- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.021
Sagol canm asıl aksam yemeğinde olanlar oluyor iste .erken yiyebilsem hersey cok guzel olur da .. Geç kalkınca tüm gun kayıyor malesef..ohhhhh mis gibi tatlım gayet sağlıklı bir kahvaltı ben de diyetisyene gidiyorum buna benzer bir kahvaltı veriyor şekerim
Gündüz yeseydin tüm gun yuzunde bir gülümsemeyle dolaşırdin.gece yiyip yatmissin.. Tadına bile varamazmışsın canimvalla yedim
ölse miydim
Kızlar ne takıyonuz Allah aşkına.
Dün biri bana "bu senin diyet yapmış halin mi?" dedi, ben de ona "dip boya yaptırmak diyet yapmaktan daha kolay canım sen bana laf çarpmadan önce onu hallet istersen" dedim.
Sagol canm asıl aksam yemeğinde olanlar oluyor iste .erken yiyebilsem hersey cok guzel olur da .. Geç kalkınca tüm gun kayıyor malesef..
Canim baya azimlisin.. İnsallah kısa sürede hedefine ulaşırsın.. Burda insan daha motive oluyor aynı duyguları yaşayan insanlar.Bu cok guzel...
Dün biri bana "bu senin diyet yapmış halin mi?" dedi, ben de ona "dip boya yaptırmak diyet yapmaktan daha kolay canım sen bana laf çarpmadan önce onu hallet istersen" dedim.
bugunku menum
sabah
1 bardak sut
oglen
250 yada 125 gr mangal kofte yemegi dusunuorm
ayran
salata
ara
yesilcay
aksam
corba
spor:kaslarim cok agriyo galba cok zorladm karar vermedm belki sadece yurume bandinda gecirebilirm
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
Gündüz yeseydin tüm gun yuzunde bir gülümsemeyle dolaşırdin.gece yiyip yatmissin.. Tadına bile varamazmışsın canim
Sendeki laflarda kimsede yokiyi de o hatun ne demeye kasindi anlamadım ?
sozen dün çok güzel hareket etmişsin yediklerinde gayet güzell
absolut123 menün çok güzel cnm
su84 diyetisyenin bana söylediğini aktarim cnm belki biliyorsunuzdur ama duramayacam yazmadan dediki meyvenin içindede bi miktar şeker var diyette normalde şeker yemediğin için vücut o meyvenin şekerinide hemen depolamaya çalışır bunu dengelemek için 1 porsiyon meyve arkasından 1 çay brd süt yada yoğurt yada 1 su brd ayran tüketeceğiz
sevilaydgn giden kiloları gördükçe ben vermişim gibi mutlu oluyorum azmin daim olsun arkadaşım
slimsigara hehehe süper cvp olmuş dip boya
Hahahah cok guldum alemsin yaaa 😆😆
kafamız dağılsın yoksa kafayı yiyeceğiz diyetten
EY HAYAT HER ŞEYE RAĞMEN GÜZELDİN
Ey hayat her vurdukça daha derin kuyulara atıyorsun beni
Her çıkmak istediğimde, rüzgarınla getirdiğin acı yağmurlarla çukurlarının topraklarını çamurlaştırıyorsun, çıkmam daha zor olsun diye çukurun bataklığa dönüşüyor haykırışlarım rüzgarının sesinden duyulmuyor.
Yalnız bırakışın en acımasız silahın, silahınla her ateş ettiğinde umutlarıma hedef alıyorsun ama çok iyisin işinde, umutlarımı hep on ikiden vuruyorsun alnından kalbinden kanatıyorsun kanlarını usul usul
Şimdi yine bir kurşun ve yine bir dibe çöküş, biliyorum, o çukurdan çıkmamam için birazdan yağmurunu akıtacaksın işim daha da zorlansın diye rüzgarını çok sert estireceksin ki isyanım tutsak kelimelerim daha doğrusu kısık cümlelere saklı olan haykırışlarım duyulmasın diye belki gelip de bir kurtaran olmasın diye sesimi rüzgarına katıp gideceksin
Şimdi dersin herkesin bana söyleyecek lafları var nasıl olsa adımız hayat, her adım geçtikçe ,siz insanlar atıp tutuyorsunuz arkamdan
Ama ben, atıp tutmuyorum sana sadece insaf et ya yok et ya yaşat! dipsiz kuyularda geleceğe dair ışıklar gösteriyorsun bana lakin karanlıktayken ışığını göstersen neye yarar sonra o ışığı benden aldıktan sonra hiç ışığı gösterme ya da karanlıklarda bırakma beni..
Gerçi artık ışığını göstersen de sana kanacak değilim beni karanlıkta o kadar çok bıraktın ki o kadar vurdun ki umutlarımı alnından karanlıkta var olmaya alıştım ben. ışık olmasa da olur umudu zaten hiç istemem artık umutlarım çıkmadıktan sonra, umut etmeden yaşamak da iyiymiş en azından cebinde hayal kırıkları yok kazançlısın aslında, cebimde hayal kırıklarıyla dolaşmaktansa umudun can çekişmesine bakakalırım daha iyi
Şimdi atacaksan at dipsiz kuyularına yağmurlarını yağdıracaksan yağdır çünkü sen yendin beni!!!
Ben artık yokum bu oyunda, dipsiz kuyularda masum kelimelerdeki isyanım olmayacak haykırışlarım susacak usul usul akacak sessizliğim yok oluşa bir kelebeğin ölürken renklerini kaybedişindeki gize kapılarak sana teslim olacağım silahına gerek yok alnından vuracağım umutlarım yok artık, rüzgarlarının sert esmesine gerek yok haykırışlarım yok artık, sadece ben varım artık, ne kalp ne duygu ruh sadece beden işine yarar mı artık bilmiyorum ama sen kazandın ben kaybettim geç de olsa anladım sana karşı koyulmazmış savur şimdi beni yalnızlığın diyarına ayrılık rüzgarınla üşüt çünkü bedende hala kanım dolaşıyor donduğum zaman söyle gözlerimi kapattığımda sana ey hayat her şeye rağmen yine de güzeldin demem için evet hayat her şeye rağmen yine de güzeldin
yazan: Türkçeci SU
Beğen butonum çalışmadı.
Eline mi sağlık denir bilmiyorum, çok güzel olmuş.
Eskiden ben de çok yazardım, blogum vardı ama yazılarım böyle değildi tabi.
Hehehe alemsin annemm çok yaşa emi bende önce suya karbonat kattım beğenmedim sonra limonlu hoşuma gitti 1 litreye şölee gözlararı :)berna sen yakında ölürsün gibime geliyor.
yeniyim ya iş yerinde, beni ezecek keko. naparım ben adamı haberi yok tabi
akşam yedim valla, işin kötüsü rüyamda doğum kilolarımı vermeye çalışıyordum!
ne doğumu ne kilosu diyemeden ter attım valla.
normalde kimseye kalkıp böyle bişi demem. bana ne milletin saçından başından. ama bana çamur atacaksa kendi de batmayı göze alacak.
---
Kızlar beni depresyona sokup diyete girmeme sebep olan eski sevgilimle feci kapıştık. Fbooktan silmeler whatsapptan engellemeler falan. Tam iki ay önce bugün bu olduğunda anam babam ölmüş gibi kenara çöküp ağlamıştım. Bugün de diyorum ki "neyse sporu aksatıyodum hırslanırım şimdi iyi olur"Akşam olsa da eve gidip leslie 94809458093589058 mile yapsam Zaten başkasına aşık olmuştum, çok da tın
Bu arada bu limonlu yapınca 1 litre su içtim ben bu saate kadar ya
kafamız dağılsın yoksa kafayı yiyeceğiz diyetten
Her çıkmak istediğimde, rüzgarınla getirdiğin acı yağmurlarla çukurlarının topraklarını çamurlaştırıyorsun, çıkmam daha zor olsun diye çukurun bataklığa dönüşüyor haykırışlarım rüzgarının sesinden duyulmuyor.
Yalnız bırakışın en acımasız silahın, silahınla her ateş ettiğinde umutlarıma hedef alıyorsun ama çok iyisin işinde, umutlarımı hep on ikiden vuruyorsun alnından kalbinden kanatıyorsun kanlarını usul usul
Şimdi yine bir kurşun ve yine bir dibe çöküş, biliyorum, o çukurdan çıkmamam için birazdan yağmurunu akıtacaksın işim daha da zorlansın diye rüzgarını çok sert estireceksin ki isyanım tutsak kelimelerim daha doğrusu kısık cümlelere saklı olan haykırışlarım duyulmasın diye belki gelip de bir kurtaran olmasın diye sesimi rüzgarına katıp gideceksin
Şimdi dersin herkesin bana söyleyecek lafları var nasıl olsa adımız hayat, her adım geçtikçe ,siz insanlar atıp tutuyorsunuz arkamdan
Ama ben, atıp tutmuyorum sana sadece insaf et ya yok et ya yaşat! dipsiz kuyularda geleceğe dair ışıklar gösteriyorsun bana lakin karanlıktayken ışığını göstersen neye yarar sonra o ışığı benden aldıktan sonra hiç ışığı gösterme ya da karanlıklarda bırakma beni..
Gerçi artık ışığını göstersen de sana kanacak değilim beni karanlıkta o kadar çok bıraktın ki o kadar vurdun ki umutlarımı alnından karanlıkta var olmaya alıştım ben. ışık olmasa da olur umudu zaten hiç istemem artık umutlarım çıkmadıktan sonra, umut etmeden yaşamak da iyiymiş en azından cebinde hayal kırıkları yok kazançlısın aslında, cebimde hayal kırıklarıyla dolaşmaktansa umudun can çekişmesine bakakalırım daha iyi
Şimdi atacaksan at dipsiz kuyularına yağmurlarını yağdıracaksan yağdır çünkü sen yendin beni!!!
Ben artık yokum bu oyunda, dipsiz kuyularda masum kelimelerdeki isyanım olmayacak haykırışlarım susacak usul usul akacak sessizliğim yok oluşa bir kelebeğin ölürken renklerini kaybedişindeki gize kapılarak sana teslim olacağım silahına gerek yok alnından vuracağım umutlarım yok artık, rüzgarlarının sert esmesine gerek yok haykırışlarım yok artık, sadece ben varım artık, ne kalp ne duygu ruh sadece beden işine yarar mı artık bilmiyorum ama sen kazandın ben kaybettim geç de olsa anladım sana karşı koyulmazmış savur şimdi beni yalnızlığın diyarına ayrılık rüzgarınla üşüt çünkü bedende hala kanım dolaşıyor donduğum zaman söyle gözlerimi kapattığımda sana ey hayat her şeye rağmen yine de güzeldin demem için evet hayat her şeye rağmen yine de güzeldin
1 litre suya ne kadar limon koydun ne kadar beklettin kuzum ben hic su icemiyorum acim ama zayiflayamiyorum cunki su icmeyi unutuyorum. Bende hatirlatma yapcam telefona . Telefonhm iyice kafayi yedi esimden baskasi arayamiyor. Acaba esimmi ayarlariyla oynadi :) yenisini alicam arastirma asamasindayim .. Bu arada ryanda kiz mi dogurdun erkekmi ruya yorumlarina bakicam :)berna sen yakında ölürsün gibime geliyor.
yeniyim ya iş yerinde, beni ezecek keko. naparım ben adamı haberi yok tabi
akşam yedim valla, işin kötüsü rüyamda doğum kilolarımı vermeye çalışıyordum!
ne doğumu ne kilosu diyemeden ter attım valla.
normalde kimseye kalkıp böyle bişi demem. bana ne milletin saçından başından. ama bana çamur atacaksa kendi de batmayı göze alacak.
---
Kızlar beni depresyona sokup diyete girmeme sebep olan eski sevgilimle feci kapıştık. Fbooktan silmeler whatsapptan engellemeler falan. Tam iki ay önce bugün bu olduğunda anam babam ölmüş gibi kenara çöküp ağlamıştım. Bugün de diyorum ki "neyse sporu aksatıyodum hırslanırım şimdi iyi olur"Akşam olsa da eve gidip leslie 94809458093589058 mile yapsam Zaten başkasına aşık olmuştum, çok da tın
Bu arada bu limonlu yapınca 1 litre su içtim ben bu saate kadar ya
eline saglik canimm ..kafamız dağılsın yoksa kafayı yiyeceğiz diyetten
kizlar kilo verip oyle oleyim bari cesedm guzel olsn bari
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?