- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.101
saat 12 bulmadan kahvaltımı bitirmeyi başarmış bulunuyorum
herkese günaydın
diyet öfke soruınu yapar mı diye internette araştırıp duruyorum. çünkü içimde müthiş bi öfke var. adet dönemim gecikti, canım bolll şerbetli tatlılar çekiyor oğlum uyumak nedir bilmiyor bende kime sarsamda kavga etsem diye kırmızı görmüş boğa gibi dolanıyorummmm
öfkem açlıktanmı acaba dedim kahvaltıyı hatta birazcık kaçırdım ama geçmedi
sizdede başlarda oldu mu_?
Bende de oluyo canın ya açım ya hep mutsuzumsaat 12 bulmadan kahvaltımı bitirmeyi başarmış bulunuyorum
herkese günaydın
diyet öfke soruınu yapar mı diye internette araştırıp duruyorum. çünkü içimde müthiş bi öfke var. adet dönemim gecikti, canım bolll şerbetli tatlılar çekiyor oğlum uyumak nedir bilmiyor bende kime sarsamda kavga etsem diye kırmızı görmüş boğa gibi dolanıyorummmm
Bugün iş çıkışı annemle güne gidicem.
Allah'ım yardım et :44:
Günde sınırsız yesem, duruma göre eve gelince aşırı leslie yapsam yakar mıyım sizce?
Günde sınırsız yesem, duruma göre eve gelince aşırı leslie yapsam yakar mıyım sizce?
saat 12 bulmadan kahvaltımı bitirmeyi başarmış bulunuyorum
herkese günaydın
Kahvaltimi yaptim, leslie ile 3 mil yaptim. Aferin bana 😄😄😄
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaa yeme yemeee... Asiri yemekte iyi degil, asiri sporda iyi degil. Yada herseyden tabagina doldur, birer lokma tadina bak, hepsini yeme.. Kendini daha iyi hissedersin. "Iradeli oldum yemedim ben bunlari, aferin bana" dersin 😉😉
hadi bakalım hayırlısı canim merakla bekliyorumevet canım ben öyle saydım beynime hep öyle dedim canım diyetisyen yarın benim listemi azalatabilir öyle demişti bana bakalım ne yapacak ama kilo verirsen kısıtlamaya gideceğiz meto ve kilo ile listeyi azaltma yapabailiriz dedi bakalım yarın sonuçlara bakıp ne yapacak
Gunaydin canlarrr..
Bugunku menum,
Sabah ( 212 kcal )
1 yumurta
2 dilim sucuk
1 dilim kepek ekmegi
Ogle Yemegi ( 290 kcal )
1 porsiyon kofte
Salata
Ara ( 90 kcal )
1 porsiyon meyve
2 kasik yogurt
Aksam ( 316 kcal )
Balik izgara
Balik corbasi
Salata
Gece ( 48 kcal )
1 porsiyon meyve
Toplam 956 kcal
Spor.. Leslie
Su 2lt
Menü güzel canim afiyet olsun
Canim gundeki seyler genrlde karbonhidratli oldugu icin fazlaca da su tutar bir hafta ugrasirsin orda aldigin icin mümkün olduğu kadar masum şeylerden ve az yemeye çalış lutfenBugün iş çıkışı annemle güne gidicem.
Canim, ben diyet yaptigimda degilde, ogunumun saatini gecirince asabi oluyorum. Vucudumu oyle programliyorum. Sabah 9'da kahvalti diyorum. Saat 10 falan olupta hala kahvalti yapamamissam deliriyorum.
Benimde regl 1 gun gecikti. Hafif bi tatli krizi ve sinir durumu var. seninkide ondandir herhalde. Normal yani ☺☺
Bende de oluyo canın ya açım ya hep mutsuzum
açlık mutsuzluk getiriyor yemek vicdan azabı ve yağ olarak geri dönüyor o daha çok mutsuz ediyor.. gardrop önü krizi başlıyor bu defa..
26 yaşındaysanız bi bebeğiniz varsa ve şişkosanız hayat çok zor
Afferim 👏👏👏👏 burdada yağmur yağıyor üşüdüm bende LESLİE yapamda ısınırım hem hehehe
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Huuuu mutsuz olmayin yaa.. Allah'a sukur sagligimiz yerinde diyet yapiyoruz. Kilo veriyoruz. O kilolar gittikce insan o kadar mutlu oluyorki... Hayal edin, butun gardrobu degistirip 38 beden kiyafetler alacaginiz, en azindan istediginiz herseyi giyebileceginiz gunleri dusunun.. Ben dusununce icimde kelebekler ucuyor ☺☺
hem yeme hem aşırı leslie yapbende gaza geliyimm
öğle yemeğinden önce 15 dk step yaptımm saat 3 te 1 saat daha yapacam 4 te ara öğüne kadar hadi sende leslie yada ne bilim başka hareketle beraber yapalım zaten spordan snra sinirlencek halde kalmıyo (yetermi bu kaa gaz)
şuanda masa başından kalkıyorummmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?