- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.241
Çıkıyorum geç kalçam yoksa:))
olsun kuzum yinede masalların var... Bu arada haftasonu düğün mü dedin.. Ooo Birsuru anne oğluna kız beğenir böyle zamanlar..dur bakim fallarda çıkan adamla karşılaşma alanı olabilirmi acep
Ayseeemmm bende zayıflarsam esim gardrobu yenileme sözü verdi.. İstediğim gibi hemde... Hatta yazılı bir anlaşma imzalamıştı .. Her 10 kg icin guzel bir ödül demiştik :)
Simdi hazırlanmalıyım fizik tedaviye oradanda yürüyüşe gidicem...
Öpüyorum cok..
Bu arada eğitim bir hafta sürecek ve kahvalti ve öğle yemeği burda hep beraber yapalim dediler napcam ben yaaa zzor geçecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kız yok ben T ile tanıştım
Hayatımın aşkitosu, ilerideki çocuklarımın babası olacağından henüz haberi yok sadece
oyyyyyyyy senin adına sevindim darısı başıma
Kız yok ben T ile tanıştım
Hayatımın aşkitosu, ilerideki çocuklarımın babası olacağından henüz haberi yok sadece
Canim yanında bişeyler götür yoksa çok zorBu arada eğitim bir hafta sürecek ve kahvalti ve öğle yemeği burda hep beraber yapalim dediler napcam ben yaaa zzor geçecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben 72 idim ama tartı iki gündür 71 gösteriyor. bana uygun bi diyet listesi oluşturabilmem için diyetisyene gitmem lazım ama o da burda yok konyanın ilçesinde oturuyorum. burayı kim ilçe yaptı ki diye hergün söyleniyorum. köy gibi bi yer
şimdi burdan bi listeye başlıcam. kafama göre yapmamdan daha faydalı olur diye düşünüyorumm.
Benim bir arkadas kocami dugunde kandirdim demisti .. Ne yaptin dedim suslendim puslendim yanina gittim dedi .. Elektrik olayi ..
Bu kendinden haberi olmayan T yakinlardami acep .. Yoksa ondanmi kacti haftasonu..?
Canim yanında bişeyler götür yoksa çok zor
Olur
Canım aslında konyaya gitsen daha iyi olmazmi
hatırladım ben onu...ama o T nin bu T oldugunu yeni anladım kuzuKız yok ben T ile tanıştım
bak canim adamın is çıkışı gidip önünde bayilirmisin..kendini arabasının önünemi atarsın , yada ilk gördüğün yerde kavgami çıkarırsın bilmem (büyük asklar nefretle barsalar diye düşünürsek ) ama bak söylüyorum bende sozensem o is olacak ...muhabbetimiz yok kiolsa ne kaçamaklar yapıcam
kendisi şu an anneme 2 3 metre mesafe bir yerde hasta bakmakla meşgul
benim bol bol hastaneye gitmem lazım, bu hafta gidicem ama diş çektirmeye. beni görse de ağzım burnum şişken görecek. Muhtemelen ilişkimiz o noktada biter
Bide düğünden bulmak istemem ya, ben trakyalıyım düğünün gelinle damadı da trakyalı. trakyalıları sevmiyorum trakyalıya aşık olamam
bende simdi aksam yemeğimi yiyorum kendimi doymayacakmış gibi hissediyorum..Bugun doymayacakmisim gibi hissediyorum. Ogle yemegimi bitirmem 1,5 dakika falan surmustur herhalde ve hala acimm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hatırladım ben onu...ama o T nin bu T oldugunu yeni anladım kuzu
bak canim adamın is çıkışı gidip önünde bayilirmisin..kendini arabasının önünemi atarsın , yada ilk gördüğün yerde kavgami çıkarırsın bilmem (büyük asklar nefretle barsalar diye düşünürsek ) ama bak söylüyorum bende sozensem o is olacak ...
bende simdi aksam yemeğimi yiyorum kendimi doymayacakmış gibi hissediyorum..
Ablam yemek yapmis cagirdi, yanimda tencerede semizotumu pisirdim goturuyorum. 😄😄 cok guzel yemek yapar ama menumu bozamamm i ihhhh
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İşte buu sonra nasıl dayansın o kilocuklar bu azmin karşısında kutlarım 👏👏👏👍👍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok daha ii olur ama öyle bi lüksüm yok. bebeğim küçük tek başıma onunla gidemem ve burda kimsemiz yok. eşimde h.içi çoook önemli bi durumu olmazsa izin alabilmesi imkansız.
Yaa canimm cok mutlu oldum yazdiklarina.. Tesekkurler.. 😘
rica ederim cnm ben 1,5 ay oluyor diyete başlayalı diyetisyenin listesinin dışına hiç çıkmadım gezmeyede gittim misafirde ağırladım üzülüyorum kaçamaklar yapılınca o kadar uğraşıyoruz değsin madem fazlalığı az olan arkadaşlar kaçamakta yapsa çabuk toparlar benim 40 kg fazlam var en çok 1 senede vericem inş. burda yazdıklarımdan dolayı kırılan olursa kusura bakmasın lütfen aman banane diyemiyorum madem destek olacağız birbirimize kaçamak yaparsada yapsın diyemiyorum üzülüyorümm
Benimde 30 kilo fazlam var. Bu gunlere zaten yiyerek, kacamaklarla geldik. Kimse kusura bakmaz. Hepberaber vericez bu kilolari insallah.. Hep destek olucaz birbirimize 💕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?