Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün kimse yok e tabi hafta sonu herkezler sosyalleşmede sanırım kızlar kaçamak yapmayın sakın :18::18::18::18:herkese iyi geceler

bugün yedikklerim
SABAH
yarım dilim peynir
3 zeytin
domates
ÖĞLEN
tarhana çorbası
enginar
AKŞAM
yaş pasta(kızmayın nolur annemin doğum günüydü)

Bugün kimse yok e tabi hafta sonu herkezler sosyalleşmede sanırım kızlar kaçamak yapmayın sakın :18::18::18::18:herkese iyi geceler

Hic sosyallesemiyorum ben yaaa... Bugun ogle yemegimin saati kaydi. Aksam menum icin balikciya gidemedim. Menum eksik kaldi. Simdi cok acim ve cok moralim bozuk 😥😥😥 iyi gecelerr

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

makbulecim herkes mezun olurda takimdan bir ben kalirim...
Zayen bende mezun olmak istesem olurdum da simdi herkes mezun olursa takim sahipsiz kalmasin diye zayiflamiyorum )
Not: ay kulliyen yalan gram oynamiyo kilom olmuyor iste..

Kizlar bugun koctasa gittik sargili ayagimla ceylan gibi seke seke gezindim reyonlarin arasinda...
Ordan bimekse gectik ogluma tablet baktik dogum gunu hediyesi olacak gecikmeli oldu ama birde memlekete gidince sıkılmamasi icin arada oyun oynar belki...bu persembe izne ayrilicam ben aynen diyete devam edip menulerimi paylasicam ama bildirim yapmicam idare edersiniz artik beni

Son düzenleme:
leslieyi düzenli yapabilen arkadaşlara şapka çıkarıyorummm

o neydi öle yaa

bu kadın şişmanlar ölsün mü istiyor :44:

46 dk sonunda yerimden kalkamadımm. ben gerçekten çok hammışım hiç hareket etmiyormuşum.

bugünkü menüm
kahvaltı: menemen 2 dilim ekmek 2 bardak çay
ara öğün bi yeşil elma
öğlen bi tavuk budu, bi kase şehriye çorbası ve salata. ekmek yok
akşam peynir ve salatalıktan oluşan küçük bi köşe sandwich.
akşamdan sonra dayanamadım bi kurabiye kaçamağım oldu şuan çok pişmanımm

2.5 lt suyu zorla içtim
1 şişede maden suyu

bu arada buraya yediklerimi yazmak günah çıkarmak gibi gelir oldu

bugün yedikklerim
SABAH
yarım dilim peynir
3 zeytin
domates
ÖĞLEN
tarhana çorbası
enginar
AKŞAM
yaş pasta(kızmayın nolur annemin doğum günüydü)

Ayy butun gun hicbisi yememissinki zaten.. Ben bu kadar az yemekle bayilirdim bi yerlerde muhtemelen...

Kizlar ben bugun batti balik yan gider diyorum ve cipsimi de yiyorum su an.
00.00 itibariyle diyete devam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu yazdıklarını göreydimm, gollarımı açaydımmm, yapma diyeydimm

bugün gazınla spor yaptıydımm bu oldu mu şimdi slim ne ettin yaw

inşallah bitanem hep beraber canım zayıflayalım

kız sensiz olmaz buralar sen hep bizimle kal mezun olma

kızzzz bu saatte yatıp gece kalkıp spor yapabiliyor musun vallah harikasın ben gözümü ancak sabaha açarım uyusam şimdi
herzaman yapamıyorum kuzum nadir olur oda dun olmadı

Günaydın kızlar dün 9 da sizmisim valla çok yorgundum hem kacamakta yapmadım bu sayede benim eşim gece cok yer hep canım istiyor cerezler dondurmalar cikolatalar:) halbuki kendide kilolu ama takmiyo valla:)
Sorma canim benim esim zayıf hersey yeniyor evde ... Zor tutuyorum bende kendimi..
Oyy corbasida hic yenmez yaa 😄😄 bugun pazardan alicam lahana, bu hafta denerim cay corba artik... ☺☺

çorbasını 5 gun ictim ama Cook zordu... İse yaradı canim... Hala dondurucuda var yolliyimmi sana

canim regli donemi öfke cok normal.hatta suc işlesen reglim hafifletici sebep sayilior ..:26:

Bende öyle bir şey olmadı. Genel olarak öfkeli, hırçın ve kavgacıyımdır ama bilemiyorum. Her zamanki kadardı yani.
Ama acıktığımda 30 seri katil gücünde oluyorum
korkuyom kızım senden... İyiki düşmanım degilsin...

Ben o yemekleri tabağıma alsam asla bırakamam...

Bir mesaj yazmistim gitmemis ya hu.
Biliyorsunuz gundeyim.

Masadakiler; patatesli borek, pogaca, kisir, kazandibi, kurabiye, kek

Yemediklerim; bos kume :/

ooo bence bu ödül dü kendine.. Uzmanlar diyet aralarında normalde beslenin diyorlar .. Gerçi bu cok normalmi bilemedim.

sabahtan beri koşturdum kuzum..misafir temizlik konser derken ancak geldim...

oyyy ne güzel cnm nostalji yapacaksınızz iyi eğlenceler çöpçüleride benim için söleee
aysecim senin icinde soyledim. Cok güzeldi..

Ayyyyyy ♥♥♥♥♥
Nazar degmesin canikom!

sagol kuzum Allah herkesi de mutlu eylesin icinde bizleride ...

insallah en kısa üstede gönlünün prensini bulursun canimmm..
canim gecen bende cilt bakimi yaptırdım .. 1.5 saat sürdü bugun cildim soyuldu anlamadım.bana birseyi fazlamı kacirdilar
Niye hem lazer hem igne yaptırıyorsun ? Hepsini lazer olmuyormu?

bende eve mutfak icin tartı aldım.ama kahvaltıda 40 gram nesfit beni kesmiyor... Hayvan gibi kâselerden alıyorum dolduruyorum... Sonrada niye kilo aldım diyorum.. Tartı da öyle duruyo orda... Niye aldıysam?:44:
ben senin yerinde olsam baskulu bavulun arasında biryere sıkıştırırım..

sevilaycim ben 3-4 ay önce 103 kiloydum... Yememi kıstım 98 oldum sonra azicik yürüdüm 94 oldum sonra leslie 1 mile ile başladım 3-4 kere yaptım.sonra 2 mile yaptım. Simdi 3 mile i rahat yapıyorum..kilom 89 civarı simdi..eskiden hiç yapamıyordum simdi rahatım.3 ay önce bel fitigi ameliyati olduğumdan basta cok zorlamadım kendimi..bence zorlama kendini ufak ufak başla sonra rahat yaparsın.....

Selam kızlar ben geldim..

Hosgeldinn ☺☺ 3 ayda 14 kilo mu verdin 👏👏👏 benimde 15 agustosa kadar hedefim 16 kilo verebilmek.. Tam 3 ay kaldi. Ayda 5,5 kilo falan ediyor. 3 ayda nasil o kadar kilo verdin????

Canim uc dört ay önce Baskul 103 U gösteriyordu ama sabah ac karnına 102 filandi muhtemelen
Önce 1000 kalorilik diyet listesi buldum iki hafta uyguladım. Sonra uzun süre azar azar yedim.. İsvec diyeti ve lahana corbasi diyetini de yaptım ama tam da Uyamadim malesef.. Az yedim ..kilo fazla olunca giden kilolarda cok oluyor.. Birkac haftadır zor gidiyor ama yine biseyler yapma zamanım geldi... Birde buradaki arkadaslardan Allah razı olsun bunu canı gönülden söylüyorum... Buranın bende cok etkisi oldu...leslie yi burda öğrendim,birde zayıfladıkca cok mutlu oluyorum dahacok hareket ediyorum..
Allahım su lahanayı yapabilsem iyiydi ama cok zorlandım...
Daha çokkk kilom var biliyorum.. İnsallah hepberaber veririz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…