Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teeeeyyyy tey yihhuuuu kizlar caylar cerenden bol bol icin :)
Ambiyane tabiriyle ustunde paralansin tez zamanda bol gelsin pot dursun insallah :)

Cok güldüm bluemooncum yaa Allah iyiliğini versin sende hep Gül inşallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sabah 30 dk koşup 30 dk yürüdüm.koşuyu birden 1 saate çıkarmadım.biraz biraz artırırım.öğleden sonra yine yürüyüşe gidecem.semiz otu yemeği yaptım ondan yiyeceğim.sabahta 50 gr ekmek 1 kibrit kutusu peynir 3-4 zeytin yarım domates yedim.bakalım birde özel diyetisyene gidesim var.o bana yağ kas oranımı söyler.belkide bazal hızım düşm-üştür.biraz kaloriyi geri çeksem ancak çok hareketli günler geçiriyorum hiç yerime oturmadım doğru dürüst dinlenmedim.birda yemeği azaltırsam tansiyonum düşer diuye korkuyorum.2 gün denedim tansiyonum düştü başım fena döndü.ben yine sporla zayıflamaya devam edeyim azıcık sporu yine abartıp öyle kilo vereyim

Herkese günaydın.
Sozen(/89.6/88.8/0.8/0.89% )
sozen tebrik ederim cnm
süper maşallah diyorumm
Selammmmm kızlarrrrr
5 lere dustummm ben yaaa cok sewinçliyimm 59,80 tarihe geçireceğimmm bugünü :)

çok güzel elbisenide güle güle giy cnm
geçmiş olsun dün aklıma geldiydi inş değildir dedimdi kardeşiminde başına gelmişti alçıya gerek yok demişti dr

Evet donbul ablacim pes etmek yok yeniden hosgeldin biyere kacma bidaha ozlettin kendini...
Cok güldüm bluemooncum yaa Allah iyiliğini versin sende hep Gül inşallah :)

amiiib canim hep beraber gulelim hepinizi ayri bir yere koydum hayatim sanal kardeslerim benim ♥

Iyi olur cnm ama şimdi işiteyim akşama :)

zayen bende hastanedeyim asisitan kizi kafaladim wifi sifresini verdi sagolsun ...

Yine guzel bir liste.. Ama 1000 kalorinin altına inmeyin yoksa saclarınız dökülür yazıyordu biryerlerde
Ama baska türlü kilolarda gitmiyor sanirim.

anathema8( 79,1 /78,0 /1,1 / 1,36%)
makbule007( 61.0/61.5/-0.5/-0,81%)
BLUEmoon2009( 69,9 / 69,9/ 0 / 0%)
Sozen(/89.6/88.8/0.8/0.89% )
Ceren06( 62 / 59,8 / 2,2/ 3,55%)
Slimsigara(59,6 / 59,1 / 0,5/ 0,84% )
donbul (73,1 / 73.1 /0 / %0 )

Takım ortalaması = 0,83

Son düzenleme:
Yine guzel bir liste.. Ama 1000 kalorinin altına inmeyin yoksa saclarınız dökülür yazıyordu biryerlerde
Ama baska türlü kilolarda gitmiyor sanirim.

Onlar benim koca popomdan bi ısırık alsınlar. Saçım da dökülmüyor bu arada.
Bak ilaçlarımı aksatıyorum, Pazar kahvaltısı dışında kaçamak yapmıyorum (ki onda da gün topluyorum 1100 civarı oluyor kalorim) ama gitmeyen gitmiyor işte!

İki dk yerimden kalkıyorum bakıyorum blue parmağını kırmış! (Geçmiş olsun fıstık!)
Bi' bakıyorum ceren yeni kıyafet almış!
Bi' bakıyorum donbul abla dönmüş!
Bi' bakıyorum akrebim kilo alıp geri vermiş.
Dün de sozen güzellik merkezinde kendini kaybediyordu.

Kızlar siz benim masamdan kalkmamı mı bekliyosunuz acaba ya

canim bundan iyisi ne olabilirdi ki son kilolara dagru iniyorsun ve en onemlisi saglikli zayifliyorsun is yerindeki ve cevrendeki kacamak firsatlatina ragmen cok iradelisin kacamak yapmiyorsun...bilmiyorum daha siralamama gerek varmi :)

canim bundan iyisi ne olabilirdi ki son kilolara dagru iniyorsun ve en onemlisi saglikli zayifliyorsun is yerindeki ve cevrendeki kacamak firsatlatina ragmen cok iradelisin kacamak yapmiyorsun...bilmiyorum daha siralamama gerek varmi :)

Bana ne ben haftada 5 kilo vermek istiyorum. Bu hafta kilo veremeyince kollarım toparlandı en azından sadece kalın şu an lömbür lömbür değil.
Hıdrellezde hakkaten 14. takım erisin bitsin yazdım, sanırım bi cerene tutmuş

sagok canim.bilmiyorum belkide para koparmak icin alci demişlerdir zaten brnde sardiricam alcili ayakla hareket edemem...

slimcim yaa keske oyle bisey oksa sen yerinden kalktikca biz tig gibi olsak .

Selammmmm kızlarrrrr
5 lere dustummm ben yaaa cok sewinçliyimm 59,80 tarihe geçireceğimmm bugünü :)

Süpersin kuzummm.
Masallah kırkın kere...
Yeni elbisen hayırlı uğurlu olsun..

canimm biliyorum sut durumunu ama ayak parmağı sürpriz oldu.dun vurduysanız biliyorum ama.. Cok gecmis olsun gun yaaa...
belki bir diyet uzmanına gitsen programını değiştirsen sana enerji veriri.. İyi yapmışsın kızının spora gitmesi moral olur .. Hadi hayırlısı bakalım taze anneanne ...

Alsınlar kuzummm esimin benden istediği isler var evrak varmış biyerler bırakılacak. Yetişemiyorum bende sizin enerjinize...
Herkese güzellikler diliyorum...

Cerencim Sağol canim olacgi varmis olmus kizim uykudan uyanip karyolasindan sarkiyordu dusmesin diye kosarken vurdum iste cok hizli ve sert vurdum saglik olsun canim acimiyor gerisi muhim degil...

merhaba kızlar öğle yemeğimi yedim

öğle:12.10
2 kepçe domates çorbası
4 yemek kaşığı sebze yemeği patlıcan yemeği
1 su bardağı yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği

vallah kızlar diyetisyende geçen hafta 61.7 çıkmıştım başlangıç kilom : 61.7 olsun o zaman

hava gri öğrenci formları gri Allah ım ne büyük ahenk uyum elimde suluğum o ise mor Allah ım ne tezat yaşanan şuana mor rengin göz kırpışı.....
1:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…