Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla yedim
ölse miydim
canin sagolsun bebegin o kadarcik hakkindir senin ...

Kızlar ne takıyonuz Allah aşkına.
Dün biri bana "bu senin diyet yapmış halin mi?" dedi, ben de ona "dip boya yaptırmak diyet yapmaktan daha kolay canım sen bana laf çarpmadan önce onu hallet istersen" dedim.
hanim efendi agzi acik kavanozmus cok konusmus sende kapagini kapatmissin şekerim agzina saglik...hic sevmem karsisindakini asagilayip alayci tavir takinarak konuşanları. ..

insallah canim makbusda candir 14.takimimizda birtanedir...

hiiiii cok guzel bi yazi kalemine yuregine saglik...bende kafam ve moralim bozuk olunca yazarim ozellikke omrumun torpusuyle kus oldugumuz zamanlarda kagida dokerim icimde kopan firtinalari.
Kuzu bu arada ne burcusun balik mi?

Kiz dur oldurdun kizcagizi...
Canimvim bu gidisle biz seni burda everip hamile kalip dogurduktan sonrada dogum kilolarini verdirecegiz hep birlikte...sen daha 14. Haftada mezun okucam hayalleri kurmaya devam et hic bi yere birakmiyorum seni bende demir basim takimda nasil olsa...
Yanlis mi gordum derece kil payi kacmis mi ne ?
canim insanin kendisiyle barisik olabilmesi ne guzel...yüreği guzel arkadasim..

Hava o kadar kotu ki, insanin ruhu karariyor. Tatli krizine girmek uzereyim. Zaten regl olmama 1 gun kaldi..
Gidip tarcinli sut yapayim bari
teomandan istanbulda sonbahar sarkisi eşliğinde depresyona girmek istiyorum izninizle boyle kapali havalardan nefret ederim de ben...istanbul agliyor bugun resmen. ..

Hava o kadar kotu ki, insanin ruhu karariyor. Tatli krizine girmek uzereyim. Zaten regl olmama 1 gun kaldi..
Gidip tarcinli sut yapayim bari
içtinmi sütünü cnm tatlı yedikçe daha çok istersin değmez demi

eda ne desemki annemm haftaya verirsin inş kıyamamm öle şeyler demeye

içtinmi sütünü cnm tatlı yedikçe daha çok istersin değmez demi

eda ne desemki annemm haftaya verirsin inş kıyamamm öle şeyler demeye

Bir kahve fincani kadar sut yaptim canim. Icinede tatlandirici koydum miss oldu..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oh oh oh menülere bak haydi 14. takım silkelennnn

aynen öyle yapıcam. herkesin içinde çok fena bozdu beni. innnşallah zayıfladıktan sonra o koca göbeklerini ben alay konusu yapıcam. intikam damarlarımı kabartıyolar
ayy canım kıskançlıktan hep boşver

günaydın arkadaşlar

bugün tartıda 1 kilom gitmiş gördüm dünkü moral bozukluğum uçtu gitti

kahvaltıya daha azimli başladım.
tartıya hiç güvenmiyorum ben bigün kalkıyorum 1 kilo fazla bir gün eksik en doğrusu yağ ölçümü yaptırmak
Kızlar ne takıyonuz Allah aşkına.
Dün biri bana "bu senin diyet yapmış halin mi?" dedi, ben de ona "dip boya yaptırmak diyet yapmaktan daha kolay canım sen bana laf çarpmadan önce onu hallet istersen" dedim.
ayyy sinir şey kız ne güzel cevap vermişsin helal sana öyle bi morarmıştır ki o saçlarına gerek kalmamıştır

kuzum az yiyon ye azcık :18:

canım ne güzel döktürmüşsün kalemine sağlık

edacım olur böyle uzun bir yol bizimki herşeye rağmen yılmadan devam etmek en önemlisi ve hala burda isen bunu başarıyorsun demektir

Kizlar bu depresif ruh halinden cikmak, mutlu olmak icin 2 yontem varmis..

1. Yontem : koca bir parca cikolata yemek..

2. Yontem : spor yapmak...

Iki yontemde de vucut endorfin hormonu salgiladigi icin mutlu oluyormusuz...

( simdi cikolata yiyemeyecegime gore gidip leslie ablaya takilayim biraz ) ☺☺☺

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim az yağlı beyaz peynir domates salatalık çay

ara: 6-7 yeşil erik(küçüklerdi)

öğlen:3 ızgara köfte 1 kase sebze çorbası 1 dilim çavdar ekmek salata

ara: 1 elma(şu anda kemriyorum) üç kuru kayısı

akşam: 200 gr patlıcan yemeği 1 kase sebze çorba 1 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt

ara: 1 kivi 1 incir

Menun supermis canim.. Afiyet olsun

sabah kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeği 2 kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalık ve bi bardak çay

ara öğün: bi yeşil elme, bi çay tabağı nohut leblebi

öğlen: 1 kase çorba, 1 tabak et yemeği, bol salata ve bi dilim mısır ekmeği yedim.

ama nedense kendimi çatlıcak kadar tok hissediyorum. ve ağzıma attığım herşey vicdan azabı duymama sebep oluyor

limonsu gerçekten normal sudan daha fazla su içirtiyor. fazla su içmemin oğlumada faydası var. ona bol bol süt oluyor. hiç bu kadar çabuk göğüslerim şişmezdi

bi sporum eksik
leslie açamıyorum, hava kötü yürüyüs yapamıyorum
son çare bi ip alıp evde atliim bari

Slm kızlar herkese hayırlı cumalar dilerim ben 3. takımdan sweetdimple malesef bu hafta takım içi hedef kilomusu tutturamadım hedefim 800 gr vermekti 100 gr ile kaçırdım ama napalım kural kuraldır tüm takımlara kendimi ifşa için buradayımm Geçen hafta hiç kaçamak yapmadım sporumu da düzenli yaptım :44::44: fakat hedefe yaklaştıkça kilo vermek zorlaşıyor bu hafta daha işi daha sıkı tutacağım inş
Hepimize sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimmm

ooooo sizin orası tehlıkelıymıs be tatlımmm

allahtan tenime degmedi canım cay yoksaaaa fena yanardımmm
kız yok ne alıncam

Yoğunlaştım ben yaa
Ben yine mesaiye kalıcam bu akşam, offf
9da işten çıkabilmek bile hayal oldu.
kıyamam tatlım allah kolaylık versın

tatlışımmm bızım takım yıldızlar takımı zatennnn maşallahımız var

cok ıyı menu tatlımmm harıkasınnn

süperrrrr

tartısılmaz bır menuuu mukemmel

guzel menu cnmm

kolay gelsın tatlımmmm yardıma geleyımmı

az degılmı kuzuuu bunlar valla ben menunu gorunce acıktım yetmedı bunlar bana

işte budur super tatlısss

menu guzel tatlım ama ekmek bıraz fazla geldı bence ekmegı azaltıp yemegı yada salatayı cogaltabılırsın o ekmeklerın erımesı leslıe 5 mıl ıle anca olur bence

benım menum soyle kızlar

kahvaltıdan once
1 bardak lahana suyu

kahvaltı
ıceberg-maydonoz-dereotu-lımon
1 haslanmıs yumurta
yesılcay

ara
1 bardak lahana SUYU
3 adet kuru kayısı

öğle
1 balık ızgara orta buyuklukte
bol yesıllıklı salata

ara
1 bardak lahana suyu
greyfurt

aksam
ıspanak yemegı
yogurt

yatmadan once
2 su bardagı lahana suyu

toplamda 1 lıtre lahana suyu 1,5 lıtre karbonatlı su topLAM 2,5 LITRE SIVI TUKETIMI

3 mıl leslıe
300 mekık

Abbowwww bu leslie 3 mil neymis boyle... Ter icinde kaldim... Insallah faydasini gorurum artik 😓

nee depresyon mu limit dolmuş almıyolarmış

Canim ya su lahana suyu ise yariyor mu hakikaten? Hasliyor musun, demliyor musun? Bi anlatsana sana zahmet ☺☺

Canim ya su lahana suyu ise yariyor mu hakikaten? Hasliyor musun, demliyor musun? Bi anlatsana sana zahmet ☺☺

Canım ben daha önce lahana çorbasını içiyordum o daha etkılı ama ondan bıktım bılerek suyunu tüketiyorum bır nevi detoks oluyor yağ yakımını hızlandırıyor öneririm 1,5 litre suyu kaynatıyorum kaynadıktan sonra 5 Yada 6 yaprak lahana atıyorum 3 dk kadar daha kaynıyor ve ocağı kapatıp demlenmeye bırakıyorum ıstersen içine limonda sıkabılırsın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Abbowwww bu leslie 3 mil neymis boyle... Ter icinde kaldim... Insallah faydasini gorurum artik 😓

Harikasın canımmm böyle devam :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yarin direk pazara gidip lahana aliyorummm ☺☺ cok sagol canim benim..

Yarin direk pazara gidip lahana aliyorummm ☺☺ cok sagol canim benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…