- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.181
benim de eşim zayıf maalesef herşeyi de yer üstelik abur cubur hiç eksik olmaz bizden bende çoğu zaman öyle hissediyorum tatlım izde fit olalım artıkinşallah oğlumu uyutunca bende yapmaya çalışcam.
eşim bugün süslendi püslendi spor ama şık kıyafetlerini giydi toplantıya gitti. (en azından söylediği bu bende öyle umuyorum)
insan eşinin fit görünmesini kıskanır mı bilmiyorum ama ben çok kıskandım. yanında patates gibi hissediyorum(
umarım en kısa zamanda kilo veririmm
canım pazar kahvaltısı yerine sabah 1 yumurta bi dilim ekmek ve bi bardak açık çay içtim
benim de eşim zayıf maalesef herşeyi de yer üstelik abur cubur hiç eksik olmaz bizden bende çoğu zaman öyle hissediyorum tatlım izde fit olalım artık
inşallah oğlumu uyutunca bende yapmaya çalışcam.
eşim bugün süslendi püslendi spor ama şık kıyafetlerini giydi toplantıya gitti. (en azından söylediği bu bende öyle umuyorum)
insan eşinin fit görünmesini kıskanır mı bilmiyorum ama ben çok kıskandım. yanında patates gibi hissediyorum(
umarım en kısa zamanda kilo veririmm
canım pazar kahvaltısı yerine sabah 1 yumurta bi dilim ekmek ve bi bardak açık çay içtim
benim de eşim zayıf maalesef herşeyi de yer üstelik abur cubur hiç eksik olmaz bizden bende çoğu zaman öyle hissediyorum tatlım izde fit olalım artık
ayyy kızlar dert ettiğiniz şeye bakınn 3-4 ay sonra eşler düşünsün yeterki moralinizi bozmayın siz olacak bu dediklerim göreceksiz mutluyum mutlu olacam zayıflıyorum diye düşünün benim ark. 3 ayda 18 kg verdi 94 ten şimdi 76 civarı sanırım 11 kg kaldı herkes yeter bırak diyormuş daha 10 kg vermeden bırakmam diyor onun troit sorunu var birde biz neden yapamayalım neyimiz eksikkk demi kuzular
ben 4 nisanda başladım 114.6 ile bu sabah 105.8 oluyor iştee yeterki moralinizi yüksek tutun
arkadaşının yada senin yaptığın özel bi diyet listesi var mı_?
bu arada mutsuzum huzursuzum çünkü aç yaşıyorum ve regl olamıyorum şiştimm kaldım bi de üstüne herşeyi yiyen ama kilo almayan eş eklenince kıskançlıktanda şişiyor insann
off neyse pazar pazar içinizi karartmiim
güze bi lşsteymişDolaba yapıştırdığım kağıttan resim gönderim okunmazsa söyle yazarım canımEki Görüntüle 1109899
Hiçte acıkmadım bu listeye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ilk gittiğimde Elmalı bi karışım tarifi verdi yağ yakmaya yardımcı diye
Ikincide akşam çorbayı çıkardı
Üçüncüde öğlen makarna pilav çıkardı
Sonra gündüz 1 porsiyon meyve çıkaralım dedi bende 9 dakinii çıkaralım o çok geliyor dedim Tmm gece meyvesini yeme dedi
En son sabah 1 dilim ekmeği çıkardı
Korkuyom bu gidişle ne kalacak listede hehehe
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herzaman yapamıyorum kuzum nadir olur oda dun olmadı
hımm olsun canım bence harika bir azmin var leslie ablayala iyi bir ikili olursunuz kısa zamanda
aysecim senin icinde soyledim. Cok güzeldi..
sagol kuzum Allah herkesi de mutlu eylesin icinde bizleride ...
insallah en kısa üstede gönlünün prensini bulursun canimmm..
tşk ederim canım inşalahh AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
güze bi lşsteymiş
paylaştığın için tşk ederim. yrn p.tesi bende başlıyayım ilk haftasına
söylediklerini çıkararak ilerlerim. kafama göre yapmaktan daha yararlı olur.
elmalı karışım tarifinide istesem çok mu olurum
Br temizlik yapmisim.. Saat 12.00'den beri.. Daha yeni bitti. Bugun spor yerine temizlik yapmis oldum. Menume harfiyen uyuyorum. Cok mutlu oldum.. ☺☺
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ilk etapta eksiltme bi süre sonra kendin anlıyorsun zaten bana gece 2 meyve çok geliyordu mesala kendin hazır olunca azaltmaya başla birde bana günde en az 40 dk yürü dedi ilk haftalar dışarı çıkıp yürüyemedim evde leslie yaptım sonra koşu bandı aldım düzenli hareket olmadan az kilo gidiyor şimdi step de yapıyorum elmalı karışım metabolizma hızlandırıcı dytsyen yağçöz diyor
birde adımsayar aldım sağlıkocağından acaip motive ediyor hergün 10000 adımı geçmeye çalışıyoruz çalışıyoruz derken 90 + daki arkadaşlarla hergün yazıyoruz kaç adım yaptığımızı
3 litre su
3 elma
1 limon
1 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
bunlar 1 taşım kaynatılır süzülüp dolaba konur
sabah akşam yemekten sonra 1 su brd. içilir
bana diyete başladıktan 15 gün sonra verdi ben bırak diyene kadarda içilecek dedi
bizde olalım yaa herkes hedeflediği kiloya ulaşsınayyy kızlar dert ettiğiniz şeye bakınn 3-4 ay sonra eşler düşünsün yeterki moralinizi bozmayın siz olacak bu dediklerim göreceksiz mutluyum mutlu olacam zayıflıyorum diye düşünün benim ark. 3 ayda 18 kg verdi 94 ten şimdi 76 civarı sanırım 11 kg kaldı herkes yeter bırak diyormuş daha 10 kg vermeden bırakmam diyor onun troit sorunu var birde biz neden yapamayalım neyimiz eksikkk demi kuzular
ben 4 nisanda başladım 114.6 ile bu sabah 105.8 oluyor iştee yeterki moralinizi yüksek tutun
evt ya bizde fit olalım. hatta istiyorum ki ben fit olayım eşim göbekli şişman bi adam olsun. giydiği hiçbişi yakışmasın :105:
canım sen kaç kiloydun aç kalarak zayıflamak doğru bişi değil bu şekilde metobolizma hızın düşer mutsuz olduğun için diyetn sürdürebilirliği de azalır mutlaka kendine boyuna ve kilona uygun bir listeyle başlamalısın misal benim ilk başladığımda diyetim 2000 cal di yavaş yavaş düştü şu an 1300 civarıarkadaşının yada senin yaptığın özel bi diyet listesi var mı_?
bu arada mutsuzum huzursuzum çünkü aç yaşıyorum ve regl olamıyorum şiştimm kaldım bi de üstüne herşeyi yiyen ama kilo almayan eş eklenince kıskançlıktanda şişiyor insann
off neyse pazar pazar içinizi karartmiim
ohhh ütüden nefret ederim benim de var yapılması gereken ama hiççç canım istemiyooocanım tebrik ederim ben de deli gibi temizlk yaptım tam 4 saat bütün gardıropu döküp tüm kumaşları şifon elbiseler bluzler her şeyi ütüledim
canım tebrik ederim ben de deli gibi temizlk yaptım tam 4 saat bütün gardıropu döküp tüm kumaşları şifon elbiseler bluzler her şeyi ütüledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?