- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.961
yok canım ben almıım ben senle nasıl kapışayım kız bir aydır yarım kilo bi ileri bi geriMakbuleee biz de kapışalım mı
Listemiz çok da iyi değil aslında kabul etmek lazım, ceren ve anathema aldı yürüttü.
Sozen kusura bakma bebeğim seninle ben ortalamadayız, iyi değil küsme olur mu?
sabit olan donbul abla ve bluecum da ayıp ettiler tabi.
ama sen çok çok çok ayıp ettin makbule!
şaka tabi kızlar.
haftaya takımca birincilik ve bireyselde ilk üçün tamamını bizden görsek nasıl seviniriz!
Bana ne ben haftada 5 kilo vermek istiyorum.Bu hafta kilo veremeyince kollarım toparlandı en azından sadece kalın şu an lömbür lömbür değil.
Hıdrellezde hakkaten 14. takım erisin bitsin yazdım, sanırım bi cerene tutmuş
Süpersin kuzummm.
Masallah kırkın kere...
Yeni elbisen hayırlı uğurlu olsun..
canimm biliyorum sut durumunu ama ayak parmağı sürpriz oldu.dun vurduysanız biliyorum ama.. Cok gecmis olsun gun yaaa...
belki bir diyet uzmanına gitsen programını değiştirsen sana enerji veriri.. İyi yapmışsın kızının spora gitmesi moral olur .. Hadi hayırlısı bakalım taze anneanne ...
Alsınlar kuzummmesimin benden istediği isler var evrak varmış biyerler bırakılacak. Yetişemiyorum bende sizin enerjinize...
Herkese güzellikler diliyorum...
merak etme kaptanım biz hallederiz slimle
fıstığımmm
kaptanım mükemmelsin
harikaaaa çok sevindim canım senin adına çoktan hakettin tatlım azmettin helal olsun valla
çaylar beleeşşşş
ayyy canım çok üzüldüm yaa içim bi tuhaf oldu çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah
liste fena değil yaa gene en kötü benim yalnız
he he he yarış başlasııııınnnnşok heyecanlı şook:18::18::18:
uyanınca:3 kuru kayısı
sabah: 40 gr nesfit çikolatalı 100 gr süt
ara:yok
öğlen:2 yumurta 1 kk beyaz peynir 5 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği domates salatalık
ara: 1 şeftali 5 yenidünya
akşam: 200 gr patlıcan yemeği 1 dilim çavdar ekmeği 100 gr yoğurt semizotu salatası
ara: 3 kuru kayısı 1 elma
Canım listen harıka :) su ve spor olayını nasıl yapıyorsun hayatım onlar kılo vermeyı gercekten cok etkiliyor cok önemli tatlım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Makbuleee biz de kapışalım mı
Listemiz çok da iyi değil aslında kabul etmek lazım, ceren ve anathema aldı yürüttü.
şaka tabi kızlar.
haftaya takımca birincilik ve bireyselde ilk üçün tamamını bizden görsek nasıl seviniriz!
spor geçen hafta hiç yapamadım ama bu hafta bomba gibi olacak artık koşu leslie pilates allah ne verdiyse
canım diyet arkadaşım ben de başladım spora azıcık.. leslie ablayla henüz yeteri kadar samimi dost olmadık şuan tanışma safhasındayız arkadaşlığımızı zamana bıraktıkhadi bakalım ama bugün arkadaşlar aaaa sen gittikçe çok zayıflıyorsun sırrın ne diye soruyorlar cevabım : yemiyorum arkadaşlar sır bu başka yolu yok !!!
harikasın tatlım ayy evet bugün bana da soruyor bi tane hoca ne yaptın diye bir yandan da 3. lahmacununu yiyordu bende yemedim hocam dedim yemedim bu kadar basit
İşim yok boş oturuyorum ya, sakın bir şey yazmayın ben kalkınca konuşursunuz
ah canım hiç sorma 50 kilo civarı çıt kırıldım bişi şimdi diyet yapan bazı arkadaşlar var yemeklerini evden getiriyor o da evden getirmeye başladı getirdiği yemekleri bi görmeniz lazım bi gün makarna bi gün patates kızartması kurabiyeler ahh ahh böylesi akıllara zararO 3. Lahmacunu yemekte olan öğretmenimiz zayıf mı :) kesin zayıftır biz yesek anında şişeriz
ahahahahahah :)İşim yok boş oturuyorum ya, sakın bir şey yazmayın ben kalkınca konuşursunuz
kendimden utandim :)Makbuleee biz de kapışalım mı
şaka tabi kızlar.
Seninkide mehteran takimi gibi olmuş aynı bende oyleyim ya pofff :/yok canım ben almıım ben senle nasıl kapışayım kız bir aydır yarım kilo bi ileri bi geriben kendimle yarışıyorum sen cerenle yarış bence ayıp oldu di mi yaa püff
kiiiizzz valla beddua ettimde daha cok zayiflasinda bol gelsin ustunde pot dursun dedimdi valla cay dokulsun dimedimdi ...Saol tatlım :) saolasun arkadaslar üstüme çay döktülernazara geldim sanırım
sismek ne kelime millete yaramiyo ki biz uiyince maasallah lop lop et oluyo. .O 3. Lahmacunu yemekte olan öğretmenimiz zayıf mı :) kesin zayıftır biz yesek anında şişeriz
ben deli kadire baglicam bu gidisle nerde benim hunim :)ah canım hiç sorma 50 kilo civarı çıt kırıldım bişi şimdi diyet yapan bazı arkadaşlar var yemeklerini evden getiriyor o da evden getirmeye başladı getirdiği yemekleri bi görmeniz lazım bi gün makarna bi gün patates kızartması kurabiyeler ahh ahh böylesi akıllara zararbu haksızık nedennn efkarlandım bak şimdi
yok canım ne alınması valla kız ben ödeyeyim o çayları ceza bana bugün iyiyim ama o halsizlik gitti çok şükür benim vücut yeni topluyor daha kendini ayrıcana siz bana tüklendiniz ama ben az önce regl oldumahahahahahah :)
Ala sana benden haber misafirim geldi gecmis olsuna :) sozde hasta benim ama ben sargili ayagimla bile yaptin hizmetlerini...
kendimden utandim :)
Ben yine sabitim hep beraber makbusa yuklenelim bence hatta cerenin ismarladigi yrsil caylarin parasini makbus versin :)
Makbulecim datlum alinmiyosun dimi bidenem :)
Not:valla sakaydi :)
Seninkide mehteran takimi gibi olmuş aynı bende oyleyim ya pofff :/
kiiiizzz valla beddua ettimde daha cok zayiflasinda bol gelsin ustunde pot dursun dedimdi valla cay dokulsun dimedimdi ...
sismek ne kelime millete yaramiyo ki biz uiyince maasallah lop lop et oluyo. .
ben deli kadire baglicam bu gidisle nerde benim hunim :)
slimcim alınmadın di mi tatlım :26::26::26:
Canımcımm nerdesin şimdide sen yoksun
çok çalıştırıyolar seni yaakız yok ne alıncam
Yoğunlaştım ben yaa
Ben yine mesaiye kalıcam bu akşam, offf
9da işten çıkabilmek bile hayal oldu.
çok çalıştırıyolar seni yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?