Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bir mesaj yazmistim gitmemis ya hu.
Biliyorsunuz gundeyim.

Masadakiler; patatesli borek, pogaca, kisir, kazandibi, kurabiye, kek

Yemediklerim; bos kume :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biliyorsunuz gundeyim.

Ahh ahh bu günler mahvetti hepimizi

Biliyorsunuz gundeyim.

kısss naptın sen olan olmuşş bari az az yedim de

evettt 1 saat step yaptı bu ablanız itiraf ediyorum 20 dk bir 2-3 dk dinlendim vücüt ağır çabuk yoruluyosonrada elmamı yedim 1 brd ayranımı içtim bi de yeşil çay içim şimdi hiçte sevmiyorum tadını
sozen nerelerdesim sen kuzumm

Cok heyecanlıyım
Tam 13 sene önce bir bahar Şenliği'nde erkin Koray konserinde esim ilk defa elimi tutmuştu ... Yıllardır o eller cok şey gördü ama ayrılmadı.. Birazdan yine odtude erkin koray konsere esimle gidicez...

oyyy ne güzel cnm nostalji yapacaksınızz iyi eğlenceler çöpçüleride benim için söleee

dimi ya..
normal olsun istiyorum. bide tek sorunlu benim psikolojisine girersem hiç çıkamıcam işin içinden

Bende özellikle cok güzel sofralar var ve herkes bisilerden yiyor ben yiyemiyorsam depresyona giriyorum ve kırıp geçiriyorum yalnız degilsin yani

Ayyyyyy ♥♥♥♥♥
Nazar degmesin canikom!

Ahh ahh bu günler mahvetti hepimizi

kısss naptın sen olan olmuşş bari az az yedim de

Cok yemedim aslinda ya. Pogaca ve boregin toplami avcumun ici kadardir. Tatli da iki kk kadardi. Kisir 3 kasikti. Kek kucuk bi dilimdi.

Cok da uzulmedim kiiiiii.

Ohh doydum ♥

eyii afiyet olsun dahada kaçırma bu hafta bari )sakız istedi cnm bunu görünce varmı kıss sende hehehe

çok romantik o eller bu kez sevgi utangaçlığıyla değil sevgisini yaşayan bunu kanıtlamış gücün pırıltısıyla tekrar tutuşacak ben de artık bir sevdiğimin olmasını istiyorum özendim şimdi

kızlar hiç yazamadım bugün diyetisyene gittim kilom: 60.2 bir haftada tam 1.5 kilo vermişim 1000 gr yağdan 500 gr ödemden gitmiş şuan işlerim var kızlar anca eve gelebildim yazışırız öpüldünüz canlarım

bugün hep dışardaydım kızlar önce diyetisyen sonra güzellik merkezine gidip lazer eğilasyon+iğneli epilasyon+cilt bakımı+kaş alımı vs çirkin ördek yavrusu olan beni biraz güzelleştireyim dedim

yediklerimin listesi aşağıda sunulmuştur.Arz ederim
sabah: 07.00
bir haşlanmış yumurta+ maydonoz+ 2 dilim çavdar ekmeği

ara öğün: 10.15
bir paket ayran + eti form bisküvi

öğle:
az pilav+az taze fasulye + az yoğurt ( usta bu şekilde dedi "az" kelimesiyle kullandı onların dilinde bir ölçü sanırım )

ara öğün: 16.00

yarım armut

akşam: 18.00
bir adet biber dolması+ 2 tane yaprak sarması+ 1 kaşık yoğurt

(yatmadan 2 saat önce: yarım çar bardağı yoğurt yiyeceğim)

kızlar çok yememiş değil mi :26::26::26::26::26::26::26:

Inanamıyorum harikasının kuzuuuu herkes zayifladi ben kaldim cok kıskandım yaaa benim niye hizlica gitmiyor ama senin adina cok sevindim canim bak ben sana söylemiştim

Biliyorsunuz gundeyim.

Oyy naptin kız sen insan biraz kısır yer yeter:) ben şu şekersiz bisküvi lerden aldım yarın yanımda götürürüm bide salata falan yerim yani insallah:)

Tebrikler canım askiniz hiç sonmesin inşallah

Tebrikler canım çok güzel gitmiş darısı hepimize

Menun cok guzelmis valla.. Bu arada tebrik ederim kilolara veda ettigin icin.. Darisi basimaa ☺☺

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar ben bugun batti balik yan gider diyorum ve cipsimi de yiyorum su an.
00.00 itibariyle diyete devam.

slimcim yapma böyle kuzum ne oldu sana bırak o cipsi elinden leslie ablaya randevu ver

bugün bütün gün dışardaydım eşim ankaraya gitmişti geldi sabah bol bol gezdik kızlar ama tabiki diyetimi bozmadım dışarda olduğum için biraz protein ağırlıklı gibi oldu ama olsun proteinden zarar gelmez inanıyorum bu hafta olacak 60.5 hedefim şimdi gelelim menüme

sabah:40 gr çikolatalı nesfit 100 gr yağsız süt 5 badem

ara: 3 kuru kayısı

öğlen: 100 gr tavuk ızgara yağsız yeşil salata ayran

ara:3 gün kurusu 2 ceviz

akşam:150 gr ızgara köfte 2 ceviz ayran 1 kaç lokma ekmek(regl olunca kan şekerim düşer gibi oldu başım falan döndü hemen ekmek yedim bende beyazdı maalesef )

ara:yok (akşamı zaten yedide yedim belki yatmadan 1 çay bardağı süt içerim ) şimdi de ebrucuğumla 21 günde yağlarımdan kurtulıciiğim inşallah bugün sporuma yeniden start veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…