Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun pazardan lahana alacaktim ama herkes yapamazsin, miden bulanir igrenc dedi, cesaret edemedim almaya.. Onun yerine baska bi alternatif bulmak lazim.

Ayrica tum yazdiklarina bende en icten duygularimla katiliyorum. Burda herkes eski, benim daha 1 hafta olmadi ama okadar candan kucakliyorki herkes birbirini ve yeni gelenleri.. o motivasyonla kilo vermemek imkansiz. HERKESE TESEKKUR EDERIMMM 💕💕

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslında al ve dene bence .. Birde malesef bizler birbirimizden olumsuz olarakta cok etkileniyoruz . Mesela isvec diyeti yaptım 11 gun. Cok zor dediler basta cok korktum ama sonra zor gelmedi bana.
. Lahana icinde Ceren bol limon bol baharat dedi ise yariyor..sagolsun onun desteğiyle 5 gun dayandım...icine kereviz sapı bulabilirsen koy.. Bulyon atmadan içilmez yazmış internette biri belki Bulyon koysan cok rahat icersin.. Bence dene. Yapabilirsin.. Bizler neleri yapıyoruz... Daya pul biberi ağzının yanmasından tadını unutursun

Aaaaa cok fena gaza geldim yarin aliyorum lahana 😄😄 tesekkurlerrrr

Aaaaa cok fena gaza geldim yarin aliyorum lahana ���� tesekkurlerrrr

Birde canim yine sagolsun ceren soylemisti koca tencereye yaptım ben soğuğuna kucuk kapaklı birkac kapta bir kısmını dondurucuya koydum.. Dolapta 3 gun sonra yenmez yoksa bosa gitmesin ...

Son düzenleme:

Canım aslında o kadar kötü olmuyo ama fazla içtiğini miden bulanıyor bol baharatlar 2 gün içmiştim sonra suyuna döndüm 1 dikişte icebiliyosun suyunu ya o daha iyi bi dene bakalim

Gunaydın kızlar bütün annelerin ve geleceğimizin müstakbel annelerinin anneler gunünü kutlarımmm :)Allah hiç bir anneyi yavrusundan hiç bir yavruyuda annesinden ayrı koymasın inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

SABAH: 1 dilim çavdar ekmek 1 yumurta domates salatalık 1 tk lıght labne

ara: yok

öğlen: 1 kase sebze çorba 90 gr hindi göğüs 100 gr patlıcan yemeği domates salatalık 1 dilim çavdar ekmek

ara: 1 su bardağı süt 1 elma 3 kuru kyısı

akşam: 1 kase sebze çorba 100 gr taze fasulye 1 dilim çavdar ekmek 100 gr yoğurt

ara: 1 kivi 5-6 yenidünya bakalım umarım uyarım

Gunaydinnn.... Tum annelerin anneler gunu kutlu olsun.. 💖💕💖💞

Gayet güzel canım

Bugunku menum,

Sabah (210kcal)
Yogurtlu meyveli musli

Ogle ( 400kcal)
Zeytinyagli pirasa
Yogurt
2 dilim kepek ekmegi

Ara (48kcal)
1 porsiyon cilek

Aksam (316kcal)
Balik corbasi
Balik izgara
Salata

Gece(48 kcal)
1 porsiyon meyve

Toplam 1022kcal

Spor ( bugun dizlerim agriyor, 1 gun mola)
Su 2 lt su

Canım aslında o kadar kötü olmuyo ama fazla içtiğini miden bulanıyor bol baharatlar 2 gün içmiştim sonra suyuna döndüm 1 dikişte icebiliyosun suyunu ya o daha iyi bi dene bakalim

Sagolasin.. Tamam boyle deneyecegim :)

Herkese günaydın .
anne olan olmayan tüm hanımların anneler gunu kutlu olsun...
canim simdi hatirladim sende yapmistin dimi.. Sende yureklendirmistin beni evet simdi hatırladım..

canim seninde annelere gunün kutlu olsun..

cok guzel bir menü ben ancak kahvaltıda uyuyorum gunün devami bambaşka gelişiyor...

Seninde kuzumm seninde...

sizlerinde anneler gununuz kutlu olsun...istanbulda boool bol yagmur var alisverise cikacaktik cikamadik...

Selam kızlar anne olan ve gelecekte anne olacak tümmmm arkadaşların anneler gününü kutluyorum❤️❤️❤️❤️
Şimdi geçmişe bakim 👍

Ohh sevindim eğlendiğinize teşekkür ederim şarkı içinde

Yaptım CNM 1 saat step bugün aynı saatte devam bekliyorum senide kaytarmak yokk😉😉

inşallah oğlumu uyutunca bende yapmaya çalışcam.
eşim bugün süslendi püslendi spor ama şık kıyafetlerini giydi toplantıya gitti. (en azından söylediği bu bende öyle umuyorum)
insan eşinin fit görünmesini kıskanır mı bilmiyorum ama ben çok kıskandım. yanında patates gibi hissediyorum (
umarım en kısa zamanda kilo veririmm

canım pazar kahvaltısı yerine sabah 1 yumurta bi dilim ekmek ve bi bardak açık çay içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…