Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

süperrrrrrrrrrrrrrrrr ötesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Biz çikolata yiyemeyeceğimiz için 2. madde kalıyor ben sporumu az önce yaptım acayip terletiyor bu leslie ablaaaaaa ben de tayin işlerinden dolayı stres hat safhada bu stres de aklıma yemek gelmiyor kafam tayinle meşgul ya aklıma tatlı şeyler yemekler gelmiyor

Supersin canim... Insallah tayin isinde gonlunce olur. Bu arada gecen sene gittigim bir diyetisyen bana haftada bir kere cikolata yalayabilirsin demisti. Manyak kadina bir daha gitmedim tabi 😄😄😄

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne manyakmış kadın çok güldüm iyi yapmışsın şekerim

Slim leslieye baslarrrrr ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar bu leslie yi nerden buluyosunuz videolarni internttwnmi cd sini falanmi aliosunuz

kizlar bu leslie yi nerden buluyosunuz videolarni internttwnmi cd sini falanmi aliosunuz

Youtube acabiliyosan ordan acamiyosan vimeodan bulabilirsin canim.

tamam canim tesekkur ederm buarada bu aksam kacamak yaptim kizlar ozur dilerm:-( erkek arkadasimla yemege ciktik :-( biraz fazla kacrdm

tamam canim tesekkur ederm buarada bu aksam kacamak yaptim kizlar ozur dilerm:-( erkek arkadasimla yemege ciktik :-( biraz fazla kacrdm

Zaten az geziyosun diye uzuluyodum ben sana iyi olmus

Forumda ararken biri link paylasmisti. Ordan indirmistim. Leslie 3 mile videosunu. Her seferinde internetten bakmama gerek kalmiyo. Ama hangi konu icinde kim paylasmis hatirlamiyorum

Herkese iyi gecelerrrr. Yarin irademizin daha saglam olacagi bir gun olsun 😘😘

kızzz senin bu hafta zayıflaman gerekiyor makbuşum kendine gel kuzucuğum hadi az kaldı 59 olmana
evet tatlım haklısın bende senin taktiği izliycem geri sayım başladı dünle bugün güzel geçti kaldı 5 gün ve ben bu beş günde günde en az 700 cal yakmalıyım ki yarım kilo yağ gitsin o da 1 saat yürüyüş +1 saat pilatesle ancak olur e işte diyetlede giderse bi yarım kilo hedefe ulaşırım 60.5 a yani. off off 59 istiyorum artıııkkkkaçamak yok spor çok yeni sloganım

Herkese iyi gecelerrrr. Yarin irademizin daha saglam olacagi bir gun olsun 😘😘

iyi geceler güzelim amin amin bu arada kaçamak yaptığını gördüm bidaha olmasın ve leslie ablayla randevulaş olmadı dışarda 1 saat yürüyüşe mahkum ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…