Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaaa bir hafta diyet yapip bu kadar kilo oynamasi sinirini bozmadi mi? Ben olsam baskulu camdan asagi atmistim coktan.. ☺

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kesin bağırsaklardandır.
kuru meyve falanda kar etmiyor mu?
benim gibiysen ilaç kullanıcaksın mecbuuuur

kesin bağırsaklardandır.
kuru meyve falanda kar etmiyor mu?
benim gibiysen ilaç kullanıcaksın mecbuuuur

Ediyor canım da bu hafta çok sıvı tüketemedim ve hep kuru şeyler oldu sanırım, 3 gündür doğru dürüst çıkamadım mesela..
Sabahları elma sirkeli sarımsak turşuma yine başlıyayım sıcak suyla.. Geçen hafta çok güzel olmuştu..

Yaaa bir hafta diyet yapip bu kadar kilo oynamasi sinirini bozmadi mi? Ben olsam baskulu camdan asagi atmistim coktan.. ☺

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sorma kuzum... Benimkisi diyet değilde akşamları menülerden uzak durmak sadece, gün içinde yiyorum yani ama sabah çok sinir oldum hani boşver akşamları ye der gibi oldu baskül ama akrep çok inattır, baskülün ondan haberi yok

Hahaaa iste buu helall 😊😊 hadi insallah haftaya canimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen iste canin baskul korksun bizden neticede er yada gec hedefimize ulasacagiz...:13:

kızçeler 2 gündür kaçamaksız diyete dvm ediyorum. yarın sabah tartıda kaç göstyericem çok merak ediyorum.

bugün sabah 1 dilim kepek ekmeği domates salatalık bi kibrit kutusu kadar peynir ve açık çay içtim
ara öğün bi yeşil elma
öğlen 4 kaşık bulgur pilavı ve 4 kaşık sebze yemeği vede salata
ara öğün yok
akşam yemeği olarakda 1 dolma ve bi kase cacık

gün boyunca bi dilim ekmek yiyip hiç kaçamak yapmadığım için kendimi tebrik ediyorum
biraz suyu az içtim. şimdiden sonra tamamlamaya çalışcam
leslie ise akşamla yatsı arası yapıcam inş. direk 5 yada 6 mile yapsam çok mu zorlanırım acaba_?

Bu haftaki listemiz
anathema8(78 /76.8 /1.2 / %1.53)
makbule007(61.5 / 60.8 / 0,7 / %1,13)
BLUEmoon2009(69.9 / 69.1 /0.8 / %1.14)
Sozen(88.8/89.1/-0,3/-0,33%)
Ceren06(59,8/58,1/1,7/2,84%)
slimsigara(59,1 / 58,00 / 1,1 / %1,86)
donbul

Absolut123(98 / 95,7 / 2,3 / %1,17) yeni üye, yüzdesi ikiye bölündü.
dayko (109,2 / 104,4 / 4,8 / %2,19) yeni üye, yüzdesi ikiye bölündü.

liste güzel inşallah gelmeyen arkadaşlar da kilo vermiştir cereni de ekledim diğer arkadaşlar gelmemiş ya da gözümden kaçtı:26::26:

Son düzenleme:
Kızçeler bu hafta matemden dolayı paylaşımda kilo bildirimi yapılmıyor, haftaya etaplar birleştirilerek yapılacakmış, bilginize şekerler..
Biz yaptık olsun bu haftaki durumumuz belli oldu ve harikasınız

sizleri tebrik ederim ben cumartesi tartıya çıkacağım diyetisyen günüm bakalım kaç göstereceği diyetim kaçamaksız devam ediyor

slm tatlım bende yarın vakit bulabilirsem gideceğim ama olmazsa cumartesiye kalacak gene uyamadım ben bu hfat bu eğitim mahvetti yaa
:18::18::18:gene de eksi gördüm bugün çok şükür

arkadaslar bikac gundur sporu alsattgmdan ve spor salonunda tartilmamdan dolayi sbaha kilo bildirimi yapamadm ama brazdan yapicam sviorm sizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabah
1 bardak sut
kepekli pogaca
ogln
kori soslu yarim sandivuc
aksam
corba yada yaprak sarmasndn birini yicem
spor 40 dk fitnes

sabah: 1 dilim çavdar ekmek 1 yumurta 1 tk krem peynir

ara: 2 kurabiye yedim gitti valla herkez yiyor bu da can ama

öğlen:120 gr tavuk göğsü patlıcan ezmesi salata ayran

ara: 2 kurabiye bunu niye yedim bilmiyorum 1 sütlü türk kahvesi 1 latte

akşam:50 gr tavuk göğüs 1 dilim beyaz ekmek yoğurtlu havuç salatası

ara: 150 gr kavun yicem belki de yemem akşamı yeni yedim daha

arkadaslar inanmiorm 200 gr artidayim vercegime almisim iki gun kacamak yaptm dye tum haftayi mahvettm:-(

arkadaslar inanmiorm 200 gr artidayim vercegime almisim iki gun kacamak yaptm dye tum haftayi mahvettm:-(

Bu hafta bildirim yok. Sanslisin bu yuzden haftaya toparlarsin uzulme

Bu aksam leslie yok bana. Bu arada leslieyi birakacagim. Popom kalkikti benim, asagi dustu sanki. Ne onerirsiniz bana? Iyiden iyiye gobegim ortaya cikti mekik cekicem bundan sonra. Ek ne yapsam? Koca basenliydim ama kalcam guzeldi ya, annem bile söndü demeye basladi. Annecigimle uzun bir yuruyus yapip kafa dagittik biraz. 2 top da vanilyali dondurma yedim.

Seni bu kahveler bitirecek demedi deme
Kremali nescafeye hadi olsun dedik, sutlu turk kahvesi de neyse ama latte nedir ya?! (COK CANIM CEKTI BE )

Bu arada ctesi dugun var. Elbise isini son ana biraktim. Hem usengeclik hem zayiflarim umudu. Mangoda da kotonda da denedigim tum elbiseler s bedendi. Ben s beden olmadigimi biliyorum. Naptilarsa bedenlere?! Ya da baseni 100 civari gelen biri s ise ohoooo. Insanlari mutlu etmek icin ne saklabanliklar yapiyolar. Insanlar da saniyo ki mesela 5 senede 10 kilo arttim ama bedenim degismedi. He he yersen. Zayif bir arkadasim devamli zara kidsten giyiniyordu, hak verdim simdi. Kiza xs bile bol gelir bedenler boyle olunca. Tekstil sektorune cok kirginim bu aksam.

Seni bu kahveler bitirecek demedi deme
Kremali nescafeye hadi olsun dedik, sutlu turk kahvesi de neyse ama latte nedir ya?! (COK CANIM CEKTI BE )

sosyalleşmeyip yalnızlıktan mı ölem eğitimden çıktık hadi bi yere gidelim dediler bende bi kahve içtim ya asitli içecek ya meyvesuyu ya da kahve içecektim ahh ahh arkasınan waffle yemeye gittik ben onlar waffle yerken bitki çayı içtim yaa ne bu çektiğimiz beee

güzelim bedenlere bişi olduğu yok sen gayet hoş görünüyorsun ve 58 kilo fazla değil basenlerin kalın olabilir ama üst vücudun ince demekki bende yeni aldığım bütün kıyafetleri s aldım ama bundan 4-5 ay önce hepsini L alıyordum yani o senin verdiğin kiloyla ilgili şekerim seni tebrik ederim ben senin fotolarına baktım ne kadar inceldiğin bariz belli tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…