Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nerde tontis ben gormedim...su gibi guzeller guzeli afeti devran vardi face o sen degilmiydin :)
Sozenimde sahane ama akrwbi bende cok merak ediyorum :)

hımm canım facebook kullanmıyorum bulunduğum çevre küçük ve herkes bilindik o nedenle bu çevreden olmaz zaten olsaydı olurdu ama tayinim çıkarsa merkeze gideceğim yeni insanlar arasında bana göz kırpan olur şekerim hımm belli olmaz yeni aşk kiloyla doğru orantılı mı kızzzzzzzz bence zaten hayatına yazılmış bir insan varsa senin bir şey yapmana gerek yok o seni gelip bulur şekerimmm

Nerde tontis ben gormedim...su gibi guzeller guzeli afeti devran vardi face o sen degilmiydin :)
Sozenimde sahane ama akrwbi bende cok merak ediyorum :)

Akrebiiiiim bluecum seni merak ediyormussss! Her goren masallah cok guzelsin seni kacirirlar falan diyor ama ben sonuca bakiyorum. Elde var sıfır ^-^ iltifat etmelerini yerim!

ben oyle düşünmüyorum fistik ya. Diyelim iyi anlasiyorsun ama adam 300 kilo, yataktan kalkamiyo falan. Ister misin onu? Ben istemem. Hicbirimz o halde degiliz tabi ama. Yakisikli beyler ince belli hatun seviyolar sanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o konuda haklısın bebek ya fiziği düzgün olan insan hoş bakımlı insanlar istiyor lakin tezatlık da yok değil ben nice çevremde yakışıklı bey görüyorum yanındaki kız çirkin ördek yavrusu gibi tatlım aşk konuları karmaşık ya ama zayıf hoş bayan olduğun zaman mıhakkak taliplerin ona göre artıyor ama hoş görünmek her şeyden önce özgüvenini arttırıyor

afiyet olsun canım güzel menü bu eğitimler beni mahvetti yahu baklım yarın kaç çıkcam :18::18::18:

hadi bakalım bende inanıyorummm

kız çok güldüm sen 300 kilomusun beni de ekle tatlım face den :)

gitti gitti gene gitti diyeeett

sabah: 1 dilim ekmek 1 yumrta 1 kivi

ara: 1 minik tuzlu kurabiye

öğlen: 120 gr tavuk 100 gr patlıcan ezmesi çoban salata ayran

ara:1 nescafe(hemde kremalı) 1 elma

akşam: 120 gr tavuk göğüs salata ayan

ara: 1 sütlü kahve 10 gr bitter çikolata of of tartı öncesi olmadı bu menü :18::18::18:

Makbule, anathema ikinize de ozel mesaj attim ^-^
Yarin tartida guzel bi sonuc alicam(eskisi gibi haftada 2 3 gitmiyor tabi ama yine iyiydi bugun), o sebeple yarin oglen 5 yk makarna yicem simdiden planladim :)

rkledim ama inşallah doğrudur :18:

tatlım kendine haksızlık etme lütfen baktım resimlerine çooookkk güzelsiiinnnnn ayrca kilolu da değilsin öyle

menü iyiydide krema çikolat bozmuş şekerde varmıydı kahvelerde

valla tebrik ederim boşa dememişsin kaçamakta yaparım kiloda veririm helal olsun kız sana

bende bugün gördüğüme göre baskülde 500 gr eksideyim yani geçen hafta aldığımı vermişim yani hala yerimde sayıyorum amaan nerdeyse 1 aydır aynı yarım kilo ileri yarım kilo geri neyse sporumu yapayım bari yarın sunum yapıcam ders çalışmam lazım ama hiç içimden gelmiyor

kizlqr bugun bende batirdim yarin tartilmak istemiyorum:-(
sabah
yumurta sucuk
cay
biraz ekmek
oglen
125 gr kofte ayran
ara
kurabiye
kisir
aksam
patlican
pilav
ayyy yazdikca yazdim resmen yazarken utandim ve ayrica sifir spor yarin kesin bin kilo olucam tartida

Herkese merhaba cepten yaziyorum kusura bakmayin alinti yapamiyorum . Gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Sagolun arkadaslar.
bende iki gundur evde degilim. Diyet spor yalan oldu .
Daykocum annemde ileri derecede uyku apnesi var ya bakalim artik daha baska seylerde var ama henuz teshis netlesmedi .. Allaha emanet olsun lar.. Haberlere yuregim dayanmiyor..
Bu aralar cok sikintiliyiz ya hayirlisi..
Slimcim sen cok hos bir hatunsun .. Aksini kimse soyleyemez!
Su noldu tain meselesi insallah hayirlisi olur canim.. Ankaraya gelsen ne guzel olur..
Anathemacim benide eklesene faceden :)
Bloom gitmiyosun dimi?
Berna benimde diyet uctu bu hafta. Belim agriyor diye Sporda yok.. Yarin gorusuruz artik.atladigim varsa kusura bakmayin. İg.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…