- 8 Eylül 2011
- 1.159
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.261
şimdi kaç kilosun cnm
Kizlaaaar. Gulmeye hazir misiniz?
Isyerinden aldigim bu elbise s beden ve ben buna girene kadar diyete devam edicem!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
daykonun diyet listesini birebir uyguladım lakin 1 kaçamağım oldu. bi tane kurabiye yedimm
onun dışında 2.5 lt suyumu içtimm
2 bardak yeşil çay ve 15 dk yürüyüş. yağmur yağınca eve dönmek zorunda kaldık oğlum hasta olmasın diye.
bu arada tahin pekmez çok kalorili bişey mi ki_?
regl dönemi tatlı krizindeyimm
bunu nerde nasıl giyicenn çok merk ettimm ama bu arada cidden şahaneymişş
Kizlaaaar. Gulmeye hazir misiniz?
Isyerinden aldigim bu elbise s beden ve ben buna girene kadar diyete devam edicem!
Canim kirmizi elmayi rendele. Bide kuru kayisiyi minnacik dogra. Tarcinla beraber pisir.
Annem bana oyle yapiyor.
yok canim yok yapmadim kacamak birazdan yazarim menumu biraz dengesiz ama bence fena değilmakbuş tatlım sakın ha senden bu hafta kaçamak istemiyorum hadi dayan 60.5 az kaldı
Bu Kış bende yaptiracagim :)Hahahh al bendende o kadar...bende komple lazer yaptırıyorum.10 sene önce yüzüme ve koltuk altına lazer yaptırmıştım. Azicik yüzde yine cikti gecen sene komple kurtulayım dedim bende .. Dünya varmış. :) Hala devam ediyorum ..
Bende diyorum soy kütüğümun araştırılması gerek diye..maymunlarla bir akrabalığım varmi diye...
Dayancaz bi sekilde kilo alamamahhhh makbuşum ahhhh senin için zor olacak canım ya
Oyle yapacagim canim yarin götüreceğim yemegimi de ara ogunleri de zira 5 e kadar suruyorCanim yanında bişeyler götür yoksa çok zor
Olur
Canım aslında konyaya gitsen daha iyi olmazmi
Ablam yemek yapmis cagirdi, yanimda tencerede semizotumu pisirdim goturuyorum. 😄😄 cok guzel yemek yapar ama menumu bozamamm i ihhhh
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eveeet arkadaslar bugün egitimden sonra alisverise gittim dünya para harcadim ama değdi bence 36 beden pantolonlar s beden bir elbise ve birkac gömlek aldim hepsi s beden, ayakkabi aldim iki tane cok rahatladim valla bu arda ic camasir aldim bedenim 75 olmus ona da cok sevindim zira 85 ti :)
Helal sanaaaa.. Gule gule giy cicilerini.. Masallahh ☺️☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim bı sekilde diyalog kuracaklar mecburenAfiyet olsun Sözencim.. Cok sekersin ya.. Arabanin önüne atla demişsin çok güldüm 😃😃
Ablam yemek yapmis cagirdi, yanimda tencerede semizotumu pisirdim goturuyorum. 😄😄 cok guzel yemek yapar ama menumu bozamamm i ihhhh
darılmaca gücenmece yok...rica ederim cnm ben 1,5 ay oluyor diyete başlayalı diyetisyenin listesinin dışına hiç çıkmadım gezmeyede gittim misafirde ağırladım üzülüyorum kaçamaklar yapılınca o kadar uğraşıyoruz değsin madem fazlalığı az olan arkadaşlar kaçamakta yapsa çabuk toparlar benim 40 kg fazlam var en çok 1 senede vericem inş. burda yazdıklarımdan dolayı kırılan olursa kusura bakmasın lütfen aman banane diyemiyorum madem destek olacağız birbirimize kaçamak yaparsada yapsın diyemiyorum üzülüyorümm
Bayıldım bence sen onu T ye ozel giyKizlaaaar. Gulmeye hazir misiniz?
Eveeet arkadaslar bugün egitimden sonra alisverise gittim dünya para harcadim ama değdi bence 36 beden pantolonlar s beden bir elbise ve birkac gömlek aldim hepsi s beden, ayakkabi aldim iki tane cok rahatladim valla bu arda ic camasir aldim bedenim 75 olmus ona da cok sevindim zira 85 ti :)
Selam millet makbuş bende alisveris yaptım.. :) cok mutlu oldum... Evet daha cok yolum var ama bu bile moral olduepeydir spor yapmıyordum bugun yaparım artik.. Ama sabah artidaydim cok üzüldüm. Ufacık bir kaçamak yapıyorum hop artı çıkıyorum..
canim bı sekilde diyalog kuracaklar mecburen
Kız helal sana ... Walla Süpersin...hiç kaçamak çabuk sonuc demek..
darılmaca gücenmece yok...
Bayıldım bence sen onu T ye ozel giyyoksa herkesin elleyesi gelir
Ne guzel bir duygu insallah herkeste bu guzel duyguları yasar..
Canim boyun kaçtı seninSu anda 97 kiloyum. 67 ideal kilommus. Tam 30 kaldi 😁😁 106'dan geldim bu kiloya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim elbiseyi göremedim ama hırsıni tebrik ediyorumKizlaaaar. Gulmeye hazir misiniz?
Canim boyun kaçtı senin
Canim elbiseyi göremedim ama hırsıni tebrik ediyorum
Güle gule giy canım hedefine çok çok az kaldı ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?