Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlaaar.
Dün 3 mile lesliemi de yaptım. Kaçamaksız gün de geçirdim. Bugün de aynısı olur umarım.
Öğlen hastaneye gidicem, T'yi de görücem haliyle Dün beni sormuş, Allaaaaaahhhh

Bugünkü menüm:

Kahvaltı.
1 paket special k domatesli kekikli kraker

Öğlen.
2 dolma

Ara.
Elma

Ara.
2 Malta eriği

Ara.
1 kayısı

Akşam.
Semizotu
Yoğurt

Su: 1 lt elmalı 1 lt limonlu içeceğim.
Spor: Leslie 3 mile

Yani planım bu, öğlenle sabah arasını kısa tutcam çünkü dişçiye gidicem. Bana 2 3 5 10 saat yemek yeme derse sıkıntı var.

Haydi hayırlısı bakalım menü güzel CNM hee o elbisenin aynından banada ayır yada sen giy hevesini alınca bana ver bende girecem onun içine 7-8 ay sonra heheheh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Su anda 97 kiloyum. 67 ideal kilommus. Tam 30 kaldi 😁😁 106'dan geldim bu kiloya

canım az kaldı yetişiyorum sana kaçamak yapma geçerim seni sonraa
güle güle giy cnm
canımm güzel günlerde giy cicilerini inş. en kısa zamanda çuval gibi büyük gelir hepsi
cnm menü güzel afiyet olsun suya ne kadar sirke koyuyorsun birde midene dokunmadımı
günayyyydddıııııınn kaçamaksız ve güzel bir gün olsuuunn hanımlar

günaydın inş cnm

Oo bugunku menumu yazmayi unutmusum

Sabah (180kcal)

2 dilim kepek ekmegi

1 dilim peynir

Domates

Ogle ( 220kcal)

Pazi kavurmasi yumurtali

1 dilim kepek ekmegi

Ara (48kcal)

1 porsiyon meyve

Aksam (397kcal)

Etli biber dolmasi 2 adet

Yogurt & salata

1 dilim kepek ekmegi

Gece (48kcal)

1 porsiyon meyve

Toplam 893 kcal

Spor : bugun leslie gunu (3 mil)

Su 2 litre

canım az kaldı yetişiyorum sana kaçamak yapma geçerim seni sonraa

Canim insallah yetisirsin de, gecersinde. Ama bende yerimde saymiyim bu arada. Hedefim 3 ay'da 15 kilo. Agustos 15'te tatile gidecegiz. Bu sene artik en azindan derli toplu olayim istiyorum. Her sene dana gibi dolanmaktan cok bunaldim( tabi tatilden donuncede diyete devam)

Olur CNM daha çok var yeterki böyle devam et sporuda aksatma

Okadar cok dolma yapmisimki bu hafta menum hep dolma olcak galiba 😂😂

merhaba arkadaşlar
sabahtan beri giremedim internetimiz ciddi anlamda sıkıntılı

bugünkü menüm dünküyle aynıydı. yani daykonun diyet listesini kendi hayatıma geçirmeye çalışıyorum.
leslie int yüzünden açamadım akşama düzelirse sporumu yapmayı düşünüyorum

tatlı yemek yerinede slimin elma rendesini denedim. az kaloriyle nefis terbiyesi sizler napmışınız bi göz atayımm

şahane bi menüymüş. ben yapsam sanki beni açlıktan öldürecek gibi:44:

t'yi göreceğin için heycanlı bi gün olucak belli belki yemek yemeyi bile unutursunn

dişçi içinde geçmiş olsun. en çok korktuğum doktordur:94:

kaçamaksız günler ise alkışlamaya değer:81:
bugün şu saate kadar bende kaçamak yapmadım belki bi alkış da bana gelir yarn sabah

kııııız kaçamak yaptım kaçamak sayılmaz da değişim aslında.
dişçiden dönerken tansiyonum düştü gibi oldu, elma yerine ayran tükettim. malta eriğimi de 1 yaptım
dişçi de başka zamana gün verdi, iltihaplanmış dişim yapılmadı ama kanal diyor öffff.
T de normalde nasıl kıpır kıpır biriymiş, neşeli falan. beni görünce dut yemiş bülbüle dönüyo hiç konuşmuyor. Böyle olmaz ki!

bu arada dikkatimi çekti bugün doğru düzgün giren olmamış
acaba herkesin mi internetinde sorun var:44:

meydan bana kaldı
salıncak mı sallasam
uçurtma mı uçursamm
dondurmamı yalasam:131:

onlar kaçamak sayılmaz. keşke benim kaçamaklarımda böyle olsa. can feda

eğer iyi bi dişçin varsa kanal tedavisi çok kolay ve sıkıntısız geçiyor. ben iki defa yaptırdım ilki kabir azabıydı ikincisinde adama tekrar tekrar yap diyesim geldi o derece eli hafifti

t'ninde seni görünce hal ve tavırlarının değişmesi iyiye alamet. baya baya ilgileniyor demekki
ne güzel yaa evlenince böyle heycanlar kalmıyo tadını çıkar.

canım o seni beğenince direk bir şekilde senle iletişime geçer şekerim ben de canım aşk istiyorum ben de bugünlerde tayin tercihlerimiz açıldı deli gibi okulları arayıp bilgi alıyorum:18::18::18::18: siteye de giremiyorum o nedenle ben de zayıflayınca artık yeni bir aşk istiyorum yeni bir iş yeni bir aşk bunlar için bana şans lazım

oooooooooooooo harikasın bebek

Kizlar evde degilim anneme geldim bugun aksam Uyku testi icin hastaneye gitcez birkere daha yapilmisti bu ikinci olcak. Uyku aknesi var sanirim.. Hayirlisi artik ..

menüler güzel hanımlar

geçmiş olsun canım diş çok fena t ye gelince de bol şans tatlım ama bence de hal ve hareketleri değişiyorsa vardır bişi

oooooooooooooo harikasın bebek
tşk ederim canım

kızlar eğitim devam ediyor içerik olarak çok yoğun bir eğitim 9 da başlıyor altıya kadar felaket yoruluyorum dün aldığım ayakkabıyı giymiştim bi de ayağımı vurdu of ben böyle yorgun olunca evin halini bi görmeniz lazım hem kolumu kaldıracak halim yok hem evin dağınık hali ruhumu daraltıyor pufff neyse menüme geçeyim bari minik kaçamak yaptım bugün

sabah: 1 dilim çavdar ekmek 1 yumurta

öğlen: 5 tane köfte salata ayran

ara:1 incir 5 badem

akşam: 1 kase sebze çorba 200 gr taze fasulye 1 dilim çavdar ekmek 100 gr yoğurt 20 gr leblebi 3 kuru kayısı 1 biskrem

ara: 2 dilim kavun düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…