• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahanda benim hemserim gelmis
nasilsin hafta sonundan beri akrepim iyilestinmi
kiz sen simdi ishal olmusun ya 400 gr vermisindir eminim kiz yoksa benim takilmam benden kilolu olman caninimi sikti hi soyle ne olur

hamur mu mayaladın .....offf afıyet olsun...

aksamları kendımı tutup ıkı gun yemeden yattım 1 kg gıttı...ama meyve yıyebılrım bu hafta kafaya koydum düz 75 i görucem...

selam herkese ben geldim a.s.a.s.a.s.a.s.
nasılsınız bakem herkes burda herhalde negüzel
cumartesi nerdeydiniz bakem benim çok canım sıkıldı buralarda
hadi ben dün napmışsınız bir bakıp geleyim
hoş geldin buyrunnnnnnnnn
bacım öpüyorum opuyorumnanaktan
..nassın bakem

ya canim cumartesi pazar sahsim adina konusuyorum ben fazla gelemiyorum kocis evde olunca birde misafir oluyo biez gidiyoruz vs.. vs... iste anliyacagin
hadi sen bak gel bende 15 dk sonra kalkip borek yapmaya gidecegim haberiniz olsun
nisbet mi yapıyon kı börek mörekkötükedihüso ... sonra cumaya kızıyon bide

oh oh herkes burda
ama benım evın ısı oyle duruyor:jeyyar:
kalkıp yapayım barıopuyorumnanaktan

aman sorma işi ...kalkıp benim de yapılcek ..offffff

hamur mu mayaladın .....offf afıyet olsun...

aksamları kendımı tutup ıkı gun yemeden yattım 1 kg gıttı...ama meyve yıyebılrım bu hafta kafaya koydum düz 75 i görucem...

çok haklısın anam sorun akşam da zaten gündüz insan zaten sabredip küçük küçük yiyo...ama akşam gözü bişi görmüyo...bide hareket kısıtlı olyu makşama...( bu insan ben oluyom )

anam niye kimse yazmiyo ben cikiyorum kizlar artik gelince cevaplarim yazarsaniz tabi opuldunuz

nesliiiiiiiiiiiiii ben burdayım anam ...lülülülülülü
iş miş yapmeycem valla ....cumaya artık listede beni görürsün demi...yerimseniben
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

kilo vermede 1. olamıyom ama mesaj da olalım bari demiiikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nesliii bu mesaj sayma işi iyi olmadı ya...:1no2:
oturmaktan degil kilo vermek şeyim büyüycek totom...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyom kızlar
öptümmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
güleysa tugba size ayıp olmaz demi kı...........

canım herkes bunyesıne gore kılo verıyor bakalım ben kac gun dayanacagım bu dıyete:jeyyar:
sende umutsuz olma canım verırsın yavas yavas nede olsa daha burdayızopuyorumnanaktan
inşalah be güzel,im.keşke beraber başlasaydık.nyse sen yap ben bi şekilde gelcem arkandan.anca yuıvarlanıyom bu kiloyla-

aferim aferim su kiza bak takim gucu boyle olur yapma zaten ben yaparim hepisini

naniknaniknaniknanik
:[/I]

valla guzelim kimse senin gibi dusunmuyo istersen sozunu geri al bunlar sildi senide bombalarlar:1closedeyes:
sırnaşık şeysırnaşık şey
insallah guzelim gidecek
ayy bende bugunlerde kizin altini alistiriyorum ama ben gece gunduz degil sadece gunduzler hele bir gunduz yapmasinda geceye raziyim SIKMADAN yavas yavas gosteriyorum ya benim arada degil surekli kazalar oluyo olmuyo degil

ya çocuk kendini tam ifade etmeden çocuk psikolojik olarkda hazır olmadan alıştırmayın şu çişe.ben bi kez denedim .ısrarlar üzerüine baktım kızm hazır değil.hemen bıraktım.sonra kinde hemen hiç kazasız gece gündüz bıraktık.sadece 3 tane bezinin içine kuru çay attım.böcülü bak istersen saralım dedi.yok anne.böcüler ısırır dediç.bende sen bilirisin dedim.öyle alıştık işte.ama o çaylı bezler yatağının başında felan duruyodu hep.işte bırakış o oldu.
:roflol::roflol::roflol:
ya siz yapamazsiniz isvec diyeti akillilar gelin bozduk diyeceginize hic baslamayin bence
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

bende anladm onu gicik kari seni ah ahhh valla ne diyim tugba seni elime gecirsem bir iyi olacakya neyse geciremiyom
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
ay yanık mı...zordur yanık valla sabah kahvaltıda ekmek ısıtmıştım tencerenin kapagı azıcık deydide nasıl acıdı....allahım nasıl dayancaz ahirette bilmem..eşim bu dünyada yanan öbür dünyada yanmazmış dedi.....allahım dayanamayacagın acı vermesin...
yanık izleri kalmasın diye contur tubex jel (yazılışı yanlış olabilir )kullanılıyo...ben geçen hafta parkta arkadaşımı gördüm....yüzünde ve boynuna yag sıçratmış..ben de vardı..vermiştim.dün teşekküre geldi..denemek için sadece yüzüne sürmüş..tamamen geçmiş yüzü...boynuna sürecekmiş...SANADA ALLAH ŞİFALAR VERSİN CANIM...opuyorumnanaktan

evet canım şok sağol.keşke önceden sorsaydım.artık çok geç.şimdi sürsem faydası olurmuki.neyse bidaha sorarım hep.haa aklımdayken bi ilahiyatçı olarak duruma el koyayım.yok öyle dünyada yanan ahirette yanmazmış felan.kim zerrede kada günah işlediysede karşılığını görecek.allahım narından gazabından korusdun inşallah.
mende seni öpppppptüüüüüümmmmm eminemmm.Şeniz

AY MAALESEF GÖRÜŞEMEMİŞİZ...BİLGİSAYAR ODADA DA ÇOK SES YAPIYO DİYE KAPATTIYDIM..

hımm anladım.neyse başka akşmalaaa görüşürüz artıkın.

AY KIZ HANGİ SATICI KIZ YAKMIŞ BENİM TUGBA MI ...Çok üzgünüm çoook GÖSTERİN ONU BANA BAKEM:mymeka:
boşver orasını hişçç karıştırma.

anam nasıl olmuş be .herkesin altına bişeyler yazmıştım ama sanki sizler yazmış gibi alıntılamışım gibi olmuş.neyse anlarsınız artık.

ben çıkıyom kızlar
öptümmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
güleysa tugba size ayıp olmaz demi kı...........

hoşbulduk şekerimm.yok kız ne ayıbı.hadi sana kolay gele.
amaaaaann bananen yaa bide msjmı saycam.bukadın durdukça bişeyler çıkarıyo.allah allaaaahhhhhh.get dil mil öğren.eyferi felan gez.foto çekil.bize yolla.

kızlar dün bende hastanelik oldum..akşama kadar serum ve bir sürü ilaç yedim..
ishal ve kusmadan bir satte fenalaştım anam aklıma geldikçe tuhaf oluyorum..sanki süzgeç gibi ne varsa dökülüyordu içimden..eşim allahtan evdeydi..neyse şimdi hafif sersemlik harici iyiyim...
sanki bir fırtınaydı geldi geçti bağırsaklarımdan

çok geçmiş olsun akrepcim havalar çok ısındı belki ondandır kısa zamanda toparlanırsın inşallah

slm kizlar
nasilsiniz gorusmeyeli anam ben iki gundur delice yiyorum haberiniz olsun meisafirle beraber ye babam ye uff midem karma karisik oldu valla
gecmisi okudum su asilsiz iddalariniza cevap veremiyorum simdilik kocis icerde bana sesleniiyo gelll diye ama gelip sizi bir guzel haslayaagim kizlar bekleyin benii

naptın nesli bak cuma günü bizde sana sarı kart hazırlayabiliriz ona göre bu hafta kıl payı kaçmasın artık bu dereceler tut kendini çabuk :mymeka:

neyse beni bugün sormayın sabah kahvaltıda fazla kaçtı.
haa sorun neyse.gece 3de yine acile gittik dün.benim yine çarpıntım ve ağız kuruluğum oldu.iğne yapıp yolladılar doğal olarak.aman anam başak dr yokmu hastanede bilmem.her gidişimde aynı dr oluyo.anam bide hemşireleere diyoki bayanın kilşosu varya oyüzden egk çekilsin.kız kendisini bi görseniz.pantolonun kemri görünmüyo.karnında dokuz çocuk var gibi.varil gibi adam.eşim diyoki o öyle deyince hiç senin yüüzne bakmadım.kızdığını anladım diyo. yarın sabahtan genl cerraha görünecekmişm.ooff offf.dua edin bişeyim çıkmasın.

geçmişolsun tuba arkadaşım herhangi bir destek ilaç kullanmıyorsun dimi sen
dikkat et biraz sağlığına

Merhaba ,

Sitedekı gruplar arasında en sıkı bagı ve destegı 14 grupta gördüğüm için grubunuza üye olmak istiyorum.

oyy oyyyy oyyyyyyyyyyyyy.. teşekkür edriz.evet grubumuz bi tanedir bi,tane.ama takımda yer varmı bilmiyorum.kaptan gelince bilgilendirsin.kaç yaşındası n.kilon, hedefin.kilo alma hikayen.medeni durumun.nedir ama takıma giremesende bizlerle yazışabilrsin.sende cuma günler kilonu söylersin.tek fark takım lkistesinde yer almazsın.hoşgeldin bakamm.

geçmişolsun tuba arkadaşım herhangi bir destek ilaç kullanmıyorsun dimi sen
dikkat et biraz sağlığına

teşekkürler canım.yok kız ne desteğitek desteğim su.ilaç kullanmıyom.sağlığa da kilo olunca dikkat edilmiyo be güzelim.her gittiğim dr önce kilovrecen diyo.zayıflıyayım bakam bi ozamn ne diycekler.:kızgın:

Merhaba ,

Sitedekı gruplar arasında en sıkı bagı ve destegı 14 grupta gördüğüm için grubunuza üye olmak istiyorum.

tugba açıksın galiba bi baksana bu arkadaş kim diyeee....

böyle biri yok diyo site de ...
geçen de de 1 özel mesaj geldi bana zaten açıp okumam 2 günümü aldı ama ..profilin de erkek yazıyodu.. bu siteye erkekler girebiliyomu kıı

anam nasıl olmuş be .herkesin altına bişeyler yazmıştım ama sanki sizler yazmış gibi alıntılamışım gibi olmuş.neyse anlarsınız artık.

neyse acık zor oldu ama anladım

hoşbulduk şekerimm.yok kız ne ayıbı.hadi sana kolay gele.
amaaaaann bananen yaa bide msjmı saycam.bukadın durdukça bişeyler çıkarıyo.allah allaaaahhhhhh.get dil mil öğren.eyferi felan gez.foto çekil.bize yolla.

hiç demi güzelim biz gezemiyoz oraları gez bizim yerimize ..fotola..şöle havamız olsun anam fransa arkedeşimiz va diye demi ama

Back
X