- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.201
Seninde eline saglikk canimm ☺️☺️ simdi bende kumaslarimi cikardim bakiyorum.. Yazlik bisiler mi diksem acaba ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam canlarr.. Aksam yemegimi yedim.. Birazdan leslie yapacagim.. Bugun temizlikte cok yorulmustum ama aksam yemeginde balik porsiyonum biraz buyuktu. Salatada cok yagliydi. O yuzden kendimi suclu hissettim. Yapabildigim kadar leslieeee.. 😄😄
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ooooooo süpersinnnnnn canımmmmmmm
kızlaaar çok açımmmm ve eşim yanımda browni yiyorrr sabır sabır yaa sabır 1 kaç parça kaşar attım ağzıma regl olduğum iin herhalde ikigündür hiç doyduğumu hissedemiyorum peynirler dışıda hiç kaçamak yapmadım peyirde toplasan 20 gr gelmez :18::18::18::18:
Ah canimmm kiyamam ben sana yaaa.. Evde ne kadar abur cubur varsa esine yedir bitsin. Evde varsa salatalik ye bol bol.
Hatta ben salataligi karniyarik gibi oyarim, icine peynir domates koyup yerim bazen. Sandvic gibi gorundugu icin insana bi tokluk hissi geliyor ☺
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ne oldu sana böyleee hemen toparlanmalısııınn :18::18:ahh ahh kaçamak bi gelirse sonu gelmiyor işteKizlar selammmmm ♥
Hepinizin anneler gunu kutlu olsun.
Takima ugramaya hic yuzum yok. Zira yazdiginiz menuler kadar kacamagim var.
Sizi seviyorum ♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
esimin butun kıyafetlerini ben secerim ben uyarlarım ... Sonrada acaba bukadar guzel kombine etmesemmi diye düşünürüm ?inşallah oğlumu uyutunca bende yapmaya çalışcam.
eşim bugün süslendi püslendi spor ama şık kıyafetlerini giydi toplantıya gitti. (en azından söylediği bu bende öyle umuyorum)
insan eşinin fit görünmesini kıskanır mı bilmiyorum ama ben çok kıskandım. yanında patates gibi hissediyorum(
umarım en kısa zamanda kilo veririmm
canım pazar kahvaltısı yerine sabah 1 yumurta bi dilim ekmek ve bi bardak açık çay içtim
masallah kuzum sana.ayyy kızlar dert ettiğiniz şeye bakınn 3-4 ay sonra eşler düşünsün yeterki moralinizi bozmayın siz olacak bu dediklerim göreceksiz mutluyum mutlu olacam zayıflıyorum diye düşünün benim ark. 3 ayda 18 kg verdi 94 ten şimdi 76 civarı sanırım 11 kg kaldı herkes yeter bırak diyormuş daha 10 kg vermeden bırakmam diyor onun troit sorunu var birde biz neden yapamayalım neyimiz eksikkk demi kuzular
ben 4 nisanda başladım 114.6 ile bu sabah 105.8 oluyor iştee yeterki moralinizi yüksek tutun
listeye uydukca kilo gidiyor.ufak bir yada iki kaçamak bosa gecmis bir hafta oluyor sonra.. ..Ilk gittiğimde Elmalı bi karışım tarifi verdi yağ yakmaya yardımcı diye
Ikincide akşam çorbayı çıkardı
Üçüncüde öğlen makarna pilav çıkardı
Sonra gündüz 1 porsiyon meyve çıkaralım dedi bende 9 dakinii çıkaralım o çok geliyor dedim Tmm gece meyvesini yeme dedi
En son sabah 1 dilim ekmeği çıkardı
Korkuyom bu gidişle ne kalacak listede hehehe
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladım canim.. Yapan kız ki yıllık güzellik uzmanlığı gibi bir bölüm okumuş.. Donanimliydi aslında... 30 a yakın güzellik uzmanı var merkezde 3 tanesi ancak lifting diye bir uygulama var onu yapabiliyor..bu onlardan biriydi.. Ama cok uğraştığı cildimle baya temizledi sagolsun..ölü hücreler soyuluyor sanirim.. Sen hangi bölgelere lazer yaptırıyorsun canim..tatlım yüzümde ayrıca beyaz tüyler var lazer onlar için etkili değil o nedenle iğneli epilasyon yapıyorlar birkaç tane beyaz tüy var cilt bakımında olabilir tatlım ama dikkatli olmak lazım cilde uygunluğu çok öenemli uzman bir kişiden bilgi almak daha sağlıklı...
Canimm anladım zaten uzun süre yazmamıssin... .. Olsun geri almada verdigin kilolarii. Bu hafta bence korumak icin gayret et.. Yine verirsin istediğin gibi.. Cook güzelsin ama daha guzel olabilirsinKizlar selammmmm ♥
Hepinizin anneler gunu kutlu olsun.
Takima ugramaya hic yuzum yok. Zira yazdiginiz menuler kadar kacamagim var.
Sizi seviyorum ♥
Canim tatlandırıcı li süt iç baya iyi oluyo hem sıcak içersen bağırsakları calistirirkızlaaar çok açımmmm ve eşim yanımda browni yiyorrr sabır sabır yaa sabır 1 kaç parça kaşar attım ağzıma regl olduğum iin herhalde ikigündür hiç doyduğumu hissedemiyorum peynirler dışıda hiç kaçamak yapmadım peyirde toplasan 20 gr gelmez :18::18::18::18:
Günaydın kizlar bu hafta aile egitimim var oraya gideceğim sabah sinir oldum üstüme giyecek bişi bulamadim kiyafetlerim hep cuval gibi hepsini dr gecen yil ise başlıyorum diye yeni almistim bugün çıkışta alışverişe gidecegim galiba aslinda hoşuma gidiyor ama bana baya pahaliya patlayacak gibi
Canim tatlandırıcı li süt iç baya iyi oluyo hem sıcak içersen bağırsakları calistirir
bende sene başında 500liralik kumaş pantolon almıştım şimdi daralttim ama iğrenç oldu giremiyorum mecbur kot giyiyorum
canım ilk etapta eksiltme bi süre sonra kendin anlıyorsun zaten bana gece 2 meyve çok geliyordu mesala kendin hazır olunca azaltmaya başla birde bana günde en az 40 dk yürü dedi ilk haftalar dışarı çıkıp yürüyemedim evde leslie yaptım sonra koşu bandı aldım düzenli hareket olmadan az kilo gidiyor şimdi step de yapıyorum elmalı karışım metabolizma hızlandırıcı dytsyen yağçöz diyor
birde adımsayar aldım sağlıkocağından acaip motive ediyor hergün 10000 adımı geçmeye çalışıyoruz çalışıyoruz derken 90 + daki arkadaşlarla hergün yazıyoruz kaç adım yaptığımızı
3 litre su
3 elma
1 limon
1 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
bunlar 1 taşım kaynatılır süzülüp dolaba konur
sabah akşam yemekten sonra 1 su brd. içilir
bana diyete başladıktan 15 gün sonra verdi ben bırak diyene kadarda içilecek dedi
bizde olalım yaa herkes hedeflediği kiloya ulaşsın
canım sen kaç kiloydun aç kalarak zayıflamak doğru bişi değil bu şekilde metobolizma hızın düşer mutsuz olduğun için diyetn sürdürebilirliği de azalır mutlaka kendine boyuna ve kilona uygun bir listeyle başlamalısın misal benim ilk başladığımda diyetim 2000 cal di yavaş yavaş düştü şu an 1300 civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?