- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.141
Bugün kimse yok e tabi hafta sonu herkezler sosyalleşmede sanırım kızlar kaçamak yapmayın sakın :18::18::18::18:herkese iyi geceler
makbulecim herkes mezun olurda takimdan bir ben kalirim...Inanamıyorum harikasının kuzuuuu herkes zayifladi ben kaldimcok kıskandım yaaa benim niye hizlica gitmiyor ama senin adina cok sevindim canim bak ben sana söylemiştim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bendeee 4 te görüşürüzz
Bugün kimse yok e tabi hafta sonu herkezler sosyalleşmede sanırım kızlar kaçamak yapmayın sakın :18::18::18::18:herkese iyi geceler
bugün yedikklerim
SABAH
yarım dilim peynir
3 zeytin
domates
ÖĞLEN
tarhana çorbası
enginar
AKŞAM
yaş pasta(kızmayın nolur annemin doğum günüydü)
Kizlar ben bugun batti balik yan gider diyorum ve cipsimi de yiyorum su an.
00.00 itibariyle diyete devam.
Oyy naptin kız sen insan biraz kısır yer yeter:) ben şu şekersiz bisküvi lerden aldım yarın yanımda götürürüm bide salata falan yerim yani insallah:)
Tebrikler canım askiniz hiç sonmesin inşallah
Tebrikler canım çok güzel gitmiş darısı hepimize
Kizlar ben bugun batti balik yan gider diyorum ve cipsimi de yiyorum su an.
00.00 itibariyle diyete devam.
bugün yedikklerim
SABAH
yarım dilim peynir
3 zeytin
domates
ÖĞLEN
tarhana çorbası
enginar
AKŞAM
yaş pasta(kızmayın nolur annemin doğum günüydü)
makbulecim herkes mezun olurda takimdan bir ben kalirim...
Zayen bende mezun olmak istesem olurdum da simdi herkes mezun olursa takim sahipsiz kalmasin diye zayiflamiyorum)
Not: ay kulliyen yalan gram oynamiyo kilom olmuyor iste..
Kizlar bugun koctasa gittik sargili ayagimla ceylan gibi seke seke gezindim reyonlarin arasinda...
Ordan bimekse gectik ogluma tablet baktik dogum gunu hediyesi olacak gecikmeli oldu ama birde memlekete gidince sıkılmamasi icin arada oyun oynar belki...bu persembe izne ayrilicam ben aynen diyete devam edip menulerimi paylasicam ama bildirim yapmicam idare edersiniz artik beni
işin ucunda anne varsa " midemiz kıldan incedir " sustum
:)))))) yarın bende leslie ye başlıcam kızlar
herzaman yapamıyorum kuzum nadir olur oda dun olmadıkızzzz bu saatte yatıp gece kalkıp spor yapabiliyor musun vallah harikasın ben gözümü ancak sabaha açarım uyusam şimdi
Sorma canim benim esim zayıf hersey yeniyor evde ... Zor tutuyorum bende kendimi..Günaydın kızlar dün 9 da sizmisim valla çok yorgundum hem kacamakta yapmadım bu sayede benim eşim gece cok yer hep canım istiyor cerezler dondurmalar cikolatalar:) halbuki kendide kilolu ama takmiyo valla:)
çorbasını 5 gun ictim ama Cook zordu... İse yaradı canim... Hala dondurucuda var yolliyimmi sanaOyy corbasida hic yenmez yaa 😄😄 bugun pazardan alicam lahana, bu hafta denerim cay corba artik... ☺☺
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim regli donemi öfke cok normal.hatta suc işlesen reglim hafifletici sebep sayilior ..:26:saat 12 bulmadan kahvaltımı bitirmeyi başarmış bulunuyorum
herkese günaydın
diyet öfke soruınu yapar mı diye internette araştırıp duruyorum. çünkü içimde müthiş bi öfke var. adet dönemim gecikti, canım bolll şerbetli tatlılar çekiyor oğlum uyumak nedir bilmiyor bende kime sarsamda kavga etsem diye kırmızı görmüş boğa gibi dolanıyorummmm
öfkem açlıktanmı acaba dedim kahvaltıyı hatta birazcık kaçırdım ama geçmedi
sizdede başlarda oldu mu_?
korkuyom kızım senden... İyiki düşmanım degilsin...Bende öyle bir şey olmadı. Genel olarak öfkeli, hırçın ve kavgacıyımdır ama bilemiyorum. Her zamanki kadardı yani.
Ama acıktığımda 30 seri katil gücünde oluyorum
Ben o yemekleri tabağıma alsam asla bırakamam...Yaa yeme yemeee... Asiri yemekte iyi degil, asiri sporda iyi degil. Yada herseyden tabagina doldur, birer lokma tadina bak, hepsini yeme.. Kendini daha iyi hissedersin. "Iradeli oldum yemedim ben bunlari, aferin bana" dersin 😉😉
ooo bence bu ödül dü kendine.. Uzmanlar diyet aralarında normalde beslenin diyorlar .. Gerçi bu cok normalmi bilemedim.Bir mesaj yazmistim gitmemis ya hu.
Biliyorsunuz gundeyim.
Masadakiler; patatesli borek, pogaca, kisir, kazandibi, kurabiye, kek
Yemediklerim; bos kume :/
sabahtan beri koşturdum kuzum..misafir temizlik konser derken ancak geldim...evettt 1 saat step yaptı bu ablanız itiraf ediyorum 20 dk bir 2-3 dk dinlendim vücüt ağır çabuk yoruluyosonrada elmamı yedim 1 brd ayranımı içtim bi de yeşil çay içim şimdi hiçte sevmiyorum tadını
sozen nerelerdesim sen kuzumm
Cok heyecanlıyım
Tam 13 sene önce bir bahar Şenliği'nde erkin Koray konserinde esim ilk defa elimi tutmuştu ... Yıllardır o eller cok şey gördü ama ayrılmadı.. Birazdan yine odtude erkin koray konsere esimle gidicez...
aysecim senin icinde soyledim. Cok güzeldi..oyyy ne güzel cnm nostalji yapacaksınızz iyi eğlenceler çöpçüleride benim için söleee
sagol kuzum Allah herkesi de mutlu eylesin icinde bizleride ...Ayyyyyy ♥♥♥♥♥
Nazar degmesin canikom!
insallah en kısa üstede gönlünün prensini bulursun canimmm..çok romantiko eller bu kez sevgi utangaçlığıyla değil sevgisini yaşayan bunu kanıtlamış gücün pırıltısıyla tekrar tutuşacak ben de artık bir sevdiğimin olmasını istiyorum özendim şimdi
canim gecen bende cilt bakimi yaptırdım .. 1.5 saat sürdü bugun cildim soyuldu anlamadım.bana birseyi fazlamı kacirdilarbugün hep dışardaydım kızlar önce diyetisyen sonra güzellik merkezine gidip lazer eğilasyon+iğneli epilasyon+cilt bakımı+kaş alımı vsçirkin ördek yavrusu olan beni biraz güzelleştireyim dedim
yediklerimin listesi aşağıda sunulmuştur.Arz ederim
sabah: 07.00
bir haşlanmış yumurta+ maydonoz+ 2 dilim çavdar ekmeği
ara öğün: 10.15
bir paket ayran + eti form bisküvi
öğle:
az pilav+az taze fasulye + az yoğurt ( usta bu şekilde dedi "az" kelimesiyle kullandı onların dilinde bir ölçü sanırım)
ara öğün: 16.00
yarım armut
akşam: 18.00
bir adet biber dolması+ 2 tane yaprak sarması+ 1 kaşık yoğurt
(yatmadan 2 saat önce: yarım çar bardağı yoğurt yiyeceğim)
kızlar çok yememiş değil mi :26::26::26::26::26::26::26:
bende eve mutfak icin tartı aldım.ama kahvaltıda 40 gram nesfit beni kesmiyor... Hayvan gibi kâselerden alıyorum dolduruyorum... Sonrada niye kilo aldım diyorum.. Tartı da öyle duruyo orda... Niye aldıysam?:44:slimcim yapma böyle kuzum ne oldu sana bırak o cipsi elinden leslie ablaya randevu ver
bugün bütün gün dışardaydım eşim ankaraya gitmişti geldi sabah bol bol gezdik kızlar ama tabiki diyetimi bozmadım dışarda olduğum için biraz protein ağırlıklı gibi oldu ama olsun proteinden zarar gelmez inanıyorum bu hafta olacak 60.5 hedefimşimdi gelelim menüme
sabah:40 gr çikolatalı nesfit 100 gr yağsız süt 5 badem
ara: 3 kuru kayısı
öğlen: 100 gr tavuk ızgara yağsız yeşil salata ayran
ara:3 gün kurusu 2 ceviz
akşam:150 gr ızgara köfte 2 ceviz ayran 1 kaç lokma ekmek(regl olunca kan şekerim düşer gibi oldu başım falan döndü hemen ekmek yedim bende beyazdı maalesef)
ara:yok (akşamı zaten yedide yedim belki yatmadan 1 çay bardağı süt içerim ) şimdi de ebrucuğumla 21 günde yağlarımdan kurtulıciiğim inşallah bugün sporuma yeniden start veriyorum
ben senin yerinde olsam baskulu bavulun arasında biryere sıkıştırırım..makbulecim herkes mezun olurda takimdan bir ben kalirim...
Zayen bende mezun olmak istesem olurdum da simdi herkes mezun olursa takim sahipsiz kalmasin diye zayiflamiyorum)
Not: ay kulliyen yalan gram oynamiyo kilom olmuyor iste..
Kizlar bugun koctasa gittik sargili ayagimla ceylan gibi seke seke gezindim reyonlarin arasinda...
Ordan bimekse gectik ogluma tablet baktik dogum gunu hediyesi olacak gecikmeli oldu ama birde memlekete gidince sıkılmamasi icin arada oyun oynar belki...bu persembe izne ayrilicam ben aynen diyete devam edip menulerimi paylasicam ama bildirim yapmicam idare edersiniz artik beni
sevilaycim ben 3-4 ay önce 103 kiloydum... Yememi kıstım 98 oldum sonra azicik yürüdüm 94 oldum sonra leslie 1 mile ile başladım 3-4 kere yaptım.sonra 2 mile yaptım. Simdi 3 mile i rahat yapıyorum..kilom 89 civarı simdi..eskiden hiç yapamıyordum simdi rahatım.3 ay önce bel fitigi ameliyati olduğumdan basta cok zorlamadım kendimi..bence zorlama kendini ufak ufak başla sonra rahat yaparsın.....leslieyi düzenli yapabilen arkadaşlara şapka çıkarıyorummm
o neydi öle yaa
bu kadın şişmanlar ölsün mü istiyor :44:
46 dk sonunda yerimden kalkamadımm. ben gerçekten çok hammışım hiç hareket etmiyormuşum.
bugünkü menüm
kahvaltı: menemen 2 dilim ekmek 2 bardak çay
ara öğün bi yeşil elma
öğlen bi tavuk budu, bi kase şehriye çorbası ve salata. ekmek yok
akşam peynir ve salatalıktan oluşan küçük bi köşe sandwich.
akşamdan sonra dayanamadım bi kurabiye kaçamağım oldu şuan çok pişmanımm
2.5 lt suyu zorla içtim
1 şişede maden suyu
bu arada buraya yediklerimi yazmak günah çıkarmak gibi gelir oldu
Selam kızlar ben geldim..
Canim uc dört ay önce Baskul 103 U gösteriyordu ama sabah ac karnına 102 filandi muhtemelenHosgeldinn ☺☺ 3 ayda 14 kilo mu verdin 👏👏👏 benimde 15 agustosa kadar hedefim 16 kilo verebilmek.. Tam 3 ay kaldi. Ayda 5,5 kilo falan ediyor. 3 ayda nasil o kadar kilo verdin????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?