Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ooooooo süpersinnnnnn canımmmmmmm

kızlaaar çok açımmmm ve eşim yanımda browni yiyorrr sabır sabır yaa sabır 1 kaç parça kaşar attım ağzıma regl olduğum iin herhalde ikigündür hiç doyduğumu hissedemiyorum peynirler dışıda hiç kaçamak yapmadım peyirde toplasan 20 gr gelmez :18::18::18::18:

Ah canimmm kiyamam ben sana yaaa.. Evde ne kadar abur cubur varsa esine yedir bitsin. Evde varsa salatalik ye bol bol.

Hatta ben salataligi karniyarik gibi oyarim, icine peynir domates koyup yerim bazen. Sandvic gibi gorundugu icin insana bi tokluk hissi geliyor ☺

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar selammmmm ♥
Hepinizin anneler gunu kutlu olsun.
Takima ugramaya hic yuzum yok. Zira yazdiginiz menuler kadar kacamagim var.
Sizi seviyorum ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vallahi canım eşim o kadar çok sever i abur cuburu sürekl yer bitse de yeniden alıyoruz yani şimdilik yediğim peynir tuttu yatarım herhalde bununla :18::18:

Kizlar selammmmm ♥
Sizi seviyorum ♥

canım ne oldu sana böyleee hemen toparlanmalısııınn :18::18:ahh ahh kaçamak bi gelirse sonu gelmiyor işte

herkeze iyi geceler arkadaşlar ben yatıyorum yarın herkes için güzel bir hafta başı olsuuunn

Gece gece bir leslie patlattim.. Oh beee aksamki yemek eridi bitti.. Simdi bir dus sonra hoop yatak.. Herkese iyi geceler...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İYi geceler hanımlar..
Bu sabah guzel ve az kalorili bir kahvaltı yaptım.
Oglen yarım pide ve bir bardak ayran vardı menümde
Arada 1 tane hurma yedim..
Aksam 1 kase tarhana corbasi ve yoğurtlu semizotu yedim..
Oglen kayınvalidede yedik aksam annemlerde yedik..yemediğim cok şey var. :) dayandım..
esimin butun kıyafetlerini ben secerim ben uyarlarım ... Sonrada acaba bukadar guzel kombine etmesemmi diye düşünürüm ?

masallah kuzum sana.

listeye uydukca kilo gidiyor.ufak bir yada iki kaçamak bosa gecmis bir hafta oluyor sonra.. ..
Bende su anda acım walla..
Anladım canim.. Yapan kız ki yıllık güzellik uzmanlığı gibi bir bölüm okumuş.. Donanimliydi aslında... 30 a yakın güzellik uzmanı var merkezde 3 tanesi ancak lifting diye bir uygulama var onu yapabiliyor..bu onlardan biriydi.. Ama cok uğraştığı cildimle baya temizledi sagolsun..ölü hücreler soyuluyor sanirim.. Sen hangi bölgelere lazer yaptırıyorsun canim..
Kizlar selammmmm ♥
Sizi seviyorum ♥

Canimm anladım zaten uzun süre yazmamıssin... .. Olsun geri almada verdigin kilolarii. Bu hafta bence korumak icin gayret et.. Yine verirsin istediğin gibi.. Cook güzelsin ama daha guzel olabilirsin

Günaydın kizlar bu hafta aile egitimim var oraya gideceğim sabah sinir oldum üstüme giyecek bişi bulamadim kiyafetlerim hep cuval gibi hepsini dr gecen yil ise başlıyorum diye yeni almistim bugün çıkışta alışverişe gidecegim galiba aslinda hoşuma gidiyor ama bana baya pahaliya patlayacak gibi

Bugün ne garip bir gün yaaa 9 daki eğitim icin 8 de gelmisim

Canim tatlandırıcı li süt iç baya iyi oluyo hem sıcak içersen bağırsakları calistirir

bende sene başında 500liralik kumaş pantolon almıştım şimdi daralttim ama iğrenç oldu giremiyorum mecbur kot giyiyorum

Bugün bakacağım bişiler artık bakalim aslinda hedefime ulaşınca almak istiyorum ama böyle de olmuyor artık idare edecek kadar alırım sonra hedefime ulaşınca hepsi tadilattan gecicek zaten

Bu arada eğitim bir hafta sürecek ve kahvalti ve öğle yemeği burda hep beraber yapalim dediler napcam ben yaaa zzor geçecek

o zaman bende önce listeyi uygulamaya çalışayım sonra yağçöz içeyim inşallah

sağlık ocağında herkese verirlermi ki bu adımsayarı_?

ben 72 idim ama tartı iki gündür 71 gösteriyor. bana uygun bi diyet listesi oluşturabilmem için diyetisyene gitmem lazım ama o da burda yok konyanın ilçesinde oturuyorum. burayı kim ilçe yaptı ki diye hergün söyleniyorum. köy gibi bi yer

şimdi burdan bi listeye başlıcam. kafama göre yapmamdan daha faydalı olur diye düşünüyorumm.

günaydın arkadaşlar

diyet listeme göre erken kahvaltı yapmam gerektiği için kalkabileceğim en erken saatte kalkmış bulunuyorumm

dün leslieyi gözüm yemedi açıkçası bende hava güzel olunca çıkıp yürüryüş yaptım oğlumla beraber. bebek arabasını itmekte umarım kalori harcatmıştır

Günaydınnnn, herkese iyi haftalarrr 😊😊

Bu günkü menüm şu şekilde olacak.

Sabah (180kcal)
2 dilim kepek ekmegi
1 dilim peynir
Domates

Ogle ( 220kcal)
Pazi kavurmasi yumurtali
1 dilim kepek ekmegi

Ara (48kcal)
1 porsiyon meyve

Aksam (397 kcal)
Semizotu yemegi
Yogurt
1 dilim kepek ekmegi

Gece (48kcal)
1 porsiyon meyve

Toplam 893 kcal

Spor : regl oldum karnim agrimazsa yapacagim bisiler.

Su 2 lt

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…