- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #101.321
Malesef öyle değilim işteBoyum kısa benim. Fbooktan Sozen, Bluecum ve Akrebim görüyorlar işte. Kullanıyorsan ekle beni. Tontişim ben gayet. Haziran ortasından sonra yapıcam sevgiliyi Sen inşallah o kadar da beklemezsin
Canim benide ekle benide:)
Nerde tontis ben gormedim...su gibi guzeller guzeli afeti devran vardi face o sen degilmiydin :)Malesef öyle değilim işteBoyum kısa benim. Fbooktan Sozen, Bluecum ve Akrebim görüyorlar işte. Kullanıyorsan ekle beni. Tontişim ben gayet. Haziran ortasından sonra yapıcam sevgiliyi Sen inşallah o kadar da beklemezsin
Malesef öyle değilim işteBoyum kısa benim. Fbooktan Sozen, Bluecum ve Akrebim görüyorlar işte. Kullanıyorsan ekle beni. Tontişim ben gayet. Haziran ortasından sonra yapıcam sevgiliyi Sen inşallah o kadar da beklemezsin
Nerde tontis ben gormedim...su gibi guzeller guzeli afeti devran vardi face o sen degilmiydin :)
Sozenimde sahane ama akrwbi bende cok merak ediyorum :)
hımm canım facebook kullanmıyorum bulunduğum çevre küçük ve herkes bilindik o nedenle bu çevreden olmaz zaten olsaydı olurdu ama tayinim çıkarsa merkeze gideceğim yeni insanlar arasında bana göz kırpan olur şekerim hımm belli olmaz yeni aşk kiloyla doğru orantılı mı kızzzzzzzz bence zaten hayatına yazılmış bir insan varsa senin bir şey yapmana gerek yok o seni gelip bulur şekerimmm
Akrebiiiiim bluecum seni merak ediyormussss! Her goren masallah cok guzelsin seni kacirirlar falan diyor ama ben sonuca bakiyorum. Elde var sıfır ^-^ iltifat etmelerini yerim!
ben oyle düşünmüyorum fistik ya. Diyelim iyi anlasiyorsun ama adam 300 kilo, yataktan kalkamiyo falan. Ister misin onu? Ben istemem. Hicbirimz o halde degiliz tabi ama. Yakisikli beyler ince belli hatun seviyolar sanirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afiyet olsun canım güzel menü bu eğitimler beni mahvetti yahu baklım yarın kaç çıkcam :18::18::18:Sabah
1.00 x 1 Adet Tel peynir (20 kcal)20 kcal Sil
1.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)45 kcal
Ara
2.00 x 1 Adet (12gr) Malta Eriği / Yenidünya (6 kcal)12 kcal
Öğlen
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Semizotu (200 kcal)200 kcal
1.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)45 kcal
Ara
2.00 x 1 Adet (12gr) Malta Eriği / Yenidünya (6 kcal)12 kcal
Ara
2.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı (19 kcal)38 kcal
Ara
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Semizotu (200 kcal)200 kcal
1.00 x 100gr Sütaş Sarmısaklı / Sarımsaklı Yoğurt (72 kcal)72 kcal
Toplam kalori 699
Spor: Leslie 3 mile
Su: 2 lt limonlu
Kabızlık sorunumu da çözdüm tartı öncesi iyi oldu valla.
hadi bakalım bende inanıyorummmaynen canım ya ama hissediyorum senin de benim de pek yakında bir partnerimiz olacak yeni iş değişikliğin hayırlı olsun kuzu kız sen zaten artık kilon itibariyle normal standartlarda bir kızsın kilolu değilsin gayet iyisin kilonu 59-60 arası hatırlıyorum zira eeee diyete devam ediyorsun spor da ekledin oooooooooooooo daha ne olsun şeker gayet iyisin daha da fit olacağın zamanlar çok yakında
kız çok güldüm sen 300 kilomusun beni de ekle tatlım face den :)Akrebiiiiim bluecum seni merak ediyormussss! Her goren masallah cok guzelsin seni kacirirlar falan diyor ama ben sonuca bakiyorum. Elde var sıfır ^-^ iltifat etmelerini yerim!
ben oyle düşünmüyorum fistik ya. Diyelim iyi anlasiyorsun ama adam 300 kilo, yataktan kalkamiyo falan. Ister misin onu? Ben istemem. Hicbirimz o halde degiliz tabi ama. Yakisikli beyler ince belli hatun seviyolar sanirim.
anathema8 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için anathema8 isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.
Makbule, anathema ikinize de ozel mesaj attim ^-^
Yarin tartida guzel bi sonuc alicam(eskisi gibi haftada 2 3 gitmiyor tabi ama yine iyiydi bugun), o sebeple yarin oglen 5 yk makarna yicem simdiden planladim :)
Akrebiiiiim bluecum seni merak ediyormussss! Her goren masallah cok guzelsin seni kacirirlar falan diyor ama ben sonuca bakiyorum. Elde var sıfır ^-^ iltifat etmelerini yerim!
gitti gitti gene gitti diyeeett
sabah: 1 dilim ekmek 1 yumrta 1 kivi
ara: 1 minik tuzlu kurabiye
öğlen: 120 gr tavuk 100 gr patlıcan ezmesi çoban salata ayran
ara:1 nescafe(hemde kremalı) 1 elma
akşam: 120 gr tavuk göğüs salata ayan
ara: 1 sütlü kahve 10 gr bitter çikolataof of tartı öncesi olmadı bu menü :18::18::18:
Makbule, anathema ikinize de ozel mesaj attim ^-^
Yarin tartida guzel bi sonuc alicam(eskisi gibi haftada 2 3 gitmiyor tabi ama yine iyiydi bugun), o sebeple yarin oglen 5 yk makarna yicem simdiden planladim :)
yok neyseki şeker yoktumenü iyiydide krema çikolat bozmuş şekerde varmıydı kahvelerde
yok neyseki şeker yoktu
bende bugün gördüğüme göre baskülde 500 gr eksideyim yani geçen hafta aldığımı vermişim yani hala yerimde sayıyorum amaan nerdeyse 1 aydır aynı yarım kilo ileri yarım kilo geri neyse sporumu yapayım bari yarın sunum yapıcam ders çalışmam lazım ama hiç içimden gelmiyoriyi yoksa çemkirme moduna girdiydim yarın tartı günü amann üzülmeyin kuzular
ben bütün gün köşe yastığı gibi tv karşısında oturdum şimdi spor zamanı 1 saat yürüyecem yarın grş kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?