Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

e bu menü şahane ve sen bu menüyle kilo vermişsin

umarım bi gün masandan kalkıp oturduğunda ben kilolarımdan kurtulmaya başlamış olurum ve sen çok şaşırırsınn

e bu menü şahane ve sen bu menüyle kilo vermişsin
Kesinlikle canım...
Ben öyle listelere takılı kalamıyorum, yasaksız olmalı benim menülerim, tabii sağlıklı gıdalardan oluşmalı..

Bu listenin sırrı akşam 6 sonrası menü olmaması, sadece dün benim kız yerken dayanamadım meyve tükettim, bir de suyuma limon dilimleri ekleyip alkali derecesini yükselttim, suyumu hep limonlu içtim..

umarım bi gün masandan kalkıp oturduğunda ben kilolarımdan kurtulmaya başlamış olurum ve sen çok şaşırırsınn

Verirsin verirsin merak etme
Zaten veriyoruz ki, bu hafta biraz performansımız düşmüş.
o da biz demiştik vermeyelim diye cerene söylemeyi unutmuşuz ondan zaten

dün de demişti bi arkadaşımız, yapıcam ben de bunu yaa zaten su içemiyorum bari içtiğim işe yarasın.

gece yememmenin etkisi büyükmüş. limonlu suya bende başlamalıyım.
meyveli sodaların çok işe yaramadığını duymuştum ama senin listende bol bol var. zayıflamaya mı etkili iştahı kesmeye mi yoksa sıvı alımını mı arttırmış oluyosun ki?
kasasıyla alıp içesim var günden güne vermişsin

Zayıflama açısından düşünmedim canım, sadece menü sonrası yada dışarı çıkıp geldiğimde sıcaktan bunalınca soğuk bişiler içme adına içtim onları.. Meyve suyu ve cola türü şeyler çok sevmem ben, sodayı tercih ederim..

Aaa bir de ajanda tutuyorum güzeller...Herşey bir bir yazılı defterimde..Geçmişe dönük bakmalarım ve her gün azalan kilolarımı gördükçe akşam açlık kıvranmalarımda kuvvet oluyor motivasyon oluyor bana..

duyanda sen az kilo veriyosun sansin :)

bende cok etkilenirim etrafimdaki renklerden Ama bugunun rengi bende pembe . Cantam pembe gomlegim hatta gozlugum bile pembe hayellerimde pembe .. Slimin dedigi gibi her hafta 5 kilo versem ne guzel olur :)

Kuru fasulye yiyerek 3 kilo mu verdin . Bende iki kere azicik patates kizartmasi yedim sonrada tuttum kendimi ama bunye meselesi iste ..

akrebim kaptanim tamamdir canim jubilemi guzel bir bildirimle yapayim degilmi....savunun bluemoon geliyor
yaaa jubile deme kuzum yaa.. Guzel sonuclar cikar tabi ama ...
Bak sen gidersen kendimi kurufasulye pilava vurucam bide baklava cerez yiycem... Gitmee ...

Kuzu kuru fasulye sadece dünkü menümdü Yaa ben hem yerim hem kilo veririm canikom önemli olan yeme saatlerinde

... bugünün rengi pembe değil turuncu canım..Ateş gruplarından yay burcuna ait bigündeyiz ve enerjisini turuncu rengi ile yükseltebiliriz.. Huzur ve aşk günü olan Cuma'nın rengi pastel renk yani pembe yarına daha güzel uyuyor...

Cok hasta oldugum icin hala ogle yemegimi yemedim. Yani kalkip pisirmeye halim yok. Oglende yogurt falan takilicam galiba 😷

duyanda sen az kilo veriyosun sansin :)

Yok be annem az vermiyorum ki ben doyumsuzum. Tam 8. haftadayım şu an, tam da 12 kilo verdim. onun da öncesinde daha kilolu olduğum bi dönem var, 78-80 kilolarda olduğum, geçen bayramda. Tatile gitmiştim bide, bikinili fotolarım öyle garip geliyor ki şu an. O zaman da diyet yapmadan vermiştim 5 6 kiloyu yalnız.
Az önce dün bize zorla mesai yaptırtan müşteri geldi, kahveyle çikolata getirmiş. Kadından çikolatalardan ötürü artık nefret ediyorum.

No cikolataaaa.. 😊😊 dayan dayan.. Vucudunun o cikolatalara ihtiyaci yokkk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

No cikolataaaa.. 😊😊 dayan dayan.. Vucudunun o cikolatalara ihtiyaci yokkk

Yok be canım bunlar yıkmaz beni.
Ben arada kaçamak yapmaktan korkmuyorum çünkü hiç. Biraz paşa gönüllü davranıyorum.
Bu 2 ayda 1 petito, 3 tane rulokat(paket değil he) ve koca bir porsiyon profiterolü gömdüm Canım gerçekten istese yerim. Hırpalamam kendimi. Ama hazır doğru düzgün kilo vermediğim hafta, yooo

Ben aylardir kacamak modunda oldugum icin simdi kendimi nazi kampina soktum. Kendime buyuk soz verdim. Ama en guzeli cok kasmamak senin gibi. Rahat rahat zamana yayarak vermek lazim.

İşim yok boş oturuyorum ya, sakın bir şey yazmayın ben kalkınca konuşursunuz

merak etme kaptanım biz hallederiz slimle

merhaba azmin kanat çırpmaları
08.05.2014 perşembe menüm:

sabah:07.20
1 haşlanmış yumurta
1 kk b.peynir
5zeytin
maydonoz nane
2 dilim çavdar ekmeği

ara öğün:10.15
bir adet armut
fıstığımmm

kaptanım mükemmelsin

Selammmmm kızlarrrrr
5 lere dustummm ben yaaa cok sewinçliyimm 59,80 tarihe geçireceğimmm bugünü :)

harikaaaa çok sevindim canım senin adına çoktan hakettin tatlım azmettin helal olsun valla

çaylar beleeşşşş

ayyy canım çok üzüldüm yaa içim bi tuhaf oldu çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah
liste fena değil yaa gene en kötü benim yalnız

HiiBu cumleyi asla kurmayacaktinCok fena hirs yaptim
he he he yarış başlasııııınnnn şok heyecanlı şook:18::18::18:

Makbuleee biz de kapışalım mı

Listemiz çok da iyi değil aslında kabul etmek lazım, ceren ve anathema aldı yürüttü.
Sozen kusura bakma bebeğim seninle ben ortalamadayız, iyi değil küsme olur mu?
sabit olan donbul abla ve bluecum da ayıp ettiler tabi.
ama sen çok çok çok ayıp ettin makbule!

şaka tabi kızlar.

haftaya takımca birincilik ve bireyselde ilk üçün tamamını bizden görsek nasıl seviniriz!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…