Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi geceler güzelim amin amin bu arada kaçamak yaptığını gördüm bidaha olmasın ve leslie ablayla randevulaş olmadı dışarda 1 saat yürüyüşe mahkum ediyorum seni

Hahhaha yok ayol bende kacamak sifir.. Ustune hasta halimle leslie baciyla 1 mil diyorken 3 mil yaptimmm :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım ben öyle saydım beynime hep öyle dedim canım diyetisyen yarın benim listemi azalatabilir öyle demişti bana bakalım ne yapacak ama kilo verirsen kısıtlamaya gideceğiz meto ve kilo ile listeyi azaltma yapabailiriz dedi bakalım yarın sonuçlara bakıp ne yapacak

Herkese iyi gecelerrrr. Yarin irademizin daha saglam olacagi bir gun olsun 😘😘

iyi geceler güzelim amin amin bu arada kaçamak yaptığını gördüm bidaha olmasın ve leslie ablayla randevulaş olmadı dışarda 1 saat yürüyüşe mahkum ediyorum seni
pardon canım yaa sen değilmişsin kaçamak yapan bernaymış benim devreler yandı neyse sporumu yapıp yatacağım kusura bakma tatlım iyi geceler

Kızlar ne takıyonuz Allah aşkına.
Dün biri bana "bu senin diyet yapmış halin mi?" dedi, ben de ona "dip boya yaptırmak diyet yapmaktan daha kolay canım sen bana laf çarpmadan önce onu hallet istersen" dedim.
Hahaha harika çok güldüm:)
Canim ya su lahana suyu ise yariyor mu hakikaten? Hasliyor musun, demliyor musun? Bi anlatsana sana zahmet ☺☺

Canım dayanabilirsen çorbasını yap daha çok işe yariyo

Günaydın kızlar dün 9 da sizmisim valla çok yorgundum hem kacamakta yapmadım bu sayede benim eşim gece cok yer hep canım istiyor cerezler dondurmalar cikolatalar:) halbuki kendide kilolu ama takmiyo valla:)

Günaydın kızlar dün 9 da sizmisim valla çok yorgundum hem kacamakta yapmadım bu sayede benim eşim gece cok yer hep canım istiyor cerezler dondurmalar cikolatalar:) halbuki kendide kilolu ama takmiyo valla:)
canim yaaa yinemi uyutmadi melegin seni....benim kiz da beni 8 de kaldirdi erken kalktim diye kiziyorum bide...sen hic uyumamis sayilirsin heralde...

Hahhaha yok ayol bende kacamak sifir.. Ustune hasta halimle leslie baciyla 1 mil diyorken 3 mil yaptimmm :)

Geçmiş olsun cnm kocaman naZarboncuğu 😉😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın psikolojik baskı yap işe yarıyor hehehe

Gunaydin canlarrr..

Bugunku menum,

Sabah ( 212 kcal )
1 yumurta
2 dilim sucuk
1 dilim kepek ekmegi

Ogle Yemegi ( 290 kcal )
1 porsiyon kofte
Salata

Ara ( 90 kcal )
1 porsiyon meyve
2 kasik yogurt

Aksam ( 316 kcal )
Balik izgara
Balik corbasi
Salata

Gece ( 48 kcal )
1 porsiyon meyve

Toplam 956 kcal

Spor.. Leslie

Su 2lt

Günaydın kızlar menüm dünün aynı bi sebze yemeği değişiyor onuda bezelye yaparım herhalde daha karar veremedim😉

Menü güzell afiyet olsun CNM balık yiyemiyorum ben hiç bi ton balığı yerdim onuda bıraktım diyete girince napsam şu balık işini acep😕😕

Canim benim annemde balik sevmez, balik corbasi denettim. Cok begendi. Icinde bol sebze oluyor. Icinde balik oluyor ama kokusu falan hic olmuyor. Sende dene istersen ☺☺

Benimki psikolojik annemm kendimi bildim bileli yemiyorum çok kızıyorum kendime😡😡 evde pişirirken bu sefer yiyecem diyorum sofraya oturuncaa salata yiyip kalkıyorum bide onu denim bakalım 😊😊

Ben blue bu hafta 800 gr vermeyi hedeflemiştim ama 500 gr verebildim, en büyük sebep grip nedeniyle spor yapamamam oldu, sporun ne kadar önemli olduğunu gördüm.. önümüzdeki hafta 1 kilo vererek açığı kapatmayı hedefliyorum.. Selamlar sevgiler..

saat 12 bulmadan kahvaltımı bitirmeyi başarmış bulunuyorum
herkese günaydın

diyet öfke soruınu yapar mı diye internette araştırıp duruyorum. çünkü içimde müthiş bi öfke var. adet dönemim gecikti, canım bolll şerbetli tatlılar çekiyor oğlum uyumak nedir bilmiyor bende kime sarsamda kavga etsem diye kırmızı görmüş boğa gibi dolanıyorummmm
öfkem açlıktanmı acaba dedim kahvaltıyı hatta birazcık kaçırdım ama geçmedi

sizdede başlarda oldu mu_?

Bende öyle bir şey olmadı. Genel olarak öfkeli, hırçın ve kavgacıyımdır ama bilemiyorum. Her zamanki kadardı yani.
Ama acıktığımda 30 seri katil gücünde oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…