- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.161
Canim uc dört ay önce Baskul 103 U gösteriyordu ama sabah ac karnına 102 filandi muhtemelen
Önce 1000 kalorilik diyet listesi buldum iki hafta uyguladım. Sonra uzun süre azar azar yedim.. İsvec diyeti ve lahana corbasi diyetini de yaptım ama tam da Uyamadim malesef.. Az yedim ..kilo fazla olunca giden kilolarda cok oluyor.. Birkac haftadır zor gidiyor ama yine biseyler yapma zamanım geldi... Birde buradaki arkadaslardan Allah razı olsun bunu canı gönülden söylüyorum... Buranın bende cok etkisi oldu...leslie yi burda öğrendim,birde zayıfladıkca cok mutlu oluyorum dahacok hareket ediyorum..
Allahım su lahanayı yapabilsem iyiydi ama cok zorlandım...
Daha çokkk kilom var biliyorum.. İnsallah hepberaber veririz..
Bugun pazardan lahana alacaktim ama herkes yapamazsin, miden bulanir igrenc dedi, cesaret edemedim almaya.. Onun yerine baska bi alternatif bulmak lazim.
Ayrica tum yazdiklarina bende en icten duygularimla katiliyorum. Burda herkes eski, benim daha 1 hafta olmadi ama okadar candan kucakliyorki herkes birbirini ve yeni gelenleri.. o motivasyonla kilo vermemek imkansiz. HERKESE TESEKKUR EDERIMMM 💕💕
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslında al ve dene bence .. Birde malesef bizler birbirimizden olumsuz olarakta cok etkileniyoruz . Mesela isvec diyeti yaptım 11 gun. Cok zor dediler basta cok korktum ama sonra zor gelmedi bana.
. Lahana icinde Ceren bol limon bol baharat dedi ise yariyor..sagolsun onun desteğiyle 5 gun dayandım...icine kereviz sapı bulabilirsen koy.. Bulyon atmadan içilmez yazmış internette biri belki Bulyon koysan cok rahat icersin.. Bence dene. Yapabilirsin.. Bizler neleri yapıyoruz... Daya pul biberi ağzının yanmasından tadını unutursun
Aaaaa cok fena gaza geldim yarin aliyorum lahana ���� tesekkurlerrrr
Bugun pazardan lahana alacaktim ama herkes yapamazsin, miden bulanir igrenc dedi, cesaret edemedim almaya.. Onun yerine baska bi alternatif bulmak lazim.
Ayrica tum yazdiklarina bende en icten duygularimla katiliyorum. Burda herkes eski, benim daha 1 hafta olmadi ama okadar candan kucakliyorki herkes birbirini ve yeni gelenleri.. o motivasyonla kilo vermemek imkansiz. HERKESE TESEKKUR EDERIMMM 💕💕
SABAH: 1 dilim çavdar ekmek 1 yumurta domates salatalık 1 tk lıght labne
ara: yok
öğlen: 1 kase sebze çorba 90 gr hindi göğüs 100 gr patlıcan yemeği domates salatalık 1 dilim çavdar ekmek
ara: 1 su bardağı süt 1 elma 3 kuru kyısı
akşam: 1 kase sebze çorba 100 gr taze fasulye 1 dilim çavdar ekmek 100 gr yoğurt
ara: 1 kivi 5-6 yenidünyabakalım umarım uyarım
Canım aslında o kadar kötü olmuyo ama fazla içtiğini miden bulanıyor bol baharatlar 2 gün içmiştim sonra suyuna döndüm 1 dikişte icebiliyosun suyunu ya o daha iyi bi dene bakalim
canim simdi hatirladim sende yapmistin dimi.. Sende yureklendirmistin beniCanım aslında o kadar kötü olmuyo ama fazla içtiğini miden bulanıyor bol baharatlar 2 gün içmiştim sonra suyuna döndüm 1 dikişte icebiliyosun suyunu ya o daha iyi bi dene bakalim
canim seninde annelere gunün kutlu olsun..Gunaydın kızlar bütün annelerin ve geleceğimizin müstakbel annelerinin anneler gunünü kutlarımmm :)Allah hiç bir anneyi yavrusundan hiç bir yavruyuda annesinden ayrı koymasın inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok guzel bir menü ben ancak kahvaltıda uyuyorum gunün devami bambaşka gelişiyor...SABAH: 1 dilim çavdar ekmek 1 yumurta domates salatalık 1 tk lıght labne
ara: yok
öğlen: 1 kase sebze çorba 90 gr hindi göğüs 100 gr patlıcan yemeği domates salatalık 1 dilim çavdar ekmek
ara: 1 su bardağı süt 1 elma 3 kuru kyısı
akşam: 1 kase sebze çorba 100 gr taze fasulye 1 dilim çavdar ekmek 100 gr yoğurt
ara: 1 kivi 5-6 yenidünyabakalım umarım uyarım
Seninde kuzumm seninde...Gunaydinnn.... Tum annelerin anneler gunu kutlu olsun.. 💖💕💖💞
Gunaydın kızlar bütün annelerin ve geleceğimizin müstakbel annelerinin anneler gunünü kutlarımmm :)Allah hiç bir anneyi yavrusundan hiç bir yavruyuda annesinden ayrı koymasın inşallah
Gunaydinnn.... Tum annelerin anneler gunu kutlu olsun.. 💖💕💖💞
sizlerinde anneler gununuz kutlu olsun...istanbulda boool bol yagmur var alisverise cikacaktik cikamadik...Herkese günaydın .
anne olan olmayan tüm hanımların anneler gunu kutlu olsun...
canim simdi hatirladim sende yapmistin dimi.. Sende yureklendirmistin benievet simdi hatırladım..
canim seninde annelere gunün kutlu olsun..
cok guzel bir menü ben ancak kahvaltıda uyuyorum gunün devami bambaşka gelişiyor...
Seninde kuzumm seninde...
ohh ne güzel gaza geldik. inşallah sende sporunu yapmışsındır
Selam kızlar ben geldim..
herzaman yapamıyorum kuzum nadir olur oda dun olmadı
Sorma canim benim esim zayıf hersey yeniyor evde ... Zor tutuyorum bende kendimi..
çorbasını 5 gun ictim ama Cook zordu... İse yaradı canim... Hala dondurucuda var yolliyimmi sana
canim regli donemi öfke cok normal.hatta suc işlesen reglim hafifletici sebep sayilior ..:26:
korkuyom kızım senden... İyiki düşmanım degilsin...
Ben o yemekleri tabağıma alsam asla bırakamam...
ooo bence bu ödül dü kendine.. Uzmanlar diyet aralarında normalde beslenin diyorlar .. Gerçi bu cok normalmi bilemedim.
sabahtan beri koşturdum kuzum..misafir temizlik konser derken ancak geldim...
aysecim senin icinde soyledim. Cok güzeldi..
sagol kuzum Allah herkesi de mutlu eylesin icinde bizleride ...
insallah en kısa üstede gönlünün prensini bulursun canimmm..
canim gecen bende cilt bakimi yaptırdım .. 1.5 saat sürdü bugun cildim soyuldu anlamadım.bana birseyi fazlamı kacirdilar
Niye hem lazer hem igne yaptırıyorsun ? Hepsini lazer olmuyormu?
bende eve mutfak icin tartı aldım.ama kahvaltıda 40 gram nesfit beni kesmiyor... Hayvan gibi kâselerden alıyorum dolduruyorum... Sonrada niye kilo aldım diyorum.. Tartı da öyle duruyo orda... Niye aldıysam?:44:
ben senin yerinde olsam baskulu bavulun arasında biryere sıkıştırırım..
sevilaycim ben 3-4 ay önce 103 kiloydum... Yememi kıstım 98 oldum sonra azicik yürüdüm 94 oldum sonra leslie 1 mile ile başladım 3-4 kere yaptım.sonra 2 mile yaptım. Simdi 3 mile i rahat yapıyorum..kilom 89 civarı simdi..eskiden hiç yapamıyordum simdi rahatım.3 ay önce bel fitigi ameliyati olduğumdan basta cok zorlamadım kendimi..bence zorlama kendini ufak ufak başla sonra rahat yaparsın.....
Yaptım CNM 1 saat step bugün aynı saatte devam bekliyorum senide kaytarmak yokk😉😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?