Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın 14. takımın ennnn güzel kızları
Haftasonu hayvan gibi yedim, pişman değilim. Arada böyle tatil gibi yapmasam diyeti çoktan bırakmıştım.
Bu hafta diyetimi çok sıkı yapacağım. Cumartesi günü düğün var, tüm akrabalar falan görecek beni. Babamla da görüşmüyordum ocaktan beri, o da beni zayıflamış bulacak hem. Ooooh mis. İlginç olan öyle çok çok yedim, bayağı alkol aldım, kabızlık sorunum da var ama tartıda problem yok neyse ki.

Bugünkü menüm:

Sabah:
1 dilim kepekli ekmek
1 tel peynir

Ara:
Yarım Havuç

Öğlen:
Bir avuç çiğ semizotu
2 yk yoğurt

Ara:
Ayran

Ara:
2 malta eriği
1 kayısı

Ara:
Elma

Akşam:
1 dolma (Pirinç ya da bulgur yok içinde, mantar ve kıyma var)
Yoğurt

Kalori hesabına göre 478 kalori yapıyor. Yani 500 kalori civarında alıcam.

Su: 1,5 litre limonlu
Spor: İşten saatimde çıkarsam (19.00) 5 mile. Geç çıkarsam 3 mile.

😀😀 gunaydin canim. Menun cokkkk dusuk kalorili. Bayilma sakın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

😀😀 gunaydin canim. Menun cokkkk dusuk kalorili. Bayilma sakın

Ben ağzım boş kalmadığı sürece bir sorun yaşamıyorum canım ya. Haftada 2 kilo verdiğim günleri geri istiyorum.

Ben ağzım boş kalmadığı sürece bir sorun yaşamıyorum canım ya. Haftada 2 kilo verdiğim günleri geri istiyorum.

Hepimiz istiyoruz valla haftada 2 kilo vermeyi.. Hatta 3-5 Allah ne verdiyse..
Insallah bu hafta takimdaki herkess 3'er kilo verir 🙏

o zaman bende önce listeyi uygulamaya çalışayım sonra yağçöz içeyim inşallah

sağlık ocağında herkese verirlermi ki bu adımsayarı_?

Günaydın kızlar veriyorlar CNM kilonu boyunu belini falan ölçüyor ebe aile hekiminden alabilirsin

günaydın güzeller...
Al bendende o kadar ..zayiflamak guzel ama şu simdi ne giyinecez sorunu olmasa...
Eylül'de Birsuru elbise almıştım bende. Hepsi büyük geliyor. Bu ara kilo veremiyorum pek ama yinede inceldim.beni her gören ne yaptın diye soruyor.. Cok farketmiş diyorlar.. Ama kilom pek oynamıyor ki haftadir ..Dondurucudaki lahana çorbasını çıkardım bende belki biraz ise yarar bakiyim artik..
Slimmm nasıl dayancan sahi kuzum...Sendeki iradenin yarısı bende olsa 1 ayda 40 kilo velan veririm herhalde...

Benim menüm aynı kızlar ana yemek kurufasulye 4 yemek kaşığı+2 köfte yağsızz tavada pişecek

Kızçem bende mi var irade
5 gün yemiyorum 2 gün yiyorum ben ya hu

Bu yaz bende bişi almam belki tatile giderken 1-2 parça kışa komple yenileyecem hem kendimi hem dolabı heyyooo

makbuş tatlım sakın ha senden bu hafta kaçamak istemiyorum hadi dayan 60.5 az kaldı

canım bikinim ve kolum hariç her yerim aklına gelen her yer çok tüylü bir kızdım çünkü hormon bozukluğundan değil genetik ama çok iyi sonuç aldım şekerim

günaydın kızlar diyetim hiç kaçamaksız devam ediyor hatta istemeyerek az yiyorum tayin dönemi tabii onunla gelen tayin stresinden dolayı canım hiçbir şey istemiyor

sabah kahvaltım:07.00
1 adet haşlanmış yumurta + maydonoz+ 2 dilim çavdar ekmeği + yeşil çay

ara öğünüm: 10.15
bir adet elma

canım bikinim ve kolum hariç her yerim aklına gelen her yer çok tüylü bir kızdım çünkü hormon bozukluğundan değil genetik ama çok iyi sonuç aldım şekerim

Hahahh al bendende o kadar...bende komple lazer yaptırıyorum.10 sene önce yüzüme ve koltuk altına lazer yaptırmıştım. Azicik yüzde yine cikti gecen sene komple kurtulayım dedim bende .. Dünya varmış. :) Hala devam ediyorum ..
Bende diyorum soy kütüğümun araştırılması gerek diye..maymunlarla bir akrabalığım varmi diye...

Kızçem bende mi var irade
5 gün yemiyorum 2 gün yiyorum ben ya hu
olsun kuzum yinede masalların var... Bu arada haftasonu düğün mü dedin.. Ooo Birsuru anne oğluna kız beğenir böyle zamanlar..dur bakim fallarda çıkan adamla karşılaşma alanı olabilirmi acep

Bu yaz bende bişi almam belki tatile giderken 1-2 parça kışa komple yenileyecem hem kendimi hem dolabı heyyooo

Ayseeemmm bende zayıflarsam esim gardrobu yenileme sözü verdi.. İstediğim gibi hemde... Hatta yazılı bir anlaşma imzalamıştı .. Her 10 kg icin guzel bir ödül demiştik :)
Simdi hazırlanmalıyım fizik tedaviye oradanda yürüyüşe gidicem...
Öpüyorum cok..

aynen ya canım tekrar çıkabilir zira vücudundaki hormonlar evlilik doğum operasyon vb. olgulardan dolayı hormon salgılayışı sil baştan kendini tekrarlayabiliyor o nedenle ileride tüy çıkma ihtimali her zaman mevcut zira. ama çok büyük rahatlık keşke bikini bölgeme de yaptırsaydım gerçi şuan benden başkası görmüyor ama ilerde evlenince çok rahat ederim diyorum belki o zaman bilemiyorum ama bikiniyi yaptırmayı düşünüyorum canımm

Canım benimkinin söz verdiklerini duysan bu hatun az bile spor yapıyor dersin hehehe

Bence yaptiriyorken obolgeyide yaptir kurtul ..cok rahat :)

Canım benimkinin söz verdiklerini duysan bu hatun az bile spor yapıyor dersin hehehe

Walla .. Ben ucuza gittim desene dur anlaşma şartlarını nereye yazmıştım bulayım unuttum neler istedim hatırlamıyorum bile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…