Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım ben almıım ben senle nasıl kapışayım kız bir aydır yarım kilo bi ileri bi geri ben kendimle yarışıyorumsen cerenle yarış bence ayıp oldu di mi yaa püff

uyanınca:3 kuru kayısı

sabah: 40 gr nesfit çikolatalı 100 gr süt

ara:yok

öğlen:2 yumurta 1 kk beyaz peynir 5 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği domates salatalık

ara: 1 şeftali 5 yenidünya

akşam: 200 gr patlıcan yemeği 1 dilim çavdar ekmeği 100 gr yoğurt semizotu salatası

ara: 3 kuru kayısı 1 elma

Dileğin için saol canımm bitanesinn valla :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol tatlım :) saolasun arkadaslar üstüme çay döktüler nazara geldim sanırım

😄 saol cnm benim haftaya cok iyi bir sonuç alacaksın mutlaka eminim :)

Canım listen harıka :) su ve spor olayını nasıl yapıyorsun hayatım onlar kılo vermeyı gercekten cok etkiliyor cok önemli tatlım

Kızlar bugünkü menüm şöyle;

Kahvaltıdan önce;
1 bardak lahana suyu

Kahvaltı;
Iceberg - maydonoz- Dereotu- 1 adet bol limonlu
1 ince dilim tam buğday ekmegı
Yeşilçay

Ara;
1 bardak lahana suyu
2 adet kuru kayısı

Öğle;
Izgara köfte 3 adet
Bol limonlu yeşillik salatası

Ara;
1 bardak lahana suyu
3 adet çilek

Akşam;
Bakla yemeği
Light yoğurt

Yatmadan önce
2 su bardağı lahana suyu

3 mil leslie
300 adet mekik

Toplamda 1 litre lahana suyu + 1,5 litre karbonatlı su

Canım listen harıka :) su ve spor olayını nasıl yapıyorsun hayatım onlar kılo vermeyı gercekten cok etkiliyor cok önemli tatlım

spor geçen hafta hiç yapamadım ama bu hafta bomba gibi olacak artık koşu leslie pilates allah ne verdiyse

slimcim alınmadın di mi tatlım :26::26::26:

spor geçen hafta hiç yapamadım ama bu hafta bomba gibi olacak artık koşu leslie pilates allah ne verdiyse

canım diyet arkadaşım ben de başladım spora azıcık.. leslie ablayla henüz yeteri kadar samimi dost olmadık şuan tanışma safhasındayız arkadaşlığımızı zamana bıraktık hadi bakalım ama bugün arkadaşlar aaaa sen gittikçe çok zayıflıyorsun sırrın ne diye soruyorlar cevabım : yemiyorum arkadaşlar sır bu başka yolu yok !!!

harikasın tatlım ayy evet bugün bana da soruyor bi tane hoca ne yaptın diye bir yandan da 3. lahmacununu yiyordu bende yemedim hocam dedim yemedim bu kadar basit

harikasın tatlım ayy evet bugün bana da soruyor bi tane hoca ne yaptın diye bir yandan da 3. lahmacununu yiyordu bende yemedim hocam dedim yemedim bu kadar basit

O 3. Lahmacunu yemekte olan öğretmenimiz zayıf mı :) kesin zayıftır biz yesek anında şişeriz

O 3. Lahmacunu yemekte olan öğretmenimiz zayıf mı :) kesin zayıftır biz yesek anında şişeriz

ah canım hiç sorma 50 kilo civarı çıt kırıldım bişi şimdi diyet yapan bazı arkadaşlar var yemeklerini evden getiriyor o da evden getirmeye başladı getirdiği yemekleri bi görmeniz lazım bi gün makarna bi gün patates kızartması kurabiyeler ahh ahh böylesi akıllara zarar bu haksızık nedennn efkarlandım bak şimdi

İşim yok boş oturuyorum ya, sakın bir şey yazmayın ben kalkınca konuşursunuz
ahahahahahah :)
Ala sana benden haber misafirim geldi gecmis olsuna :) sozde hasta benim ama ben sargili ayagimla bile yaptin hizmetlerini...

kendimden utandim :)
Ben yine sabitim hep beraber makbusa yuklenelim bence hatta cerenin ismarladigi yrsil caylarin parasini makbus versin :)
Makbulecim datlum alinmiyosun dimi bidenem :)
Not:valla sakaydi :)

yok canım ben almıım ben senle nasıl kapışayım kız bir aydır yarım kilo bi ileri bi geri ben kendimle yarışıyorumsen cerenle yarış bence ayıp oldu di mi yaa püff
Seninkide mehteran takimi gibi olmuş aynı bende oyleyim ya pofff :/
Saol tatlım :) saolasun arkadaslar üstüme çay döktüler nazara geldim sanırım

kiiiizzz valla beddua ettimde daha cok zayiflasinda bol gelsin ustunde pot dursun dedimdi valla cay dokulsun dimedimdi ...

sismek ne kelime millete yaramiyo ki biz uiyince maasallah lop lop et oluyo. .

ben deli kadire baglicam bu gidisle nerde benim hunim :)

yok canım ne alınması valla kız ben ödeyeyim o çayları ceza bana bugün iyiyim ama o halsizlik gitti çok şükür benim vücut yeni topluyor daha kendini ayrıcana siz bana tüklendiniz ama ben az önce regl oldum haftaya perşembe bomba olacağım bomba hedefim 60 artık hatta 59.9 ama tabi bu oturduğum yerden biraz zor o yüzden saat 8 den sonra olmayacağım burda zira leslie ablamla 6 dayanabilirsem 9 mile randevum var

sismek ne kelime millete yaramiyo ki biz uiyince maasallah lop lop et oluyo. .

ben deli kadire baglicam bu gidisle nerde benim hunim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…