- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.121
Bir mesaj yazmistim gitmemis ya hu.
Biliyorsunuz gundeyim.
Masadakiler; patatesli borek, pogaca, kisir, kazandibi, kurabiye, kek
Yemediklerim; bos kume :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir mesaj yazmistim gitmemis ya hu.
Biliyorsunuz gundeyim.
Cok heyecanlıyım
Tam 13 sene önce bir bahar Şenliği'nde erkin Koray konserinde esim ilk defa elimi tutmuştu ... Yıllardır o eller cok şey gördü ama ayrılmadı.. Birazdan yine odtude erkin koray konsere esimle gidicez...
dimi ya..
normal olsun istiyorum. bide tek sorunlu benim psikolojisine girersem hiç çıkamıcam işin içinden
Cok heyecanlıyım
Tam 13 sene önce bir bahar Şenliği'nde erkin Koray konserinde esim ilk defa elimi tutmuştu ... Yıllardır o eller cok şey gördü ama ayrılmadı.. Birazdan yine odtude erkin koray konsere esimle gidicez...
Ahh ahh bu günler mahvetti hepimizi
kısss naptın senolan olmuşş bari az az yedim de
Cok yemedim aslinda ya. Pogaca ve boregin toplami avcumun ici kadardir. Tatli da iki kk kadardi. Kisir 3 kasikti. Kek kucuk bi dilimdi.
Cok da uzulmedim kiiiiii.
Ohh doydum ♥
Cok heyecanlıyım
kızlar hiç yazamadım bugün diyetisyene gittim kilom: 60.2 bir haftada tam 1.5 kilo vermişim 1000 gr yağdan 500 gr ödemden gitmişşuan işlerim var kızlar anca eve gelebildim yazışırız öpüldünüz canlarım
tşk ederim tatlım inanıyorum sen de bu hafta güzel sonuçlar alacaksın
Oyy naptin kız sen insan biraz kısır yer yeter:) ben şu şekersiz bisküvi lerden aldım yarın yanımda götürürüm bide salata falan yerim yani insallah:)Bir mesaj yazmistim gitmemis ya hu.
Biliyorsunuz gundeyim.
Tebrikler canım askiniz hiç sonmesin inşallahCok heyecanlıyım
kızlar hiç yazamadım bugün diyetisyene gittim kilom: 60.2 bir haftada tam 1.5 kilo vermişim 1000 gr yağdan 500 gr ödemden gitmişşuan işlerim var kızlar anca eve gelebildim yazışırız öpüldünüz canlarım
bugün hep dışardaydım kızlar önce diyetisyen sonra güzellik merkezine gidip lazer eğilasyon+iğneli epilasyon+cilt bakımı+kaş alımı vsçirkin ördek yavrusu olan beni biraz güzelleştireyim dedim
yediklerimin listesi aşağıda sunulmuştur.Arz ederim
sabah: 07.00
bir haşlanmış yumurta+ maydonoz+ 2 dilim çavdar ekmeği
ara öğün: 10.15
bir paket ayran + eti form bisküvi
öğle:
az pilav+az taze fasulye + az yoğurt ( usta bu şekilde dedi "az" kelimesiyle kullandı onların dilinde bir ölçü sanırım)
ara öğün: 16.00
yarım armut
akşam: 18.00
bir adet biber dolması+ 2 tane yaprak sarması+ 1 kaşık yoğurt
(yatmadan 2 saat önce: yarım çar bardağı yoğurt yiyeceğim)
kızlar çok yememiş değil mi :26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?