- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.041
canin sagolsun bebegin o kadarcik hakkindir senin ...valla yedim
ölse miydim
hanim efendi agzi acik kavanozmus cok konusmus sende kapagini kapatmissin şekerim agzina saglik...hic sevmem karsisindakini asagilayip alayci tavir takinarak konuşanları. ..Kızlar ne takıyonuz Allah aşkına.
Dün biri bana "bu senin diyet yapmış halin mi?" dedi, ben de ona "dip boya yaptırmak diyet yapmaktan daha kolay canım sen bana laf çarpmadan önce onu hallet istersen" dedim.
insallah canim makbusda candir 14.takimimizda birtanedir...evet canım bu grubu diyet arkadaşım makbuleden biliyorum zaten burdaki insanlar birbirine çok destek canım erken kalkabilsen aslında sanırım daha iyi zayıflarsın kahvaltıyı ne kadar erken yaparsan metabolizma onunla doğru orantılı şekilde çalışıyor akşamları ben de dayanmaya çalışıyorum inşallah hep beraber zayıflayacağız
hiiiii cok guzel bi yazi kalemine yuregine saglik...bende kafam ve moralim bozuk olunca yazarim ozellikke omrumun torpusuyle kus oldugumuz zamanlarda kagida dokerim icimde kopan firtinalari.kafamız dağılsın yoksa kafayı yiyeceğiz diyetten
EY HAYAT HER ŞEYE RAĞMEN GÜZELDİN
Ey hayat her vurdukça daha derin kuyulara atıyorsun beni
Her çıkmak istediğimde, rüzgarınla getirdiğin acı yağmurlarla çukurlarının topraklarını çamurlaştırıyorsun, çıkmam daha zor olsun diye çukurun bataklığa dönüşüyor haykırışlarım rüzgarının sesinden duyulmuyor.
Yalnız bırakışın en acımasız silahın, silahınla her ateş ettiğinde umutlarıma hedef alıyorsun ama çok iyisin işinde, umutlarımı hep on ikiden vuruyorsun alnından kalbinden kanatıyorsun kanlarını usul usul
Şimdi yine bir kurşun ve yine bir dibe çöküş, biliyorum, o çukurdan çıkmamam için birazdan yağmurunu akıtacaksın işim daha da zorlansın diye rüzgarını çok sert estireceksin ki isyanım tutsak kelimelerim daha doğrusu kısık cümlelere saklı olan haykırışlarım duyulmasın diye belki gelip de bir kurtaran olmasın diye sesimi rüzgarına katıp gideceksin
Şimdi dersin herkesin bana söyleyecek lafları var nasıl olsa adımız hayat, her adım geçtikçe ,siz insanlar atıp tutuyorsunuz arkamdan
Ama ben, atıp tutmuyorum sana sadece insaf et ya yok et ya yaşat! dipsiz kuyularda geleceğe dair ışıklar gösteriyorsun bana lakin karanlıktayken ışığını göstersen neye yarar sonra o ışığı benden aldıktan sonra hiç ışığı gösterme ya da karanlıklarda bırakma beni..
Gerçi artık ışığını göstersen de sana kanacak değilim beni karanlıkta o kadar çok bıraktın ki o kadar vurdun ki umutlarımı alnından karanlıkta var olmaya alıştım ben. ışık olmasa da olur umudu zaten hiç istemem artık umutlarım çıkmadıktan sonra, umut etmeden yaşamak da iyiymiş en azından cebinde hayal kırıkları yok kazançlısın aslında, cebimde hayal kırıklarıyla dolaşmaktansa umudun can çekişmesine bakakalırım daha iyi
Şimdi atacaksan at dipsiz kuyularına yağmurlarını yağdıracaksan yağdır çünkü sen yendin beni!!!
Ben artık yokum bu oyunda, dipsiz kuyularda masum kelimelerdeki isyanım olmayacak haykırışlarım susacak usul usul akacak sessizliğim yok oluşa bir kelebeğin ölürken renklerini kaybedişindeki gize kapılarak sana teslim olacağım silahına gerek yok alnından vuracağım umutlarım yok artık, rüzgarlarının sert esmesine gerek yok haykırışlarım yok artık, sadece ben varım artık, ne kalp ne duygu ruh sadece beden işine yarar mı artık bilmiyorum ama sen kazandın ben kaybettim geç de olsa anladım sana karşı koyulmazmış savur şimdi beni yalnızlığın diyarına ayrılık rüzgarınla üşüt çünkü bedende hala kanım dolaşıyor donduğum zaman söyle gözlerimi kapattığımda sana ey hayat her şeye rağmen yine de güzeldin demem için evet hayat her şeye rağmen yine de güzeldin
yazan: Türkçeci SU
Kuzu bu arada ne burcusun balik mi?
Kiz dur oldurdun kizcagizi...berna sen yakında ölürsün gibime geliyor.
yeniyim ya iş yerinde, beni ezecek keko. naparım ben adamı haberi yok tabi
akşam yedim valla, işin kötüsü rüyamda doğum kilolarımı vermeye çalışıyordum!
ne doğumu ne kilosu diyemeden ter attım valla.
normalde kimseye kalkıp böyle bişi demem. bana ne milletin saçından başından. ama bana çamur atacaksa kendi de batmayı göze alacak.
---
Kızlar beni depresyona sokup diyete girmeme sebep olan eski sevgilimle feci kapıştık. Fbooktan silmeler whatsapptan engellemeler falan. Tam iki ay önce bugün bu olduğunda anam babam ölmüş gibi kenara çöküp ağlamıştım. Bugün de diyorum ki "neyse sporu aksatıyodum hırslanırım şimdi iyi olur"Akşam olsa da eve gidip leslie 94809458093589058 mile yapsam Zaten başkasına aşık olmuştum, çok da tın
Bu arada bu limonlu yapınca 1 litre su içtim ben bu saate kadar ya
Canimvim bu gidisle biz seni burda everip hamile kalip dogurduktan sonrada dogum kilolarini verdirecegiz hep birlikte...sen daha 14. Haftada mezun okucam hayalleri kurmaya devam et hic bi yere birakmiyorum seni bende demir basim takimda nasil olsa...
Yanlis mi gordum derece kil payi kacmis mi ne ?CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 360. ETAP SONUC LİSTELERİ
2 - 9 MAYIS
**2.TAKIM 360. ETAP**
akrep33 ( 67 / 67 / 0 / 0,0%) Sabit
Seldom ( 78.1 /78,1/0 / 0 %) sabit
hedef52 ( 64.5 / 64,5/0/0 %) sabit
selennnnn ( 60 / 60/ 0/ 0%) Sabit
Siyahbeyaz0066( 70,4 /70,1 / 0,3/0.43%)
Ambuyanbu (.74,1 / 74.1/0 / 0%) sabit
uhs ( 66.9 /66,9 /0 / 0,0%) sabit
nazperver( 57.2 / / / %) Diskalifiye oldu (paylaşım ve bildirimde bulunmama alışkanlığı)
ozgekrd ( 83,8 / / / % ) İzne ayrıldı
fatmabol( 81.1/ 81.6/ -0,5/- 0,62%)
citlenbikbesyo( 58.9 /58,7 /0,2 / 0,34 %)
Elif_merve( 63.8 /63,8 / 0/ 0 %)sabit
2. TAKIM ORTALAMASI: 0,01
** 8. TAKIM 360 ETAP **
burukcay (63,5 / 63, 2 / 0,3 /% 0,47 )
sismanvemutsuz ( 96,7 / 96,6 / 0,1 /% 0,10 )
efsax ( 83,9 / 82,2 / 1,7 /% 2,03 )
seval1349( 85,8 / 85 / 0,8 / % 0,93 )
hatioz(63,1 / 62 / 1,1 / % 1,74 )
ameliaa ( 68,1 / / / % ) 1. kez kilo bildiriminde bulunmadı
8. TAKIM ORTALAMASI : % 0,88
** 14 TAKIM 360 ETAP **
anathema8( 79,1 / 78,0 / 1,1 / 1,39%)
makbule007( 61.0 / 61.5 / -0.5 / -0,82%)
BLUEmoon2009( 69,9 / 69,9/ 0 / 0%) Sabit
Sozen( 89.6 / 88.8 / 0.8 / 0.89% )
Ceren06( 62 / 59,8 / 2,2 / 3,55%)
Slimsigara( 59,6 / 59,1 / 0,5 / 0,84% )
donbul (73,1 / 73.1 /0 / %0 ) Sabit
14. TAKIM ORTALAMASI : 0,84%
canim insanin kendisiyle barisik olabilmesi ne guzel...yüreği guzel arkadasim..1 litre suya ne kadar limon koydun ne kadar beklettin kuzum ben hic su icemiyorum acim ama zayiflayamiyorum cunki su icmeyi unutuyorum. Bende hatirlatma yapcam telefona . Telefonhm iyice kafayi yedi esimden baskasi arayamiyor. Acaba esimmi ayarlariyla oynadi :) yenisini alicam arastirma asamasindayim .. Bu arada ryanda kiz mi dogurdun erkekmi ruya yorumlarina bakicam :)
iyi yapmissin bu arada adi uzerinde gecmis gecmistir.. Hic diyaloga girme o derdine yansinnn... Gitti gul gibi kizzz ...
eline saglik canimm ..
Benim hic boyle yetebeklerim yok ..
Uzun yillar once unv. Okurken klasik gitar aldim kendime . Kursa yazildim. Kursta hoca piyanoya basarak karsisindakinin ses vermesini istiyordu sirayla birine harika dedi,sonrakine cok guzel dedi ... Bana ümitsiz değil demşti .. O zaman anladim durumun vahim oldugunu :)
teomandan istanbulda sonbahar sarkisi eşliğinde depresyona girmek istiyorum izninizle boyle kapali havalardan nefret ederim de ben...istanbul agliyor bugun resmen. ..Hava o kadar kotu ki, insanin ruhu karariyor. Tatli krizine girmek uzereyim. Zaten regl olmama 1 gun kaldi..
Gidip tarcinli sut yapayim bari