- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.221
Günaydın 14. takımın ennnn güzel kızları
Haftasonu hayvan gibi yedim, pişman değilim. Arada böyle tatil gibi yapmasam diyeti çoktan bırakmıştım.
Bu hafta diyetimi çok sıkı yapacağım. Cumartesi günü düğün var, tüm akrabalar falan görecek beni. Babamla da görüşmüyordum ocaktan beri, o da beni zayıflamış bulacak hem. Ooooh mis. İlginç olan öyle çok çok yedim, bayağı alkol aldım, kabızlık sorunum da var ama tartıda problem yok neyse ki.
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 dilim kepekli ekmek
1 tel peynir
Ara:
Yarım Havuç
Öğlen:
Bir avuç çiğ semizotu
2 yk yoğurt
Ara:
Ayran
Ara:
2 malta eriği
1 kayısı
Ara:
Elma
Akşam:
1 dolma (Pirinç ya da bulgur yok içinde, mantar ve kıyma var)
Yoğurt
Kalori hesabına göre 478 kalori yapıyor. Yani 500 kalori civarında alıcam.
Su: 1,5 litre limonlu
Spor: İşten saatimde çıkarsam (19.00) 5 mile. Geç çıkarsam 3 mile.
😀😀 gunaydin canim. Menun cokkkk dusuk kalorili. Bayilma sakın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben ağzım boş kalmadığı sürece bir sorun yaşamıyorum canım ya. Haftada 2 kilo verdiğim günleri geri istiyorum.
o zaman bende önce listeyi uygulamaya çalışayım sonra yağçöz içeyim inşallah
sağlık ocağında herkese verirlermi ki bu adımsayarı_?
Canim tatlandırıcı li süt iç baya iyi oluyo hem sıcak içersen bağırsakları calistirir
bende sene başında 500liralik kumaş pantolon almıştım şimdi daralttim ama iğrenç oldu giremiyorum mecbur kot giyiyorum
günaydın güzeller...
Al bendende o kadar ..zayiflamak guzel ama şu simdi ne giyinecez sorunu olmasa...
Eylül'de Birsuru elbise almıştım bende. Hepsi büyük geliyor. Bu ara kilo veremiyorum pek ama yinede inceldim.beni her gören ne yaptın diye soruyor.. Cok farketmiş diyorlar.. Ama kilom pek oynamıyor ki haftadir ..Dondurucudaki lahana çorbasını çıkardım bende belki biraz ise yarar bakiyim artik..
Slimmm nasıl dayancan sahi kuzum...Sendeki iradenin yarısı bende olsa 1 ayda 40 kilo velan veririm herhalde...
günaydın güzeller...
Al bendende o kadar ..zayiflamak guzel ama şu simdi ne giyinecez sorunu olmasa...
Eylül'de Birsuru elbise almıştım bende. Hepsi büyük geliyor. Bu ara kilo veremiyorum pek ama yinede inceldim.beni her gören ne yaptın diye soruyor.. Cok farketmiş diyorlar.. Ama kilom pek oynamıyor ki haftadir ..Dondurucudaki lahana çorbasını çıkardım bende belki biraz ise yarar bakiyim artik..
Slimmm nasıl dayancan sahi kuzum...Sendeki iradenin yarısı bende olsa 1 ayda 40 kilo velan veririm herhalde...
kızlaaar çok açımmmm ve eşim yanımda browni yiyorrr sabır sabır yaa sabır 1 kaç parça kaşar attım ağzıma regl olduğum iin herhalde ikigündür hiç doyduğumu hissedemiyorum peynirler dışıda hiç kaçamak yapmadım peyirde toplasan 20 gr gelmez :18::18::18::18:
İYi geceler hanımlar..
Bu sabah guzel ve az kalorili bir kahvaltı yaptım.
Oglen yarım pide ve bir bardak ayran vardı menümde
Arada 1 tane hurma yedim..
Aksam 1 kase tarhana corbasi ve yoğurtlu semizotu yedim..
Oglen kayınvalidede yedik aksam annemlerde yedik..yemediğim cok şey var. :) dayandım..
esimin butun kıyafetlerini ben secerim ben uyarlarım ... Sonrada acaba bukadar guzel kombine etmesemmi diye düşünürüm ?
masallah kuzum sana.
listeye uydukca kilo gidiyor.ufak bir yada iki kaçamak bosa gecmis bir hafta oluyor sonra.. ..
Bende su anda acım walla..
Anladım canim.. Yapan kız ki yıllık güzellik uzmanlığı gibi bir bölüm okumuş.. Donanimliydi aslında... 30 a yakın güzellik uzmanı var merkezde 3 tanesi ancak lifting diye bir uygulama var onu yapabiliyor..bu onlardan biriydi.. Ama cok uğraştığı cildimle baya temizledi sagolsun..ölü hücreler soyuluyor sanirim.. Sen hangi bölgelere lazer yaptırıyorsun canim..
Canimm anladım zaten uzun süre yazmamıssin... .. Olsun geri almada verdigin kilolarii. Bu hafta bence korumak icin gayret et.. Yine verirsin istediğin gibi.. Cook güzelsin ama daha guzel olabilirsin
canım bikinim ve kolum hariç her yerim aklına gelen her yerçok tüylü bir kızdım çünkü hormon bozukluğundan değil genetik ama çok iyi sonuç aldım şekerim
olsun kuzum yinede masalların var... Bu arada haftasonu düğün mü dedin.. Ooo Birsuru anne oğluna kız beğenir böyle zamanlar..dur bakim fallarda çıkan adamla karşılaşma alanı olabilirmi acepKızçem bende mi var irade
5 gün yemiyorum 2 gün yiyorum ben ya hu
Bu yaz bende bişi almam belki tatile giderken 1-2 parça kışa komple yenileyecem hem kendimi hem dolabı heyyooo
Hahahh al bendende o kadar...bende komple lazer yaptırıyorum.10 sene önce yüzüme ve koltuk altına lazer yaptırmıştım. Azicik yüzde yine cikti gecen sene komple kurtulayım dedim bende .. Dünya varmış. :) Hala devam ediyorum ..
Bende diyorum soy kütüğümun araştırılması gerek diye..maymunlarla bir akrabalığım varmi diye...
olsun kuzum yinede masalların var... Bu arada haftasonu düğün mü dedin.. Ooo Birsuru anne oğluna kız beğenir böyle zamanlar..dur bakim fallarda çıkan adamla karşılaşma alanı olabilirmi acep
Ayseeemmm bende zayıflarsam esim gardrobu yenileme sözü verdi.. İstediğim gibi hemde... Hatta yazılı bir anlaşma imzalamıştı .. Her 10 kg icin guzel bir ödül demiştik :)
Simdi hazırlanmalıyım fizik tedaviye oradanda yürüyüşe gidicem...
Öpüyorum cok..
aynen ya canım tekrar çıkabilir zira vücudundaki hormonlar evlilik doğum operasyon vb. olgulardan dolayı hormon salgılayışı sil baştan kendini tekrarlayabiliyor o nedenle ileride tüy çıkma ihtimali her zaman mevcut zira. ama çok büyük rahatlık keşke bikini bölgeme de yaptırsaydım gerçi şuan benden başkası görmüyorama ilerde evlenince çok rahat ederim diyorum belki o zaman bilemiyorum ama bikiniyi yaptırmayı düşünüyorum canımm
Bence yaptiriyorken obolgeyide yaptir kurtul ..cok rahat :)
Canım benimkinin söz verdiklerini duysan bu hatun az bile spor yapıyor dersin hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?