Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız yok ben T ile tanıştım
Hayatımın aşkitosu, ilerideki çocuklarımın babası olacağından henüz haberi yok sadece

oyyyyyyyy senin adına sevindim darısı başıma

Hahaha kız yok
3 farklı falcının+falcı bacının söylediği tarihte söylediği şekilde söylediği harfte ne bileyim bide annemin çok iyi tanıdığı biriyle evet tanıştım.
Ama tek ortak tanıdığımız annem. Zor yani o iş. Gidip anneme "kızını beğendim çıkayım mı onla?" falan mı dicek.

Normalli aşk istiyorum, zayıflayınca olcak.

Hayatımın aşkitosu, ilerideki çocuklarımın babası olacağından henüz haberi yok sadece

Benim bir arkadas kocami dugunde kandirdim demisti .. Ne yaptin dedim suslendim puslendim yanina gittim dedi .. Elektrik olayi ..
Bu kendinden haberi olmayan T yakinlardami acep .. Yoksa ondanmi kacti haftasonu..?

Bu arada eğitim bir hafta sürecek ve kahvalti ve öğle yemeği burda hep beraber yapalim dediler napcam ben yaaa zzor geçecek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim yanında bişeyler götür yoksa çok zor
Olur

Canım aslında konyaya gitsen daha iyi olmazmi

Benim bir arkadas kocami dugunde kandirdim demisti .. Ne yaptin dedim suslendim puslendim yanina gittim dedi .. Elektrik olayi ..
Bu kendinden haberi olmayan T yakinlardami acep .. Yoksa ondanmi kacti haftasonu..?

muhabbetimiz yok ki olsa ne kaçamaklar yapıcam
kendisi şu an anneme 2 3 metre mesafe bir yerde hasta bakmakla meşgul
benim bol bol hastaneye gitmem lazım, bu hafta gidicem ama diş çektirmeye. beni görse de ağzım burnum şişken görecek. Muhtemelen ilişkimiz o noktada biter

Bide düğünden bulmak istemem ya, ben trakyalıyım düğünün gelinle damadı da trakyalı. trakyalıları sevmiyorum trakyalıya aşık olamam

Bugun doymayacakmisim gibi hissediyorum. Ogle yemegimi bitirmem 1,5 dakika falan surmustur herhalde ve hala acimm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hatırladım ben onu...ama o T nin bu T oldugunu yeni anladım kuzu

bak canim adamın is çıkışı gidip önünde bayilirmisin..kendini arabasının önünemi atarsın , yada ilk gördüğün yerde kavgami çıkarırsın bilmem (büyük asklar nefretle barsalar diye düşünürsek ) ama bak söylüyorum bende sozensem o is olacak ...
Bugun doymayacakmisim gibi hissediyorum. Ogle yemegimi bitirmem 1,5 dakika falan surmustur herhalde ve hala acimm

bende simdi aksam yemeğimi yiyorum kendimi doymayacakmış gibi hissediyorum..

Afiyet olsun Sözencim.. Cok sekersin ya.. Arabanin önüne atla demişsin çok güldüm 😃😃

sabah
1 bardak sut
1 dilim havuclu kek
oglen
1 porsiyon adana
cooook az lavas
ayran
aksam
yemek yemicem insallah
spor 45 dk leslie

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ablam yemek yapmis cagirdi, yanimda tencerede semizotumu pisirdim goturuyorum. 😄😄 cok guzel yemek yapar ama menumu bozamamm i ihhhh

Ablam yemek yapmis cagirdi, yanimda tencerede semizotumu pisirdim goturuyorum. 😄😄 cok guzel yemek yapar ama menumu bozamamm i ihhhh

İşte buu sonra nasıl dayansın o kilocuklar bu azmin karşısında kutlarım 👏👏👏👍👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte buu sonra nasıl dayansın o kilocuklar bu azmin karşısında kutlarım 👏👏👏👍👍

Yaa canimm cok mutlu oldum yazdiklarina.. Tesekkurler.. 😘

Yaa canimm cok mutlu oldum yazdiklarina.. Tesekkurler.. 😘

rica ederim cnm ben 1,5 ay oluyor diyete başlayalı diyetisyenin listesinin dışına hiç çıkmadım gezmeyede gittim misafirde ağırladım üzülüyorum kaçamaklar yapılınca o kadar uğraşıyoruz değsin madem fazlalığı az olan arkadaşlar kaçamakta yapsa çabuk toparlar benim 40 kg fazlam var en çok 1 senede vericem inş. burda yazdıklarımdan dolayı kırılan olursa kusura bakmasın lütfen aman banane diyemiyorum madem destek olacağız birbirimize kaçamak yaparsada yapsın diyemiyorum üzülüyorümm

Benimde 30 kilo fazlam var. Bu gunlere zaten yiyerek, kacamaklarla geldik. Kimse kusura bakmaz. Hepberaber vericez bu kilolari insallah.. Hep destek olucaz birbirimize 💕

şimdi kaç kilosun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…