- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #100.981
Canim yanlış hatırlamıyorsam akrep seni davet etmiş.yani takımdasin artik.. Hosgeldin.. Sende konuşmalara katil istediğin gibi.. Yediklerini içtiklerini yaptığın sporları paylaş.iki hafta listeye girmiyorsun üçüncü hafta listeye girersin..
Bu Arda yarin sabah kilo bildiriyoruz haberin olsun..
bugünün son yemeğinide 1 saat önce yedim..
sabah kahvaltıda 1 yumurtadan omlet 2 dilim ekmek domates salatalık bi bardak açık çay
ara öğün bi yeşil elma
(komşuma çay içmeye gittim kek yapmıştı hemde ıslak kek şahane görünüyodu ancak yemedim. yediğim şeylerin arasına yemediğimide sokuşturmak istiyorum çünkü hala aklımdabi de üstüne diyete başladım die alaya alındım çok zoruma gitti... en güzel kapak inşallah kilo verdiğimde olacak )
akşam yemeğinde 5 çiğ köfteyi marul ve domatesle yedim. yanındada bi bardak ayran içtim.
aralarda bol bol su bi bardak yeşil çay, bi bardak açık çay ve az şekerli kahve var.
spor yapma yada yürüme şansım olmadı. onun yerine ev işi yaptım. umarım spor yerine geçer
bugünkü menüm
SABAH
1 Kase tarhana çorbası
ÖĞLE
yarım pide
ayran salata
Ara
kuru meyve
Akşam
makarna
spor: bugün izin verdim spor için kendime:)
bugünün son yemeğinide 1 saat önce yedim..
sabah kahvaltıda 1 yumurtadan omlet 2 dilim ekmek domates salatalık bi bardak açık çay
ara öğün bi yeşil elma
(komşuma çay içmeye gittim kek yapmıştı hemde ıslak kek şahane görünüyodu ancak yemedim. yediğim şeylerin arasına yemediğimide sokuşturmak istiyorum çünkü hala aklımdabi de üstüne diyete başladım die alaya alındım çok zoruma gitti... en güzel kapak inşallah kilo verdiğimde olacak )
akşam yemeğinde 5 çiğ köfteyi marul ve domatesle yedim. yanındada bi bardak ayran içtim.
aralarda bol bol su bi bardak yeşil çay, bi bardak açık çay ve az şekerli kahve var.
spor yapma yada yürüme şansım olmadı. onun yerine ev işi yaptım. umarım spor yerine geçer
hımmm gayet sağlıklı bir menü canım tebrik ederim
coook uzun zmaandir makarna yemiodum kizlar tartida 56.4 u gorunce hemen bozdum niyeti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inanmıyorum 56 larda mısın aaaa süpersin ne kadar zamanda verdin kilo canım ne kadar verdin biraz bahseder misin şekerim
Kaptanım krebimKuzu kuru fasulye sadece dünkü menümdüYaa ben hem yerim hem kilo veririm canikom önemli olan yeme saatlerinde
... bugünün rengi pembe değil turuncu canım..Ateş gruplarından yay burcuna ait bigündeyiz ve enerjisini turuncu rengi ile yükseltebiliriz.. Huzur ve aşk günü olan Cuma'nın rengi pastel renk yani pembe yarına daha güzel uyuyor...
Kadınında sevilmeyesi varmış..napcen kuzum...Yok be annem az vermiyorum ki ben doyumsuzum. Tam 8. haftadayım şu an, tam da 12 kilo verdim. onun da öncesinde daha kilolu olduğum bi dönem var, 78-80 kilolarda olduğum, geçen bayramda. Tatile gitmiştim bide, bikinili fotolarım öyle garip geliyor ki şu an. O zaman da diyet yapmadan vermiştim 5 6 kiloyu yalnız.
Az önce dün bize zorla mesai yaptırtan müşteri geldi, kahveyle çikolata getirmiş. Kadından çikolatalardan ötürü artık nefret ediyorum.
Slimcim hiç ilk uc bizden çıkmadı dimi.. Ay ne guzel olurdu valla...1. Ben 2.makbule 3. Sen ne guzel olurduda yanlış hayal bunlar .. Gununrengi turuncuymus , turuncu hayel kuralım dimi...Makbuleee biz de kapışalım mı
Listemiz çok da iyi değil aslında kabul etmek lazım, ceren ve anathema aldı yürüttü.
Sozen kusura bakma bebeğim seninle ben ortalamadayız, iyi değil küsme olur mu?
sabit olan donbul abla ve bluecum da ayıp ettiler tabi.
ama sen çok çok çok ayıp ettin makbule!
şaka tabi kızlar.
haftaya takımca birincilik ve bireyselde ilk üçün tamamını bizden görsek nasıl seviniriz!
Bosver kuzum nazar çıkmış sana bisey olmasında Allah'a emanet ol..Saol tatlım :) saolasun arkadaslar üstüme çay döktülernazara geldim sanırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
söyleseydin bugun mesai bırakanlara hediyeler light olsun diye...kız yok ne alıncam
Yoğunlaştım ben yaa
Ben yine mesaiye kalıcam bu akşam, offf
9da işten çıkabilmek bile hayal oldu.
Sende anılıyormuşum dikiş nakış ısinden.. Ben cok severim dikişiTek kalsam yine üzülmicem.
Benimle beraber modelhane, model dikim, aksesuar, şöför herkes kalmak zorunda kalıyor.
Nerden iş değiştirdim ben aman yaa
Hayırlı olsun canim.. İnsallah guzel kilolar verirsin..Canım beni gogo 1. Takıma aldı çok sağol yine de :) ben hilal bu arada farklı takımlarda olsak da amacımız aynı canım :)
sevilaycim evde adimsayarimi yanıma aldım saatlerce is yaptım ama hepi topu 1000 adim olmuştu...sen fırsat buldukça kendini yollara vur dışarlara at... Walla daha iyi geliyor...bugünün son yemeğinide 1 saat önce yedim..
ara öğün bi yeşil elma
dun kabine girdim iki tane satış görevlisi kendi aralarında birini cekistiriyolar.. Cok kilolu. Okadar dalga geçiyoruz belki rejim yapar diye hiç umursamiyor vs... Birsuru konuştular bir hışmına kabinden giyinip cıktım anlatamam.. Etrafta 6-7 tane gorevli kim dedi yetişemedim...waryaa tanımadığım bir kız icin gazetelerin 3. Sayfalarına çıkacaktım nerdeyse...etrafta kendini bilmez cok sahiden...Su alay edenleri de hic anlayamiyorum yani. Tesvik edeceklerine. Aaa yinemi diyet, derler ya uyuz olurum. Bosver takma. Kilolari verince sen alay edersin 😊😊
Dun evde makarna vardı zoooor tuttum kendimi.. Yeseydim kesin bugun ikinci makbule vakası yasadıkbugünkü menüm
SABAH
1 Kase tarhana çorbası
ÖĞLE
yarım pide
ayran salata
Ara
kuru meyve
Akşam
makarna
spor: bugün izin verdim spor için kendime:)
Teşekkürler canım:)harikasın kuzum
canim gayet iyi bence az kilon kaldı ya ondandir.61.0/61.5/-0.5/-0,81%
oh olsun bana gene yarım kiloyla atlatmam bile mucize yani ama durun haftaya bomba olacak zaten ben bir hafta iyiysem 1 hafta kesin kötüyüm ama regl de oldum olacak davul gibiyim
Canim hep aynı tartida tartil bence58/56.4/1.6 vermisim gbi gorunuyor ama farkli bir tartida tartildm kizlar benmki gramli olcmedigi icin. insallah vermisimdir. erkenden yapayim kilo bildirimimi on dk snra subede tplantmz var ve ben hala yoldaym dua edin yetiseyim:-(
Slimsigara(59,6 / 59,1 / 0,5/ 0,84% )
Teşekkürler tatlım az öz gidiyorum isteHarikasın bebek!
Seni kınıyorum!
Şınav pozisyonu al o pozisyonda 300 mekik çek!
gayet güzel giAyosun canımGunaydiinnn
98 / 97,2 / 0,81%
Wawwww hızlı başlangıç olmuş süpersingünaydın kızlarr
yüzde hesaplamasını nasıl yapıyorsunuz? ahhh bu cehalet anlatıverin sevabınıza
geçen haftaki kilom :109.2
bugün kilom: 107.4
dün spor ; 60 dk tempolu yürüyüş
10 dk bisiklet
100 twist
teşekkür ederim canımHerkese günaydın.
Sozen(/89.6/88.8/0.8/0.89% )
Süpersin canim istikrarlı gidişine
Haftaya cok daha iyi olur kuzum merak etme.. Bu hafta ciddi bir süreçten geçtin hatırlasana bunada sukur... Ama haftaya hersey cok guzel olabilir...
en kötü halin bile guzel fıstığım...
Daha kahvaltı yapmadık ama leslie 3 mile yaptık aile boyu.
Kizlar dr a gorundum ayaktan sol ayak serce parmagimi kirmisim dr dunden beri nasil dayandin dedi esim guldu bide demezmi yazik oldu leslie de yapamazsin artik diye :) kizlar sakasi bi yana ayagimi alviya alicak ama ben sargi istedin zira benim cocuklarin pesinde kosmam imkansiz olur alcili ayakla...
grup ne kadar hareketlendi dimi alıntı yapmaktan yoruldum valla anladigim biri varsa özür bu arada bu hafta hedef kilolarımızı da yazicaktik makbulecim benim hedefim 73
Selam ben 1. Takımdan hilall :)[Q UOTE=Makbule007;35220199]evetttt hatırladım şimdi benim hedefim de ımm 54 yok 55 olsun yok yok son 56
ayyy sen daha işte misin canım :26::26:zaten bütün enerjin gitmiştir tatlım dert etme kaçamak sayılmaz zatenkizlar yarim lavas icine tavuk sis durum yemek zorunda kaldim.
ısten de yarim saate cikarim. Eve gidip lesliemi yapicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?