Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün iş çıkışı annemle güne gidicem.
Allah'ım yardım et :44:

Günde sınırsız yesem, duruma göre eve gelince aşırı leslie yapsam yakar mıyım sizce?

Son düzenleme:

Canim, ben diyet yaptigimda degilde, ogunumun saatini gecirince asabi oluyorum. Vucudumu oyle programliyorum. Sabah 9'da kahvalti diyorum. Saat 10 falan olupta hala kahvalti yapamamissam deliriyorum.

Benimde regl 1 gun gecikti. Hafif bi tatli krizi ve sinir durumu var. seninkide ondandir herhalde. Normal yani ☺☺

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende de oluyo canın ya açım ya hep mutsuzum

Günde sınırsız yesem, duruma göre eve gelince aşırı leslie yapsam yakar mıyım sizce?

Amannn sakin ha 2 hafta aç kalan lazım anca onu yakmak için :)

Yaa yeme yemeee... Asiri yemekte iyi degil, asiri sporda iyi degil. Yada herseyden tabagina doldur, birer lokma tadina bak, hepsini yeme.. Kendini daha iyi hissedersin. "Iradeli oldum yemedim ben bunlari, aferin bana" dersin 😉😉

Kahvaltimi yaptim, leslie ile 3 mil yaptim. Aferin bana 😄😄😄

Bencede adet geçikmesinden olabilir cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yeme annemm kıyma kendine leslieni gene yap ama😊

Kahvaltimi yaptim, leslie ile 3 mil yaptim. Aferin bana 😄😄😄

Afferim 👏👏👏👏 burdada yağmur yağıyor üşüdüm bende LESLİE yapamda ısınırım hem hehehe

Slim aynen katılıyorum bende absoluta👍👍👍

hadi bakalım hayırlısı canim merakla bekliyorum

Canim gundeki seyler genrlde karbonhidratli oldugu icin fazlaca da su tutar bir hafta ugrasirsin orda aldigin icin mümkün olduğu kadar masum şeylerden ve az yemeye çalış lutfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dimi ya..
normal olsun istiyorum. bide tek sorunlu benim psikolojisine girersem hiç çıkamıcam işin içinden

Huuuu mutsuz olmayin yaa.. Allah'a sukur sagligimiz yerinde diyet yapiyoruz. Kilo veriyoruz. O kilolar gittikce insan o kadar mutlu oluyorki... Hayal edin, butun gardrobu degistirip 38 beden kiyafetler alacaginiz, en azindan istediginiz herseyi giyebileceginiz gunleri dusunun.. Ben dusununce icimde kelebekler ucuyor ☺☺

Afferim 👏👏👏👏 burdada yağmur yağıyor üşüdüm bende LESLİE yapamda ısınırım hem hehehe

☺☺ sagol canim, iyi sporlar sanada.

Yag yakici sivi tarifi okudum gecen gun. Spor sirasinda yag yakimini hizlandirip, metabolizma hizini arttirip, bagisikligi guclendiriyormus...

1 dilim ananas ( ozellikle orta kismi ile kullanilacak)
2-3 dilim greyfurt
1-2 dilim avokado
1 cay kasigi keten tohumu
1 cay kasigi zerdecal
1 dal kereviz sapi
1 cay bardagi soguk su

Hepsini blendirdan gecirip gun boyu icilecekmis 😊

ben düşününce karnıma kramp giriyor. kendimi hayal perest gibi hissediyorum. yada bugün bi tuhafım. dün o kadar aç gezdim bugünkü kadar kötü hissetmiyodumm

hem yeme hem aşırı leslie yap bende gaza geliyimm

öğle yemeğinden önce 15 dk step yaptımm saat 3 te 1 saat daha yapacam 4 te ara öğüne kadar hadi sende leslie yada ne bilim başka hareketle beraber yapalım zaten spordan snra sinirlencek halde kalmıyo (yetermi bu kaa gaz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…