bile istemiyor.bende onu bugün fitnısa yazdıracam.belki spor onu mutlu eder.ikizlerde 8 haftalık civarı.doktora gittik kızımla.biri 1.96 diğeri 2.20 cm olmuşlar ancak doktor keselerinin daha ayrılmadığını söylüyor.ancak ben gördüm sanki.özel doktpr olunca birdaha gelsin diye her seferinde birşey söylüyor.
evet ya ne zormuş.onca aydır diyet spor 1 aydır tık yok.sinir olup bırakasım geliyor ancak pes etmek yok devam.
Alsınlar kuzummmOnlar benim koca popomdan bi ısırık alsınlar. Saçım da dökülmüyor bu arada.
Bak ilaçlarımı aksatıyorum, Pazar kahvaltısı dışında kaçamak yapmıyorum (ki onda da gün topluyorum 1100 civarı oluyor kalorim) ama gitmeyen gitmiyor işte!
Ilahi slim :)........Bana ne ben haftada 5 kilo vermek istiyorum.Bu hafta kilo veremeyince kollarım toparlandı en azından sadece kalın şu an lömbür lömbür değil.
Hıdrellezde hakkaten 14. takım erisin bitsin yazdım, sanırım bi cerene tutmuş
Kizlar ben eve geciyorum sonta gorusmek uzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?