Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar akşam yemeğimi yedim

akşam:18.00
2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 kk beyaz peynir ( et yiyemediğim için)
1 domatesve salatalık

hadi bakalım .....

Canım beni gogo 1. Takıma aldı çok sağol yine de :) ben hilal bu arada farklı takımlarda olsak da amacımız aynı canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugünün son yemeğinide 1 saat önce yedim..

sabah kahvaltıda 1 yumurtadan omlet 2 dilim ekmek domates salatalık bi bardak açık çay

ara öğün bi yeşil elma

(komşuma çay içmeye gittim kek yapmıştı hemde ıslak kek şahane görünüyodu ancak yemedim. yediğim şeylerin arasına yemediğimide sokuşturmak istiyorum çünkü hala aklımda bi de üstüne diyete başladım die alaya alındım çok zoruma gitti... en güzel kapak inşallah kilo verdiğimde olacak )

akşam yemeğinde 5 çiğ köfteyi marul ve domatesle yedim. yanındada bi bardak ayran içtim.

aralarda bol bol su bi bardak yeşil çay, bi bardak açık çay ve az şekerli kahve var.

spor yapma yada yürüme şansım olmadı. onun yerine ev işi yaptım. umarım spor yerine geçer

Bugun menumde bambaska seyler yazmistim. Bambaska seyler yedim ☺️☺️ oglen kabak yemegi demistim, omlet oldu. Aksam mercimek yemegi demistim, et sote ve 4 kasik bulgur pilavi oldu ☺️☺️ yine diyet bozulmadi ama kaloriler degismistir azicik

Su alay edenleri de hic anlayamiyorum yani. Tesvik edeceklerine. Aaa yinemi diyet, derler ya uyuz olurum. Bosver takma. Kilolari verince sen alay edersin 😊😊

bugünkü menüm
SABAH
1 Kase tarhana çorbası
ÖĞLE
yarım pide
ayran salata
Ara
kuru meyve
Akşam
makarna
spor: bugün izin verdim spor için kendime:)

canım ya boşver ben de diyete başladığım zaman çoğu insan diyet mi ne gerek var yapamazsın ki caydırmaya filan kalktılar kıskançlıklarından ama şuan canım bak 60 lara yaklaştımm

inanmıyorum 56 larda mısın aaaa süpersin ne kadar zamanda verdin kilo canım ne kadar verdin biraz bahseder misin şekerim

canimcim bn 58 kilo olarak tRtmistm kndi tartimda bi hfta snra spir salonunun tartsnda 56.4 gordum blmiorm oyuzden grcktn verdmmi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam güzeller
Bu sabah leslie 3 mile yapıldı
Ustune ekmeksiz guzel bir kahvaltı yapıldı
Fizik tedavi nin arkasından Kızılay'a gidildi oradan Tübitak'a yürüdü 40 dakika ordan geri Kızılay'a yürüdü 40 dakika daha Kızılay'da ozel dersim vardı iki saat yapıldı
Bir muz ve 5 Malta eriği yendi o arada
Eve gelindi 1 kase mercimek corbasi ve light yoğurt tüketildi .
Simdi 14 .gurup takipte
Kaptanım krebimtuh bileydim turuncu biseyler giyinirdim bugun.. Yarin ask gunu demek heyecan yaptım ... Kocam okumasın bunu tövbe tövbe
Kadınında sevilmeyesi varmış..napcen kuzum...
Slimcim hiç ilk uc bizden çıkmadı dimi.. Ay ne guzel olurdu valla...1. Ben 2.makbule 3. Sen ne guzel olurduda yanlış hayal bunlar .. Gununrengi turuncuymus , turuncu hayel kuralım dimi...
Cerennnn cim benim birinci oldugum turuncu hayalde valla sana mertebe bulamadım bile.. Yıldızlı yıldızlı 1. Sen olursun herhal..

Saol tatlım :) saolasun arkadaslar üstüme çay döktüler nazara geldim sanırım

Bosver kuzum nazar çıkmış sana bisey olmasında Allah'a emanet ol..
kız yok ne alıncam

Yoğunlaştım ben yaa
Ben yine mesaiye kalıcam bu akşam, offf
9da işten çıkabilmek bile hayal oldu.
söyleseydin bugun mesai bırakanlara hediyeler light olsun diye...
Tek kalsam yine üzülmicem.
Benimle beraber modelhane, model dikim, aksesuar, şöför herkes kalmak zorunda kalıyor.
Nerden iş değiştirdim ben aman yaa
Sende anılıyormuşum dikiş nakış ısinden.. Ben cok severim dikişi
Canım beni gogo 1. Takıma aldı çok sağol yine de :) ben hilal bu arada farklı takımlarda olsak da amacımız aynı canım :)

Hayırlı olsun canim.. İnsallah guzel kilolar verirsin..
sevilaycim evde adimsayarimi yanıma aldım saatlerce is yaptım ama hepi topu 1000 adim olmuştu...sen fırsat buldukça kendini yollara vur dışarlara at... Walla daha iyi geliyor...

dun kabine girdim iki tane satış görevlisi kendi aralarında birini cekistiriyolar.. Cok kilolu. Okadar dalga geçiyoruz belki rejim yapar diye hiç umursamiyor vs... Birsuru konuştular bir hışmına kabinden giyinip cıktım anlatamam.. Etrafta 6-7 tane gorevli kim dedi yetişemedim...waryaa tanımadığım bir kız icin gazetelerin 3. Sayfalarına çıkacaktım nerdeyse...etrafta kendini bilmez cok sahiden...

bugünkü menüm
SABAH
1 Kase tarhana çorbası
ÖĞLE
yarım pide
ayran salata
Ara
kuru meyve
Akşam
makarna
spor: bugün izin verdim spor için kendime:)
Dun evde makarna vardı zoooor tuttum kendimi.. Yeseydim kesin bugun ikinci makbule vakası yasadık

harikasın kuzum
Teşekkürler canım:)
61.0/61.5/-0.5/-0,81%

oh olsun bana gene yarım kiloyla atlatmam bile mucize yani ama durun haftaya bomba olacak zaten ben bir hafta iyiysem 1 hafta kesin kötüyüm ama regl de oldum olacak davul gibiyim
canim gayet iyi bence az kilon kaldı ya ondandir.
Canim hep aynı tartida tartil bence
Slimsigara(59,6 / 59,1 / 0,5/ 0,84% )

Harikasın bebek!

Seni kınıyorum!
Şınav pozisyonu al o pozisyonda 300 mekik çek!
Teşekkürler tatlım az öz gidiyorum iste

Gunaydiinnn

98 / 97,2 / 0,81%
gayet güzel giAyosun canım

Wawwww hızlı başlangıç olmuş süpersin

teşekkür ederim canım

Ayy canım çok geçmiş olsun

Grup ne kadar hareketlendi dimi alıntı yapmaktan yoruldum valla anladigim biri varsa Özür bu arada bu hafta hedef kilolarımızı da yazicaktik Makbulecim benim hedefim 73

[Q UOTE=Makbule007;35220199]evetttt hatırladım şimdi benim hedefim de ımm 54 yok 55 olsun yok yok son 56 [/QUOTE]
Selam ben 1. Takımdan hilall :)

Kizlar yarim lavas icine tavuk sis durum yemek zorunda kaldim.
Isten de yarim saate cikarim. Eve gidip lesliemi yapicam.

kizlar yarim lavas icine tavuk sis durum yemek zorunda kaldim.
ısten de yarim saate cikarim. Eve gidip lesliemi yapicam.

ayyy sen daha işte misin canım :26::26:zaten bütün enerjin gitmiştir tatlım dert etme kaçamak sayılmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…