- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.941
Hafta sonu akşamları, baklava ve dondurma çılgınlığı sonrası kilom tavan yaparak 70i bulmuştu
05.05.2014 Kilo : 70
Sabah:
Sarımsak turşusu 1 kaşık ve bir bardak sıcak suyla
Kahvaltı:
Peynir, pide, domates, salatalık, yeşil zeytin, siyah zeytin, mandalinalı soda, karbonatlı su 1 bardak, 1 tablet omega3
Ara:
1 fincan Türk kahvesi
Öğle:
4 adet peynirli sıkma, 1 narlı soda, 1 kola, 4 nektari
Akşam:
2 kaşık salata
Yatmadan önce:
1 kaşık sarımsak turşusu, 1 bardak sıcak su
Su: 3 litre ( limon dilimleri eklenmiş)
06.05.2014 Salı Kilo: 69,6
Sabah:
Kahvaltı:
1 peynirli sıkma, 3 çeşit peynir(kaşar,burgu, köy), pide,lavaş,yeşil ve siyah zeytin, domates salatalık, şekersiz çay, 1 tablet omega3
Öğle:
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, karışık turşu.
Ara:
4-5 kiraz, 1 nektari, 1 şekersiz Türk kahvesi.
Akşam:
Yok
07.05.2014 Çarşamba Kilo:68,8
Sabah: (boğazım ağrıyordu, sarımsak turşusu yerine yoğurt karımı yemeye karar verdim) Baharatlı yoğurt karışımı, 1 porsiyon pilav üstü kurufasulyeakşam yiyemeyince evden çıkmadan hüplettim..
Kahvaltı:
3 çeşit peynir, zeytin,ekmek,şekersiz çay, 1 bardak karbonatlı su
Ara:
1 lokma karpuz
Öğle:
1 porsiyon susuz kuru fasulye, yarım dilim ekmek, çeyrek porsiyon pirinç pilavı
Ara:
Limonlu soda, 1 peynirli sıkma
Akşam:
4 erik, 2 nektari
08.05.2014 Perşembe Kilo: 67
Bu haftadan sonra menülere spor da eklenecek, tabiki günlük koşturmalarımı saymıyorum bile..
Yani artık akşamları spor çılgınlığı yaşanacak, tatlı çılgınlığı değil
İki dk yerimden kalkıyorum bakıyorum blue parmağını kırmış! (Geçmiş olsun fıstık!)
Bi' bakıyorum ceren yeni kıyafet almış!
Bi' bakıyorum donbul abla dönmüş!
Bi' bakıyorum akrebim kilo alıp geri vermiş.
Dün de sozen güzellik merkezinde kendini kaybediyordu.
Kızlar siz benim masamdan kalkmamı mı bekliyosunuz acaba ya
Kizlar ben eve geciyorum sonta gorusmek uzere...
Kesinlikle canım...e bu menü şahane ve sen bu menüyle kilo vermişsin
umarım bi gün masandan kalkıp oturduğunda ben kilolarımdan kurtulmaya başlamış olurum ve sen çok şaşırırsınn
Kesinlikle canım...
Ben öyle listelere takılı kalamıyorum, yasaksız olmalı benim menülerim, tabii sağlıklı gıdalardan oluşmalı..
Bu listenin sırrı akşam 6 sonrası menü olmaması, sadece dün benim kız yerken dayanamadım meyve tükettim, bir de suyuma limon dilimleri ekleyip alkali derecesini yükselttim, suyumu hep limonlu içtim..
Kesinlikle canım...
Ben öyle listelere takılı kalamıyorum, yasaksız olmalı benim menülerim, tabii sağlıklı gıdalardan oluşmalı..
Bu listenin sırrı akşam 6 sonrası menü olmaması, sadece dün benim kız yerken dayanamadım meyve tükettim, bir de suyuma limon dilimleri ekleyip alkali derecesini yükselttim, suyumu hep limonlu içtim..
akrebim kaptanim tamamdir canim jubilemi guzel bir bildirimle yapayim degilmi....savunun bluemoon geliyorKuzuuuu bu hafta da kapışmaya devam senle
gece yememmenin etkisi büyükmüş. limonlu suya bende başlamalıyım.
meyveli sodaların çok işe yaramadığını duymuştum ama senin listende bol bol var. zayıflamaya mı etkili iştahı kesmeye mi yoksa sıvı alımını mı arttırmış oluyosun ki?
kasasıyla alıp içesim var günden güne vermişsin
Yalnız hemen arkamdan geliyorakrebim kaptanim tamamdir canim jubilemi guzel bir bildirimle yapayim degilmi....savunun bluemoon geliyor
HiiYalnız hemen arkamdan geliyor
duyanda sen az kilo veriyosun sansin :)Bana ne ben haftada 5 kilo vermek istiyorum.Bu hafta kilo veremeyince kollarım toparlandı en azından sadece kalın şu an lömbür lömbür değil.
Hıdrellezde hakkaten 14. takım erisin bitsin yazdım, sanırım bi cerene tutmuş
bende cok etkilenirim etrafimdaki renklerden Ama bugunun rengi bende pembe . Cantam pembe gomlegim hatta gozlugum bile pembe hayellerimde pembe .. Slimin dedigi gibi her hafta 5 kilo versem ne guzel olur :)merhaba kızlar öğle yemeğimi yedim
öğle:12.10
2 kepçe domates çorbası
4 yemek kaşığı sebze yemeği patlıcan yemeği
1 su bardağı yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
vallah kızlar diyetisyende geçen hafta 61.7 çıkmıştım başlangıç kilom : 61.7 olsun o zaman
hava gri öğrenci formları gri Allah ım ne büyük ahenk uyum elimde suluğum o ise mor Allah ım ne tezat yaşanan şuana mor rengin göz kırpışı.....
1:
Kuru fasulye yiyerek 3 kilo mu verdin . Bende iki kere azicik patates kizartmasi yedim sonrada tuttum kendimi ama bunye meselesi iste ..Kesinlikle canım...
yaaa jubile deme kuzum yaa.. Guzel sonuclar cikar tabi ama ...akrebim kaptanim tamamdir canim jubilemi guzel bir bildirimle yapayim degilmi....savunun bluemoon geliyor
duyanda sen az kilo veriyosun sansin :)
bende cok etkilenirim etrafimdaki renklerden Ama bugunun rengi bende pembe . Cantam pembe gomlegim hatta gozlugum bile pembe hayellerimde pembe .. Slimin dedigi gibi her hafta 5 kilo versem ne guzel olur :)
Kuru fasulye yiyerek 3 kilo mu verdin . Bende iki kere azicik patates kizartmasi yedim sonrada tuttum kendimi ama bunye meselesi iste ..
yaaa jubile deme kuzum yaa.. Guzel sonuclar cikar tabi ama ...
Bak sen gidersen kendimi kurufasulye pilava vurucam bide baklava cerez yiycem... Gitmee ...
duyanda sen az kilo veriyosun sansin :)
Yok be annem az vermiyorum ki ben doyumsuzum. Tam 8. haftadayım şu an, tam da 12 kilo verdim. onun da öncesinde daha kilolu olduğum bi dönem var, 78-80 kilolarda olduğum, geçen bayramda. Tatile gitmiştim bide, bikinili fotolarım öyle garip geliyor ki şu an. O zaman da diyet yapmadan vermiştim 5 6 kiloyu yalnız.
Az önce dün bize zorla mesai yaptırtan müşteri geldi, kahveyle çikolata getirmiş. Kadından çikolatalardan ötürü artık nefret ediyorum.
No cikolataaaa.. 😊😊 dayan dayan.. Vucudunun o cikolatalara ihtiyaci yokkk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok be canım bunlar yıkmaz beni.
Ben arada kaçamak yapmaktan korkmuyorum çünkü hiç. Biraz paşa gönüllü davranıyorum.
Bu 2 ayda 1 petito, 3 tane rulokat(paket değil he) ve koca bir porsiyon profiterolü gömdümCanım gerçekten istese yerim. Hırpalamam kendimi. Ama hazır doğru düzgün kilo vermediğim hafta, yooo
merak etme kaptanım biz hallederiz slimleHoşgeldin canım tekrardan
Daha önce listemize girmişmiydin?
Canım seni 14. takımın kaptan yardımcısı olarak atıyorum, slimi de senin yardımcın yapıyorum onu da sen yetiştir, eksiklerini gider kuzum olurmu..
Evet canım 2 hafta dolucak, tabi iki hafta kurallara uyarsa alınacak yoksa bu süre uzar..
fıstığımmmmerhaba azmin kanat çırpmaları
08.05.2014 perşembe menüm:
sabah:07.20
1 haşlanmış yumurta
1 kk b.peynir
5zeytin
maydonoz nane
2 dilim çavdar ekmeği
ara öğün:10.15
bir adet armut
kaptanım mükemmelsinHafta sonu akşamları, baklava ve dondurma çılgınlığı sonrası kilom tavan yaparak 70i bulmuştu
05.05.2014 Kilo : 70
Sabah:
Sarımsak turşusu 1 kaşık ve bir bardak sıcak suyla
Kahvaltı:
Peynir, pide, domates, salatalık, yeşil zeytin, siyah zeytin, mandalinalı soda, karbonatlı su 1 bardak, 1 tablet omega3
Ara:
1 fincan Türk kahvesi
Öğle:
4 adet peynirli sıkma, 1 narlı soda, 1 kola, 4 nektari
Akşam:
2 kaşık salata
Yatmadan önce:
06.05.2014 Salı Kilo: 69,6
Sabah:
Kahvaltı:
1 peynirli sıkma, 3 çeşit peynir(kaşar,burgu, köy), pide,lavaş,yeşil ve siyah zeytin, domates salatalık, şekersiz çay, 1 tablet omega3
Öğle:
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, karışık turşu.
Ara:
4-5 kiraz, 1 nektari, 1 şekersiz Türk kahvesi.
Akşam:
Yok
07.05.2014 Çarşamba Kilo:68,8
Sabah: (boğazım ağrıyordu, sarımsak turşusu yerine yoğurt karımı yemeye karar verdim) Baharatlı yoğurt karışımı, 1 porsiyon pilav üstü kurufasulyeakşam yiyemeyince evden çıkmadan hüplettim..
Kahvaltı:
3 çeşit peynir, zeytin,ekmek,şekersiz çay, 1 bardak karbonatlı su
Ara:
1 lokma karpuz
Öğle:
1 porsiyon susuz kuru fasulye, yarım dilim ekmek, çeyrek porsiyon pirinç pilavı
Ara:
Limonlu soda, 1 peynirli sıkma
Akşam:
4 erik, 2 nektari
08.05.2014 Perşembe Kilo: 67
Bu haftadan sonra menülere spor da eklenecek, tabiki günlük koşturmalarımı saymıyorum bile..
Yani artık akşamları spor çılgınlığı yaşanacak, tatlı çılgınlığı değil
harikaaaa çok sevindim canım senin adına çoktan hakettin tatlım azmettin helal olsun vallaSelammmmm kızlarrrrr
5 lere dustummm ben yaaa cok sewinçliyimm 59,80 tarihe geçireceğimmm bugünü :)
çaylar beleeşşşşİnşallah cnmmm benimm :) yeni elbise aldım onu giydim bugun herkes cok beğendi cok guzel oturmuş üzerime onunda sewinci var bugun üstümde :) hadi kutlayalım bunu :) herkese benden Şekersiz yeşil çayyyyyy
ayyy canım çok üzüldüm yaa içim bi tuhaf oldu çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallahKizlar dr a gorundum ayaktan sol ayak serce parmagimi kirmisim dr dunden beri nasil dayandin dedi esim guldu bide demezmi yazik oldu leslie de yapamazsin artik diye :) kizlar sakasi bi yana ayagimi alviya alicak ama ben sargi istedin zira benim cocuklarin pesinde kosmam imkansiz olur alcili ayakla...
liste fena değil yaa gene en kötü benim yalnızanathema8( 79,1 /78,0 /1,1 / 1,36%)
makbule007( 61.0/61.5/-0.5/-0,81%)
BLUEmoon2009( 69,9 / 69,9/ 0 / 0%)
Sozen(/89.6/88.8/0.8/0.89% )
Ceren06( 62 / 59,8 / 2,2/ 3,55%)
Slimsigara(59,6 / 59,1 / 0,5/ 0,84% )
donbul (73,1 / 73.1 /0 / %0 )
Takım ortalaması = 0,83
he he he yarış başlasııııınnnnHiiBu cumleyi asla kurmayacaktin Cok fena hirs yaptim
merak etme kaptanım biz hallederiz slimle
fıstığımmm
kaptanım mükemmelsin
harikaaaa çok sevindim canım senin adına çoktan hakettin tatlım azmettin helal olsun valla
çaylar beleeşşşş
ayyy canım çok üzüldüm yaa içim bi tuhaf oldu çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah
liste fena değil yaa gene en kötü benim yalnız
he he he yarış başlasııııınnnnşok heyecanlı şook:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?