Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

akşam yemeğim sadece 2 yemek kaşığı bulgur yarım domates ve 1 salatalık oldu

sanırım bu kadar yağsız ve yavan şeyler yemekten içim kurudu ama ben kurumadım

Kizlar evde degilim anneme geldim bugun aksam Uyku testi icin hastaneye gitcez birkere daha yapilmisti bu ikinci olcak. Uyku aknesi var sanirim.. Hayirlisi artik ..

Gecmis olsun anniskona :/

O kacamaktan biseycik olmaaaz.
Egitim bitse de rahatlasan ya...

akşam yemeğim sadece 2 yemek kaşığı bulgur yarım domates ve 1 salatalık oldu

sanırım bu kadar yağsız ve yavan şeyler yemekten içim kurudu ama ben kurumadım

Kabiz olmuyo musun kuzu sen?
Ben cumadan beri kabizim yine ilaci dikicem kafama. Her gun kayisi yiyorum, limonlu su iciyorum, suyu, sporu aksatmiyorum ama tik yok.

Bu arada 6 mile leslie yaptim. Aferin banaa!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben memur degilim ama uc hafta once degistirdim isimi.
Yeni bir ask = bos kume
Yeni bir is = ok
Yine gulecek bir neden = cooook

Su diyetler bitmeden asik olsak da burada "uuuff sevgilimle yemege gittik dayanamadim 3 porsiyon sufleyle 2 dilimcik pizza yedim" falan diye hayiflansak

Cokk guzel cokk mutlu bir aksam gecirdim.. 2 saat tepine tepine dans ettim.. Ohh doktum kurtlarimi :)) butun menume harfiyen uygum. hic kacak yapmadim. Aferin banaa ☺☺( cok dans ettigim icin leslie yarina kaldi ) herkese iyi gecelerrr

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar evde degilim anneme geldim bugun aksam Uyku testi icin hastaneye gitcez birkere daha yapilmisti bu ikinci olcak. Uyku aknesi var sanirim.. Hayirlisi artik ..
Canim geçmiş olsun

Ohh iyi yapmışsın canim

Kızlar daha hic uyumadim Soma faciasıni izliyorum çok üzüldüm tüm hayatını kaybedenlere allah rahmet eylesin bende manisaliyim çok Üzgünüm cok

Kızlar daha hic uyumadim Soma faciasıni izliyorum çok üzüldüm tüm hayatını kaybedenlere allah rahmet eylesin bende manisaliyim çok Üzgünüm cok

Âmin canım Allah rahmet eylesin cok üzüldüm mAnısanın neresındensin canım bende izmirliyim yakınız ya ondan sordum topragım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayh bu sabah iyi bir gün olsun diyemeyecegim maalesef allah Soma dakilerin yardimcisi olsun

Âmin canım Allah rahmet eylesin cok üzüldüm mAnısanın neresındensin canım bende izmirliyim yakınız ya ondan sordum topragım :)

Alaşehir canım

Ayh bu sabah iyi bir gün olsun diyemeyecegim maalesef allah Soma dakilerin yardimcisi olsun

Amin canim

Sabah
1.00 x 1 Adet Tel peynir (20 kcal)20 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)45 kcal

Ara
2.00 x 1 Adet (12gr) Malta Eriği / Yenidünya (6 kcal)12 kcal

Öğlen
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Semizotu (200 kcal)200 kcal
1.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)45 kcal

Ara
2.00 x 1 Adet (12gr) Malta Eriği / Yenidünya (6 kcal)12 kcal

Ara
2.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı (19 kcal)38 kcal

Ara
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal

Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Semizotu (200 kcal)200 kcal
1.00 x 100gr Sütaş Sarmısaklı / Sarımsaklı Yoğurt (72 kcal)72 kcal

Toplam kalori 699
Spor: Leslie 3 mile
Su: 2 lt limonlu
Kabızlık sorunumu da çözdüm tartı öncesi iyi oldu valla.

Ben izleyemedim ama devamlı twitterdan takip ediyorum.
Allah kimseye böyle bir durum yaşatmasın

Çok üzgünüm😭
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin

Ben izleyemedim ama devamlı twitterdan takip ediyorum.
Allah kimseye böyle bir durum yaşatmasın

Hele birde yaralılar çıkarılırken yakınlarının çırpınışınışını görsen ne barikat ne asker kimse engel olamıyor
Tansiyonum çıktı offfff

Hayirli gunler...
Evlere ates dustu..cocuklar babasiz kaldi ...cok fena kizlar cook. ..rabbim yardimcilari olsun hayatini kaybedenlere allah rahmet eylesin icim daraliyor resmen cok feci millet ce basimiz sagolsun...

Bu uzuntunun tarifi yok. Katliam gibi. Cok cok uzgunum. Turkiye'nin basi sagolsun. 😥😥

canım geçmiş olsun benim annemde senelerdir şeker,tansiyon,kolestrol,sinir hastasıydı bundan 8 sene önce uyku apnesi teşhisi kondu uyurken maske kullanmaya başladı bi makine verdiler sonra annemin diğer hastalıklarının çoğu iyileşme gösterdi en azından değerler düştü
uyyurken 45-50 saniye nefessiz kalıyormuş

Gece haberleri izlemeye basladigimdan beri agliyorum. Allah'im bu nasil birsey. Bu nasil bir aci.

Menu falan paylasamiycam arkadaslar. ( Dunkune yakin biseyler yerim. )

aynen canım ya ama hissediyorum senin de benim de pek yakında bir partnerimiz olacak yeni iş değişikliğin hayırlı olsun kuzu kız sen zaten artık kilon itibariyle normal standartlarda bir kızsın kilolu değilsin gayet iyisin kilonu 59-60 arası hatırlıyorum zira eeee diyete devam ediyorsun spor da ekledin oooooooooooooo daha ne olsun şeker gayet iyisin daha da fit olacağın zamanlar çok yakında

Malesef öyle değilim işte Boyum kısa benim. Fbooktan Sozen, Bluecum ve Akrebim görüyorlar işte. Kullanıyorsan ekle beni. Tontişim ben gayet. Haziran ortasından sonra yapıcam sevgiliyi Sen inşallah o kadar da beklemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…