- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.301
Kizlar evde degilim anneme geldim bugun aksam Uyku testi icin hastaneye gitcez birkere daha yapilmisti bu ikinci olcak. Uyku aknesi var sanirim.. Hayirlisi artik ..
kızlar eğitim devam ediyor içerik olarak çok yoğun bir eğitim 9 da başlıyor altıya kadar felaket yoruluyorum dün aldığım ayakkabıyı giymiştim bi de ayağımı vurdu of ben böyle yorgun olunca evin halini bi görmeniz lazım hem kolumu kaldıracak halim yok hem evin dağınık hali ruhumu daraltıyor pufff neyse menüme geçeyim bari minik kaçamak yaptım bugün
sabah: 1 dilim çavdar ekmek 1 yumurta
öğlen: 5 tane köfte salata ayran
ara:1 incir 5 badem
akşam: 1 kase sebze çorba 200 gr taze fasulye 1 dilim çavdar ekmek 100 gr yoğurt 20 gr leblebi 3 kuru kayısı 1 biskrem
ara: 2 dilim kavun düşünüyorum
akşam yemeğim sadece 2 yemek kaşığı bulgur yarım domates ve 1 salatalık oldu
sanırım bu kadar yağsız ve yavan şeyler yemekten içim kuruduama ben kurumadım
canım o seni beğenince direk bir şekilde senle iletişime geçer şekerimben de canım aşk istiyorum ben de bugünlerde tayin tercihlerimiz açıldı deli gibi okulları arayıp bilgi alıyorum:18::18::18::18: siteye de giremiyorum o nedenle ben de zayıflayınca artık yeni bir aşk istiyorum yeni bir iş yeni bir aşk bunlar için bana şans lazım
Canim geçmiş olsunKizlar evde degilim anneme geldim bugun aksam Uyku testi icin hastaneye gitcez birkere daha yapilmisti bu ikinci olcak. Uyku aknesi var sanirim.. Hayirlisi artik ..
Cokk guzel cokk mutlu bir aksam gecirdim.. 2 saat tepine tepine dans ettim.. Ohh doktum kurtlarimi :)) butun menume harfiyen uygum. hic kacak yapmadim. Aferin banaa ☺☺( cok dans ettigim icin leslie yarina kaldi ) herkese iyi gecelerrr
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar daha hic uyumadim Soma faciasıni izliyorum çok üzüldüm tüm hayatını kaybedenlere allah rahmet eylesin bende manisaliyim çok Üzgünüm cok
Kızlar daha hic uyumadim Soma faciasıni izliyorum çok üzüldüm tüm hayatını kaybedenlere allah rahmet eylesin bende manisaliyim çok Üzgünüm cok
Alaşehir canımÂmin canım Allah rahmet eylesin cok üzüldüm mAnısanın neresındensin canım bende izmirliyim yakınız ya ondan sordum topragım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayh bu sabah iyi bir gün olsun diyemeyecegim maalesefallah Soma dakilerin yardimcisi olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayh bu sabah iyi bir gün olsun diyemeyecegim maalesefallah Soma dakilerin yardimcisi olsun
Ben izleyemedim ama devamlı twitterdan takip ediyorum.
Allah kimseye böyle bir durum yaşatmasın
Kizlar evde degilim anneme geldim bugun aksam Uyku testi icin hastaneye gitcez birkere daha yapilmisti bu ikinci olcak. Uyku aknesi var sanirim.. Hayirlisi artik ..
Ben memur degilim ama uc hafta once degistirdim isimi.
Yeni bir ask = bos kume
Yeni bir is = ok
Yine gulecek bir neden = cooook
Su diyetler bitmeden asik olsak da burada "uuuff sevgilimle yemege gittik dayanamadim 3 porsiyon sufleyle 2 dilimcik pizza yedim" falan diye hayiflansak
aynen canım ya ama hissediyorum senin de benim de pek yakında bir partnerimiz olacak yeni iş değişikliğin hayırlı olsun kuzu kız sen zaten artık kilon itibariyle normal standartlarda bir kızsın kilolu değilsin gayet iyisin kilonu 59-60 arası hatırlıyorum zira eeee diyete devam ediyorsun spor da ekledin oooooooooooooo daha ne olsun şeker gayet iyisin daha da fit olacağın zamanlar çok yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?